Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajna nem bírok rájönni hogyan kell a dinamitot használni. A tag kezében van de nem tudom miként lehet telepíteni. Ikont nem látok (bár manuálban van róla szó) amivel le lehet tenni. Tud esetleg valaki segíteni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megéri fel raknom és kipróbálnom ezt a játékot? Mennyi helyet foglal? És mennyi a gépigénye? Bár azzal nem lesz gondom.

Van egy pálya ,megkerll védeni egy vasuti megállót.Megkapsz minden,csomó tank ágyuk,aknák.
Igen de van 10embered kb és 5perc ,hogy felkészülj.Kurva nehéz már elnézést,mert rengeteg németjön,Panzer4 es tanokkal,tigerrel. egyszerüen nem birom megcsinálni.Összes amcsi ágyú szar,Panzert is 4 5 lövésbõl lehet kilõni akár hol lövöd.Tigriseket meg alig bírtam kilõni.Kisseb tankal lavíroztam a seggükben.Nevetségesen gyengék az amcsik.Az oroszok a legjobban ,meg a németek_piszok erõsre lettek megcsinálva.
Ajánlom a Bonus pályákat.Azok eszméletlen jók.
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Nem nagyon hajaztak most a németekre.
Hátt öszintén az a véleményem hogy túl van bonyolitva ez az editor+vagy 1 hétig szerkesztenék egy pályát mire sikerülne valamit megcsinállnom de az se biztos azt is jól csinálltam e😄
Köszönöm szépen! Király vagy!!!!!!!😄
A trigger részhez pedig jobb fölül jobb klikk,Add, és úgy.
Ugyanígy jobb alul.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Köszönöm elöre is!
Elöre is köszi a választ!😄
mind1 azért köszi
Nekem az orosz pályán amikor a repüllõ van nem tudom mit kell csinálni
elkezdem lõni õket és vége a játéknak mert valami nem jó
Ha valamilyen missionszerkesztési dolgot nem értetek benne, kérdezzétek meg és elmagyarázom.
Fontos, hogy alt+t -vel lehet bekapcsolni a tag-eket(címke). Ezeket a címkéket egyes egységekhez és egységcsoportokhoz lehet rendelni, és ez alapján azonosítja õket a gép, ez alapján lehet hivatkozni rájuk a triggereknél.
Mivel bonyolult és hosszadalmas lenne elmagyaráznom az editor minden csínját-bínját, ezért készítettem számotokra egy tutorial küldetést, amit a mission editorban megnyitva rájöhettek mit hogyan kell csinálni.
Erre az egészre azért van szükség, mert a Faces of War/Men of War editorjához (a GEM editorhoz) még angol nyelven is minimális a dokumentáció.
Telepítési útmutatót mellékeltem.
LETÖLTÉS
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha fel akarok lépni 1 hamachi szerverre elõtte be kell lépni a játékba?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Csak kár hogy angolul van mert nem nagyon értem miket ir a tutorialban...<#szomoru1>#szomoru1>
Több egységnek/jármûnek is meg lehet adni ugyanazt az útvonalat.
A MID számmal lehet hivatkozni a különbözõ emberkékre, jármûvekre, mind egyedi MID számmal rendelkezik.
Innentõl ha elindítod a pályát, a gép már fog lõni rád ha meglát.
Amúgy ugyanezen az F9 képernyõn lehet beállítani a fényviszonyokat(enviroment).
Az összes pálya fényviszonyai közül lehet választani(napsütés,reggeli pára, éjszaka,esõ,köd stb).
Érdemes amúgy valamelyik gyári pálya térképét átalakítani az igényeid szerint, mint nulláról saját térképet gyártani, mert akkor kis túlzással minden fûszálat neked kell elhelyezned.
KIcsit jobban élvezem😄 eljátszottam a Kurszki csatát😄 beszarás mekkora jó.
Embert a tankba ültetni következõképpen kell:
Leteszed a tankot, mellé öt manust, négy tankman + egy tank commander.
Beállítod, hogy mind az öt fickó, mind a tank ugyanahhoz a playerhez tartozzon(ellenséges tank esetén ez player1, saját tankod esetén player0). Ezekután Shift+balgomb lenyomásával kijelölöd elõször az egyik fickót, majd a tankot, így mindkettõ ki lesz jelölve, ebben a sorrendben.
Ezután Shift+0 (a tab fölötti gomb) kombinációval felhozod a konzolt, és beírod:g_link , majd enter. Erre az emberke beteleportál a tankba, és benne is marad. Majd megszünteted a kijelölést, és kezded az egészet elõrõl a második tankos fickóval(a konzolt nem szükséges bezárni közben), végül utoljára a tank commanderrel.
Így kell csinálni.
Ha csak simán F1 módban beparancsolod az emberkéket a tankba(a játékbeli irányítást használva), akkor amint F3 módban átállítod a tank tulajdonosát(mondjuk player1-re,hogy az ellenség irányítsa), a tankosok azonnal kiugornak belõle(mert eltérõ játékoshoz tartoznak). Emiatt ez a módszer nem mûködik ha ellenséges tankot akarsz létrehozni.
Hidd el, a gamerek 90%-a letesz a pályaszerkesztésrõl, amint megtudja mi van mögötte.
Pl:cooperatív multi pályánál az 'autoassign' parancs osztja szét a kijelölt katonákat a résztvevõ játékosok között stb.