Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
SILENT.HILL.HOMECOMING-GTI
ugyebár ez a mûködö verzio csak azt nm tom csak kisomaglomo és install? vagy ez crackes verzio vagy clone???
én nem vagyok olyan nagy törzsi gyõkér ember aki kapásból válasz kap
"ennyi"
Kipróbálod, megy örülsz, nem akkor nem..ennyi...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#szomoru1>#szomoru1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mellesleg nekem az utolsó mentés az álomba volt, a kijutás elõtt, hol találok a faluban?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
érdemes leszednem?
Grebber: Sajna passz. A billel nekem is voltak gondjaim.. Nem mindig azt csinálta amit kellett volna.
Jól illik a játék hangulatához a látványvilág.
Majd ehhez is lesz valami tuning tutkó, akárcsak a a RE4-hez xD (mondjuk más motor, de kitudja😊 )
A lényeg hogy mozgásban korrekt, kár hogy a texturákkal spóroltak, nagyon spóroltak a karaktereken, hogy miért? isten tudja... de lehet még én is tudom😊 A japók nagy hangsúlyt fektetnek a karakterekre, ez a rész meg amcsiktól származik, bár akkor is. A lényeg hogy ez nextgen, a 4 pedig prevgen, a kettõ közt nagy szakadék van.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Más: Jó hír hogy a szövegek sima str kiterjesztésû fájlokban vannak és nagyon egyszerû magyarítani.
De végignyomogattam mindent a billentyûzeten semmire nem reagál 😞
Aki ezen túljutott mit nyomott?
SH4 Cynthia Velasquez:
(sajna nem a legjobb kép.. ennél sokkal normálisabban néz ki kulturáltabb felbontásban 😊 )
.és a Home comeing-ból 1 kép:
A modellek a 4-ben egyértelmûen kidolgozottabbak voltak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
#216: Bármilyen hihetetlenül hangzik, meg is fogom venni amennyiben tetszik....
OS : Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor : Intel® CoreC 2 Duo Family, AMD Athlon™ 64 X2 5200+, AMD Phenom™ or better
Memory : 2 GB
Hard Drive : 10 GB Free
Graphics : NVidia™ GeForce 8800 or ATI™ Radeon HD 2900 or better
512 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX®
9.0c–compliant card
Sound Card : DirectX® 9.0c Compatible Sound Card 5.1 with Latest Drivers
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!