MotoGP 08
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagykanizsán 8000 FT !
és 1.1 es verzió legalább is ezt irja ki a Lancher exe.!!
ha nem 1.1 akkor mért ezt irja..........eredeti játék!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
küll az enyém 1.1 es!!A Launcher azt irja ki,hogy 1.1!!hm....
Ellenben egy mentésre sokszor szükség van (ha mondjuk át akarod vinni a haverodhoz), pont ezért teszik könnyen elérhetõ és egyértelmû helyekre, úgy mint My Documents/My Games, stb. Egy rejtett mappa nem túl jó hely.
Mindenesetre azóta újratelepítettem a játékot a hivatalos oldalról leszedett telepítõvel, remélem így jó lesz. A régi mentett állásokat kénytelen voltam letörölni, enélkül az újratelepítés sem használt.
Jah, egy extra info, nem tudom volt-e már itt: a játék alapból csak egy magot használ a 2 magos prociknál is, amit úgy lehet kiküszöbölni, hogy miután elindítottad a launchert, megnyitod a feladatkezelõt, a folyamatok között megkeresed a launcher.exe-t, jobbklikkelsz rajta, a megjelenõ menüben a legalsóra klikkelsz (set affinity), és a felugró ablabkban kiveszed, majd visszarakod a pipákat mindkét CPU-nál. Ezután feladatkezelõ becsuk, játék elindít, és már megy is mindkét mag.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nekem is ez a problémám, de nem sikerült ahogy mondtad.Van esetleg valami ötlet hogy miért nem sikerül?
Elõre is köszi.
anniy hogy amivel telepítetted mdf fájllal a játékot
utána a daemonba átteszed az mdf-et az mds fájlra és megy is
mert ha az mdf-et hagyod akkor kiírja hogy kéri a lemezt vagy micsodát
bemounth-olod az mds fájlt aztán go
nem sír többet
Ezzel már normlálisn fog menni.LEgalábbis nálam használt..
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Trainer is van.Gamescopyn.
Valami baromságot ír ki:S
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
ha rajtavan akkor meg úgy recseg mint az isten nyila.:S😞
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
lécci help nekem!!
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró