Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
kijelölöd a sárga fenti végét, majd lent az üres véget...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
én a sárgát nem is tudtam mozgatni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
sárgát helyére, és piros kék fordítva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
pengelábuaknál kiakadtam, és hibernáltam egy kis idõre.
addig nyomom Dead Space-t, mert 6-os missziónál vagyok, és már 5óra tiszta játékidõ elment rá!!!
😛
És asszem 12 missõn van összvissz.

Háát és ez középsõ nehézségnél van.
Lehetetlen fokon még szarabb lesz majd 😛 De megcsinálom, ahogy a resiket.
de silentet biztos nem fogom bevállalni. elég lesz egyszer majd...
😛

balee4
elakadtam itt:

4 drót már a helyén van, a sárgát hogyan tudnám a megfelelõ pozícióba helyezni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Dark, te hol jársz már?

DarkSector
Én se tudtam.
csak rákerestem... (jobbegér -> search) 😛

Shep
Hát használni kellene a távirányítót nem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

help!!! #536

lehet hogy nagyon béna vagyok de hogy tudok bemenni a garázsba
köszi
grebber
Kell hozzá üzemanyag amivel beindul a szivattyú.
Kimész a házból bemész a garázsba ott lesz a "flakon" neki.Majd a kerítés a repedésen átbújva meg kell keresni a kamion amibõl tudsz szerezni üzemanyagot!

Next PC upgrade: 2022

tudna valaki segíteni?
sziasztok! ahol a csajjal beszéltél ott menj tovább és lesz 1 ház oda be tudsz menni ott lehet menteni.a pincébe hogy szívattad le a vizet?
már ott tartok amikor a Fitch bosst kell leölni de amikor rá húzok 1et a baltával megdermed és eltûnik, tudna vki segíteni h hova?

grebber
Na nekem nem volt semmiféle hiba gond nélkül kijutottam a házból!

Az alkalmazás inicializálása nem megfeleõ(1xc0000000d),vmi ötlet?
Csibusz
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a nightmare után, mikor beérek a városba, elmentem anyuhoz.. leszívattam a vizet az alaksorban, kimentem a hátsó udvarba, át a temetõhöz.. de nem találok egy mentéspontos sem.. Why? Elõre is köszi
Hy everybody! Mitõl van az, hogy a Tomb Raider Underworld és a Silent Hill Homecoming is ugyanúgy akad, ha fordatom az egeret, a kép megáll 4,5 másodpercre, és a hang meg ismételgeti magát? Ha megállok egy pontba, akkor tökéletesen fut akadásmentesen a játék. A gépem GeForce 7600 GT, AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Giga ram. Amúgy a múltkor még egy videó lejátszásakor is ugyanezt csinálta, de azt csak 1x. PLS HELP!!!!!!

Ati X1950 pro kártyám van miután leszedtem a fixet hogy elinduljon a kamionos átveztetõ után hibaüzenettel kidob a játék, úgytudom hogy ez a kari elég a játékhoz, esetleg valami ötlet?
Köszönöm szépen! Fene gondolta volna, hogy az All Users-be teszi 😊
DarkSector
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Silent Hill Homecoming

Üdv!
Megtudja mondani nekem valaki, hogy a játék hol tárolja a mentéseket?
Én általában késsel ölök mert az gyors.
Bal egér, jobb egér, space, elég jól kitérek a sebzések elõl.
Olvasom másnak is megvannak a saját bugjai. Kár, hogy nem tudom folytatni.....Talán lesz egy patch..
DarkSector
jah végülis van egy Space, amivel eltérhetsz az ütések elõl, de az kurvagáz, mert reflexeinken múlik.
igaz egy védekezés gomb sem lett volna jobb, mert az is röhelyessen nézett volna ki.
de a szabadabb mozgás harc közben jól jött volna
nekem eddigi részekben ilyen gondjaim nem voltak, vagy legalábbis nem tûnt fel. de itt jobb is lehetett volna.

DarkSector
nálam csak egy nõvér támad egyszerre...
😛

amúgy én kiakadtam a hotelben.
1 hogy a nõvér mint hasfelmetszõ jason kaszabol orrba szájjba, de úgy hogy semmit nem tudsz tenni, hogy kivédd a kombókat.
utána meg a matrix-monszter, ami levédi a lövéseimet.
lol

végigviszem ettõl független, de nagyon elvette most a kedvem ez a pengelábú.

Sziasztok.

Felraktam a játékot és olyan problémám van, hogy videoknál van hang, de a menüben és a játékban nics!
Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi!
kirol
Na kipróbáltam az elsõ nõvéres pontig, illetve a 2. ig, ahol két nõvér van.

Hát tök félelmetes szerintem. A hangok is jók.
Mire rájöttem, hogy csak akkor tudok harcolni, ha benyomom a SHIFT-et, meg is ölt.
Védekezni a SPACE-el lehet? Vagy van más trükk is?

Mert ahol 2-en voltak, sec-pec kinyírtak a könnyebbik erõsségen.
És gondolom az egésznek az a lényege, hogy szuperre kell fejleszteni a harcomat, ha túl akarom élni. És érdemes itt az elején csak poénból küzdeni, hogy profi legyek a harcban és utánna lehet csak rendesen elkezdeni.

A régebbiek nem voltak ilyen frusztrálóak. Nem volt ilyen könnyû meghalni.

Szóval valami tanács?
Magyarítást csinálja valaki?

dante3
Ott lesz, amikor a harmadik kapcsolásnál be kell állítani az órát!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Ez melyik pályán is van pontosan?
Most vagyok ott ahol visszamentem a házunkba anyámat elviszik emberek azt átváltozik minden.Fent a padláson kinyitottam fater fiókját.

dante3
De külföldi fórumokon már jelezték ezt, másnál is elõfordult, eredeti játéknál is!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Akkor aki végigvitte hogy vitte végig?? Szal ez egyéni hiba lesz nem tehát nem mindenkinél lép fel a probléma!

dante3
Nálam ugyanott az óraállítás bugos, hiába állítom be 206-ra, nem történik semmi, ezerszer próbáltam, de már lexarom az egész játékot!<#levele>

Hello.
Ott tartok most, hogy a saját házamban vagyok de már 2odjára és megkell csinálni négy rejtvényt és kijutnék. KIJUTNÉK..de mikor már megcsináltam a 4.iket (késes rész) kivillant már a 4.jel is az ajtónál, de az emberkém beragad az asztalnál( egy helyben sétál) ahol a kést szúrtam a levágott szörnyfejbe.....ÁÁÁ,vissza load de ugyanez..
Másnak ilyesmi??
DarkSector
Huh megnéztem a hotelben ezeket a pengelábú szörnyeket.
háát kezd kicsit elmenni a kedvem a játéktól, ahhogy ez a matrix szörny kivédi a lövéseimet.
ez kicsit illúzióromboló.
Így is gázos a harc, háát még ezis...
és kutyák iszonyat robotossan mozognak.
és a faxi mozgása mikor célozva mész a fegyóval nagyon béna.
Háát 1-2 dolgon még finomíthattak volna.

több gondom nem lenne.
grafika meg szerintem szép nagyon. Ahhoz képest, viszont nem szép, hogy folyton szaggat.

grebber
El kell ugrálni folyamatosan!

Másik idegesítõ tényezõ hogy egyszerûen nincs idõ a menekülésre még easy szintem sem egy szörny elõl, ha lebax a földre. Mihelyt feltápászkodik a fószer, kapásból kapom a többi pofontot...
A tipikus Silent Hill nyomasztó horror hangulata továbbra is megvan. De a tavalyi pc újságokban a nagy hévvel beharangozott Nextgen feature grafikából valahogy nekem nem jött le semmi. (vagy ez csak az újságró képzeletének szüleménye volt?) A tipikus silent hilles "rozsda" színekkel nincs különösebb bajom, de komolyan mondom a SH2 videói és grafikája mérföldkövekkel szebbnek tûnt (belsõ terekben). Ha zajt akarok látni akkor tévézek szobaantennával.
503-ra valaki?

Shep
Ja az egész játékban az a trailerszerû valami ugyanolyan jó, mint az eddigi részekben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na végre a végére értem, megkapta ma jó befejezést, a többit meg megnéztem a jutúbon. Elég is volt ebbõl ennyi. Ez az eddigi leggyengébb rész szerintem. Túlságosan akciós ráadásul kétségbeejtõen nehéz sok helyen, ezzel szemben a fõellenfél gyerekjáték volt 1 kisüveget használtam el nála. A végére kiderül az is mi miért történik de szerintem ez csak egy újabb rókabõr, mert újitás az aztán nem nagyon volt benne, hacsak az esztelen egérnyomkodás nem nevezhetõ annak (ez amúgy miért kell egy játékba? A gameboyos idõk már elmúltak), vagy a bedeszkázott ajtók szétverése. Egynek azért elment, bár már kezd unalmas lenni ez a történet. A végére maradt egy köteg szérumom, meg 2 medikitem is üvegcsém azt hiszem nem. Viszont a fegyverekbõl mindent kilõttem a végén 😊

Seth
Hát még nem próbáltam ki a játékot, de úgy olvasom ,hogy túlságosan akcióorientált lett. AZ eddigi részeket egy szörny leölése nélkül végig lehetett vinni(leszámítva ugye a bossokat és az esetleg nagyon útban lévõ monsztákat)Látszik hogy más réteget is meg akarnak fogni vele az akciósabb játékmenettel, csak kár hogy inkább frusztráló lett az eddigi nyomasztó helyett XD Adják vissza a hozzáértõknek a projektet

PSN ID.: Beegabor

Shep
De szivesen megrugdosnám azokat a pályaépítõket, akik kitalálták, hogy 2 bunkókezû izét verjek le, ráadásul úgy, hogy egybõl letámadnak, ha földre kerülök gyakorlatilag szinte tuti, hogy végem, mert utána csak folyamatosan eltaposnak. Hát gratulálok Konami, remélem befejezitek és nem lesz 6. rész, mert ha ez ilyen normalon akkor az olyan embertelen nehéz lesz, hogy csak a kis japó gyerekek fogják örömüket lelni benne, meg persze a mazohisták.

grebber
Bár lennének nekem ilyenjeim akkor átvinném de ezek nélkül pff 😞

Shep
A porcelános szar volt két kis üveget szartam el ott, meg a sörétes nagy részét.

Shep
Azt magyarázza el valaki, hogy miért kell az üres mezõre állítani a tekergetõsdinél? A szegénynek van, a gazdag megveszi, minden ember jobban féli mint a halált stb. stb, ebbõl nekem nem az üres mezõ következik, a másik kettõ az ok azok könnyûek de ezt nem igazán értem.

grebber
Most voltam a porcelánbabánál és hát kiléptem mert felkúrta az agyam <#idiota> Nincs medkitem ,lõszerem se esélyem sincs 😞 Nehéz lesz ezt átgörcsölni.

Normal és Hard választható. Én elöbbin nyomom.

PSN ID: Lord_Mortanius

kirol
Van benne nehézségi szint nem? Te melyiken tolod?

A harcok valóban nehezebbek lettek, mint az elõzõ részekben, azonban ettõl még simán végigvihetõ a game. Nekem nehézséget csak a második boss
jelentett. Érdekes, hogy a kés a legjobb közelharci fegyver. Valószinüleg pont a gyorsasága miatt. A lõszert meg tartalékoljunk, hogy mindenképpen maradjon a boss-ok ellen.
Egyébként akik azt szeretnék, hogy második végigjátszásra már könnyebbek legyenek ezek a harcok és ezáltal az egész játék, azoknak azt javaslom, hogy elsõre az UFO ending befejezést csinálják meg. Ha megvan ez a befejezés, akkor a következõ végigjátszásnál kapsz egy szuper kis fegyvert, amivel már gyerekjáték lesz bármelyik ellent likvidálni. A fegyvert egyébként, majd a srácok szobájában lehet felvenni.
Igen van egy másik fegyver is, amit mindenképpen(befejezéstõl függetlenül) megkapunk a második végigjátszásra, ez azonban nem egy nagy szám sajnos. Ez pedig majd a garázsban lesz.

PSN ID: Lord_Mortanius