Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
A legelsõ ami a netre került! GTI vagy mi a fene!

Next PC upgrade: 2022

Felraktam én is a barátnõm had tolja,amúgy neked melyik verzió van meg?

grebber
Na akkor nekiugrok végre újból!!!!!

Maxtreme
Tölthetõ a honosítás

Nagy köszönet a csapatnak!

Segítsetek már, nem igaz, hogy eddig senkinek se volt ilyen....

lipovics
Szerinted mikorra várható a kiadás?
Egyszer már végig játszottam, megcsináltam a jó véget.
A másodikat magyarul tolnám végig, de ha nem lesz kész a jövõ héten, akkor inkább törlöm és kezdek más játékba.
Hát ez õrület, külön progival a kisfilmek egy pillre se akadnak meg, játékból meg szétakadják magukat!!!!!ez meg mitõl van??????

Hát ezt az európai verziót is szuperszarul csinálták meg. Ugyanolyan szar, mint az elõzõ verziója. Tök jól futna, csak állandóan megáll a kép. Néha megy egy 2 percig normálisan, utána meg másodpercenként áll meg a kép. Hát ilyen mocskos szarul hogy lehet megírni egy nyomorék játékot????????????????
Legszívesebben küldeném a fejlesztõket a mezõre kapálni, az való nekik. A régi fejlesztõ legalább tudott játékot csinálni, de ezek nem...Kíváncsi vok mit javít a patch...bár ezek után, nem hiszem, hogy reménykedni kellene bármi javulásban....
A játékhoz hiába nem elég a gépem(mert "elvileg"nem elég neki 3500+-os AMD proci, meg 7600 GT Geforce kari)akkor sem kellene akadnia, mert 30 FPS-t lazán produkál, csak néha akad, és akkor sem akadozik, csak megáll az a nyamvadt kép!!!!!!

ffxi
Juhúúú!

Fákjúal!

grebber
Már folyamatban van a magyarítás tesztelése!

grebber

Evin
Lehet, hogy az a cenzúrázás csak a németeknél van. Ott szokták zöldíteni a vért és egyebek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

lipovics
Ti mit csináltok, hogy ne felejtse el a kontroller beállításokat a játék?
Maxtreme
Néztem havernál a cuccost. így 15 perc alapján azt mondom hogy semmi nem változott. A gombokat ugyanúgy nem írja stb.
Szal nem érdemes ezzel az újjal foglalkozni annak, akinek megvan az elõzõ kiadás.

Vki, akinek megy rendesen az elõzõ, játssza végig az US-t, és az EU-sat, és mondja el, mi a különbség😊

kirol
Mondom én is de nagyon, hogy tényszerûen mi. Mert nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt megvalósítani. Mert olyat hallottam, hogy a vér az zöld, de hogy mitõl nem lesz egy olyan cselekvés nem agresszív, hogy pl. US-ban egy rúddal szétvered a szörnyet, EU-ban meg megütöd egy kispárnával, vagy mi?

Na szép, gyerekeknek való Silent Hill-t csináltak akkor az EU-s verzióból. Arra kíváncsi lennék mi a különbség.

grebber
Nemtudom ezt máshonnan kopiztam én nem szedem le újból felesleges nekem semmi gondom nem volt vele az meg hogy mutat-e a kis ablakokban valamit engem nem érint.Mivel debil is tudja miket kell nyomni!

kirol
És csak annyi, hogy stabilabb és gyorsabb?

Mert akkor inkább a régebbi verziót nézem majd meg, ha kész a magyarítás, mégiscsak az az igazi.

De ebben a kis alakzatokban mutatja, hogy mit nyomj meg?

és a beakadások mindig 6 mp-esek(kb ugyanolyan hosszúak)és a bik kisfilmekkel gondjaim voltak az UT3-ban, a Mirror's Edge-ben(legkevesebbszer)is.

Az elõzõ eléggé akadt, jobban mint a Crysis, és a bik kiterjesztésû kisfilmei is...vmi köze van a hang hardveres gyorsításával, de ha kikapcsolom nem indul, ha alapgyorsításon van, akkor enyhén beakad.
Beakadást értsd úgy, h megáll a kép néha pár secre, majd gond nélkül fut 30 fps-el...

grebber
Miért az elõzõ verzióval mi a bajod?

kirol
"kivettek egy jó adag brutalitást"

Ez mit takar? Hogy realizálódik ez konkrétan? Megtámad egy szörny szét kellene verni és hogy lesz kevésbé brutális?

Hát akkor ennek így semmi értelme..... Vki nem tudná megoldani, hogy az erõszakos részeket kimásolni(ha az egy-két fájlt érint)és bemásolni az európai verzióba? Gondolom a fájlok ugyanúgy vannak, csak akkor át van írva/ki van vágva pár jelenet. Nem lehetne ezt megoldani vhogy???
Talán én is kínlódni fogok vele, hátha összejön.

grebber
Sajnos a "javított" európai verzió stabilabb és gyorsabb ugyan, viszont kivettek egy jó adag brutalitást, hogy ne legyen akkora magas a játék besorolása... Szóval ez a nagy helyzet...

"A Silent Hill amerikai konzolos verziója már tavaly novemberben megjelent, azonban Európába még csak most került be a nextgen változat, ... az európai Atari felkérte a Konamit, vegyenek vissza az erõszakos részekbõl, hogy a tizenöt éven aluliaknak is el tudják adni a játékot...."

Egyébként németeknél atom durván szétcenzúrázva jelent meg, Ausztráliában pedig totál betiltották - meg se jelent.

grebber
Például miket sorolj fel párat?!

azt nem tom annyi biztos hogy az elõzõ 4gb körül volt ez pedig 5gb hogy felrakva mennyit nyom azt nem tom de egy probát megér már csak a SH név miatt is 😄
Carloska
Sok változás ez már vérfrissitve van magyarul azért késett mert javitásokat végeztek rajta sok dolgott!

TénylegDDDDD,,,,,,aki tudja konkrétan miben különbözik ez a verzió a régebbitõl ossza már meg velem(ünk)<#eplus2>

kirol
Igen, de felrakva?

remélem optimalizálás és hasonlól javultak ugyanis 1GB-val több mint az eddigi verziók
kirol
Szép béka! Csak sok rajta a betû!

Amúgy csak ideért akkor. Kíváncsi vagyok, vajon itt látszódnak e a karakterek, és min javítottak összességében.

Carloska
Silent.Hill.Homecoming-ViTALiTY

kirol
Megjelent 20-án az Eu-s verzió? Vagy mi van azzal?

Seth
Sehol máshol nincs probléma, úgyhogy ezt kihagyom XD, ráadásul nem is biztos hogy az okozza

PSN ID.: Beegabor

hangkártya vásárlása
Seth
Sztok. Lenne egy kis gondom. Visszaolvastam és látom másnak is volt gondja a hanggal. Na nekem olyat produkál,de csak kizárólag átvezetõknél, hogy elkezd sercegni,majd totálisan eltorzul a hang,végül elcsúszik a képtõl, de az meg elkezd akadni, hogy beérje a hang XD,aztán ha már nem bírja tovább,akkor leáll mindegyik. Szóval kizárólag az átvezetõknél, és akkor is úgy fél perc után,addíg normálisan megy. Hangcsiholóm az alaplapi Realtek High Def, frissítettem legújabb driverrel, próbáltam a hardware-es gorsítással vacakolni, directx-et frissíteni,felbontással,grafikával variálni, semmi változás. Ötlet ?

PSN ID.: Beegabor

rambuu
cs...

Segítene nekem valaki???

Ezt a Porcelán baba Boss-t, csak a Pajszerral lehet kinyírni? Mert én azt valahol elhagyhattam, me nekem nincs meg...

Maxtreme
Láttunk már nem egy olyan esetet ahol a gfx nem igazán volt egyenes arányban a vasigénnyel 😊

grebber
És mire föl lenne? Ez a graf nem egy kimagasló semmilyen téren még 2007 ben sem lett volna az!

Maxtreme
Én úgy gondolom hogy játékra, manapság már alap a 2 magos cpu..

Evin
Ezzel vitatkoznék, meg 1magos géppel nem is lehet vele játszani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Maxtreme
Hát pedig ennek a játéknak a mai viszonylatokat nézve, abszolút nincs nagy vasigénye..

rambuu
CS all!

Ezt a Porcelán baba Boss-t, csak a Pajszerral lehet kinyírni? Mert én azt valahol elhagyhattam, me nekem nincs meg...

DarkSector
nem én arrol beszélek, mikor monnyuk egy sm3-as játékot akarsz sm2.0-ás kártyával játszai.
ott meg csak 1 választás van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Kompromisszumot tudni kell kötni. Ez abban rejlik, hogy az ember mennyire tudja a gépe teljsítményét és ahhoz igazítja a beállításokat. Nem nagy tudomány.

Fákjúal!

DarkSector
jah ne sértödj meg, de irtósokan vannak, akik nyomi géppel hiszik, hogy minden új játék el kell hogy fusson a gépükön.

már sokszor ilyenekre kár idõt fecsérelni.
:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pffff

Minimum gépigény 4200+. Akkor itt a probléma, mert nekem 3500+os a gépem.
Ment egy darabig aztán akadozott a játék, sõt meg is állt utána. Fene ezt a nagy gépigényes játékokat!<#szomoru1><#rinya><#wilting>

Hy

Nekem lefagy a játék. A fokozatot kiválasztom és a szirénázás közben lefagy.
Miért? Help!!!<#szomoru1>

grebber
Hát akkor nem tudom nem volt valami nehéz kinyirni!

Youtubon most néztem róla videót gyerek ott görcsölt a pisztolyokkal pazarolta a lõszert amikor ott volt nála a végtelen lézerfegyver lol.