Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk azért az is idõnként szívás, hogy több funkciót 1-1 gombra préseltek össze. Volt, hogy fel akartam venni egy stimulánst, helyette újratöltöttem a fegyót; meg jöttek rám azok a pókszerû izék, rájuk akartam vágni egy deadlockot, helyette magamhoz rántottam az egyiket.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TreDoR - SLOTOK? Most hallok eloszor rola... 😞
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
már bocsánat.
tele a faxom a majmokkal, komolyan.
házigizda nincs itt?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a legjobb, amikor nem ölöd meg egyiket se, és vissza mész a múltba és megölöd magad, hogy ne tudd megmenteni Demichevet. Ekkor jön a helikopteres videó és látod a hatalmas Barisov szobrot. Szerintem ez a legjobb.
Én is végigjátszottam ,megnéztem mind3 befejezést de nem tudom melyik a legjobb.Segítene valaki?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Next PC upgrade: 2022
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
singularity_texture_streaming_fix.rar
Ha bemásoltad a könyvtárába és felülírtad az alábbi képen látható hiba megszûnik.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
legjobb "spell" a deadlock a jatekban, mindenhol hasznalhato, nicns is jobb amikor belovod 4 katona koze, azok lefagynak, odamesz fejbelovod kozelrol mindegyiket 2-3 szor aztan lejar a deadlock es bumm osszedol mind a 4.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.filedropper.com/singularity
nekem kifejezetten tetszett, nem volt sem túl rövid, sem túl hosszú, története jó volt, nem volt elpocsékolt idõ a végigjátszása 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#idiota>#idiota>
mi a gond?
tedd fel valahova ezt az átszerkesztettt fájlt pls
8ig vagyok elérhetõ segítsen valaki pls nincs esetelg erre más megoldás?
MR ME - Akkor megnyugodtam, hogy nem csak en akadtam ott el. 😄
Egyebkent ez a jatek a meretet tekintve ugyanakkora mint a mai jatekok es erdekes modon ez szaggatas mentesen fut a laptopomon. Nagyon jol van optimalizalva, nem pentagon szintu vas kell a minimum rendszerkovetelmenyhez.
Ott mondjuk nem lenne TMD hanem már génmanipulációval lehetne idõmanipuláló, meg egyéb dolgokat összeszedi a la Bioshock, vagy implantokkal a la Deus Ex. A U3 motor sajnos rosszul kezeli a textúrákat de ez a legnagyobb hiba az egész játékban. Amúgy az egész még elmenne egy filmben is. (csak ne Uwe Boll rendezze, brrr)