854
-
Hát ezt szomorúan hallom. (Mármint, hogy könnyebb.) -
Végülis nekem ezek a helyszínek az 5-ben ugyanolyannak tűnnek, mint az eddigiekben. hogy miképpen nevezik a pályát.
Lényegtelen, ha leköt a játékmenet.
:P -
Szokás szerint oltári ökörségeket dumálsz természetesen van benne Silent Hill csak éppen nem ott kezdesz.
A harmadik részben is ugyanez volt a koncepcio ott se mindjárt a városban kezdödött a játék és az a elsö rész valodi folytatása.
A filmhez is van köze átvetek egy pár ficsört.
-
Hát basszus nem könnyű a game hotelben nagyon szopatnak azok a pengés lábú izék :( -
néhány kép
-
Aki elakad annak itt a végigjátszás (Magyarul természetesen)
Remélem nem fogok elakadni és ez lesz az első SH amit végigjátszás nélkül tudok végigvinni.Eddig szerencsére sokkal könnyebb mint a többi SH könnyebbek a feladványok ,bár még nagyon elején vagyok. -
ricsa008 #328 én a menüt megcsináltam meg ilyen yes meg no meg amit tudtam csinálgatom de ez semmi szinte :(
am mér van az hogy 1-2 átvezetőnél recseg a hang és akad? -
Brad85 #327 Sziasztok
Tudtok valamit hogy a játékhoz lesz magyarosítás vagy esetleg kijön-e magyarul??? -
van egy problémám:betöltés után amikor kezdödne(ingame)a játék elkezd akadni a hang és exe hibával leáll. sp3xp és 9600gt m van? valaki van ilyen gondja? -
Nagy hiba. Az első résznek volt igazán Silent Hill hangulata, vagyis az maga a Silent Hill:) vétek volt kihagyni azt a remek játékot. A film is nagyon jó és arra épül egy kis Silent Hill játékkok történelem, érdemes elolvasni. Ennek a résznek sok köze nincs a Silent Hillhez és a filmhez, hiszen alapból nem ott játszódik hanem egy másik városba, de amugy minden más rendben van:) -
Úúúú, Silent 2...! Végig kellene újra tolni... -
Nincs kedvem lecipelni a gépet a HDTV-hez, a TV-s gépen meg nem futna.
Pedig 37"-on széles vásznon biztos jobb lenne, mint 19"-on. -
ws monitort kell használni, azzal jó. -
Nektek is szélesvásznú a játék? Mert emlékeim szerinte nekem alul felül széles fekete sáv van. -
Második nekifutásnál, már jó lett! -
Ez max egyedi rendszerhiba.
Nekem fallout 3 a menekülésnél ledermed, és 3fps környékére esik, érdekes mert előtte 40 felett megy.
meg már több ilyet láttam.
Lehet virus/trója miatt is.
Én egyik havernak mindig újrateszem xp-t, az a legtisztább, és akkor megy minden. -
Túl vagyok már azon nem volt ilyen gondom eddig! -
Másnak is lelassul és kilép a temetőben? -
támogatja az csak a régi x -eseket nem, ami érthető
ezeken fut:
HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870,
HD 3870 X2 HD 4000 Series -
Most köcsög leszek, bocs! :D
Minek vesz valaki olyat! Nézegesse az ilyen a dobozon a DX10.1-es támogatást hirdető feliratot, miközben az nVidia-s meg vígan játszik minden játékkal! -
#314 Milyen dolog ez hogy nem támogatja a Radeon kártyákat?
Remélem orvosolják valami patch-el. -
Hát igen, ha már ilyen könnyen fordítható, jó lenne hozzá egy magyarítás!
Én még csak elindítottam tegnap, és ok, hogy ha két jel van egymás mellett, akkor az első a bal egérgomb, de a második? Egyszer az "Esc", máskor meg nem. :)
Xdobozon is így van ez? -
Van a valóságban. a munkahelyen. -
-
:DDD -
Elfelejtettem mondani:
Ám nemrég hibával kilépett a játék, valami directx 2 run 0x00000-át írt. pedig nvidiás vagyok... de már nem csinálta.
Imént írtam is h hülye kérdés...a főboss téma. csak gondoltam hátha akad egy ilyen játék, ahol nincs főboss, csak menekülés előle. -
nem tudom, hol van, de hálisten 1x kell megtalálni őket, mert folyamat mindent jegyez a térképre a figura.
ez is egy sajátossága a játéknak.
mikor megvan egy térkép, akkor egy filccel folyamat jelölgeti magának a dolgokat.
ez szerintem egy apróság a játékban, ami megintcsak egyedivé és hangulatossá teszi.
:P -
főbossz nélkül egy TPS olyan mint a túrórudi norbi nélkül.
ELKÉPZELHETETLEN. -
Jaja, ezt a vöröses izzó jelet már a tutorial jellegű első missonba észrevettem, használtam mind a 3-at is. Megkönnyebülés. de a hazba nem lelem. -
A falon,vörös pentagrammáknál lehet menteni.
Van főboss,és nem csak ütőfegyvered lesz -
Jeleknél lehet mindig menteni. csekkpoint nincs. -
viszont főboss csak 1 a legvégén van. -
Igen mindegyik részben volt, általában egy emberi alakból átváltozott torz lény. -
Nem is egy boss lesz benne a youtubon fen van az összes persze erösen spoileres. -
*mentőhely, na -
SH2 szinkron nálam is abszolut best. -
Lehet hülye kérdés, de lesz majd főboss? :D Bár ezt a játékot nem nagyon tudom elképzelni, h főbossal harcolok egy szál tárggyal:P
Ja és a mentése az nagyon idegesítő, már beértem a városba, a házamba. de ki kelllett lépjek, már voltam a pincébe is. Én meg azt hittem az auto mentés, ahol a képernyő bal felső sarkában ilyen cédula féleség jelenik meg, hát nem. szívtam egyet, kezdhetem a tutorialt megint. így aztán lehet haladni! :P ja és a házba sincs egy kurva menőhely sem. vagy vak vagyok.
na most akadtam ki! :) -
-
Már emlékszem, azért volt ágybaszarós, mert (tisztán emlékszem) először nem látható a fej, hanem ahogy belépsz az ajtón mész a fal felé, és vált a kamera, akkor ugrik be hirtelen.
És szőrnyű volt.
Hisz paráztam, hogy mikor mi és honnan támad majd rám, és egyszerűen nem féltem....Hanem megijjedtem. -
Jesszusom nee.
csak most este ne....NEEEE