Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Nem kell semmi. Kicsomagolod és megy.

felony
Még csak annyit, hogy van hozzá crack, vagy elég neki a daemon is.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Írtam hogy onnan már törölték, szóval szerintem lényegtelen...

felony
a tied honnan van?

Maxtreme
Hát most vagy nagyon jól van tömörítve, vagy nemtom😊)
Ugyanis az enyém becsomagolva potom ~8.7gb

felony
Ez múködõ verzió? Mert nagyon morcos lennék,ha hosszadalmas rapidshare-s szarakodás után kiderülne,hogy fake, vagy nincs hozzá crack.

kirol
Azért ez király:
"Graphics: NVidia™ GeForce 8800 or better."

Jó hogy nem NVIDIA Quadro. 😊

kirol
Már közben szerkesztettem a hsz-emet, utolsó mondatot láttad?

"De ha arra gondolsz, hogy te nyomod a "USE" és ki kellene írnia, hogy az ajtó zárva, de csak egy színes csíkot ír ki, akkor értem."

Maxtreme
Nem probléma, csak felvetettem hogy némileg furcsálom.

kirol
Hát már tök régen volt, nem emlékszek, de nem értem igazán.

Anno se írt ki semmit, nem? Sehol. Most ha odaállsz egy ajtó elé ki kellene írnia, hogy press "E" a kinyitáshoz? Itt meg nincs?

Ezt miért baj? Van benne vagy 3 gomb, USE, stb. és kész. Mindig tudod, hogy mit kell nyomni magadtól is.

Most félre ne érts, én nem kötekedek, csak komolyan nem értem a problémát.

De ha arra gondolsz, hogy te nyomod a "USE" és ki kellene írnia, hogy az ajtó zárva, de csak egy színes csíkot ír ki, akkor értem.

Maxtreme
Nem. Amikor valamilyen cselekvést kell végrehajtani, illetve beszélgetni, ugyebár kontrollernél kiírja hogy melyik gombot nyomd le.
Nos billentyûzetnél ez nincs.

kirol
"A másik a billrõl való irányíthatóság. Ahogy nézem alapjába véve semmi baj vele, csakhogy itt is a kiírások hibádzanak. Sem számot, sem gombot nem ír csa 1 piros jelet. Na így döntse el a pógár hogy mit is akar a prog 😊"

Most mit kellene kiírnia? Mire gondolsz? Most írja ki, ha elõre akarsz menni, akkor nyomd meg a felfelé nyilat, vagy a W-t vagy micsoda?

kirol
"Szóval ez még szvsz az a verzió, amit visszavontak."

HM? Ezt árulják a Steam-en, onnan szedték le nem?

De irígyellek!

Maxtreme
No ez tényleg nem fake 😊 Viszont ahonnan szereztem, onnan már vmiért törölték is. (ez jóval nagyobb mint a belinkelt verzió)

Készítettem pár képet (a gfx nem 1 krízis, de ez van 😊 Mozgás közben különben jobb az összhatás. A fény/árnyék hatások nagyon rendben vannak)

1ébként van némi furcsasága a programnak. Pl bár remekül kezeli az x360 controllert, de a gombok neve helyett számokat ír. (ilyet sem láttam még x360 portnál. Lehet ez ps2 konverzió, és nem az x360-ast kapjuk? 😊 )
A másik a billrõl való irányíthatóság. Ahogy nézem alapjába véve semmi baj vele, csakhogy itt is a kiírások hibádzanak. Sem számot, sem gombot nem ír csa 1 piros jelet. Na így döntse el a pógár hogy mit is akar a prog 😊
Szóval ez még szvsz az a verzió, amit visszavontak.

Szal ha gondoljátok várjatok még.. (de akinek van x360 controllere, az nekieshet.)

Maga a game kben az elsõ 10 perc alapján jónak tûnik, hozza a SH sorozattól elvárt feelinget.

kirol
Vedd fel vissza a szemüvegedet! 😄

DarkSector
jah télleg.
az a gáz hogy hirtelen a hir hallatán elhomályosodott elõtem minden.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Oda van irva, hogy ENG...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

dante3
Silent Hill: Homecoming (2008/ENG), fene tudja
nforce-n vannak képek már<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Orosz mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez valami tréfa???!!!
aszittem jövõre jön csak!!!
Most akkor mi van???
LOL
Csak nem kijött.....<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Processor : Dual Core CPU such as Intel® Core 2 Duo E6400 or AMD Athlon™ 64 X2 4200+ or better
Graphics : DirectX 9.0c compatible Video Card such as ATI™ Radeon HD-series graphics card (minimum 256 M😎 or NVIDIA™ GeForce 7800-series graphics card (minimum 256 M😎

ez azt jelenti hogy nem megy sima intel procin és 7600 gs-en?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

hol?
DarkSector
mi?
😛

kirol
Na már legalább alakul valami.

DarkSector
NEM.
Még nem lett "válfeletti kameranézetes".

DarkSector
"LOL,ti sem vagytok normálisak. Hamarosan fent lesz valamelyik nagy torrent oldalon. Addig nem tudtok várni???? A Konami amúgy se érdemli,meg a PC játékosok felõl hogy fizessenek érte....azok után ahogy hülyét csinálnak belõlük és nem is tákékoztatják a PC gamereket megfelelõképpen. De ha ennyire vastagak vagytok akkor se legyetek hülyék: leszeditek torrentrõl és ha tetszik és igényes munka,és annyira fizetni akartok érte,akkor utánna is megtehetitek. Ámen."

Ne haragudj, de szerinteg akkor mi az igényes játék?
Milyen 1 igényes fejlesztõ???

KONAMI... Na ez az igényes fejlesztõ....
Silent Hill-Metal Gear Solid csak 2 cím a sok közül.

Szoktál néha tájékozódni afelõl, hogy igaz-e az amit írsz???
Valami hihetõbbet találj ki.<#integet2>

LOL,ti sem vagytok normálisak. Hamarosan fent lesz valamelyik nagy torrent oldalon. Addig nem tudtok várni???? A Konami amúgy se érdemli,meg a PC játékosok felõl hogy fizessenek érte....azok után ahogy hülyét csinálnak belõlük és nem is tákékoztatják a PC gamereket megfelelõképpen. De ha ennyire vastagak vagytok akkor se legyetek hülyék: leszeditek torrentrõl és ha tetszik és igényes munka,és annyira fizetni akartok érte,akkor utánna is megtehetitek. Ámen.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

kirol
Na ez igaz, mert biztos nézi mindig.

''On the plus side, people who purchase Silent Hill: Homecoming via Steam will get 10 percent off its normal $49.99 price until Nov. 10.''

EZENaz oldalon volt a hír, amibõl kivettem a fenti sorokat. Kicselezni sztem vmi IPrejtõs progival próbáld, pl Hide My IP 2008, csak nehogy az legyen, h kifizeted érte a pénzt, letöltöd, de indításkor csak ellenõriz vmit, és a pénzednek annyi....

kirol
De nem lehet kicselezni, hogy azt higgye ott élek, és megvehessem?
Meg az árát se látom így, mivel nem jön be a z oldal, pedig kíváncsi lennék.

én is várom
de kuka csend
kirol
Na mi van már a játékkal? 😞

Lehet, hogy picit elfogult a teszt,de nagyon pozitív a visszhang.
Egyébként is úgy kell a non-casual gamernek a jó túlélõ horror mint egy falat kenyér. Sajnos Call of Cuthulhu óta nem nagyon volt kiemelkedõ survivor-horror játék, legalábbis PC-n.

SH Homecoming

kirol
Mi a f@szért nem veheti meg bárki a steam-en, nem értem.

Meg azt se, hogy miért nem jelent meg mindenütt a játék.

Maxtreme
Elvileg azt a vonalat követi amit a resident evil 4.

kirol
Én már annak is örülnék, ha valahogy elérhetnénk Steam -en mi is.
Meg kíváncsi lennék, mennyibe kerül!

felony
Remélem jönni fog nemsokára egy "könnyebben hozzáférhetõ" verzió is.

kirol
Ja, ha majd kipróbáltam és azt mondom szar, akkor szar. Addig nem az!

Hogy lehetne megvenni onnan a Steam -rõl? Hogy hinné azt, hogy abban a régióban vagyok? HideIP- esetleg?

wedge31
Én amit eddig láttam belöle az nagyon bejövös ,már régota csak a saját szememnek hiszek és nem az ujságoknak totál ökörségeket firkálnak az esetek 90%-ban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Olvastam a gamestar újságban a Homecomemingról, h nagyon összecsapott munka lett. Egyáltalán nem horror-feelinges a játék. Ja és írták, h ez a fejlesztõcsapat egyáltalán nem ért a horrorjátékokhoz.

meg sztem:
Eleve el van csépelve azzal a következtéssel, h izomagyú katonát irányitunk... holott egy névtelen, kis "senkit" kéne irányitsunk szvsz.
Ez olyan visszalépés feléjük, mintha pl a Far Cry 2-be nem fejvadászként érkeznünk, hanem diplomataként. Visszalépésként fordított példával szemléltettem, sry.

kirol
Köcsögség. 😞

Nem lehet trükközni hogy azt higgye onnan vagyok?

wedge31
Így van ,csak North-America.

kirol
Hé, a Steam már nem jön be nekem. Amcsiak már látják, tölthetik onnan?

Sorry!

An error was encountered while processing your request:

This item is currently unavailable in your region

wedge31
Végre valami fejlemény már lemondtam róla hogy idén lesz belöle valami.

felony
USA-ban már elérhetõ: link

DarkSector
A kurva anyjukat.
megyek játszani a Mirror's Egde-el...<#boxer>

grebber
Nesze neked megjelenés lol.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Szerintem ti is inkább annak örülnétek ha nekem lenne igazam...gondolom.
Úgyhogy festéket le a kezetekbõl...az ördög még várhat...😛