Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azt majd megint nyomozni kell neten fasza leírás után ,hogy megértse az embert miért is került fõhõsünk Silent Hillbe.
Mert oka van neki,de nem tudom mi 😞

Next PC upgrade: 2022

A GTI Steam-esnek nincs telepítõje? Csak be kell másolni?
Amúgy meg hiba az a vörös jel egyáltalán? mert a videókban is olyan vörös jel van.

DarkSector
Jah szerintem is rájössz majd a módjára.
akkor azé volt könnyû
amúgy ahogy a kamionos rész volt valami miatt eszembe jutot a resident 4 intrója!!!!

És amikor beérkeztem az otthonomba, és megtaláltam mutter-t a széken. teljessen uráá lett rajtam a régi silent es utánozhatatlan feeling.
Nincs horror játék, ami utánozni tudná ezt az atmoszférát.
ez a szellemi világgal keveredett horror.
még manapság is megmaradt a játékban, és ez nagy szó mostanában.
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Már írtam a hotelben vagyok ,te még nagyon a legelején vagy.Az elején még sima ügy volt kiskéssel.De a motelban már nemigen 😞De majd csak ráérzek.

TDM: "STEAM version, compressed with Inno setup". Ugyanaz szerintem csak 5 nyelvû + csináltak neki 1 telepítõt.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

DarkSector
Amúgy a házban az alagsorban a kampókezüekre gondolsz, akkor az No Comment, mert azokat gond nélkül le lehet gyakni, hogy mozdulni sem tudnak. eddig engem 1x sem ütöttek meg.
most szereztem meg a garázsból a kannát, és csak a kis bogaraknál volt, 1 aki rámugrott a többit simán lekéseztem.
Eddig no para.
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Szerintem itt mindenkinek a GTI-os van! Szedd le a másikat azt megtudod abban is van-e ez a "hiba"

Gyorsan válaszoljon vki!!! 😄

Üdv! A Silent.Hill.Homecoming.MULTI.DVD-TDM vagy a GTI- STEAM-es verzió a jobb? És melyik az a Next feliratos hibás és melyik nem???

Kandurex
na, megnézek már róla egy HD review -ot, aztán meglátjuk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Nem kell mentés nem vagyok rászorulva majd megoldom valahogy.Fegyverrel sima ügy lenne de kevés a lõszer sporolok vele!

DarkSector
szarügy.
mentéseket szoktam hagyni, és erõssebb helyzeteket elõször megnézek, majd megpróbálom többször, hogy hátha sikerül jöbban spórolva.
ennyi ez szivás ha csak egy helyre mentettél eddig.
de majd legfeljebb adok mentést utánról, ha megöltem.
addig menj el.
hogy lásd esetleg az átvezetõket, vagy helyszíneket a mentõhelyig.
nemsoká remélem eljutok én is odáig.

DarkSector
Hold.
én meg nyomvatartottam.
😛
akkor no problém. csak ne kelljen nyomvatartani.

grebber
Hotelben császkálok még csak eddig könyebb.A harc viszont sokkal nehezebb.Van hogy egy ilyen pengelábúnál felhasználom összes életerõ készletem amit összeszedtem😞 Most perpill nincs 1db sem életcsíkom alig pár mm 😞

NeBby
Nekem az a gondom , hogy nincs hang se a menüben sem a játékban. Viszont amikor tolnak be , akkor van (videók alatt)!
Plz help ha tudtok rá megoldást<#worship>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

én csak úgy csinálgatom nem vagyok olyan nagy angol koponya hogy ilyen csináljak de remélem valaki lefordítja majd
kirol
Milyen alapon fut?
Én csak elindítottam, de ha 1x benyomjuk CTRL-t, utána már sétál.

DarkSector
MAGYAROSÍTÁS kész van már???!!!

DarkSector
itt is hátulnézetes már.
és alapon fut a fickó

DarkSector
Hallod még az elején van. bár tény, hogy akkora eltérés lesz szerintem is, mint a resi 1-2-3 után a 4.

kirol
Hát ezt szomorúan hallom. (Mármint, hogy könnyebb.)

DarkSector
Végülis nekem ezek a helyszínek az 5-ben ugyanolyannak tûnnek, mint az eddigiekben. hogy miképpen nevezik a pályát.
Lényegtelen, ha leköt a játékmenet.
😛

wedge31
Szokás szerint oltári ökörségeket dumálsz természetesen van benne Silent Hill csak éppen nem ott kezdesz.
A harmadik részben is ugyanez volt a koncepcio ott se mindjárt a városban kezdödött a játék és az a elsö rész valodi folytatása.

A filmhez is van köze átvetek egy pár ficsört.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Hát basszus nem könnyû a game hotelben nagyon szopatnak azok a pengés lábú izék 😞

CalebJoe
néhány kép

grebber
Aki elakad annak itt a végigjátszás (Magyarul természetesen)

Remélem nem fogok elakadni és ez lesz az elsõ SH amit végigjátszás nélkül tudok végigvinni.Eddig szerencsére sokkal könnyebb mint a többi SH könnyebbek a feladványok ,bár még nagyon elején vagyok.

én a menüt megcsináltam meg ilyen yes meg no meg amit tudtam csinálgatom de ez semmi szinte 😞
am mér van az hogy 1-2 átvezetõnél recseg a hang és akad?
Sziasztok

Tudtok valamit hogy a játékhoz lesz magyarosítás vagy esetleg kijön-e magyarul???
samsung123
van egy problémám:betöltés után amikor kezdödne(ingame)a játék elkezd akadni a hang és exe hibával leáll. sp3xp és 9600gt m van? valaki van ilyen gondja?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Istencsászár
Nagy hiba. Az elsõ résznek volt igazán Silent Hill hangulata, vagyis az maga a Silent Hill😊 vétek volt kihagyni azt a remek játékot. A film is nagyon jó és arra épül egy kis Silent Hill játékkok történelem, érdemes elolvasni. Ennek a résznek sok köze nincs a Silent Hillhez és a filmhez, hiszen alapból nem ott játszódik hanem egy másik városba, de amugy minden más rendben van😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cenobite
Úúúú, Silent 2...! Végig kellene újra tolni...

gamertag: kenobita

kirol
Nincs kedvem lecipelni a gépet a HDTV-hez, a TV-s gépen meg nem futna.
Pedig 37"-on széles vásznon biztos jobb lenne, mint 19"-on.

Maxtreme
ws monitort kell használni, azzal jó.

kirol
Nektek is szélesvásznú a játék? Mert emlékeim szerinte nekem alul felül széles fekete sáv van.

dante3
Második nekifutásnál, már jó lett!<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Ez max egyedi rendszerhiba.
Nekem fallout 3 a menekülésnél ledermed, és 3fps környékére esik, érdekes mert elõtte 40 felett megy.

meg már több ilyet láttam.
Lehet virus/trója miatt is.
Én egyik havernak mindig újrateszem xp-t, az a legtisztább, és akkor megy minden.

grebber
Túl vagyok már azon nem volt ilyen gondom eddig!

dante3
Másnak is lelassul és kilép a temetõben?<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
támogatja az csak a régi x -eseket nem, ami érthetõ

ezeken fut:

HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870,
HD 3870 X2 HD 4000 Series

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Most köcsög leszek, bocs! 😄

Minek vesz valaki olyat! Nézegesse az ilyen a dobozon a DX10.1-es támogatást hirdetõ feliratot, miközben az nVidia-s meg vígan játszik minden játékkal!

Törölt felhasználó
Milyen dolog ez hogy nem támogatja a Radeon kártyákat?
Remélem orvosolják valami patch-el.
kirol
Hát igen, ha már ilyen könnyen fordítható, jó lenne hozzá egy magyarítás!

Én még csak elindítottam tegnap, és ok, hogy ha két jel van egymás mellett, akkor az elsõ a bal egérgomb, de a második? Egyszer az "Esc", máskor meg nem. 😊

Xdobozon is így van ez?

DarkSector
Van a valóságban. a munkahelyen.

Prince23
<#wow2>

REPS0L
😄DD

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Prince23
Elfelejtettem mondani:
Ám nemrég hibával kilépett a játék, valami directx 2 run 0x00000-át írt. pedig nvidiás vagyok... de már nem csinálta.

Imént írtam is h hülye kérdés...a fõboss téma. csak gondoltam hátha akad egy ilyen játék, ahol nincs fõboss, csak menekülés elõle.

DarkSector
nem tudom, hol van, de hálisten 1x kell megtalálni õket, mert folyamat mindent jegyez a térképre a figura.
ez is egy sajátossága a játéknak.
mikor megvan egy térkép, akkor egy filccel folyamat jelölgeti magának a dolgokat.
ez szerintem egy apróság a játékban, ami megintcsak egyedivé és hangulatossá teszi.
😛

DarkSector
fõbossz nélkül egy TPS olyan mint a túrórudi norbi nélkül.
ELKÉPZELHETETLEN.

Prince23
Jaja, ezt a vöröses izzó jelet már a tutorial jellegû elsõ missonba észrevettem, használtam mind a 3-at is. Megkönnyebülés. de a hazba nem lelem.

Seth
A falon,vörös pentagrammáknál lehet menteni.
Van fõboss,és nem csak ütõfegyvered lesz

PSN ID.: Beegabor