MotoGP 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég raktam fel az új oprendszert! A játékot eleve damonal telepítetem a verzió nem tom melyik volt de szintem 4.30.1es volt akkor is mint most!Fizus oldalról szedtem a gamet !Normálisan feltelepítõdik meg minden!daemonál bekapcsoltam mindent securom safe disc stb...szal zöld lett a kis ikonja !és elinditom kiírja hogy helyeze be a lemezt is vmi securom hiba!ha pedig használom azt a yasut azzal is ott vok csak akkor vmi securom hiba ami 5023as!
no egy kicsit körül írtam a problémát a legújabb directx 9 is frissitést is leszdtem agusztusit!
vagy ilyenkor mit csináljak....? lécci segítsetek
Képfájlt bennehagyod a Daemonban és ennyi!Ha nem megy akk Windreinstall!
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount image with Daemon Tool
3. Install game
4. Run latest YASU
5. Play and enjoy
vagy ilyenkor mit csináljak....? lécci segítsetek kinézetre jó a játék:D:D:D:D
berakod daemonba és játszol
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
No ha vki crack filet vagy vmit rosszul csinálok ezzel a progival tudna nekem segíteni megköszöném!Ja ugyanezt csinálta egy másik gépen is!
lenyomtam egy évet 125cc-ben, elsõ lettem
lenyomok még egy évet 125-ben az asparnál, aztán egyet 250-ben a tóth teamnél és egyet rossi melett. így pont kijön minden, és elég pontom is lesz az összes csapat és sisak magnyitásához
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A Motogp07 volt torz wide monitorokon mert az meg csak 4:3-as felbontásokat tudott.
Lassan a 125cc végére érek.Megyek idõmérõt is meg mindent.Arcade modban legkönyebb szinten nagyon könnyû a game :D Vezetni is már elég jóltok!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nekem is meg van a gém és a 125-t tesztelgetem. Nagyon király a gém.
Agépemen simán fut: P4 3.0, 2GB ram, X1650Pro 256MB
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
#171 sokra megyek vele, ha torz a kép meg ronda xD
felraktam a gamét és aztírta ki hogy unable initialize directx
pedig az van felrakva ami neki kell
directx9c
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Careerben tolom... 125cc-ben VB lettem Talma 2.
250-ben meg mindig kilököm Faubelt és Kalliót!
:D
Valaki külddje el légyszíves részletesen!!!!!!!:))))vagy esetleg ide is leírhatjátok
Naaggyon dúúrva<#wow1>#wow1>Grafika az teljesen jó!!Irányítás is jó!!Bejövõs nagyon!Régóta várok ilyen jó MotoGP-re!!!
A képek baromira nem adják vissza a grafikályát mert ennél azér még szebb!Mindnen maxonra van állítva 1440x900ban!Semmi akadozás gépigény is korrekt!
Mentem kicsit Gabor Talamcsi-val XD

Minimum:
* Processor: Intel® Pentium® 4 processor
* Memory: 512 MB (Windows XP) / 1 GB (Windows Vista)
* Graphics: DirectX®9.0c/Shader3.0, NVIDIA® GeForce®6600 series or higher*, or ATI Radeon™ X1600 or higher
Recommended:
o OS: Windows Vista®
o Processor: Intel® Core™2 Quad processor or higher / AMD Athlon™ 64 X2 or higher
o Memory: 1 GB (Windows® XP) / 2 GB (Windows Vista®
o Monitor: 1280 x 720 or higher
o Graphics: VRAM 512 MB, NVIDIA® GeForce® 8600 series or higher, or ATI Radeon™ HD 2600 or higher
Am king a game!!!