854
-
#254 Nekem ez van meg és instalálni kell!Semmi crack nincs csak felteszed és play. Alt + Tab kombinációt nálam nem türi sajnos vista alatt mert hibával elszáll! -
#253 Látom már sokan tolják.
SILENT.HILL.HOMECOMING-GTI
ugyebár ez a működö verzio csak azt nm tom csak kisomaglomo és install? vagy ez crackes verzio vagy clone??? -
ricsa008 #252 csak nekem az a baj hogy mindig így kell csinálnom ahhoz hogy választ kapjak
én nem vagyok olyan nagy törzsi győkér ember aki kapásból válasz kap
"ennyi" -
#251 Én életbe nem steameztem.... van e az olyan gémeknek, steames gémeknek uninstall algoritmus a progik telepitésében? -
#250 Nem nyugodnál már le? Arra esetleg nem gondolsz h nem tudjuk azért nem válaszol senki?
Kipróbálod, megy örülsz, nem akkor nem..ennyi... -
ricsa008 #249 ?? -
#248 ?? -
#247 Nem kell Crysist várni máris nincs mibe belekötni!Mert amit érszrevettem csak a graf a hurka hangulata hozza eddigi SH-eket! -
#246 Ne fikázzátok már! Elveszitek a kedvemet! :D -
#245 ugyan az -
#244 Valami azt súgja, hogy ez a port is gyengébb a konzolosokénál.
-
#243 Amint kiszivattyúztad a vizet az ajtón túl lesz valahol egy másik épületben!Ha jól emlékszem! -
#242 köszi, megnézem
mellesleg nekem az utolsó mentés az álomba volt, a kijutás előtt, hol találok a faluban? -
#241 Felmész a lépcsőn kimész a házból.Garázs meletti falon lévő lyukon be onnantol meg amerre tudsz menni meg fogod találni a kamiont és a benzintankjából kell kivenni,de előtte a garázsban vedd fel a cuccot amibe töltöd. -
#240 A steames verziónak van e eltávolitó/uninstall algoritmusa? -
#239 h kell a pincébe lévő generátorba megszerezni a benzint? mert a városban bárhol lehet... -
ricsa008 #238 218 ?
érdemes leszednem? -
#237 Ha kell fel is töltöm a nyelvi fileokat.. xD Már ha lesz vállalkozó szellemű ember. (simán szerkeszthető bármely text editorral)
Grebber: Sajna passz. A billel nekem is voltak gondjaim.. Nem mindig azt csinálta amit kellett volna. -
#236 Lehet várok míg valaki elvállalja a magyarítást és csak aztán tolom majd tovább ha már készen lesz.
-
#235 Szekrényes gondomra nem tudod a megoldást? -
#234 Jah, mozgásban nem vész.
Jól illik a játék hangulatához a látványvilág.
Majd ehhez is lesz valami tuning tutkó, akárcsak a a RE4-hez xD (mondjuk más motor, de kitudja:) ) -
#233 Más volt, de krélek ne bélyeg képeket mutogass egy 720p kép ellenében...
A lényeg hogy mozgásban korrekt, kár hogy a texturákkal spóroltak, nagyon spóroltak a karaktereken, hogy miért? isten tudja... de lehet még én is tudom:) A japók nagy hangsúlyt fektetnek a karakterekre, ez a rész meg amcsiktól származik, bár akkor is. A lényeg hogy ez nextgen, a 4 pedig prevgen, a kettő közt nagy szakadék van. -
#232 Off: valamit be kell állítani a profilomba netán? -
#231 Nemtudom nekem Utorrentem van azzal maxal szedtem.
Más: Jó hír hogy a szövegek sima str kiterjesztésű fájlokban vannak és nagyon egyszerű magyarítani. -
#230 Helló... ezen a midnight torrentes oldalon, amit linkeltél nem akar jönni a cuccos. netán nem utorrent központú oldal? -
#229 Na meg is van az első "elakadásom" mázunkba vagyok a polcon ott van egy nyomogomb kiirja hogy move vagy backet tudok nyomni.
De végignyomogattam mindent a billentyűzeten semmire nem reagál :(
Aki ezen túljutott mit nyomott? -
#228 Hát ez így képek alapján nem is olyan csúnya azért! -
-
#226 ahamm....
SH4 Cynthia Velasquez:
(sajna nem a legjobb kép.. ennél sokkal normálisabban néz ki kulturáltabb felbontásban :) )
.és a Home comeing-ból 1 kép:
A modellek a 4-ben egyértelműen kidolgozottabbak voltak. -
#225 Aha, jó. -
#224 Az emlékek megszépítik a dolgokat... -
#223 A nagyon ciki inkább az, hogy sikerült az előző részt látványilag alulmúlniuk (bizonyos tekintetben persze.. nem minden téren) -
#222 hosszú.. -
#221 hát ehhez az enyhén szólva gyenge látványhoz nevetséges ez a gépigény -
#220 Miről beszélsz? :D
Mi az az fw? -
#219 Akit érdekel az élsimítás müxik fw-ből (vagy esetemben nhancerből) forceolwa. -
ricsa008 #218 a gépigény valós? nekem elmenne? -
#217 továbbment. Másodszorra nem lépett ki.
#216: Bármilyen hihetetlenül hangzik, meg is fogom venni amennyiben tetszik.... -
#216 Megveszed és máris tökéletesen megy, ennyi a trükkje. -
#215 Jelentem az én verzióm hibás. Majd aki játszik a 4gb-sel, árulja el hogy kilép -e hibaüzenettel, az autós átvezető után.