Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
nekem egy kis flaska életem volt csak, és semmi lõszer.. és hát akkor inkább kis késsel uccu neki, mert az ami gyors is =)
de amúgy nekem, a silent hill 2 meg most az 5 ami nagyon bejön... Mindegyik részt végig vittem 1-tõl 4-ig.. és most valahogy ezt nagyon eltalák.. Szerintem.
Nekem a közelharc éppenhogy nagyon is tetszik, ezek akitérések meg hasonlók...nehéz de jó😊
A polgármestert belepaszírozta a földbe, Te, meg mint edzett katona, csak pofonokat kapsz... 😄 Nekem is csak sokadik nekifutásra sikerült, folyton a magasban lévõ fejét akartam ütni és mikor csapott volna, átbújtam a karja alatt. Negyed óra múlva rájöttem, hogy ez nem lesz jó (kicsit utána néztem itt: silenthill.hu), és megtudtam, hogy a támaszkodó kezét kell ütni elõször, ekkor leborul a földre, akkor a fejét. Normál erõsségen, 2-3 ilyen simogatástól megnyugszik...
Én a rendõrségen pihentettem a játékot, de nem igazán volt jó ötlet, mert kizökkentem az irányításából, és a csoportosan beköszönõ Schism-ek (szétnyíló bárdfejû dögök), eléggé meg tudják csappantani az életerõmet.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Am szinte ez az elsõ Silent Hill, amivel végülis komolyabban belemélyültem. Ez elõtt még régebben a Silent Hill 3-at próbáltam volna, de az nagyon nem tetszett, ha jól emléxem az irányítása miatt. A 4. résznek csak a demóját játszottam, de úgy emléxem azt is az irányítás miatt hagytam abba. Már nem igazán emléxem, hogy azoknak is ugyanilyen irányítása volt-e, csak közben változtam és végül megtetszett az a fajta irányítás. De halványan emlékeim szerint mintha azokban a részekben a kamerát nem mi irányítottuk volna. Sõt, az egérrel nem is nézelõdhettünk. Valaki fel tudna világosítani ez ügyben? Mert ha azoknak is ugyanilyen az irányítása, akkor azokat is kipróbálom majd újra.
A lényeg: nagyon tetszett a game. Végigvittem már többször is a korábbi részeket, lehet hogy sok tekintetben egyszerûsödött és nem ér a nyomukba, de ennek ellenére is jó játék lett. Leginkább a fordulatokban gazdag, jól megírt története miatt. Ha nem hasonlítgatjuk a korábbi részekhez, csak átadjuk magunkat a hangulatnak, ami sztem elejétõl a végégig megvan (igaz a végén indul be igazán a történet), akkor nagyon jól szórakozhatunk, vagy inkább retteghetünk. Na lássuk akkor:
Pro:
- nagyon érdekes, fordulatos történet
- egész jó fejtörõk
- viszonylag szép grafika
- gyönyörû soundtrack
- változatos, hátborzongató helyszínek
- azért lehet parázni benne rendesen (még ha nem is olyan mértékben mint a korábbi részekben)
- megfelelõ hosszúságú játékidõ
- 5 féle befejezés, megszerezhetõ extrák
Kontra:
- kicsit nehézkes irányítás, sete-suta harcrendszer
- néha fagyogatott
- a paraszint azért nem az igazi
- sokat egyszerûsödött
90%
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
A bossok is elég zsengék az elözö részek bosssaihoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
MegaGames
Csak kerestem, én nem teszteltem, azt majd Te! <#nyes>#nyes>
Várom a tapasztalatod...
Az egyik helyen sikerült de nem tudom hogy hogyan csináltam már.
A játék elején vagyok,a röntgenképet miután felvettem nincs a naplómban sem ,A másik mellé kellene valszeg tenni de nemtudom hogyan kell<#nemtudom>#nemtudom>
Help
de azért kössz
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Legközelebb próbáld meg, hogy rendszergazdaként futtatod, és akkor nem kell ki/be kapcsolgatnod.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A vistaval van a gond!Egyszerûen szar a vista!!!
Ki kell kapcsolni a felhasználói fiokok felügyeletét!
másik gamenél is elõfordult már
Volt neked ilyen?
Ahogy kiválasztom a kést, kiírja hogy találtam 1 gyermekrajzot, nyomok neki 1 OK-t, és onnatól vége. Az emberke nem mozdul semerre, és nem lehet semmit csinálni a játékban.
Uninstall megvót..
Nem jön össze a telepítés.
Sajna nálam is elõjött a dolog. Egész egyszerûen végig kell próbálni az összes idõt.. nálam 8 óra 20 volt a nyerõ..<#nemtudom>#nemtudom>
Remélem segít valakinek 😊