Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kilépett a videó elõtt(az elsõ Bossfight után), azóta állandóan a Hotelbeli mentésem adja be. Köszönöm!
No one can stop Death!
SG.hu
"Intelligencia, nehézség: Nehéz szinten is túl könnyû, az új harcrendszerrel Rambóként irthatjuk a szörnyeket, akik mindig látványosan jelzik, ha éppen támadásra készülnek. Ráadásul az MI hajlamos butaságokra, és néha beakad a falba."
Akkor ti hogy küzdötök annyit a szörnyekkel? Meg másoktól is ezt hallottam. Itt megy Rambózik a cikkíró.
Na az a helyzet, hogy itt a fórumban nemnagyon szeretnek az emberek válaszolni erre a kérdésre! Nekem még senki nem irt választ a kérdésemre pedig már kb. 2 hónapja itt van!
Az a lényeg ha integrált a hangod akkor frissitsd a drivereket! pl.:Realtec HD Audio akkor a 2.09 es driver lesz a jó.
Ha pedig nem integrált akkor a bioszban kapcsolj ki mindent ami az integráltal van kapcsolatban, mert ha bevan kapcsolva valami a játék akkor az integráltra generálja elõször a hangot (hiába nincs!) és ezért lehet, hogy recseg, csúszik vagy nincs hangod.
Sok sikert!
Olvasgattam a fórumot és láttam másnak is akadt gondja a hanggal. Nekem az a problémám, hogy az átvezetõ animációknál elkezd recsegni minden, totálisan belassul az egész fõleg a kamionos jelenetnél... és utána miután betölti a játékteret az ingame utána játsza le a hangot amit volt az átvezetõben. Nos esetleg talált valaki már valamilyen megoldást arra, hogyan lehet a hangot megoldani? Vagy kéne várni valami patch szerûségre???
én maradok xp-n.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
ennyi elég volt, meg hogy a vista után kb fél évvel kész is lett.
LOL
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Segítséget elõre is köszönöm ha van:))
Még az a szerencse hogy csak a vége fele vannak azok a dolgok amik kellenek a befejezésekhez szal ha minden meg akarjuk nézni akkor nem kell mindig full elölröl kezdeni csak az elsõ lehetõség elõtt menteni kell és majd azt kell visszatölteni.Lézer fegyóval úgysincs semmi ellenállás.
Vagy aki annak is örül hogy 1x a végére ért annak youtube :D (én nem ilyen vagyok mert jó a game)
Most értem Silent Hill-be nem tudok sehova menni, Josh-t látom a Grand Hotelben de be van deszkázva, semmi más szerszámom nincs, csak a vasrúd, kés, és pisztoly van nálam.
Mit kell csinálnom?
PSN ID: Lord_Mortanius
Mert nagyját értem csak pl azt nem hogy amikor
Azt a részt sajnos nem igen értettem.
Ha nem hiszed próbáld ki!!
Most másik végkifejlettre törekszek azt mentek majd minden lehetõség elõtt megnézem az összes véget majd!
Amint elkészül a magyarítás örömmel ugrok neki még1x!
Attic után elég fosul álltam de ezt látod te is :D
és talán lesz hozzáá majd javítás?
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ez egy bug sokaknak nem megy tovább innen a game!
Nekem szerencsém volt és nem volt gondom!

volt valakinek ilyen gondja-m?
vagy valaki közvetlenül utána tudna adni mentést?
köszönöm elõre is.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"