Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jeleknél lehet mindig menteni. csekkpoint nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
viszont fõboss csak 1 a legvégén van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen mindegyik részben volt, általában egy emberi alakból átváltozott torz lény.

wedge31
Nem is egy boss lesz benne a youtubon fen van az összes persze erösen spoileres.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
*mentõhely, na

wedge31
SH2 szinkron nálam is abszolut best.

Prince23
Lehet hülye kérdés, de lesz majd fõboss? 😄 Bár ezt a játékot nem nagyon tudom elképzelni, h fõbossal harcolok egy szál tárggyal😛

Ja és a mentése az nagyon idegesítõ, már beértem a városba, a házamba. de ki kelllett lépjek, már voltam a pincébe is. Én meg azt hittem az auto mentés, ahol a képernyõ bal felsõ sarkában ilyen cédula féleség jelenik meg, hát nem. szívtam egyet, kezdhetem a tutorialt megint. így aztán lehet haladni! 😛 ja és a házba sincs egy kurva menõhely sem. vagy vak vagyok.
na most akadtam ki! 😊

DarkSector
<#vigyor>

DarkSector
Már emlékszem, azért volt ágybaszarós, mert (tisztán emlékszem) elõször nem látható a fej, hanem ahogy belépsz az ajtón mész a fal felé, és vált a kamera, akkor ugrik be hirtelen.
És szõrnyû volt.
Hisz paráztam, hogy mikor mi és honnan támad majd rám, és egyszerûen nem féltem....Hanem megijjedtem.

DarkSector
Jesszusom nee.
csak most este ne....NEEEE

<#rinya>

Seth
Búú !!! XD

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Van 3. is szinkronnal, és negyedik magyar fleirattal.
egyedül az elsõ rész van emulátor segítségével angol nyelven.
most ezis magyar felirattal.

Monnyuk a 3részt szinkronnal még majd pótólnom kell.

Jah nekem a legmegdöbbentõbb...legbrutálissabb rész, ahol komolyan a szívroham kerülgetett, az a 4.részben volt, mikor egy helyen átvált pokolra, és egy ajtón be kell menni a képernyõ bal oldalán.
És akkor elindulásnál ballra (kamera holt terében) elõbukkan a csaj brutálnagy feje, azokkal a forgó szemekkel.
Ez olyan váratlan volt bakker, hogy asszittem beszarok.

Én legalábbis furán reagáltam a szituációra.
Kezek lábak a magasban, dzsoj a mennyezet felé utközben.

CalebJoe
Nem is tudtam hogy szinkronnal is kijött, de az tény hogy a második rész volt a legjobb.
Haunting Ground is ilyen game ha ismered csak ott van egy kutyád is aki segít.
DarkSector
😛
de azért Silent 2-õt szinkronnal semmi sem überelheti.
jöhet itt 8 resi, vagy 6 siren, vagy 12 alone.
Silent hill 2 szinkronnal egy csoda volt részemrõl.

Fõleg a végén a hajókázás után.

CalebJoe
Ne is mond nagyon várom már a RE5-öt, az ápolónõk meg kaptak még egy kis szilikont<#idiota>
DarkSector
Ahhogy mondod...<#vigyor3><#eljen>

Persze Resi 5 szerintem jobb lesz, de azért az nem fogja pótólni a silent adagot.

Ez a dimenzióváltás még most is cool, meg a szörnyek is. bár az ápolónõk, szinte már minden részben benne voltak.
😛

DarkSector
Így elsõre nem csalódtam benne. lehetett volna kicsit szebb is, meg talán a szemcsés képet már hanyagolhatták volna.
De legalább visszaadja a régi SILENT HILL-es érzést.
Bár kicsit gyorsabb a játékmenet, de még mindig állatira sillent-es feeling kapott el, mikor az elejébe belekostóltam.
Szuper kis gém. Remélem hamar magyarosítva lesz.

Konzolon szerintem akkor is szebb lehet, bár ez pc-n jó, mert nem kell hozzá durva gép.

CalebJoe
Mi DMC fanok tartsunk össze😊
DarkSector
Jah télleg...
THX

CalebJoe
ha felvetted legfelül van én is alig vettem észre
DarkSector
de nincs invertory-ban.
😛
minnya megnézem mégegyszer de nem láttam semmit.

CalebJoe
Inventory-ban rá kell kattintani
DarkSector
Bazz megvan a szobából a röntgenfelvétel, de nem tudom használni.
melyik gombbal kel aelõvenni, mert E illetve Q betûkkel nem megy.

azon van a másik 3 szám a kapukodhoz.

Shodan
Oké, majd holnap meglesem. Most este egyenlõre még a falloutban se merek lemenni a metróba. Kicsit majd gyúrok ingerküszöbre 😄

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

grebber
Semmi köze a többi részhez.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hm, elég jó játék... elõször játszok silent hill-el... grafika is elég szép

Istencsászár: nem akadtam fel ezen, akkor nyomdafestéket nem tûrõ szavakat írtam volna<#smile>

Shodan
Ha az elõzõekkel nem játszottam attól még fogom érteni a storyt?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

grebber
Hát általában ahogy észrevettem az elsõ választási lehetõség tehát a nextek az akciogomb nyomásával érhetõk el.Eddig mindig így volt. szóval nem vészed az a "hiba".

Istencsászár
Ez a játék nem neked való, hogy ezen fennakadsz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CalebJoe
A röntgenkép másik felét hozzá kell illeszteni akkor kijön a szám.
kirol
Ja ne "õ" betû nem jelenik meg.

Amúgy amit hiányoltatok jelet, hogy nem ír ki semmit, csak a piros jel van, az tuti, hogy oda kellene valami?

Mert az tény, hogy amikor pl. az röntgent nézem van 2 jel is, és a next-et semelyik gombbal nem bírom elérni. 😄

wedge31
Bocsi ,de rosszul emlékszel azok fix kamerások ,viszont a játék nagyon király megint bejött hogy ne halgasak a génhibás idiota kritikákra.

Prince23
Beütöm a 624-et még a legelején, de semmi, nem nyilik ki a rács...és ahonnan leolvastam nem tudom tárolni az inventoryban

CalebJoe
Végül is olyan mint a film, ködös város, undorító szörnyek (piramisfej) félelmetes hangulat.
Kandurex
sajna, nem játszottam az elõdökkel, csak a filmet láttam

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
fasz ki van veled, h nem lehet lelõni <#hehe>

CalebJoe
Olyan mint az elõzõ részek csak egy kicsit talán szebb te szõrös tökû.<#idiota>
grebber
Full olyan mintha bármelyik más elõddel játszanál hangulata hozz azokét irányítás is ugyanolyan ha jól emlékszem azokra.

Kandurex
és milyen a játék?

grebber
Az csak a menü része én csináltam megmutatni mennyire egyszerû a szövegeket magyarítani!

Prince23
az csak teszt volt, próba

magyar fájlokat betennéd.

Prince23
Próbáld ki a win option gombbal 😊 (ami a ctrl és az alt között van, azzal a gombbal, le tesz asztalra egybõl)

grebber
Mit nem értesz? Játékok közben msnezgetek netezgetek én ugyanúgy.És nagyon sok game alt tab hatására is mûködik ez nem igen szal itt mellözni kell!

Prince23
? nincsk quit game neki, h alttabozni kell? 😮

DarkSector
Jah mert nincs krekk
csak én asszittem steam-es csak azon a gépen mûködik, amin a steam hozzáférés is van.

Maxtreme
xp sp3 alatt is.

DarkSector
Ez döbbenet, hogy telepít azt játszik.
Ilyet ritkán láttam.
Csak Infernal volt ilyen.
Milyen jó lenne, ha ezentúl minden így menne.

Prince23
GTI- STEAM-es verzió!

Sil3nt
nem kell crackelni... telepit es jatszik