854
  • grebber
    Jelentem nálam van ilyen gond!
  • Ash04
    Nekem borzasztóan laggol, de nem tom, hogy miért.:S Konfigom elvileg elég hozzá. Valakinek ötlet? Köszönöm előre is.
  • strebacom
    Nálam néha meg-megáll 1-2mp-re de aztán megy tovább...másnál is volt ilyen???
  • Prince23
    GTI
  • R3TR0
    HELP

Kedvenc torrent oldalamon 2 fajta SH 5 van:

Silent.Hill.Homecoming.MULTI.DVD-TDM

a másik

SILENT.HILL.HOMECOMING-GTI (

MElyiket töltem le? Mivel másabb azon kivól hogy van benne több nyelv?
  • grebber
    Nincs semmi baja a játéknak minden jól működik.Csak elvileg a piros körök helyett egy betűnek kéne lenni hogy mit kell nyomni.De ezt csak mi feltételezzük lehet alapból ilyen.
  • zzeN
    az utolsó képnél nem enged tovább vagy mi?
  • Rodman6
    Nem lehet a hangyás kép üzemmódot valahogy kikapcsolni? Borzasztóan zavar. A többi résznél is ki lehetett. Fogadok ugyanolyan pc-s konverzió mint az első rész. Abban is kimerültek a grafikai beállítások a felbontás beállításában. (De szóljon az első rész mellett az hogy csak a 2 rész után nemhivatalosan jött ki pc-re, egy lelkes valaki csinált konverziót). Ez kiábrándító hogy a látványvilág és a videók a SH2 vel is minimálisan vannak egyszinten. Gép viszont fullos kell neki.
  • grebber

Ez pedig a "hiba"

• strebacom
  • gregtom6
    Reméljük elég sok lesz, legalább annyi, mint a régebbi részekben. Azért ez a széria sokkal jobb, mint a Resident Evil
  • strebacom
    Nagyon faxa game ugyan mennyi a játékidö???
  • wedge31
    Nincs ilyen hiba csak a bill kiosztás néha érdekes dolgokat müvel.
  • grebber
    De amúgy érdekesek ezek a kiírások hogy mit kell nyomni,mert pl amikor baltával be lehet törni bedeszkázott részeket ugye kiírja HACK na ilyenkor nyomom az E-t ez az akciógomb akkor csap egyet és lezúz pár deszkát utána ugyanúgy ott van hogy HACK de akkor E-re már nem reagál hanem egér bal klikkje a csapás.
  • gregtom6
    arról a ''hibáról''amikor csak vmi piros csík jelenik meg a gombok jele helyett, v mit mondtatok...
  • gregtom6
    Nagyon THX. És mutatna vki egy képet arról a ''hibáról''??
  • grebber
  • gregtom6
    Mondjon vki nekem olyan oldalt, ahonnan jön rendesen, nem sms web, és a multi dvd tdm-es verzió van rajta. De a GTI-s is jöhet.
  • Rodman6
    Grafikailag,videókban meg sem közelíti a 2 és 3 rész szintjét. Ez eddig nem is lenne akkora baj, ha a hardverigény nem nőtt volna. Az elején egyből tudtam hogy Álomban játszódnak az események, ezért reménykedtem hogy ébredés után szebb világ tárul majd elém, de nem. Full homályos, zsizsikes kép maradt, foltos köddel.
  • gregtom6
    Közben egy kis Reklámszünet:)
    Ugyanis lehet,h nem mindenki tudja, a Jákob Lajtorjája (is) nagyban hozzájárult a Silent Hill világának kialakításában. Jellegzetes a tűzriadó hangja, a remegő fejek, és persze maga a jelenet ismerős ebben a részben is feltűnik:) 1:30-tól csak gyakorlott Silent Hillesek nézzék tovább:)valamint 3:10-nél jellegzetes SH ismétlődő hangokXD Amúgy én még nem láttam a filmet, csak ezt a videót belőle, csak olvastam, h köze van SH-hoz.
  • grebber
    Azt majd megint nyomozni kell neten fasza leírás után ,hogy megértse az embert miért is került főhősünk Silent Hillbe.
    Mert oka van neki,de nem tudom mi :(
  • gregtom6
    A GTI Steam-esnek nincs telepítője? Csak be kell másolni?
    Amúgy meg hiba az a vörös jel egyáltalán? mert a videókban is olyan vörös jel van.
  • DarkSector
    Jah szerintem is rájössz majd a módjára.
    akkor azé volt könnyű
    amúgy ahogy a kamionos rész volt valami miatt eszembe jutot a resident 4 intrója!!!!

És amikor beérkeztem az otthonomba, és megtaláltam mutter-t a széken. teljessen uráá lett rajtam a régi silent es utánozhatatlan feeling.
    Nincs horror játék, ami utánozni tudná ezt az atmoszférát.
    ez a szellemi világgal keveredett horror.
    még manapság is megmaradt a játékban, és ez nagy szó mostanában.
    :P
  • grebber
    Már írtam a hotelben vagyok ,te még nagyon a legelején vagy.Az elején még sima ügy volt kiskéssel.De a motelban már nemigen :(De majd csak ráérzek.
  • Kaslerka #350
    TDM: "STEAM version, compressed with Inno setup". Ugyanaz szerintem csak 5 nyelvű + csináltak neki 1 telepítőt.
  • DarkSector
    Amúgy a házban az alagsorban a kampókezüekre gondolsz, akkor az No Comment, mert azokat gond nélkül le lehet gyakni, hogy mozdulni sem tudnak. eddig engem 1x sem ütöttek meg.
    most szereztem meg a garázsból a kannát, és csak a kis bogaraknál volt, 1 aki rámugrott a többit simán lekéseztem.
    Eddig no para.
    :D
  • grebber
    Szerintem itt mindenkinek a GTI-os van! Szedd le a másikat azt megtudod abban is van-e ez a "hiba"
  • gregtom6
    Gyorsan válaszoljon vki!!! :D
  • gregtom6
    Üdv! A Silent.Hill.Homecoming.MULTI.DVD-TDM vagy a GTI- STEAM-es verzió a jobb? És melyik az a Next feliratos hibás és melyik nem???
  • Kandurex
    na, megnézek már róla egy HD review -ot, aztán meglátjuk
  • grebber
    Nem kell mentés nem vagyok rászorulva majd megoldom valahogy.Fegyverrel sima ügy lenne de kevés a lőszer sporolok vele!
  • DarkSector
    szarügy.
    mentéseket szoktam hagyni, és erőssebb helyzeteket először megnézek, majd megpróbálom többször, hogy hátha sikerül jöbban spórolva.
    ennyi ez szivás ha csak egy helyre mentettél eddig.
    de majd legfeljebb adok mentést utánról, ha megöltem.
    addig menj el.
    hogy lásd esetleg az átvezetőket, vagy helyszíneket a mentőhelyig.
    nemsoká remélem eljutok én is odáig.
  • DarkSector
    Hold.
    én meg nyomvatartottam.
    :P
    akkor no problém. csak ne kelljen nyomvatartani.
  • grebber
    Hotelben császkálok még csak eddig könyebb.A harc viszont sokkal nehezebb.Van hogy egy ilyen pengelábúnál felhasználom összes életerő készletem amit összeszedtem:( Most perpill nincs 1db sem életcsíkom alig pár mm :(
  • NeBby
    Nekem az a gondom , hogy nincs hang se a menüben sem a játékban. Viszont amikor tolnak be , akkor van (videók alatt)!
    Plz help ha tudtok rá megoldást
  • ricsa008
    én csak úgy csinálgatom nem vagyok olyan nagy angol koponya hogy ilyen csináljak de remélem valaki lefordítja majd
  • kirol
    Milyen alapon fut?
    Én csak elindítottam, de ha 1x benyomjuk CTRL-t, utána már sétál.
  • DarkSector
    MAGYAROSÍTÁS kész van már???!!!
  • DarkSector
    itt is hátulnézetes már.
    és alapon fut a fickó

• DarkSector
    Hallod még az elején van. bár tény, hogy akkora eltérés lesz szerintem is, mint a resi 1-2-3 után a 4.