854
  • grebber
    Nekem ez van meg és instalálni kell!Semmi crack nincs csak felteszed és play. Alt + Tab kombinációt nálam nem türi sajnos vista alatt mert hibával elszáll!
  • R3TR0
    Látom már sokan tolják.

SILENT.HILL.HOMECOMING-GTI
    ugyebár ez a működö verzio csak azt nm tom csak kisomaglomo és install? vagy ez crackes verzio vagy clone???
  • ricsa008
    csak nekem az a baj hogy mindig így kell csinálnom ahhoz hogy választ kapjak
    én nem vagyok olyan nagy törzsi győkér ember aki kapásból válasz kap
    "ennyi"
  • Prince23
    Én életbe nem steameztem.... van e az olyan gémeknek, steames gémeknek uninstall algoritmus a progik telepitésében?
  • Maxtreme
    Nem nyugodnál már le? Arra esetleg nem gondolsz h nem tudjuk azért nem válaszol senki?
    Kipróbálod, megy örülsz, nem akkor nem..ennyi...
  • ricsa008
    ??
  • Prince23
    ??
  • grebber
    Nem kell Crysist várni máris nincs mibe belekötni!Mert amit érszrevettem csak a graf a hurka hangulata hozza eddigi SH-eket!
  • kirol
    Ne fikázzátok már! Elveszitek a kedvemet! :D
  • Istencsászár
    ugyan az
  • DarkSector
    Valami azt súgja, hogy ez a port is gyengébb a konzolosokénál.

• grebber
    Amint kiszivattyúztad a vizet az ajtón túl lesz valahol egy másik épületben!Ha jól emlékszem!
  • zzeN
    köszi, megnézem

mellesleg nekem az utolsó mentés az álomba volt, a kijutás előtt, hol találok a faluban?
  • grebber
    Felmész a lépcsőn kimész a házból.Garázs meletti falon lévő lyukon be onnantol meg amerre tudsz menni meg fogod találni a kamiont és a benzintankjából kell kivenni,de előtte a garázsban vedd fel a cuccot amibe töltöd.
  • Prince23
    A steames verziónak van e eltávolitó/uninstall algoritmusa?
  • zzeN
    h kell a pincébe lévő generátorba megszerezni a benzint? mert a városban bárhol lehet...
  • ricsa008
    218 ?
    érdemes leszednem?
  • Maxtreme
    Ha kell fel is töltöm a nyelvi fileokat.. xD Már ha lesz vállalkozó szellemű ember. (simán szerkeszthető bármely text editorral)

Grebber: Sajna passz. A billel nekem is voltak gondjaim.. Nem mindig azt csinálta amit kellett volna.
  • grebber
    Lehet várok míg valaki elvállalja a magyarítást és csak aztán tolom majd tovább ha már készen lesz.

• grebber
    Szekrényes gondomra nem tudod a megoldást?
  • Maxtreme
    Jah, mozgásban nem vész.
    Jól illik a játék hangulatához a látványvilág.

Majd ehhez is lesz valami tuning tutkó, akárcsak a a RE4-hez xD (mondjuk más motor, de kitudja:) )
  • Istencsászár
    Más volt, de krélek ne bélyeg képeket mutogass egy 720p kép ellenében...

A lényeg hogy mozgásban korrekt, kár hogy a texturákkal spóroltak, nagyon spóroltak a karaktereken, hogy miért? isten tudja... de lehet még én is tudom:) A japók nagy hangsúlyt fektetnek a karakterekre, ez a rész meg amcsiktól származik, bár akkor is. A lényeg hogy ez nextgen, a 4 pedig prevgen, a kettő közt nagy szakadék van.
  • Prince23
    Off: valamit be kell állítani a profilomba netán?
  • grebber
    Nemtudom nekem Utorrentem van azzal maxal szedtem.

Más: Jó hír hogy a szövegek sima str kiterjesztésű fájlokban vannak és nagyon egyszerű magyarítani.
  • Prince23
    Helló... ezen a midnight torrentes oldalon, amit linkeltél nem akar jönni a cuccos. netán nem utorrent központú oldal?
  • grebber
    Na meg is van az első "elakadásom" mázunkba vagyok a polcon ott van egy nyomogomb kiirja hogy move vagy backet tudok nyomni.
    De végignyomogattam mindent a billentyűzeten semmire nem reagál :(
    Aki ezen túljutott mit nyomott?
  • kirol
    Hát ez így képek alapján nem is olyan csúnya azért!
  • grebber

• Maxtreme
    ahamm....

SH4 Cynthia Velasquez:

(sajna nem a legjobb kép.. ennél sokkal normálisabban néz ki kulturáltabb felbontásban :) )

.és a Home comeing-ból 1 kép:

A modellek a 4-ben egyértelműen kidolgozottabbak voltak.
  • kirol
    Aha, jó.
  • Istencsászár
    Az emlékek megszépítik a dolgokat...
  • Maxtreme
    A nagyon ciki inkább az, hogy sikerült az előző részt látványilag alulmúlniuk (bizonyos tekintetben persze.. nem minden téren)
  • Maxtreme
    hosszú..
  • balee4
    hát ehhez az enyhén szólva gyenge látványhoz nevetséges ez a gépigény
  • kirol
    Miről beszélsz? :D

Mi az az fw?
  • Maxtreme
    Akit érdekel az élsimítás müxik fw-ből (vagy esetemben nhancerből) forceolwa.
  • ricsa008
    a gépigény valós? nekem elmenne?
  • Maxtreme
    továbbment. Másodszorra nem lépett ki.

#216: Bármilyen hihetetlenül hangzik, meg is fogom venni amennyiben tetszik....
  • Istencsászár
    Megveszed és máris tökéletesen megy, ennyi a trükkje.
  • Maxtreme
    Jelentem az én verzióm hibás. Majd aki játszik a 4gb-sel, árulja el hogy kilép -e hibaüzenettel, az autós átvezető után.