Penumbra: Requiem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy teleportálsz?

Igen, de a kék lézeren nem megy át!

balee4
Ketchupos üveggel, rá kell "teleportáltatni" :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hello! A dobozba zárt kulcsot hogyan lehet megszerezni?(hogy lehet a ládát széttörni?)

balee4
Kösz, majd megnézem. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A szuper titkos kód:
ikj765

(elõbb utóbb úgyis fent lesz neten valahol)
balee4
Akkor leírhatnád a kódot! :D

Tsaba86
Nagy vagy! Sikerült az összeset megtalálni? :) Az király!
Az elõzõ részekben is megtaláltad õket? Mi volt ott a titkos rész? :D
Én a Black Plague-ban csak 2-t nem találtam meg ha jól emléxem :(

Nekem meg lett mind a kilenc, kiírt egy kódot. A kódot nem árulom el.

Nem tudtam elõször, hogy hova kell a kód, de rájöttem. A második pályán nem szabad leesni az elején, hanem át kell ugrálni nehezen, aztán menni tovább, és nem szabad a végén lemászni a létrán, hanem ki kell húzni a dobozokat, felmászni, bent van egy számítógép. Elolvasni ami rajta van. Ledobálni mindent az íróasztalról, újra bekapcsolni a gépet, és lesz rajta egy RecordStudio.exe. Abba kell a kód és meghallgathatod Mike-ot (Red eredeti hangja), ahogy próbálkozik utánozni Red hangját.

Ha sokat nyaggattok, akkor leírom a kódot ;)
Tsaba86
Én 4-et a 9-bõl<#taps>
Szerintem spontán megõrült és kész. Így könnyebb volt megcsinálni a végét<#kuss>

dante3
Én 2-öt! :P

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

balee4
Én is csak 1et találtam. :)

Seth
Oké, én is végeztem vele, de most akkor mi a franc történik ?? :D
Nagyon egyszerû az õrültségre fogni, de jó lenne vmi épkézláb magyarázat mindenre

A titkos tárgyakat megtalálta vki? Én kereken 1 darabot azt is véletlen,azt hittem nincsenek most, jól eldugták õket, nem úgy mint a BP-ben. Kiváncsi vagyok kapunk e vmit mint abban,ha összeszedtük mindet

PSN ID.: Beegabor

én is végigvittem...de hiányoltam a félelmetes részeket és a szörnyeket belõle, viszont volt amikor órákig szarakodtam :D:D:D
meg persze rövid :(

Tsaba86
Szia Feri! Vigyázat Spoiler következik!!!
Hát igen, tulajdonképp semmivel. Vannak utalások, hogy itt van valami meg hangok (amik, nagyon jók), de semmi lény. Illetve kereken 1x láttam egy férget, ami az elõzõ részekben volt. De az sem támadott, hanem egy villanásra feltûnt.
Gregton6. Nem vagyok túl jó angolból, de a történet lényege, hogy Phillip fõhõsünk az eltûnt apja után kezd el nyomozni, és így jut el erre a helyre, ahol az apja tudósként dolgozik. Na most, hogy pontosan mit csináltak, meg kik itt lent az nem nagyon tudom, de a lényeg, hogy jó titokzatos dolgot<#vigyor2>
Ahogy fõhõsünk kezd belebonyolódni a történetbe úgy kezd maga is halucinálni, és megõrülni. Asziszem, valami másvilági dolgot kutattak itt lent. Onnan származnak a nagy kukacok, meg a Black Plaugéban megismert fura lények (a kedvenceim)<#nyes> Mikor azt mondja: Is someone there? (van itt valaki?)<#csodalk> Jáááá, attól lehet fosni<#guluszem1>

fery02
Úgy érted egy darab szörnnyel vagy zombival se találkoztál játék alatt?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Elmagyarázná nekem vki hogy mi volt a pontos sztorija az elõzõ 2 játéknak? Mert én végigvittem azokat is,de nem jöttem rá,h a végén az a másik dimenzió mi volt,meg mindent mondjon vki el,amit már tudni lehet a sztoriról. Úgy akarom végigvinni a Requiemet,h ezek tisztázva legyenek.

Tsaba86
Kiakasztottam emberek!
Hát vegyes érzelmekkel :S Nem erre számítottam. A légkör jó, sõt egyenesen felemelõ, de! És itt a nagy de. Semmit nem lehet felvenni, semmi ellenség, semmi megerõltetõ feladat, esztelen történet (az egész alatt csak azokon a hülye átjárókon kell szaladgálni). Én nagy rajongója vagyok a gémnek, az egyik favorit számomra, de a Requiem nagy ûrt hagyott bennem. Az Overture és a Black Plague valami fenomenális volt, de ez nem hozza a színvonalat számomra :S Eléggé csalódott vagyok. Persze ez is felkerül a favorit polcra, de csak a többi miatt! Sokkal nagyobb durranásra számítottam :( Talán felhozható pozitívumként, hogy a hangulat az felemelõ (néha fostam, mint atom), mint például mikor hirtelen lépteket hallasz magad mögött :) A vége is egész hangulatos lett, szerintem mindenki meg fog lepõdni rajta!

balee4
igen kell.

kell hozzá a black plague akkor?

Ron Ragm
Na hát ez eléggé silány és monoton, fõleg ha azt vesszük a hogy a BP mekkorára sikerült, de eddig szinte csak dobozpakolgatás volt.
Nagyon látszik hogy csak rajongói nyomásra készíteték <#szomoru1>

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

balee4
Inkább a BP topikba írjatok, ott már jópár nehéz részt kibeszéltünk. :D

Ok,megvan... Nem vágtam a jobb gombot...
Hello! A robbanó ketchup-ös résznél mit kell csinálni?
köszönöm szépen, rendben:)

grebber
Igen!De ez nem 3. rész csak egy kieg a Black Plague-hoz.

Next PC upgrade: 2022

valahonnan letudom tölteni a 3. részt ingyen? torrent, akármi..

balee4
Kb. 20 perc és megtudom, bár nekem megvan az eredeti Black Plague, csak az ugyebár magyar, ez pedig angol, szal egyelõre a törttel vagyok kénytelen játszani. Már kíváncsi vagyok rá nagyon. :D

tobias88
A kiegészítõ ott veszi fel a történet fonalát, ahol a Black Plague elhullajtotta. Az események során tanúi leszünk annak, hogy kerül a fõhõs, Philip, egyre mélyebb õrületbe, és hogyan küzd meg belsõ és külsõ démonaival.

jajj, ez kell
zzeN
de tört black plague-val akkor nem is mûködik?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balee4
Na már tölthetõ a game a GamersGate-rõl, 10§-ért. Kell hozzá az eredeti Black Plague.

tobias88
remélem a 2. részhez fog hasonlítani, az jobb volt
Prince23
Holnap jelenik meg!

fery02
Ez akkor elég érdekes egy megfogalmazás volt <#wow3>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tobias88
igen, netrõl letöltõs fizetõs...
Prince23
Hát izé, elírtam akkor... szal csak a netrõl lehet majd beszerezni... ígty értelmeztem Mondjuk a topik alcímében is ez van írva.

balee4
Honnan veszed, hogy ingyenes lesz?

Seth
Hogyérted hogy ingyenesen tölthetõ? Ez is ugyanúgy fizetõs lesz mint az eddigiek nem?

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Már csak négy nap, és ingyenesen tölthetõ.

hamarosan....:)

Prince23

17

Prince23
Már csak 23 nap, is retteghetünk

Én úgy tudom, hogy a tech demot 4 ember találta ki illetve programozta le.
A zenét, a hangokat, a textúrákat még 7 ember csinálta, a tesztelést pedig még másik 7 ember csinálta.
a tech demót csinálta 2 ember... az overture-t már többen csinálták. max 20 ember :D

bertino
2 ?!
jól programozhatnak akkor.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadun Tryst
ha jól tudom az elsõ részt még 2 ember csinálta, utána nem tudom, hogy bõvült e a gárda

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Shodan
Utóbbi idõk legjobb játéka, várom nagyon <#eljen>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Prince23
Nem tudjátok, hogy hány fõs a FG fejlesztõ gárda? márha lehetne gárdának mondani...

ajjajj:)) király lesz