MotoGP 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adeex7
nem kell Yasu...daemon 4.3 kell,és a mini image fájl,amit a gamecopy-ról szedhetsz le!!!

daf xf
valaki tudna adni egy müködö yasuhoz linket?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Shader 3-at csak akkor tud a vga-m hogyha új videókarit veszek nem lehet frissíteni a radeon 9600-as szériát?
elszaladsz a boltba és megveszed
az összes féle reloadaed... nagyon lassú. hogy kell meggyorsítani?
Valaki!
Akinek megvan a játék az lécci írja le a véleményét meg hogy mi teccik neki benne és ha tud tegyen fel képeket:D:D
daf xf
Jah <#zavart1>
Köszike

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

[HUN]FaTaL
Esetleg tedd mellé az mdfet ami az adatot tartalmazza és akkor menni fog :))

http://goo.gl/gd6Zi5

daf xf
Sziasztok!Leszedtem a játékot és valami mds file.Azt meik daemonnal tudom be mountolni?
Ha beakarom rakni daemonba akkor ezt írja:
Unable to mount image.Invalid image file.

Honnan szedtétek? Nekem nagyon lassan jön ,azért kérdezem.
Motoroj
Fránya launcher.exe .

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

[HUN]FaTaL
Bannerba ki kéne írni hogy Shader 3as kari kell hozzá, és, hogy nincs 1280.

RoR zsozso
Na szép,elutazok 5napra és már meg is jelenik a gém :D
Holnap ki kell próbálnom :)

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

gigamen
A Doktor Úr belsõn p!csázza el az ausztrál fenegyereket:D:D
Ted fel a leg ujabb daemon 4301-litle nekem ez oldota meg.
Jó:) akkor a GeForce-ból bármályik típus jó a játékhoz?:D:D
Mer akkor kéne venni 1-et:D de ha azután is kiírja a DX-et akkor inkább forma1-et nyomok XDXD
Sziasztok!

Segítsetek mi lehet a hiba ha a játék közbe kilép és ezt írja ki: A launcher.exe hibát észlelt ezért leállt...
???

Veszel ÚJ videokártyát
csak ennyi a teendõ :)
gamecopyworld.com----mini image fájl bemoountol---élvez...
Nha mostmár akkor tom hogy nem támogatja de ilyenkor mi a teendõ???:D:D:D:D és köcc az eddigi segítséget
mondjuk itt tudod megnézni: wikipedia
de rossz hírem van: "Direct3D support 9.0, Shader Model 2.0 "
Nekem a menübe negy nehezen bemegy, de a játéknál kikapcsol. erre megoldás?
Hello énis szívesen beszélgetnék a játékról meg minden de így nem megy mert szeretnék énis jáccani vele.........
Hol tudom a gépen megnézni azt hogy a VGA támogatja a Shader Model 3 -at?Mer a videókártyám Radeon 9600 series....nem az a baj
gigamen

Talma Rulz!!
adeex7
szerintem nyitni kéne egy off/spam/warez topikot,mer 200 hsz-bõl ha 20 szól a játékról...mer elég unalmas azt olvasni,hogy "nem megy,directx hiba stb..." szerintem...

dezs
Üdv nekem van a crack mellett egy cuise.dll falj az mire lenne jó ?

de ugyanezen külömben a 07 se ment!
biztos, ok kösz!
[HUN]FaTaL
Mennie kell, 8600GT Shader Model 4-es (DX10).

hol tudom a gépen megnézni azt hogy a VGA támogatja a Shader Model 3 -at?
Hali! Elég a gépem hozzá? azért kérdem mert fölöslegesen nem akarom letölteni mert a 07-el megszívtam. Valamiért nem ment.

Gép: Intel Core 2Duo 2,2 Ghz
Gforce 8600 GT 256 Mb
2 Gb Ram

a 07 azért nem ment ert mindig kiírt valamilyen hibát.

[HUN]FaTaL
Nem tud Shader Model 3at a VGAd azért nem indul :/

Letöltötem Reloaded verziót amivel már más probléma van!!!
Amit már írt gergõ58 az a directx failied to intialize Directx!
Ha vkinek volt ez a problémája írja meg mivel oldota meg elõre is thank!
DaemoonHunter
Akkor maradok a "réginél"...
Egyébként jó játék lett, bár a sim mód kicsit nehéz nekem:D

berczely
Nemtudom sztem csak annyiban hogy crack-el indul.

DaemoonHunter
És különbözik valamiben a másik verziótól?

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, illetve egy probléma: elindítom a játékot, eddig minden jó, beállítom a verseny körülményeit, a pályát, a versenyzõt, de amikor elindítanám mindig kifagy és azt írja, hogy a Launcher.exe hibát észlelt és ezért leáll. Valaki tud rá választ vagy töltrént-e hasonló valakivel?

A válaszokat elõre is köszi!
Nem tudna valaki egy privátba vagy simán nekem mindegy, egy torrent linket adni ahonnan jön is jó sebességgel mert nekem éppen csak csurdogál.
Köszönöm.
hol van reloaded verzio SOS :D Crack!!!
Hát én visszaolvastam és aztmondták hogy az 1280*960-as felbontás miatt van...de nem tom pedig nagyon jó játék..:D
berczely
Kijött a RELOADED verzió (crack is van)

Directx problémája van mindenképp VGA nem stimmel a játéknak talán nem tudja a PixelShader 3 mat és kár próbálkoznod! De ha tudja meg kompatibilis a gamel akkor furi!
Daemonba az all options mindig be van kapcsolva !! nuku semmi !!
Jó szerintem töltsd le máshonnan újra ha nem megy vagy telepítsd újraés úgy!!! De akkor aztmondjátok meg hogy ha kiírja hogy:Failed to initalize DirectX akkor micsináljak vagy ........?
Help!!!!!!!:D
adeex7
nem kell yasu...nekem minden crack nélkül elindult,csak be kell állítani a daemonba,hogy ALL OPTIONS ON!!

Nekem se de majd holnap ha lesznek a fórumon megkérdezem:D
Nha jóéjt !!!!!
sajna semmi:((((((( nem tok játszani vele pedig nagy motogp fan vok!gergo neked megy már??
Nekem is csinálta ezt én akkor bemountoltam a daemonba és utána már a directx-et írta ki utána YASU-val is csináltam és akkor megint kiírta próbáld úgy csak daemonba bemountolod és a többit állítsd vissa és az emulációt állítsd vissza a YASU-ba meg ne lépj be ha nem megy akkor töltsd le innen: http://thepiratebay.org/torrent/4462202/MotoGP.08
Miköze van a Windreinstall=Windows újra instalásnak amikor másik gépen az Acer laptopon is ez a hiba!