Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Next PC upgrade: 2022
Ugyanis az enyém becsomagolva potom ~8.7gb
"De ha arra gondolsz, hogy te nyomod a "USE" és ki kellene írnia, hogy az ajtó zárva, de csak egy színes csíkot ír ki, akkor értem."
Anno se írt ki semmit, nem? Sehol. Most ha odaállsz egy ajtó elé ki kellene írnia, hogy press "E" a kinyitáshoz? Itt meg nincs?
Ezt miért baj? Van benne vagy 3 gomb, USE, stb. és kész. Mindig tudod, hogy mit kell nyomni magadtól is.
Most félre ne érts, én nem kötekedek, csak komolyan nem értem a problémát.
De ha arra gondolsz, hogy te nyomod a "USE" és ki kellene írnia, hogy az ajtó zárva, de csak egy színes csíkot ír ki, akkor értem.
Nos billentyûzetnél ez nincs.
Most mit kellene kiírnia? Mire gondolsz? Most írja ki, ha elõre akarsz menni, akkor nyomd meg a felfelé nyilat, vagy a W-t vagy micsoda?
HM? Ezt árulják a Steam-en, onnan szedték le nem?
De irígyellek!
Készítettem pár képet (a gfx nem 1 krízis, de ez van 😊 Mozgás közben különben jobb az összhatás. A fény/árnyék hatások nagyon rendben vannak)
1ébként van némi furcsasága a programnak. Pl bár remekül kezeli az x360 controllert, de a gombok neve helyett számokat ír. (ilyet sem láttam még x360 portnál. Lehet ez ps2 konverzió, és nem az x360-ast kapjuk? 😊 )
A másik a billrõl való irányíthatóság. Ahogy nézem alapjába véve semmi baj vele, csakhogy itt is a kiírások hibádzanak. Sem számot, sem gombot nem ír csa 1 piros jelet. Na így döntse el a pógár hogy mit is akar a prog 😊
Szóval ez még szvsz az a verzió, amit visszavontak.
Szal ha gondoljátok várjatok még.. (de akinek van x360 controllere, az nekieshet.)
Maga a game kben az elsõ 10 perc alapján jónak tûnik, hozza a SH sorozattól elvárt feelinget.
az a gáz hogy hirtelen a hir hallatán elhomályosodott elõtem minden.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
nforce-n vannak képek már<#nemtudom>#nemtudom>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
aszittem jövõre jön csak!!!
Most akkor mi van???
LOL
Csak nem kijött.....<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Graphics : DirectX 9.0c compatible Video Card such as ATI™ Radeon HD-series graphics card (minimum 256 M😎 or NVIDIA™ GeForce 7800-series graphics card (minimum 256 M😎
ez azt jelenti hogy nem megy sima intel procin és 7600 gs-en?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
😛
Még nem lett "válfeletti kameranézetes".
Ne haragudj, de szerinteg akkor mi az igényes játék?
Milyen 1 igényes fejlesztõ???
KONAMI... Na ez az igényes fejlesztõ....
Silent Hill-Metal Gear Solid csak 2 cím a sok közül.
Szoktál néha tájékozódni afelõl, hogy igaz-e az amit írsz???
Valami hihetõbbet találj ki.<#integet2>#integet2>
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
EZENaz oldalon volt a hír, amibõl kivettem a fenti sorokat. Kicselezni sztem vmi IPrejtõs progival próbáld, pl Hide My IP 2008, csak nehogy az legyen, h kifizeted érte a pénzt, letöltöd, de indításkor csak ellenõriz vmit, és a pénzednek annyi....
Meg az árát se látom így, mivel nem jön be a z oldal, pedig kíváncsi lennék.
de kuka csend
Egyébként is úgy kell a non-casual gamernek a jó túlélõ horror mint egy falat kenyér. Sajnos Call of Cuthulhu óta nem nagyon volt kiemelkedõ survivor-horror játék, legalábbis PC-n.
SH Homecoming
Meg azt se, hogy miért nem jelent meg mindenütt a játék.
Meg kíváncsi lennék, mennyibe kerül!
Hogy lehetne megvenni onnan a Steam -rõl? Hogy hinné azt, hogy abban a régióban vagyok? HideIP- esetleg?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
meg sztem:
Eleve el van csépelve azzal a következtéssel, h izomagyú katonát irányitunk... holott egy névtelen, kis "senkit" kéne irányitsunk szvsz.
Ez olyan visszalépés feléjük, mintha pl a Far Cry 2-be nem fejvadászként érkeznünk, hanem diplomataként. Visszalépésként fordított példával szemléltettem, sry.
Sorry!
An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
megyek játszani a Mirror's Egde-el...<#boxer>#boxer>
Úgyhogy festéket le a kezetekbõl...az ördög még várhat...😛