Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer már végig játszottam, megcsináltam a jó véget.
A másodikat magyarul tolnám végig, de ha nem lesz kész a jövõ héten, akkor inkább törlöm és kezdek más játékba.
Legszívesebben küldeném a fejlesztõket a mezõre kapálni, az való nekik. A régi fejlesztõ legalább tudott játékot csinálni, de ezek nem...Kíváncsi vok mit javít a patch...bár ezek után, nem hiszem, hogy reménykedni kellene bármi javulásban....
A játékhoz hiába nem elég a gépem(mert "elvileg"nem elég neki 3500+-os AMD proci, meg 7600 GT Geforce kari)akkor sem kellene akadnia, mert 30 FPS-t lazán produkál, csak néha akad, és akkor sem akadozik, csak megáll az a nyamvadt kép!!!!!!
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szal nem érdemes ezzel az újjal foglalkozni annak, akinek megvan az elõzõ kiadás.
Mert akkor inkább a régebbi verziót nézem majd meg, ha kész a magyarítás, mégiscsak az az igazi.
De ebben a kis alakzatokban mutatja, hogy mit nyomj meg?
Beakadást értsd úgy, h megáll a kép néha pár secre, majd gond nélkül fut 30 fps-el...
Ez mit takar? Hogy realizálódik ez konkrétan? Megtámad egy szörny szét kellene verni és hogy lesz kevésbé brutális?
Talán én is kínlódni fogok vele, hátha összejön.
"A Silent Hill amerikai konzolos verziója már tavaly novemberben megjelent, azonban Európába még csak most került be a nextgen változat, ... az európai Atari felkérte a Konamit, vegyenek vissza az erõszakos részekbõl, hogy a tizenöt éven aluliaknak is el tudják adni a játékot...."
Egyébként németeknél atom durván szétcenzúrázva jelent meg, Ausztráliában pedig totál betiltották - meg se jelent.
Amúgy csak ideért akkor. Kíváncsi vagyok, vajon itt látszódnak e a karakterek, és min javítottak összességében.
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Segítene nekem valaki???
Ezt a Porcelán baba Boss-t, csak a Pajszerral lehet kinyírni? Mert én azt valahol elhagyhattam, me nekem nincs meg...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ezt a Porcelán baba Boss-t, csak a Pajszerral lehet kinyírni? Mert én azt valahol elhagyhattam, me nekem nincs meg...
ott meg csak 1 választás van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fákjúal!
már sokszor ilyenekre kár idõt fecsérelni.
:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minimum gépigény 4200+. Akkor itt a probléma, mert nekem 3500+os a gépem.
Ment egy darabig aztán akadozott a játék, sõt meg is állt utána. Fene ezt a nagy gépigényes játékokat!<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
Nekem lefagy a játék. A fokozatot kiválasztom és a szirénázás közben lefagy.
Miért? Help!!!<#szomoru1>#szomoru1>