Penumbra: Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(elõbb utóbb úgyis fent lesz neten valahol)
Az elõzõ részekben is megtaláltad õket? Mi volt ott a titkos rész? :D
Én a Black Plague-ban csak 2-t nem találtam meg ha jól emléxem :(
Ha sokat nyaggattok, akkor leírom a kódot ;)
Szerintem spontán megõrült és kész. Így könnyebb volt megcsinálni a végét<#kuss>#kuss>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nagyon egyszerû az õrültségre fogni, de jó lenne vmi épkézláb magyarázat mindenre
A titkos tárgyakat megtalálta vki? Én kereken 1 darabot azt is véletlen,azt hittem nincsenek most, jól eldugták õket, nem úgy mint a BP-ben. Kiváncsi vagyok kapunk e vmit mint abban,ha összeszedtük mindet
PSN ID.: Beegabor
meg persze rövid :(
Gregton6. Nem vagyok túl jó angolból, de a történet lényege, hogy Phillip fõhõsünk az eltûnt apja után kezd el nyomozni, és így jut el erre a helyre, ahol az apja tudósként dolgozik. Na most, hogy pontosan mit csináltak, meg kik itt lent az nem nagyon tudom, de a lényeg, hogy jó titokzatos dolgot<#vigyor2>#vigyor2>
Ahogy fõhõsünk kezd belebonyolódni a történetbe úgy kezd maga is halucinálni, és megõrülni. Asziszem, valami másvilági dolgot kutattak itt lent. Onnan származnak a nagy kukacok, meg a Black Plaugéban megismert fura lények (a kedvenceim)<#nyes>#nyes> Mikor azt mondja: Is someone there? (van itt valaki?)<#csodalk>#csodalk> Jáááá, attól lehet fosni<#guluszem1>#guluszem1>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hát vegyes érzelmekkel :S Nem erre számítottam. A légkör jó, sõt egyenesen felemelõ, de! És itt a nagy de. Semmit nem lehet felvenni, semmi ellenség, semmi megerõltetõ feladat, esztelen történet (az egész alatt csak azokon a hülye átjárókon kell szaladgálni). Én nagy rajongója vagyok a gémnek, az egyik favorit számomra, de a Requiem nagy ûrt hagyott bennem. Az Overture és a Black Plague valami fenomenális volt, de ez nem hozza a színvonalat számomra :S Eléggé csalódott vagyok. Persze ez is felkerül a favorit polcra, de csak a többi miatt! Sokkal nagyobb durranásra számítottam :( Talán felhozható pozitívumként, hogy a hangulat az felemelõ (néha fostam, mint atom), mint például mikor hirtelen lépteket hallasz magad mögött :) A vége is egész hangulatos lett, szerintem mindenki meg fog lepõdni rajta!
Nagyon látszik hogy csak rajongói nyomásra készíteték <#szomoru1>#szomoru1>
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
jajj, ez kell
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PSN ID.: Beegabor
A zenét, a hangokat, a textúrákat még 7 ember csinálta, a tesztelést pedig még másik 7 ember csinálta.
jól programozhatnak akkor.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?