Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert oka van neki,de nem tudom mi 😞
Next PC upgrade: 2022
Amúgy meg hiba az a vörös jel egyáltalán? mert a videókban is olyan vörös jel van.
akkor azé volt könnyû
amúgy ahogy a kamionos rész volt valami miatt eszembe jutot a resident 4 intrója!!!!
És amikor beérkeztem az otthonomba, és megtaláltam mutter-t a széken. teljessen uráá lett rajtam a régi silent es utánozhatatlan feeling.
Nincs horror játék, ami utánozni tudná ezt az atmoszférát.
ez a szellemi világgal keveredett horror.
még manapság is megmaradt a játékban, és ez nagy szó mostanában.
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
most szereztem meg a garázsból a kannát, és csak a kis bogaraknál volt, 1 aki rámugrott a többit simán lekéseztem.
Eddig no para.
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mentéseket szoktam hagyni, és erõssebb helyzeteket elõször megnézek, majd megpróbálom többször, hogy hátha sikerül jöbban spórolva.
ennyi ez szivás ha csak egy helyre mentettél eddig.
de majd legfeljebb adok mentést utánról, ha megöltem.
addig menj el.
hogy lásd esetleg az átvezetõket, vagy helyszíneket a mentõhelyig.
nemsoká remélem eljutok én is odáig.
én meg nyomvatartottam.
😛
akkor no problém. csak ne kelljen nyomvatartani.
Plz help ha tudtok rá megoldást<#worship>#worship>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
és alapon fut a fickó
Lényegtelen, ha leköt a játékmenet.
😛
A harmadik részben is ugyanez volt a koncepcio ott se mindjárt a városban kezdödött a játék és az a elsö rész valodi folytatása.
A filmhez is van köze átvetek egy pár ficsört.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem nem fogok elakadni és ez lesz az elsõ SH amit végigjátszás nélkül tudok végigvinni.Eddig szerencsére sokkal könnyebb mint a többi SH könnyebbek a feladványok ,bár még nagyon elején vagyok.
am mér van az hogy 1-2 átvezetõnél recseg a hang és akad?
Tudtok valamit hogy a játékhoz lesz magyarosítás vagy esetleg kijön-e magyarul???
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pedig 37"-on széles vásznon biztos jobb lenne, mint 19"-on.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem fallout 3 a menekülésnél ledermed, és 3fps környékére esik, érdekes mert elõtte 40 felett megy.
meg már több ilyet láttam.
Lehet virus/trója miatt is.
Én egyik havernak mindig újrateszem xp-t, az a legtisztább, és akkor megy minden.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
ezeken fut:
HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870,
HD 3870 X2 HD 4000 Series
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Minek vesz valaki olyat! Nézegesse az ilyen a dobozon a DX10.1-es támogatást hirdetõ feliratot, miközben az nVidia-s meg vígan játszik minden játékkal!
Remélem orvosolják valami patch-el.
Én még csak elindítottam tegnap, és ok, hogy ha két jel van egymás mellett, akkor az elsõ a bal egérgomb, de a második? Egyszer az "Esc", máskor meg nem. 😊
Xdobozon is így van ez?
Ám nemrég hibával kilépett a játék, valami directx 2 run 0x00000-át írt. pedig nvidiás vagyok... de már nem csinálta.
Imént írtam is h hülye kérdés...a fõboss téma. csak gondoltam hátha akad egy ilyen játék, ahol nincs fõboss, csak menekülés elõle.
ez is egy sajátossága a játéknak.
mikor megvan egy térkép, akkor egy filccel folyamat jelölgeti magának a dolgokat.
ez szerintem egy apróság a játékban, ami megintcsak egyedivé és hangulatossá teszi.
😛
ELKÉPZELHETETLEN.