Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már leszedtem a porcelánt, mert tök vörös az egész de amikor beleqrja a fejébe a pajszert nem jön a round 2 hanem feláll és csapkodhatom tovább amíg megint le nem térdel és ez megy a végtelenségig
Next PC upgrade: 2022
De amikor térdre rogy, akkor megjelenik, hogy nyomogassam a jobb gombot: nyomogatom
utána hogy a bal gombot: azt is nyomogatom
és ez után feláll, újra gyepálni kell, amíg megint térdre nem rogy és kezdõdik elõlrõl.
Ezzel szemben a youtube-os videón amikor elõször térdre esik, akkor megtudja sebezni és átalakul
Vagy senki nem emlékszik már erre a részre?
Én ott hiába nyomogatom a jobb és bal gombot, ahogy írja, nem döglik meg, hanem talpra áll...
Ez vmi bug? Rohadt idegesítõ
Ráadásul utána még átalakulna és még tovább kéne ütni
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Szóval ezt nem ártana javítani, mert vannak még bõven 1magos gépû emberkék, szerintem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudtommal február végén jön. Kb. 1 hónap.
PC-re kijött már a játék???<#pardon1>#pardon1>
De lézer fegyver = Good mod kb szal csak szórakozásra jó.
Én ezzel fogom végigvinni ha elkészül a magyarítás <#eplus2>#eplus2>
a youtube-on láttam hogy állítólag van egy lézerpisztoly amit meg lehet szerezni ha visszatérsz a szülõházadba,ott van az emeleten az egyik szobában.ez tényleg igaz vagy csak X-Box kiváltság???
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
ha látod hogy csapni/ütni készül, akkor nyomkodd a space-t és ha ügyes vagy, akkor elugrasz elõre.
verd szét a lábait, utána ki tudod nyírni és helóviszlát<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nem is tolom akkor tovább másodszorra még úgyis csak elején vagyok ott meg még kevés volt a szöveg és lehetett érteni is!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
és ez azért az 5 számot kapta, mert folytatódik a sztori, de megjelenési sorrendben a 6.
és help a #666-dik kommentemre pls.
de akk ugy kérdem hogy amikor fegyverrel lõni kell akkor ugyan ugy automata a célzás vagy nekünk kell célozni? O.o
(sry hogy lámáskodok ^^)
az lenne a kérdésem hogy milyen az irányittása ? O.o
olyan mint a sh 4 ben vagy azért hasonlo mint a resi 4-ben
elöre is thx ^^
Ez a SH 5 topik. :D
Az a 0. rész meg csak valami "telefonra" jött ki. :D
Amúgy meg nem tudom. Én nem játszottam még a SH5-et. A TR hangja se akadt, bár nem is Realtek hangkarim van. Grebber mondott ilyesmit, neki ilyen hangkártyája van?
Ha felteszem a Tomb Raider U-t, amiben ugyanez volt a hiba, de ahhoz adtak ki egy patchet, tartalma ez is:
- Graphics card stability:
+ Progress has been made towards addressing stalling on GeForce 6/7 series hardware.
- Fixed compatibility issues with certain Realtek sound drivers which could cause crashes.
Ha felteszem ezt a patchet, javulna a helyzet az SH-ban is??? Vagy van más módja h az SH hibáját kijavítsam????
ui. Kirolnak: Nem csak a GSO szerint a 6. rész, hanem mindenki szerint a 6.rész a Silent Hill Homecoming, mivel van egy nulladig rész is(Origins).
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A GS szerint már a 6. rész jön februárban. :D
De az jó lenne, ha javítanának rajta. Szerintetek van erre bármi esély?
Mert én még azóta se játszottam vele, szóval nálam simán meglesz ez még így febr. 27-is. Szóval érdemesebb majd azzal tolni.
No one can stop Death!
van 2-3 karakter, amit gecireszar kinyirni a többi meg röhelyes.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"