854
-
#294 Búú !!! XD
-
#293 Van 3. is szinkronnal, és negyedik magyar fleirattal.
egyedül az első rész van emulátor segítségével angol nyelven.
most ezis magyar felirattal.
Monnyuk a 3részt szinkronnal még majd pótólnom kell.
Jah nekem a legmegdöbbentőbb...legbrutálissabb rész, ahol komolyan a szívroham kerülgetett, az a 4.részben volt, mikor egy helyen átvált pokolra, és egy ajtón be kell menni a képernyő bal oldalán.
És akkor elindulásnál ballra (kamera holt terében) előbukkan a csaj brutálnagy feje, azokkal a forgó szemekkel.
Ez olyan váratlan volt bakker, hogy asszittem beszarok.
Én legalábbis furán reagáltam a szituációra.
Kezek lábak a magasban, dzsoj a mennyezet felé utközben. -
#292 Nem is tudtam hogy szinkronnal is kijött, de az tény hogy a második rész volt a legjobb.
Haunting Ground is ilyen game ha ismered csak ott van egy kutyád is aki segít. -
#291 :P
de azért Silent 2-őt szinkronnal semmi sem überelheti.
jöhet itt 8 resi, vagy 6 siren, vagy 12 alone.
Silent hill 2 szinkronnal egy csoda volt részemről.
Főleg a végén a hajókázás után. -
#290 Ne is mond nagyon várom már a RE5-öt, az ápolónők meg kaptak még egy kis szilikont -
#289 Ahhogy mondod...
Persze Resi 5 szerintem jobb lesz, de azért az nem fogja pótólni a silent adagot.
Ez a dimenzióváltás még most is cool, meg a szörnyek is. bár az ápolónők, szinte már minden részben benne voltak.
:P -
#288 Így elsőre nem csalódtam benne. lehetett volna kicsit szebb is, meg talán a szemcsés képet már hanyagolhatták volna.
De legalább visszaadja a régi SILENT HILL-es érzést.
Bár kicsit gyorsabb a játékmenet, de még mindig állatira sillent-es feeling kapott el, mikor az elejébe belekostóltam.
Szuper kis gém. Remélem hamar magyarosítva lesz.
Konzolon szerintem akkor is szebb lehet, bár ez pc-n jó, mert nem kell hozzá durva gép. -
#287 Mi DMC fanok tartsunk össze:) -
#286 Jah télleg...
THX -
#285 ha felvetted legfelül van én is alig vettem észre -
#284 de nincs invertory-ban.
:P
minnya megnézem mégegyszer de nem láttam semmit. -
#283 Inventory-ban rá kell kattintani -
#282 Bazz megvan a szobából a röntgenfelvétel, de nem tudom használni.
melyik gombbal kel aelővenni, mert E illetve Q betűkkel nem megy.
azon van a másik 3 szám a kapukodhoz. -
#281 Oké, majd holnap meglesem. Most este egyenlőre még a falloutban se merek lemenni a metróba. Kicsit majd gyúrok ingerküszöbre :D -
#280 Semmi köze a többi részhez. -
#279 Hm, elég jó játék... először játszok silent hill-el... grafika is elég szép
Istencsászár: nem akadtam fel ezen, akkor nyomdafestéket nem tűrő szavakat írtam volna -
#278 Ha az előzőekkel nem játszottam attól még fogom érteni a storyt? -
#277 Hát általában ahogy észrevettem az első választási lehetőség tehát a nextek az akciogomb nyomásával érhetők el.Eddig mindig így volt. szóval nem vészed az a "hiba". -
#276 Ez a játék nem neked való, hogy ezen fennakadsz... -
#275 A röntgenkép másik felét hozzá kell illeszteni akkor kijön a szám.
-
#274 Ja ne "ő" betű nem jelenik meg.
Amúgy amit hiányoltatok jelet, hogy nem ír ki semmit, csak a piros jel van, az tuti, hogy oda kellene valami?
Mert az tény, hogy amikor pl. az röntgent nézem van 2 jel is, és a next-et semelyik gombbal nem bírom elérni. :D -
#273 Bocsi ,de rosszul emlékszel azok fix kamerások ,viszont a játék nagyon király megint bejött hogy ne halgasak a génhibás idiota kritikákra. -
#272 Beütöm a 624-et még a legelején, de semmi, nem nyilik ki a rács...és ahonnan leolvastam nem tudom tárolni az inventoryban -
#271 Végül is olyan mint a film, ködös város, undorító szörnyek (piramisfej) félelmetes hangulat. -
#270 sajna, nem játszottam az elődökkel, csak a filmet láttam -
#269 fasz ki van veled, h nem lehet lelőni -
#268 Olyan mint az előző részek csak egy kicsit talán szebb te szőrös tökű. -
#267 Full olyan mintha bármelyik más előddel játszanál hangulata hozz azokét irányítás is ugyanolyan ha jól emlékszem azokra. -
#266 és milyen a játék? -
#265 Az csak a menü része én csináltam megmutatni mennyire egyszerű a szövegeket magyarítani! -
#264 az csak teszt volt, próba -
Djemba #263 magyar fájlokat betennéd. -
#262 Próbáld ki a win option gombbal :) (ami a ctrl és az alt között van, azzal a gombbal, le tesz asztalra egyből) -
#261 Mit nem értesz? Játékok közben msnezgetek netezgetek én ugyanúgy.És nagyon sok game alt tab hatására is működik ez nem igen szal itt mellözni kell! -
#260 ? nincsk quit game neki, h alttabozni kell? :O -
#259 Jah mert nincs krekk
csak én asszittem steam-es csak azon a gépen működik, amin a steam hozzáférés is van. -
#258 xp sp3 alatt is. -
#257 Ez döbbenet, hogy telepít azt játszik.
Ilyet ritkán láttam.
Csak Infernal volt ilyen.
Milyen jó lenne, ha ezentúl minden így menne. -
#256 GTI- STEAM-es verzió! -
#255 nem kell crackelni... telepit es jatszik