Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre az isten sem tudja a választ... világosodj meg magad...

Positive Mental Attitude

ruffirant
kellene egy kis help.ott akadtam el amikor a gázálarcos résznél ki kell nyitni egy nagyobb ajtót.megnyomom a gombot ohgy kinyíljon ki is nyílik de pár másodperc után csukódik vissza... próbáltam már dobozt oda vinni és azt berakni alá azzal nem sikerült...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

robotnyk
ja megvan már, hol szúrtam el, a csaj után nem sokkal volt egy weapons locker <#zavart1>
robotnyk
onnantól kezdve nem volt másik fegyverem, hogy a csajjal elõször találkoztam és adott utánna egy pisztolyt... utánna Barisov megmentését csak azért tudtam megcsinálni, mert az egyik visszatöltés után volt töltény hozzá egy dobozban, random... addig semmi. lehet valamit elnéztem, de felhúzott tegnap rendesen 😊
SötétBarom
OMG ez nekem sem tûnt fel :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Magh
Teljesen komoly, hogy egyáltalán nem lehet a Continue-t leszámítva betölteni checkpointokat? Kezdhetem a legelejérõl?

TreDoR
Az upgradelõ cuccnál, az elsõ képernyõn lévõket fel kell szerelni a q gombbal, én meg azt hittem, hogy mivel nincs inventory, minden amit megveszek automatikus.

Mondjuk azért az is idõnként szívás, hogy több funkciót 1-1 gombra préseltek össze. Volt, hogy fel akartam venni egy stimulánst, helyette újratöltöttem a fegyót; meg jöttek rám azok a pókszerû izék, rájuk akartam vágni egy deadlockot, helyette magamhoz rántottam az egyiket.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sir Quno Jedi
Beraktam nektek a spoiler tagot az ominózus hozzászólásba, szal. most már lehet megnyugodni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egyébként nekem is elegem van az ilyen hülye gyerekekbõl, mint te, akik minden hülyeség miatt földhöz vágják magukat. Amúgy csak véletlenül felejtettem el spoilerbe tenni és elnézést kérek mindenkitõl, akinek emiatt már nincs kedve végigjátszani.

Rage47
most mivan😄 én komolyan kérdeztem
?? majd lesz.

robotnyk
ez valami warezos bug, hogy nincs fegyver/töltény?
wedge31
<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
lennél házigazda itt is?
Agy Halott
En is kivegeztem de nem volt vmi hosszu. Most nem RPG jelleget vartam, hogy hetekig nyuzzam de egy kicsit lehetett volna hosszabb.

TreDoR - SLOTOK? Most hallok eloszor rola... 😞
TreDoR
Na végigvittem 2x, 2.-ra hardon. Miután megvan a TMD már jó játék. Viszont arra is csak a 2. végigjátszás vége felé jöttem rá, hogy a cuccnak vannak slotjai. LOL. Úgyhogy bár megvettem ezeket a killenként töltõ képességeket sose használtam, na mindegy.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Frank99
sztem ez igazán mehetett volna SPOILER mezõbe, az ilyen comment és a gazdája is egy köcsög.

már bocsánat.

tele a faxom a majmokkal, komolyan.
házigizda nincs itt?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

hmm nekem az mar regota ugyvan, akkro ezert nem votl hangproblemam 😄

<#eljen><#hehe>

Találtam egy megoldást arra, hogy ne keljen mindig feltolni a hangerõt a Windows-ban: Vezérlõpult> Hardver és Hang> Hang> Kommunikáció fül és ott válaszd ki azt, hogy "Nincs mûvelet".

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a legjobb, amikor nem ölöd meg egyiket se, és vissza mész a múltba és megölöd magad, hogy ne tudd megmenteni Demichevet. Ekkor jön a helikopteres videó és látod a hatalmas Barisov szobrot. Szerintem ez a legjobb.

Én különösebben nem ültem tõle seggre. Nem volt rossz de nekem valamiért nagyon nem jött be. Viszont az tetszett hogy a "happy end"-et magad variálhatod.
Hy!
Én is végigjátszottam ,megnéztem mind3 befejezést de nem tudom melyik a legjobb.Segítene valaki?

egyet nem értek, mi a fenét keresnek benne ezek a szörnyek rögtön az elején? az egyik majdnem halálra rémisztett mégcsak az elején vagyok most valami kisiskolásokról láttam múltképet meg valami lerobbant könyvtárnál vagyok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber

Next PC upgrade: 2022

alph4
Minek, ha eredetivel is megy. Felülírod az indító exe-t is ami benne van aztán mehet.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

MerlinW
Tedd hozzá, hogy ez csak tört játékkal mûködik.

[merlinw.org]

alph4
Megcsináltam a textúra hiba betöltésének a kijavítását, itt tudod letölteni:

singularity_texture_streaming_fix.rar

Ha bemásoltad a könyvtárába és felülírtad az alábbi képen látható hiba megszûnik.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

IMYke2.0.0.0
Akkor te sem használtad a nem hivatalos javítást a textúra be-nem-töltõdési hibára...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Lehet, hogy rosszul kezeli, de itt akkor is a fejlesztõk rontották el, hogy nem tölt be mindent rendesen. Érdekes módon a többi U3-as játék minden betöltõdik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

de ez megint olyan dolog, amit nem ertem miert nem lehet az embernek magatol tudnia 😄
legjobb "spell" a deadlock a jatekban, mindenhol hasznalhato, nicns is jobb amikor belovod 4 katona koze, azok lefagynak, odamesz fejbelovod kozelrol mindegyiket 2-3 szor aztan lejar a deadlock es bumm osszedol mind a 4.

Fpocok
Nem szoktam ilyeneket beírni a gugliba. Fõleg hogyha nem is várom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az anyázás már megvolt....köszi<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Érdekes,pedig elég ha beírod a Googléba hogy Prey 2

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MR ME
nem kell kimenekûlni, deadlock + impulse használatával és sok anyázással meg lehet õket ölni, egyszer elfogynak 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
Készül? Én most hallok róla elõször. Mondjuk nem is igazán várom.

Ezekkel a rohadt pókokkal szívom mint az állat.Ki kell menekülni a verembõl a kerék elforgatása után,de jönnek ezerrel,és még mozogni sem tudok,mert lebénítanak.

Dehogyis nincs.Már készül a Prey 2

Prey Kedvenc egyik kedvenc játékom! Kivittem párszor! Az a halott indián meg a nagyapja és nekem is bejöttek az indiános részek! Folytatásról viszont semmi hír! 😞

Itt vannak a módosított fájlok, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a textúrák normálisan betöltõdjenek:
http://www.filedropper.com/singularity

MR ME
na végére értem énis
nekem kifejezetten tetszett, nem volt sem túl rövid, sem túl hosszú, története jó volt, nem volt elpocsékolt idõ a végigjátszása 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
Így van! Az, hogy egy idegen ûrhajón, idegeneket ölni... az még belefér. Dehogy egy halott indián szellemével beszélek... az már nem!<#ejnye1>

<#idiota>

nem tudom átírni a 130 at 400 ra
mi a gond?

tedd fel valahova ezt az átszerkesztettt fájlt pls

8ig vagyok elérhetõ segítsen valaki pls nincs esetelg erre más megoldás?
MerlinW
Annyira földhözragadtak vagytok..😊

[merlinw.org]

Agy Halott
Koszi nem tom mikorra jutott volna eszembe, pedig tudod vannak azok a nagy venilatorok azokon is ugy lehet atmenni, ha ralovok egy olyan deadlock-ot.

MR ME - Akkor megnyugodtam, hogy nem csak en akadtam ott el. 😄

Egyebkent ez a jatek a meretet tekintve ugyanakkora mint a mai jatekok es erdekes modon ez szaggatas mentesen fut a laptopomon. Nagyon jol van optimalizalva, nem pentagon szintu vas kell a minimum rendszerkovetelmenyhez.
Fpocok
Hát engem teljesen kizökkentett, nem volt odavaló.

Pont az 'indián baromság' volt benne a legjobb!

Fpocok
Prey-t toltad? Szerintem az is egász jó kis scifi fps. Mondjuk van benn egy kis indián baromság, ami nem tetszett, de leszámítva ezt, nagyon hangulatos.

Na én is végignyomtam. Jó kis Bioshock Half-Life Timeshift keverék lett ez a game. A befejezések is tetszettek, fõleg a gonosz. Jó kis játék lett. A manapság kiadott foshalom játékokkal ellentétben ebben van fantázia. Kiváncsi lennék egy második részre ahol a csajszival kéne mondjuk kavarni.
Ott mondjuk nem lenne TMD hanem már génmanipulációval lehetne idõmanipuláló, meg egyéb dolgokat összeszedi a la Bioshock, vagy implantokkal a la Deus Ex. A U3 motor sajnos rosszul kezeli a textúrákat de ez a legnagyobb hiba az egész játékban. Amúgy az egész még elmenne egy filmben is. (csak ne Uwe Boll rendezze, brrr)