Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán nem volt parás,a harc könnyû volt és gyakran már sok is,néhány logikai feladvány idegtépõ:S
Bár összeségében még mindig jobb mint a 2 volt ahol a walkthroughal a kezemben is anyáztam annyit kellett bolyongani a sok idegesítõ puzzle hab volt a tortán.
A 4 játékmenete volt a legjobb
A 3 pedig a para miatt.
Gondom van, vagy bénázok, de a saját háznál ha a garázsba felveszem a vascsövet, az a tárgyaim között nem jelenik meg, így a kanna megszerzése nehezen menne...tipp?
Kiváló atmoszfrája van! <#eljen>#eljen>
Qwerty4
Savepoint mézéria:
1x elakadtam valahol a város utcáin, mentési ponttal már jóideje nem találkoztam, úgyhogy nyomtam egy alt-tabot, hogy nézzek valami leírást, visszalépve összeomlott a gém. :-| Ettõl függetlenül szerintem elég mentési pont van, csak az elosztás nem mindig egyenletes. :O)
Fagyás:
Az alt-tabozáson felül nálam nem volt semmi gond, egyszer sem volt fagyás, kidobás, akármi. A néha pár másodpercre leállás alap, meg kell szokni.
Történet:
Nemtom, mintha jóval egyszerûbb lenne az elõzõ részeknél. A másodiknál elég fogalmatlan voltam az elsõ végigjátszás után, itt hamar összeállt a kép, így sajnos az újrajátszáshoz sincs akkora kedvem, mint a korábbi epizódoknál. Alapvetõen tetszett, élvezhetõ volt, csak lehetett volna kicsit allegorikusabb.
Játék:
A fõhõs mögötti kamerával könnyebb az irányítás, de pont az érdekes kameraállások adták a régi részek hangulatát, szóval ez kicsit felemás.
A mozgások szépek, a hangok nagyon jók, a szinkronszínészek szintén.
Néha ámultam a környezet kidolgozottságán, a világ realtime átalakulása bejött, a szörnyek jók (kedvencem Scarlet, és a létrejöttét megelõzõ movie), mindegyikkel sikerült végezni különösebb szívás nélkül, néhány próbálkozással.
Jó, hogy ha nem figyelsz, akkor egy fosos kutya is ki tud nyírni, a nõvérkékrõl nem is beszélve. A Schism-ökkel, és a Smog-okkal bajban voltam eleinte, de gyakorlással õk is jól irthatók.
Szóval még mindig a második rész az etalon számomra, a 3 is nagyon jó volt, ez egy kicsivel az alatt van, de még mindig nagyon élvezetes, és képes volt komolyan lekötni egy darabig.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
tudok valamit csinálni, ha a játék memóriacímre hivatkozva kifagy? <#szomoru1>#szomoru1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amúgy nem ide tartozik de remélem tudtok segíteni, miután felraktam a SH 3-mat utánna pedig a magyar szinront, nincs magyarhang csak magyar felirat, mintha csak magyarítottam volna, maradt az angol hang...:/ nem tudom mit csináltam rosszul de már nagyon tolnám a 3-at!! Még1x elnézést de a másik fórum(SH 3) haldoklik, remélem itt tudtok segíteni!:S
Elsõre az UFO enging-et kaptam.Most meg a Hospitalosat jól szétsokkolták az agyamat!
Next PC upgrade: 2022
van 2 problémám amibõl egyet megoldottam, az egyik az volt hogy ha világos helyen fel van kapcsolva a lámpám akkor ott sötét van de csak közepesre tettem a grafikát...
de a másik hogy ha fel van kapcsolva a lámpám akkor nem látom az ellenségek textúráját :S
valaki tud segiteni?
elõre kösz :P
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Qwerty4
Ha tudtok segíteni írjatok, ha jól mûködne az irányítás folytatnám...
Qwerty4
Mi a szar ez?<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
negatív dolgok még:
-hosszú indokolatlan töltési idõ, pedig a vinyó nem is pörög egyáltalán
-be-be akadások, na ezt nemtom hogy lehet kijavítani, pl
Egy jó ideig elhaladtam mentés nélkül és "nagy szerencsémre" lefagyott a játék fene tudja miért, majd kezdhettem a kórházas pálya végérõl.<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>
Azután találtam egy mentési pontot a városházánál, de az túl messze van a háztól...
Qwerty4
Bár hangulatosnak tûnik, de nagyon rosszul indult a játék nekem.Egy csomót bajlódtam, amíg kiszabadultam.Majd a röntgennél szenvedtem, mert egyszerûen nem láttam, hogyan kell egymás mellé tenni a két röntgenfelvételt. :(
Qwerty4
Én játszottam az eddigi SH-kkal, de azért ez más vhogy. A hoteles részig gondolkodtam, hogy ugyan miben, mert nagyjából azonos a hangulat. DE...
A legnagyobb "hiba", ami miatt elüt a többi résztõl:
-túl világos helyszínek, eddig nem láthattunk ennyire kivilágított hotelt pl..
-folyamatosan mögötted a kamera, ami elveszi a hangulat egy részét...
-A harc nem lenne nehéz, csak épp sokan jönnek. A hotel egy bizonyos szintje húzott fel nagyon, hogy 3 karmolós jött, majd miután felvettem a cuccokat, még 1, majd lent 3 nõvérke egymás után. Ha egyszer is kiesel a ritmusból, simán lever...
-hülyeség, h a fõhõs meg se kérdezi senkitõl, mik ezek a lények, fel se vetõdik benne a kérdés...
-[/spoiler]Travisszel túl kevés beszélgetés, pedig õ már csak tudhatná, mik vannak arrafelé, jó, nem tudja, h Sheperd's Glenben is, de vhogy kevés ott a beszélgetés[/spoiler]
-a menü se túl jó, nem hasonlít egyik korábbi rész menüjéhez sem...
-a területeken látszólag szabadon járkálsz, de vhogy kötöttebben, mint azelõtt..
Amúgy összességében jó, de ezek rontják a hangulatot rettenetesen. A 2.3.részt nem érik el, de nem tudnám megmondani, mi miatt...
Az lenne a kérdésem hogy egy Geforce 7300 gt 1gbrammal és egy amd 3000+ gépen elmenne minimumon mert azt irják hogy 7 serielsböl csak 7900 meg ilyenek=(
Felraktam a játékot de nem akart indulni xinput1_3.dll hiánya miatt, letöltöttem beraktam a Windows/system mappába ezután még mindig nem akart indulni a d3dx9_38.dll miatt, szintén letöltöttem beraktam ugyanoda. A játék elindult. Azomban nincs játék közben hang, csúsznak a videók és egyes karakterek nem jelennek meg, elsõ párperc után csináltam képet, itt látható hogy az orvos nem akkor hal meg amikor kellene.. ha odaér a kisgyerekhez nem is jelenik meg és a felirat sem tünik el:s találkozott már valaki ilyen problémával vagy csak én vagyok ilyen mázlista?:) kép1kép2
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Meg tudná valaki mondani konkrétan honnan lehetne letölteni a magyarítást...?
És ne csak azt, hogy "hunositokteam.extra.hu" mert ott fizikai képtelenség eligazodni,(szar egy oldal, nem akarok megbántani senkit, de akkor is) hanem konkrét linket.
Köszi
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
De mi volt a mosoly tárgya? Végül is, nem ez a hibaüzenet hevenyészett fordítása?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"