2370
-
Neoncsoves #793 zsír. de nekem valami jó kis vérmod kéne. haverommal faces of warban csomót szórakoztunk a Reichstagos mapon azzal, hogy felállítottunk rohadt sok egységet, és rohadt sok gyalogossal elkezdett frontálisan futni felém (ugye unlimited egységek vannak a dog of warba...). kicsit megizzasztotta a gépem :D -
#792 pl: http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=9&t=3028 -
Neoncsoves #791 miva?:D kajak? vmi hivatalos forrás? :) -
#790 jön a patch a japókkal -
Neoncsoves #789 ja:D
ehhez a gamehez mikor lesz valami brutálisabb vérmod vagy valami? Olyasmi mint a Dog of War volt anno Faces of War-hoz :) -
#788 jó a sok gyalogos olyan szépen kaszál köztük a ww -
#787 Nyugi nem lesz külön topikja a SOE-nek,szal barátkoz meg a gondolattal,hogy meg kel tanulnod normálisan írni.
Amúgy ha már ilyen nagyon okos ember vagy szívesen játszanánk veled egyet...
Hátha megtanulod mire jó a taktikád. -
readswift #786
"majd én eldöntöm az engine helyett hogy mit találok el , öcsi
..
ja és ne vitatkozzá, hö"
-bajsz™ -
#785 ha lesz sör, lesz party
bb -
#784 Aha értem. Nos én ágyút nemigen használok nekem elég a hk is azzal is kilőhető. -
bajsz #783 szeva:D -
readswift #782 ok mjd ha lesz SOE lesz új topic , szevasztok -
#781 Spontán szó jelentése: önként, magától
tanulj már meg fogalmazni és nem olyan szavakat használni amit nem is ismersz... -
readswift #780 pl arty . Egy lövésre ágyút íves lövéssel szedsz ki általában, nem nyílegyenessel , pz4e vs pz4g. -
#779 Mit mondtam neked?
Bann-t szeretnél? -
#778 Mit jelent nállad a spontán?? -
bajsz #775 Báttya sztm többet játszottam vele mint te valaha fogsz.
Jah igen és hidd el bármit eltalálok ha az fel is villan egy időre:D
Velem te ne vitatkozz nem jönnél belölle ki túl jól. -
#774 "lőtáv legszélén lőttem ki t34 85 HE lövedékével szemből panthert (3-ik találatra hull destroyed) közben a panther féle AP lepattan"
Attól függ mekkora a panther és a t-34/85 közötti távolság. 120-as távolságból persze lepattan de a HE-nek sincs sok esélye. -
readswift #773 én pz4e vel vagy su76-al folyamatosan lövöm a látóhatárt , sniperel tandemben , nem hiszem hogy azon átkúszol : DD
- SPONTÁN MÉG NEM VESZTETTEM EL ÁGYÚT BASSZUS , HIDD MÁR EL. -
#772 ezt az exploitolást fejezd be... mert baromság legalább tudnád miről beszélsz vagy ez is olyan mint az M-10 meg a Pak-37 legalább néznél utána amiről beszélsz. -
readswift #771 egyébként még egy csomó exploit van , pl 2-3 db SU76-ból kidobod az összes AP lövedéket , HE-vel 150méterre lő nem sokan lőnek vissza neki, strukturális sebzést HE miatt beadja, ground attackal durvább mint a katyusha , aztán pl lőtáv legszélén lőttem ki t34 85 HE lövedékével szemből panthert (3-ik találatra hull destroyed) közben a panther féle AP lepattan . Az hogy te egy csomó ágyút elvesztesz csak annyit jelent hogy nem tudsz mikrózni vele, nem mérvadó. -
#770 "Ha eltalálják jó esély van rá hogy csk megsérül"
Ez az esetek 98%-ban nem igaz. A Fow-ban erre volt esély mert ott gumiágyú volt de itt 10-ből kilencszer szétrobban.
"szemből nashorn kell"
Hm mégis mi ellen? zis30? vagy cahffe? A nashornnak papírvékony a páncélja.
"AP-vel kilőhetetlen"
Ez így is van, éppen ezért csak és kizárólag HE-vel kell kilőni. Amúgy vontatott ágyút is simán ki lehet lőni csak éppen az első HE lövést nem az ágyúra kell leadni hanem a vontatóra. Bár ha teheratóval vontatod garantálom neked, hogy azzal, hogy eltalálomt a teheratót vele robban fel a pak is.
"Amig nem lőttem nem látod (mintha a te kúszó gyalogosod olyan sokat látna belőle LOL)"
A tiszt is gyalogos...
-
#769 Te szerintem nem tudod mi az a exploit....
Exploit=kihasznál
LINK
-
readswift #768 próbáld meg egy célzott lövéssel felrobbantani a vontatott ágyút , nem fog sikerülni, még ha a vontató felrobban akkor is megmarad,hajrá. -
readswift #767 akarom mondani előítéleteket -
readswift #766 "
"Ha eltalálják jó esély van rá hogy csk megsérül"
figyi ez a MOW. Fowban sérül max."
hát szerintem inkább te játssz vele mert az látszik hogy prejudikátumokat mantrázol -
readswift #765 az mindenkinek egyértelmü hogy szemből nem kell pak40 ezni , szemből nashorn kell :)) de még ha oldalról sincs jó szöged annyit tudsz tenni vele hogy a lánctalpat ellövöd utána elvontatod és heló... Kritikus helyzetekben nem lehet arra hagyatkozni hogy majd valahogy megtorpan az enemy, kell az akna, könnyen lehet direkt 150 mm-es arty találatod amiatt hogy álló helyzetü célpontra lősz, és onnantól kezdve már az életben nem fogja megjavítani, arról nem is besézlve hogy a leszakadó lánctalp miatt szokásuk a tankoknak 90 fokos fordulót lejteni így felkínálva az oldalpáncélt az első jelentkezőnek :P -
bajsz #764 Tisztázzuk.
Bármilyen ágyú bármire lövést ad le,megjelenik a térképen abban a pillanatban.Utánna persze eltünik,de aki jól lő az ígyis eltalálja.
"Ha eltalálják jó esély van rá hogy csk megsérül"
figyi ez a MOW. Fowban sérül max.
Itt szétrobban mint az első petárda a kezedben amit barátaidnak mutogatsz ,hogy ugyse lessz bajod.:D
Játsz vele eleget sztm. -
readswift #763 hát kurvára nem mert azonnal rá lehet akasztani az ágyút a jármüre és az eléggé exploitos. Én akkor szoktam ágyút elveszteni hogyha beleunok 3 adjára sem talál és tovább lövöldözöm csak azért is , addigra van idejük HE-re váltani és az persze rendszerint talál.
Az ágyú igenis jó mert:
Amig nem lőttem nem látod (mintha a te kúszó gyalogosod olyan sokat látna belőle LOL)
AP-vel kilőhetetlen
Védekező homokzsák gombnyomásra eléggé exploit #1
Azonnal ráakasztható vontató jármüre, exploit #2
Ha eltalálják jó esély van rá hogy csk megsérül, és qrvára nem olyan feltünő egy ágyút megjavítani mint egy tankot :))) igaz sérülékenyebb is
-
#762 Háát érdekes egy taktika annyi szent.. Az a baj ezzel, hogy ha ésszel játszok a másik oldalon eleve bukó a taktika amit ide leírtál. Ebben a játékban a gyalogosok a felderítők. Ergó már eleve meglátom ha lősz egyet a pakkal, sőt ha a pak elkezd automatán lövöldözni már látom a helyzetét. A pak egy jól irányzott HE (piros) lőszerrel kilőhető, sőt ha a lőszeres teheratóba bele lövök a mellette lévő pak is darabokra esik. Az aknákkal az a baj, hogy csak a gyalogsági ér valamit a harckocsi csak a láncodat szedi le és nem döglik meg a hk-d tőle mint a fow-ban
Amúgy m10 wolverien nincs a game-ban -
#761 Egy a baj van sem M-10 Wolverine sem pedig Pak-37 nincs a játékban! Kezdőknek pedig semmiképpen sem ajánlom ezt a taktikát... Mindig nagyokat nevetek azokon a játékosokon akik azt hiszik AT ágyúval meg lehet nyerni a meccset robbanó lövedék 1x eltalálja az ágyút darabjaira hullik. Nem beszélve arról ,hogy hatástalan a nagyobb tankok ellen helyhez kötött mozogni csak lassan és körülményesen lehet vele.
-
#760 Nanoruhas felderitot csak a SASSZEM tiszt kepes felfedezni (ha kepes)... 10 ember kozt is elkuszik lazan. De jo ez is... -
readswift #759 mint minden ez a taktika is akkor müködik legjobban ha van elképzelésed hogy mi fog történni, ergó nem nyitnk meg frontot az orrod előtt a csap társaid, hanem épp ellenkezőleg, az ellenség őke akarja oldalbatámadni őket PONTOSAN onnan ahol aknázol. Sajnos kevés pálya van és azokt is kiismerte már mindenki , igy viszont nem csak az egyértelmü hogy hol kell támadni hanem az is hogy hol kell védekezni. Az aknák jelentik a legjobb védelmet , pl CTF-ben egy az egyben aknázd le AP-vel a zászlót... Támadó jelleggel kell aknázni annyira elől amennyire csak lehet. Azaz a pálya közepe +- 20% . -
readswift #758 de azt csak akkor látod ha kémkedsz, vagy ha kiírja hogy aknás embert öltél meg. Ha nem aknásokkal aknázol hanem másmilyne gyalogosokkal akkor nem fogja tudni ha csak épp nem látja!!
Elkerülésről meg annyit kell tudni , hogy ez a legalapabb, hogy egy részt ha beaknázol , akkor az elkerülőrészt meg letankcsapdázod a faszba, így arra nem is tud menni . SOHA nem láttam még olyat hogy valaki kilőtte volna a tankcsapdáimat, inkább megy mellette addig amíg belefut az első aknába :))))
A sunnyogós tnt-zős embereket meg tankemberkékkel is el lehet keseríteni, hiszen látod hogyha meghalnak (kihuny a fény a minimapon ). -
Neoncsoves #757 Sikerült ám. Direct2drive.com -os akcióról lemaradtam, 9ezret meg nem adtam a dobozosért, anno readswifttel sefteltem volna, de akkor nem volt pénzem. Most pont pénzem is volt meg akció is :) -
readswift #756 még egy:
a lánctalpas csapatszállító 3 okból kurva jó, aknás furgon helyett:
1. sokkal gyorsbb mintha futnának a gyalogosok (1értelmü)
1. géppuska (amit később ki is vehetsz a roncsból mer szinte sosem robban fel)
2. ha legázolod vele a fákat a környéken mielőtt kiraknád a gyalogosokat akkor a fatörzset kvázi homokzsákokként lehet használni, robbanás ellen ngyon jól védi őket.
-
#755 Érdekes taktika,bár sztem csak a rush-olós emberek ellen jó...
Én pl. ha valaki aknázik,mert ugye a gyalogosok látják ha rakja le akkor nem megyek rá az aknamezőre, mert van annyi eszem.Gyalogossal biztosítom a környéket és utászokkal felszedem az aknát.
[spoiler]Ez ilyen tipikus ruszki taktika,mint a lángszóróssal kigyújtani a tankot, meg a pálya szélén odakúszni a felderítővel a tank mellé láthatatlanul és elhelyezni egy TNT-t mellette.A tank tulaja meg csak néz hogy mitől robban fel.[/quote] -
readswift #754 hja és egyedül kószáló felderítőknél SOHA ne felejtsétek el átkapcsolni az automata lövöldét VISSZALÖVÉSre, sokkal de sokkal többet ér az ha látod a pályát mintha lemészároltatnád magad. -
readswift #753 furgonban van egy csomó TNT is, ha megakasztottál egy rambó jármüvet aknával akkor utána a közelbe tudod dobni a TNT-t , ez is jó trükk (baromság hogy nem lehe messziről felrobbantani, tróger BW). -
readswift #752 ok!
kezdők próbáljátok ki ezt, nagyobb pályákon kaszálni lehet :
kezdéskor ne tankozzál meg osztagozzál, hanem vegyél egy aknákkal megtömött furgont, és akassz rá egy ágyút ( a kicsik is nagyon jók, főleg rambó jármüvek ellen , én m10 wolverinet is lőttem ki pak37el !!! )
tankos emberkéket folyamatosan küld küld előre, ha elbújnak egy bokorban bármit megölnek közelről revolverrel, és mindig jó ha akad belőlük kéznél. A furgonból vedd ki a két gyalogost mert azoknál géppisztoly van , ültess be helyettük egy tankost.
Ha telepítetted az ágyút és odaértek a tankos emberek a furgonhoz, azonnal kezdj aknázni.
namost, az ágyút rejtsd el viszonlyag elöl (kijelöl , jobb egérgomb nyomva tart a célon, azt is be tudod állítani hogy milyen dőlésszögü legyen a csöve egy gombnyomással!!).
A trükk az, hogy ilyen aknás furgonokat folyamatosan vegyél , a pak40 oldalról gyakorlatilag bármit kiszed), és ha van egy smg v puskás osztagod a közelben akkor mindenkit egyszerre kijelölve (csak a furgont nem!) az összes aknát , homokzsákot, tankcsapdát ki tudod venni a furgonból, egy gombnyomásra mindenkinek teli lesz az inventoryja, kurvagyorsan lehet telepíteni védelmet így. Azt se felejtsd el hogy egy furgonból két ingyen SMG gyalogosod van, és az ágyút is el tudod utána rántani az ellenség elől ha visszaültetsz egy tankosemberkét, szóval érdemes a furgont üzemben tartani, kivéve payback játéküzemmódban , olyankor robbantsd föl mert kapsz helyette új pontot.