Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nekem ez van meg és instalálni kell!Semmi crack nincs csak felteszed és play. Alt + Tab kombinációt nálam nem türi sajnos vista alatt mert hibával elszáll!

Next PC upgrade: 2022

R3TR0
Látom már sokan tolják.

SILENT.HILL.HOMECOMING-GTI
ugyebár ez a mûködö verzio csak azt nm tom csak kisomaglomo és install? vagy ez crackes verzio vagy clone???

csak nekem az a baj hogy mindig így kell csinálnom ahhoz hogy választ kapjak
én nem vagyok olyan nagy törzsi gyõkér ember aki kapásból válasz kap
"ennyi"
Prince23
Én életbe nem steameztem.... van e az olyan gémeknek, steames gémeknek uninstall algoritmus a progik telepitésében?

Maxtreme
Nem nyugodnál már le? Arra esetleg nem gondolsz h nem tudjuk azért nem válaszol senki?
Kipróbálod, megy örülsz, nem akkor nem..ennyi...

??
Prince23
??

grebber
Nem kell Crysist várni máris nincs mibe belekötni!Mert amit érszrevettem csak a graf a hurka hangulata hozza eddigi SH-eket!

kirol
Ne fikázzátok már! Elveszitek a kedvemet! 😄

Istencsászár
ugyan az

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Valami azt súgja, hogy ez a port is gyengébb a konzolosokénál.

<#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Amint kiszivattyúztad a vizet az ajtón túl lesz valahol egy másik épületben!Ha jól emlékszem!

zzeN
köszi, megnézem

mellesleg nekem az utolsó mentés az álomba volt, a kijutás elõtt, hol találok a faluban?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Felmész a lépcsõn kimész a házból.Garázs meletti falon lévõ lyukon be onnantol meg amerre tudsz menni meg fogod találni a kamiont és a benzintankjából kell kivenni,de elõtte a garázsban vedd fel a cuccot amibe töltöd.

Prince23
A steames verziónak van e eltávolitó/uninstall algoritmusa?

zzeN
h kell a pincébe lévõ generátorba megszerezni a benzint? mert a városban bárhol lehet...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

218 ?
érdemes leszednem?
Maxtreme
Ha kell fel is töltöm a nyelvi fileokat.. xD Már ha lesz vállalkozó szellemû ember. (simán szerkeszthetõ bármely text editorral)

Grebber: Sajna passz. A billel nekem is voltak gondjaim.. Nem mindig azt csinálta amit kellett volna.

grebber
Lehet várok míg valaki elvállalja a magyarítást és csak aztán tolom majd tovább ha már készen lesz.

grebber
Szekrényes gondomra nem tudod a megoldást?

Maxtreme
Jah, mozgásban nem vész.
Jól illik a játék hangulatához a látványvilág.

Majd ehhez is lesz valami tuning tutkó, akárcsak a a RE4-hez xD (mondjuk más motor, de kitudja😊 )

Istencsászár
Más volt, de krélek ne bélyeg képeket mutogass egy 720p kép ellenében...

A lényeg hogy mozgásban korrekt, kár hogy a texturákkal spóroltak, nagyon spóroltak a karaktereken, hogy miért? isten tudja... de lehet még én is tudom😊 A japók nagy hangsúlyt fektetnek a karakterekre, ez a rész meg amcsiktól származik, bár akkor is. A lényeg hogy ez nextgen, a 4 pedig prevgen, a kettõ közt nagy szakadék van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince23
Off: valamit be kell állítani a profilomba netán?

grebber
Nemtudom nekem Utorrentem van azzal maxal szedtem.

Más: Jó hír hogy a szövegek sima str kiterjesztésû fájlokban vannak és nagyon egyszerû magyarítani.

Prince23
Helló... ezen a midnight torrentes oldalon, amit linkeltél nem akar jönni a cuccos. netán nem utorrent központú oldal?

grebber
Na meg is van az elsõ "elakadásom" mázunkba vagyok a polcon ott van egy nyomogomb kiirja hogy move vagy backet tudok nyomni.
De végignyomogattam mindent a billentyûzeten semmire nem reagál 😞
Aki ezen túljutott mit nyomott?

kirol
Hát ez így képek alapján nem is olyan csúnya azért!

grebber

Maxtreme
ahamm....

SH4 Cynthia Velasquez:

(sajna nem a legjobb kép.. ennél sokkal normálisabban néz ki kulturáltabb felbontásban 😊 )

.és a Home comeing-ból 1 kép:

A modellek a 4-ben egyértelmûen kidolgozottabbak voltak.

kirol
Aha, jó.

Istencsászár
Az emlékek megszépítik a dolgokat...

Maxtreme
A nagyon ciki inkább az, hogy sikerült az elõzõ részt látványilag alulmúlniuk (bizonyos tekintetben persze.. nem minden téren)

Maxtreme
hosszú..

balee4
hát ehhez az enyhén szólva gyenge látványhoz nevetséges ez a gépigény

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kirol
Mirõl beszélsz? 😄

Mi az az fw?

Maxtreme
Akit érdekel az élsimítás müxik fw-bõl (vagy esetemben nhancerbõl) forceolwa.

a gépigény valós? nekem elmenne?
Maxtreme
továbbment. Másodszorra nem lépett ki.

#216: Bármilyen hihetetlenül hangzik, meg is fogom venni amennyiben tetszik....

Istencsászár
Megveszed és máris tökéletesen megy, ennyi a trükkje.

Maxtreme
Jelentem az én verzióm hibás. Majd aki játszik a 4gb-sel, árulja el hogy kilép -e hibaüzenettel, az autós átvezetõ után.

Istencsászár
Hdtévén néztem PSon, és nincs vele semmi gond. Az már látható volt a legelsõ képekbõl is hogy a texturák itt ott gyengék, fõleg a fõ karakteren... ez érthetetlen, de amugy az árnyékok, fények, effektek kiválóak, amikor ríl tájm változik át a világ az gyönyörû, meg ugy az egész... vannak grafikai hiányosságai és ez érthetetlen számomra, de hát amcsik csinálták, nem japók, de ahhoz képest hozza az Silent Hll feelinget és a játékkal nincs semmi gond, ami a legtöbb fan félelme volt.

dante3
Hát jah, ezért nem is értem ezt a gépigényt:

OS : Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor : Intel® CoreC 2 Duo Family, AMD Athlon™ 64 X2 5200+, AMD Phenom™ or better
Memory : 2 GB
Hard Drive : 10 GB Free
Graphics : NVidia™ GeForce 8800 or ATI™ Radeon HD 2900 or better
512 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX®
9.0c–compliant card
Sound Card : DirectX® 9.0c Compatible Sound Card 5.1 with Latest Drivers

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Elég csira a GRAFIKÁJA!

kirol
Aha, na már látom.

Maxtreme
Az nekem is...de a többi...

kirol
Hát itt mutatja amúgy:

kirol
Na majd írj milyen.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Most szedem midnightról ott 4gb-os a telepítõje!

kirol
Becsomagolva neked potom ~8.7gb.

Kicsomagolva neked meg 8,7 GB?