MotoGP 08

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karrier módot kezdtem az elsõ évben 125cc 3 lettem a bajnokságban
2 évem a 125cc folytatom a aspar csapatnál de eddig elment 5 futam és 5 nyertem és ilyen 2-5 mp.(mediumon játszok)
miért lehet ez??? pl ha felmek 250cc akkor ott elõröl kell kezdeni a motor fejlesztést?

pisztácia
Thx!

Vki adna U Torrentes fájt ehez?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Olyan mintha lassított felvétel lene, de mintha mintha menne rendesen, csak minden lassú
Heló! Letöltött!
Van 1 problémám. Amikor elindítom akkor megy meg minden, de a versenyen érdekes módon akármit álíítok a motor nem gyorsul 50 km/h fölé. Fel se, le se vált.
De az érdekes hogy a többi motor is. Nem akad, hang is jó csak 50-el megy mindenki? Lehet hogy ilyen lassú akadás vagy mi ez?
manutdzoli
Sziasztok!
Indítom a játékot,beállítom 1680x1050-es felbontásra,de nem akarja elmenteni.Kilépek a játékból,újra indítom és mindig visszarakja 1440x900-as felbontásra.22"-os Samsung 226CW monitorom van.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Ezekhez mit szóltok? :

baaka
már kint van a teljes gém!!!

pisztácia
Sziasztok!

Van ennek már demója?

elõre is thx

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

daf xf
😄
Ez nem elég bug?😄

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

van a játékban bug?
aha pl az intro videoba, és mikor visszajátszod. mondjuk nekem konzolon van meg, de gondoltam ez lényegtelen.. ebben a tekintetben

Hali! Valahogy lehetne játszani vele multiban(nem erdeti gémmel)? például hamachival?
berczely
Zene?
Én nem is hallottam egyet se XD
Kajak van benne?

Hali! Nagyon tetszik a game, és még jó zenék is vannak benne. Nem tudná valaki leírni mi a címük?

Nálam is fekete képernyõ!😞(
Így elindul köszi az infót, de a zene viszont akadozik.
Sziasztok!

A RELOADED verziónál a launcher.exe fájl-t át kell állítani Windows 2000 kompatibilitási üzemmódra.
Utána lehet játszani.
daf xf
Nos, próbálgattam a játékot.
Simulation módban katasztófa a motoGp-s gépeket irányítani billentyûzetted sõt inkább úgymondanám h. lehetetlen😄
Azért mutatok 1-2 pillanat fotót😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

xD
Néha nekem is kilép, franc tudja miért. Vista, három giga ram, 8800GT, E6750. De amikor nem lép ki 2x élsimítással, minden bekapcs, 1680-ban szépen szalad.

Egyébként jó kis cucc ez, el lehet vele marhulni. Az irányítása pedig koránt sem olyan vészes, életemben másodszor játszom mocis játékkal, és nem repdesek meg csúszkálok túl sokat.

www.gamedroid.hu

Semmi gond nem megy csak fekete képernyõ😞

berczely
jó...
írhattad volna midvan!
Akkor nemtom...

Geforce 8600 gt kevés hozzá???? na ne mondd!!!!!

berczely
Nem elég a VGA-d!

Üdv nekem a reload van meg felraktam megcrackeltem de nem megy csak fekete képernyõ ugrik be ilyenkor mi a teendõ?

baaka
lesz egy mds. file és azt kellesz be tools-olni és fog menni!!!

lehet állítani az idõmérõ és a szabadedzések idejét? 60 percre??
semmit játszani😊 daemon és fuss.
Lassan kész, de emudvd-s és ahhoz nincsen crack.

azzal majd mit kell csinálni?
dezs
ahha azon 😊

Hali!

Azt írja ki hogy a Launcher.exe hibát észlelt ezért leált...
ha a AITD 5 és a PURE elindul ez nehogy már ne..
Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi!
Nem tudom, de nekem nagyon nem jön be az irányítás... Rohadt nehéz a megfelelõ íven menni, és nagyon érzékeny a kanyarodásnál, rángatja össze-vissza a motort. A MotoGP 3-ban sokkal jobban rá lehetett érezni.
Az arcade/advanced/simulation-nél meg csak annyit vettem észre, hogy gyakrabban elesek ütközésnél + kavicságyban + kanyarban gáz-adásnál - kifarolásnál
adeex7
simulationon vagy? mer ha igen,akkor nem fordulj akkora ívvel!

dezs
Üdv srácok mit kell ahhoz állítani hogy ne csuszak ki minden kanyarba?😊

adeex7
<#shakehead>nem tok ebben segíteni <#shakehead>
nekem erre adjatok választ 😄

Az mitõl lehet hogy a game néha beakad mikor szépen fut 50-30 fps környékén hirtelen leesik 10 re, de nem csak ez a játék hanem olyanok is amik eddig szépen futottak, pl mass effect is maximum beállításokkal futott, de most ugyanazon a rendszeren minimumon akadozik, de csinálok egy gyorsmentést megint szépen megy egy percig aztán megint akad... Gondoltam h oprendszer a ludas feltettem egy teljesen szûz rendszer és ott is ugyan ez. Memória hiba nincs egy éjszakán át pörgött a memtest. Szívesen fogadnék bármilyen tanácsot ötletet.

A gép:
Vista/Xp professional 64
cpu: dualcore amd athlon 64 x2 5000+
memória: 2*2giga DDR2
Videókártya: Ati radeon hd 4850
de legalább már nem fogják kérdezgetni h: honnan szetted le, honnan tudom letölteni stb....
nem zavar titeket hogy ez nem a chat.hu és kurvára nem a témához kapcsolódik??
mi lett volna ha ezt privátban beszélitek meg
az oldalon ki van írva az arányod meg a kliens is asszem mutatja h mennyi arányban töltötted vissza ha eléred a 0.8-at akkor már kitörölheted
ok dht-t kikapcsoltam, és letöltés után hagyjam amíg 0.8 arányban visszatöltõdik. Ha nincs letöltõ akkor oár napig bennhagyom.

és honnan tudom hogy mikor hagyhatom abba a visszatöltést?
Minden befejezett torrentet, legalább 0.8 arányban vissza kell tölteni, ha nincs a torrentre letöltõ, akkor is hagyd a letöltõ kliensben pár napig, hátha valakinek szüksége lenne a tartalomra. Kérlek vedd figyelembe, hogy egymás gépérõl töltitek a tartalmat, és nem a szerverrõl, ezért minél többen lépnek ki egy torrent feltöltésébõl, annál inkább lassabb lesz, majd végül feltöltõ hiányában törölnünk kell. Az elvárás tehát a felhasználók érdekét szolgálja.
Ha kész a torrent ne töröld ki hanem hagyd bent még kb 1 napig
õõ ezt ekmagyarázod röviden hogy mi a lényege az oldalnak : hogy ne töröljenek?
ja akkor jó mert levesznek a letöltésembõl 20 gigát és így nõ az arányom! je 😄
Sikerült! Jött az e-mail hogy jó!
de ezt is elég sokan seedelik:
http://thepiratebay.org/torrent/4464519/MotoGP.08.EMUDVD-Unleashed
na mind1 azért kösz
szóval löttek ennek a próbálkozásnak?
szerintem nem mert IP alapján tiltanak ki