24
  • passatgt
    sharp zaurus nyílt linuxal:)
  • Gerygrey
    Dejó, ez miez? :)
  • Epikurosz
    Van már Eee 40 (80?) GB SSD-vel, 100k-ért. MM-ben.
  • passatgt

• Kovász
    Azért azt ne feledd, hogy ezekbe az alsókategóriás 15,4"-os laptopokba hiába van jó proci meg sok memória, játékra nem alkalmas, mert csak egy igen zsenge videókártya van benne.. Szal jáccani ezzel se meg azzal se nagyon fogsz tudni. Irodai munkánál meg majdhogynem tök mindegy, hogy egy sima cerka vagy egy C2D van-e a masinába..
  • foregister
    nudly: akkor nem neked való az eeepc.
    Én az új, 901 illetve az 1000-es verzióra izgulok. Nekem a 15,4" az már nagy, ráadásul az atom nem melegszik, nincs a ventinek olyan hangja mint teszem azt a C2D-s rendszerek esetében van. Nekem kicsi gép kell amibe lehessen jegyzetelni, netezni és emailezni. Másra nem is kell miközben úton vagyok. Erre meg egy eeepc maximálisan elegendő. Ja és akkor az üzemidőről még nem is beszéltünk (4-5 óra)...
  • Robi000001
    A tömegét és a külső méretét is hasonlítsd össze!
    Aki eeet vesz nem a teljesítményért veszi (és még csak nem is az alacsony ár miatt)
  • nudly
    csak úgyx kiváncsiságból ellátogattam egy német honlapra h megnézzem a HP ( 19,4%) "egyeduralmát" és meglepő adatokkal találkoztam

Intel Centrino Core2Duo ( 1,6 )
    2G RAM
    160 GB merevlemez
    15,4" display ( 1280 x 800 )

104 387 HUF

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepc pedig len

CPU: Mobile Intel Celeron ( ki se irják h mennyi sztem kb 900mHz )
    512M RAM
    4 GB SSD
    7" display ( 800 X 480 )

76 428 HUF

-------------------------
    ezek után már inkább spórolok 2hónapot és egy ütősebb gép mint egy olyan lapos ami elfér az aktatáskámba
  • Myron
    még mindig jobb mint elköttetni :D
  • archkoven
    Az Asus mérnökei a hírek szerint következő módon jellemezték az Eee PC várható célközönségét: előtérben egy chat-ablak, háttérben pedig két-három áramkörtervező program.
  • An-Dee
    Nem tudom innen mennyien láttak már ilyen gépet, de ennek 7"-es képernyője van, semmire sem elég, a szemed kiég. Állítom ezt úgy hogy egy 12.1"-es MSI notebookom van és super, de ennél kisebb képernyőt már nem lehet semmire se használni.
  • arrakistor
    "Robbanást okozott Európában az Eee PC"

hát legalább 1 (azaz egy) példány berobbanhatna már végre valahára ebbe a te*ves orrszágba is..
  • Vorpal
    most nemmindegy mit éget szét ha laptoppal ülsz kinn a parton, ott tartasz, hogy ugysem kell túlsokat.
  • kvp
    "és ez 92 ezer Ft-ért"

65 ezerert, media markt felarral. Viszont 95-ert mar kapni msi wind-et, ami ugyan nagyobb, de atom proci van benne (szo szerint, intel atom), 80Gb-os a merevlemez es winxp-vel jon. A tobbiben kb. ugyanaz mint az uj nagykepernyos asus eee. Ez mar biztos elfogadhatobb, bar a tnt korabeli grafikus chipset miatt csak a regebbi jatekok mennek el rajta rendesen (pl. world of warcraft, unreal, counter strike, stb.).
  • Narxis
    Nem tudom hányn szeretnének ezen áramkör tervező ill. szimulációs programot futtatni de élek a gyanúval, hogy nem sokan. Ez a laptop kitűnő azoknak akik iwiw, e-mail és böngészés szintjén használják a gépet, esetleg valami office féle munkát végeznek még rajta és kész. Nem kell túlbonyolítani.
  • rhonkhan
    3 órás időtartam 100%-os akkumlátorral, max 4 GB-os merevlemez, és ez 92 ezer Ft-ért. Szerintem NEM éri meg. Ugyanis ha felteszel rá egy win xp-t, mondjuk egy csökkentett változatot akkor már alig alig fér fel néhány normális áramkör tervező ill. szimulációs program Pl: Orcad, EWB, ha a legújjabb verziót vesszük. Talán egy számítógéppel segített mérés véghez vihető vele, csak a lényeg a win xp felrakásán van ami 2 GB, nahmost 2 GB szabad hely kell a virtuális memóriának minimum ha van 2 GB memóriám, legalább is így optimális. Szóval minimum egy külső merevlemez kell hozzá, de ez már csökkenti a 3 órás aktív használati időt. Ez a laptop igazán akkor lenne jó, ha lenne 10 GB merevlemez vagy 15 GB, és kibírná mondjuk 12 óráig, azaz úgy 1,5 műszakot dúrván.
  • Yoshimitsu
    Pontosan. :)
  • katarzis
    Kurva jo fej vagy.
  • Wittgen
    Ha már egy jót strandolni sem bírsz a laptopod nélkül, akkor igazán tudlak sajnálni :) Én inkább a pihit és a nők stírölését választom :)
  • tommyknockers
    De állítólag a mikrofos hullámok a herédet megsütik, ha az öledben tartod!
  • roliika
    És tényleg. Keveset fogyaszt, tó partra is kiülhetsz az iroda helyett...mekkora 1 szar.
  • Thaddeus
    Használjatok MSI Windet.
  • gombabácsi
    A laptop a világ legkényelmetlenebb szerkentyűje.
  • Ferrer
    Na, én szó szerint értettem a címet.