Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
addig nyomom Dead Space-t, mert 6-os missziónál vagyok, és már 5óra tiszta játékidõ elment rá!!!
😛
És asszem 12 missõn van összvissz.
Háát és ez középsõ nehézségnél van.
Lehetetlen fokon még szarabb lesz majd 😛 De megcsinálom, ahogy a resiket.
de silentet biztos nem fogom bevállalni. elég lesz egyszer majd...
😛
4 drót már a helyén van, a sárgát hogyan tudnám a megfelelõ pozícióba helyezni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
csak rákerestem... (jobbegér -> search) 😛
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kimész a házból bemész a garázsba ott lesz a "flakon" neki.Majd a kerítés a repedésen átbújva meg kell keresni a kamion amibõl tudsz szerezni üzemanyagot!
Next PC upgrade: 2022
Megtudja mondani nekem valaki, hogy a játék hol tárolja a mentéseket?
Bal egér, jobb egér, space, elég jól kitérek a sebzések elõl.
Olvasom másnak is megvannak a saját bugjai. Kár, hogy nem tudom folytatni.....Talán lesz egy patch..
igaz egy védekezés gomb sem lett volna jobb, mert az is röhelyessen nézett volna ki.
de a szabadabb mozgás harc közben jól jött volna
nekem eddigi részekben ilyen gondjaim nem voltak, vagy legalábbis nem tûnt fel. de itt jobb is lehetett volna.
😛
amúgy én kiakadtam a hotelben.
1 hogy a nõvér mint hasfelmetszõ jason kaszabol orrba szájjba, de úgy hogy semmit nem tudsz tenni, hogy kivédd a kombókat.
utána meg a matrix-monszter, ami levédi a lövéseimet.
lol
végigviszem ettõl független, de nagyon elvette most a kedvem ez a pengelábú.
Felraktam a játékot és olyan problémám van, hogy videoknál van hang, de a menüben és a játékban nics!
Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi!
Hát tök félelmetes szerintem. A hangok is jók.
Mire rájöttem, hogy csak akkor tudok harcolni, ha benyomom a SHIFT-et, meg is ölt.
Védekezni a SPACE-el lehet? Vagy van más trükk is?
Mert ahol 2-en voltak, sec-pec kinyírtak a könnyebbik erõsségen.
És gondolom az egésznek az a lényege, hogy szuperre kell fejleszteni a harcomat, ha túl akarom élni. És érdemes itt az elején csak poénból küzdeni, hogy profi legyek a harcban és utánna lehet csak rendesen elkezdeni.
A régebbiek nem voltak ilyen frusztrálóak. Nem volt ilyen könnyû meghalni.
Szóval valami tanács?
Magyarítást csinálja valaki?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Most vagyok ott ahol visszamentem a házunkba anyámat elviszik emberek azt átváltozik minden.Fent a padláson kinyitottam fater fiókját.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ott tartok most, hogy a saját házamban vagyok de már 2odjára és megkell csinálni négy rejtvényt és kijutnék. KIJUTNÉK..de mikor már megcsináltam a 4.iket (késes rész) kivillant már a 4.jel is az ajtónál, de az emberkém beragad az asztalnál( egy helyben sétál) ahol a kést szúrtam a levágott szörnyfejbe.....ÁÁÁ,vissza load de ugyanez..
Másnak ilyesmi??
háát kezd kicsit elmenni a kedvem a játéktól, ahhogy ez a matrix szörny kivédi a lövéseimet.
ez kicsit illúzióromboló.
Így is gázos a harc, háát még ezis...
és kutyák iszonyat robotossan mozognak.
és a faxi mozgása mikor célozva mész a fegyóval nagyon béna.
Háát 1-2 dolgon még finomíthattak volna.
több gondom nem lenne.
grafika meg szerintem szép nagyon. Ahhoz képest, viszont nem szép, hogy folyton szaggat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
PSN ID: Lord_Mortanius
jelentett. Érdekes, hogy a kés a legjobb közelharci fegyver. Valószinüleg pont a gyorsasága miatt. A lõszert meg tartalékoljunk, hogy mindenképpen maradjon a boss-ok ellen.
Egyébként akik azt szeretnék, hogy második végigjátszásra már könnyebbek legyenek ezek a harcok és ezáltal az egész játék, azoknak azt javaslom, hogy elsõre az UFO ending befejezést csinálják meg. Ha megvan ez a befejezés, akkor a következõ végigjátszásnál kapsz egy szuper kis fegyvert, amivel már gyerekjáték lesz bármelyik ellent likvidálni. A fegyvert egyébként, majd a srácok szobájában lehet felvenni.
Igen van egy másik fegyver is, amit mindenképpen(befejezéstõl függetlenül) megkapunk a második végigjátszásra, ez azonban nem egy nagy szám sajnos. Ez pedig majd a garázsban lesz.
PSN ID: Lord_Mortanius