MotoGP 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 évem a 125cc folytatom a aspar csapatnál de eddig elment 5 futam és 5 nyertem és ilyen 2-5 mp.(mediumon játszok)
miért lehet ez??? pl ha felmek 250cc akkor ott elõröl kell kezdeni a motor fejlesztést?
Vki adna U Torrentes fájt ehez?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Van 1 problémám. Amikor elindítom akkor megy meg minden, de a versenyen érdekes módon akármit álíítok a motor nem gyorsul 50 km/h fölé. Fel se, le se vált.
De az érdekes hogy a többi motor is. Nem akad, hang is jó csak 50-el megy mindenki? Lehet hogy ilyen lassú akadás vagy mi ez?
Indítom a játékot,beállítom 1680x1050-es felbontásra,de nem akarja elmenteni.Kilépek a játékból,újra indítom és mindig visszarakja 1440x900-as felbontásra.22"-os Samsung 226CW monitorom van.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Van ennek már demója?
elõre is thx
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ez nem elég bug?😄
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
A RELOADED verziónál a launcher.exe fájl-t át kell állítani Windows 2000 kompatibilitási üzemmódra.
Utána lehet játszani.
Simulation módban katasztófa a motoGp-s gépeket irányítani billentyûzetted sõt inkább úgymondanám h. lehetetlen😄
Azért mutatok 1-2 pillanat fotót😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Egyébként jó kis cucc ez, el lehet vele marhulni. Az irányítása pedig koránt sem olyan vészes, életemben másodszor játszom mocis játékkal, és nem repdesek meg csúszkálok túl sokat.
www.gamedroid.hu
azzal majd mit kell csinálni?
Azt írja ki hogy a Launcher.exe hibát észlelt ezért leált...
ha a AITD 5 és a PURE elindul ez nehogy már ne..
Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi!
Az arcade/advanced/simulation-nél meg csak annyit vettem észre, hogy gyakrabban elesek ütközésnél + kavicságyban + kanyarban gáz-adásnál - kifarolásnál
Az mitõl lehet hogy a game néha beakad mikor szépen fut 50-30 fps környékén hirtelen leesik 10 re, de nem csak ez a játék hanem olyanok is amik eddig szépen futottak, pl mass effect is maximum beállításokkal futott, de most ugyanazon a rendszeren minimumon akadozik, de csinálok egy gyorsmentést megint szépen megy egy percig aztán megint akad... Gondoltam h oprendszer a ludas feltettem egy teljesen szûz rendszer és ott is ugyan ez. Memória hiba nincs egy éjszakán át pörgött a memtest. Szívesen fogadnék bármilyen tanácsot ötletet.
A gép:
Vista/Xp professional 64
cpu: dualcore amd athlon 64 x2 5000+
memória: 2*2giga DDR2
Videókártya: Ati radeon hd 4850
mi lett volna ha ezt privátban beszélitek meg
és honnan tudom hogy mikor hagyhatom abba a visszatöltést?
http://thepiratebay.org/torrent/4464519/MotoGP.08.EMUDVD-Unleashed