Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Half Life-ot, mint a világ egyik legjobb játékának nevezett mûvet pótold amint tudod😊 Bioshock is erõsen megér egy misét, ha ez tetszik. Krájziszt elfelejtheted.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Gyorsan tedd fel a textúra javítást is - lejjebb a link - és semmi (legfeljebb kisebb) gond nem lesz a grafikával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nagyon fasza, most szedtem fel a kézre való cuccot (TMD) állati jó game és le van szarva, hogy akadnak benne graikai hibák, itt a hangulat és a story a lényeg, ami eléggé magával ragad...tiszta móka ez a TMD és még nagyon tetszik benne, hogy a fegyvereket lehet fejleszteni nem pénzért, mint a Resident Evilben. Nagyon bejött a Kashimov Sniper életembe ilyen jó Sniperrel nem volt dolgom...fasza játék

(nem játszottam se Half Life-al, se Crisissel, se Bioschokkal egyikkel se, egyedül a Gears of Wart toltam ki az jó volt, lehet ezért vagyok ennyire lenyûgözve és buzgó is😄)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

halisten nem.

MerlinW
Bioshock + Half Life 2 + Wolfeinstein + Timeshift

[merlinw.org]

Milyen stílusú játék? Inkább doomos ijesztegetõs?
ertelemszeruen nem ott latszodik, hanem miutan mar ott van demichev szobra es kiersz a kulterre, akkro mar latszik, mert az mar a megvaltozott jovo/jelen. igen latszik a torony, de nem aktiv. gondolom/tam csak siman a fuggetlenul a robbanastol nez ki igy. vegig kene vinni meg egyszer es figyelni midnenre, de en nekem eleg votl ez 1 szer is.

davidka003
Imádom az ilyen idõutazós dolgokat. Annyi elméletet ki lehet találni a megoldásra. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TreDoR
Pedig ott van a singularity a legelején is, 2:14-tõl látható pár másodpercig:

http://www.youtube.com/watch?v=LpJTwU9Ccu8

Viszont azt nem tudom az elsõ ugráskor te hol láttad a singularityt, mikor egy épületben kellett rohangálni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

"...megmentjuk megis es az alternativ jovoben/jelenben talaljuk magunkat ujra 2010 ben, ahol mar demichev a gore. ..." itt mar a torony is felvan robbantva es okadja kifele az energiat es az orvenyt.

igazabol eleg paradox az egesz, mert ugye a jatek vegen mar kezdett eltunni az ido, lehet emiatt keveredtek ossze az idoszalak es elobb tortent meg a jatek elejen az idougras mondjuk a felrobbant torony miatt, mint hogy valojaba felrobbant volna. 😄

de altalaban minden idoutazos story paradox

direkt elkezdtem most egy new game-t 😄 szoval ugy van hogy elejen amikor lezuhan a helikopter, ott meg nincs ott a felrobbant torony szar, tehat annak semmi koze a kezdetekhez. a teremben ahol stalin fejszobra van ott van a foldon egy szallagosfelvetel, ahol elmondja barisov, hogy demichev halalaval megszunt a ruszki vezetes bizalma a sziget es az e99 fele, igy felszamoltak a tevekenyseget ott, vagyis ez a mi jelenunk a jatek kezdeten.

aztan tortenik egy idougras (amiatt hogy egy anomalia vagyunk es nem amiatt, hogy a torony csinal valamit, mert az meg/mar itt reg inaktiv(nem a robbanas miatt)) ekor megmentjuk demichevet, mikozben hozzuk kifele a sajat enunk probal figyelmeztetni minket, hogy ne mentsuk meg, de radol egy rakat gerenda. ezutan megmentjuk megis es az alternativ jovoben/jelenben talaljuk magunkat ujra 2010 ben, ahol mar demichev a gore. ujra ott a szallagosfelvetel kicsit arrebb, ugyanazt a szoveget jatsza azzal akulonbseggel, hogy ebben demichev eletben maradt es mondja hogy milyen jo minden, hogy csomo tamogatas lett meg uj tudosok ozonlottek a szigetre es minden happy.

aztan kimesz az utcara, ahol egy ujabb szallag szerint, robbanas tortent a toronyban es ettol mutalodtak az emberek es szornyekke valtak. (ez a robbanas amit mi okoztunk mikozben probaltunk kijonni a loopbol)

tehat a kezdetet mi okoztuk azert, mert visszakerulutnk a multba, valamilyen hatas miatt, illetve mert mi magunk vagyunk az anomalia. ezutan probalkoztunk mar sokmidennel, de nem jott ossze semmi(ezeket a jatekban mi nem eltuk at, mert mi csak azt az adott szalat kovetjuk vegig amikor megoldodik a dolog)

TreDoR
Ha ez így is volt (bár arra az esély, hogy a tûzvész miatt a Szovjetunió eláll az E-99-tõl egyenlõ a nullával), az még egyel több ok arra, hogy Demichev halálával miért kellett volna megszakadnia a huroknak.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

nem ugy votl a jatek kezdeten, hogy a tuzvesz utan leallitottak a tevekenyseget ott? nekem ugy remlik. demichev volt az a figura aki megakadalyozta ezt nem? tehat ha o nem el, akkro bezarjak. nem igy volt?

TreDoR
Ha nem robbantjuk fel a singularityt, nincs idõvihar sem. Attól, hogy Demichev meghal miért zárták volna rövidre a projectet? :/

a jovobeli a hurokban marad. illetve en lelottem ot is aztan mentem vissza a multba megolni magam 😄

hat pont ezaz. hogy nem a tmd miatt kerultunk 2010 ben vissza 1950 be, hanem az idovihar vagy mi a tokom miatt + hogy mi vagyunk az az anomalia ami 1950 ben megvaltoztatja a dolgokat.

ha nem elt volna demichev, akkor a tuzvesz utan bezartak volna az egesz kocerajt MEG MIELOTT a tmd-t feltalalta volna barisov, tehat nem lett volna mit elrejteni es az egesz sziget egy elhagyatott elfelejtett helye valt volna, pont ugy ahogy a jatek elejen 2010 ben odakerulunk.

es akkro itt jon a kepbe az amit irtam, hogy de akkor ha magunkat megoljuk a multban, akkor is bezartak volna a szigetet es megint nem talaltak volna fel a tmd-t. erre irtam, hogy lehet hurokban levo jovobeni barisov aki ebben az idosikban mar feltalalta a tmd-t, haxolt valamit 😄 lehet majd egy folytatasban derul ki a dolog.

TreDoR
Egyébként az is érdekes, hogy tegyük fel egy hurok miatt hiába öljük meg Demichevet, mégis a jövõbeli énje életben marad, de ha ez így van akkor attól, hogy a saját múltbeli énünket megöljük, a jövõbeli miért hal meg? Ugyanúgy újra és újra vissza kellene menni megölni magunkat.

TreDoR
A játékban elhangzott, hogy a prof Demichev elõl rejtette el a TMD-t, tehát ha õ meghal az épületben, akkor a prof nem rejtette volna el vagy legalábbis nem lett volna oka ott hagyni (és így meg sem találtuk volna a jövõben, és nem ugrálgathattunk volna), ezért Demichev halálával oda kellett volna kijukadnia a történetnek ahova a prof szoborjánál került.

hat de a jatek pont errol szolt, hogy hiaba OLTUK meg eddig, mindig maradtunk a hurokban. ezert kellett most valami teljesen mas megoldas. ha engedtek volna, hogy megolhesd demichevet 1950-ben mikozben mented ki, akkor gyak ertelmetlen lett volna az egesz jatek es kezdhetted volna elolrol megint.

TreDoR
Naja, csakha minden alkalommal megöljük Demichevet, akkor ugyanúgy nem létezhetne a jövõben.

hat ugye adva van az eredeti allapot, aminel ha jol emlekszem sztalin vagy lenin szobor volt. ekkro tortenik a fohossel egy idougras (mert a fohos egy anomalia) es visszakerul a multba, ahol megmenti demichevet. innentol demichev szobra lesz ott, mert o valik a bossa, ezt a storyt ismerjuk, mert ezt jatszuk aztan vegig.

na de, mint elmondtak a vegen, mar a letezo osszes lehetoseget elprobaltak/tuk (mielott a mi jatekunk elkezdodott volna), de nem segitett semmi.

nezzuk mi tortenik ha a multba visszamenve megoljuk demichevet, akit eppen mi magunk mentunk ki a tuzbol. az tortenik hogy MEGHAL, mintha a tuzben meghalt volna, ergo nem tortenik semmi es siman folytatodott volna a timeline stalinos szoborral egyutt egeszen 2010 ig ahol mi magunk UJRA odaerunk es kimentjuk a tuzbol. tehat egy loopba kerulunk (ill mar eleve abban voltunk amikor a jatekot jatszuk, ezert voltak a feljegyzesek a falakon, meg a mir szervezet) a vegen jon ra barisov hogy az anomalia mi magunk vagyunk, amikor a multba visszakerultunk, ezert kell megolni a multba ugro enunket. igy elvileg megszunt az anomalia es kikerulunk az ordogi korbol.

az hogy ezutan miert nem a sztalinos/lenines szobor fogad minket, hanem barisov szobra azt nem tudom, de lehet az mar azert mert barisov ugyeskedett valamit 😉

TreDoR
Én azt neveztem eredeti állapotnak, ami a prof szoborjának megjelenésével jön elõ, mivel ekkor az egész meg sem történik, és Demichev halálának is ide kellett volna vezetnie, de az nem választható lehetõség.

IMYke2.0.0.0
Nincs eredeti állapot - nem figyeltél a sztorira, szerintem.

S hogy ne sértõdj:
Azért nincs, mert az egész a háború vége felé, s a késõbbi hidegháború ideje alatt történik - 2010-ben meg már nyoma sincs a hidegháborúnak...
Ha tehát, a hideg háború alatt történtek nem történnek meg, akkor 2010 is más...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TreDoR
Megtettem párszor.

TreDoR
Az, hogy a prof mit mond lényegtelen, attól még Demichev halálának is vissza kellene állítania az eredeti állapotot.

IMYke2.0.0.0
Próbáld ki, hogy megölöd magad - azaz megteszed amire a professzor kér...

vegen dumal a ket ruszki, es azt hozzak ki, hogy mi vagyunk az anomalia az idoben, szoval ezert kell magunkat kinyirni, mert a hiba bennunk van.

TreDoR
Ebbõl kiindulva meg sem ölhetnéd magad, mert ekkor ugyanúgy nem jutsz a TMD-hez és nem mehetsz vissza megölni magad, mégis megteheted.

IMYke2.0.0.0
Ha ezt megtehetted volna, akkor az akció is meghiúsult volna - nem kapsz TMD-t, nincs professzor, nem mászkálsz az idõben és nem tudod befolyásolni a történelmet - és már rég halott lennél, vagy vén trotty...

TreDoR
Ne keress a játékban logikát, mert nincsen.

Én csak egyet nem értek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor visszamész, h megöld saját magad, miért nem lehet megölni a fõgenyát, akit épp cígölök? Elvégre akkor az egész idõvonal maradna ugyanaz, annyi kivétellel, hogy bár megmentem a tûzben a faszit, de amikor cígölöm kap pár golyót és mire lerakom a szoborhoz, már halott. S mivel akkor vissza megyek a jelenbe, minden maradt volna a régiben elvileg. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

IMYke2.0.0.0
Épp ez benne az érdekes 😊

a jovo ami a mult 😛

IMYke2.0.0.0
Nem kezdõdik az elõrõl.

A végén 3 választási lehetõséged van .
Ha úgy döntesz, hogy nem a professzorral végzel, aki õ lesz a diktátor - az õ szobrát látod a játék elején a "másik pasasról" készült szobor helyén...
A döntésed után a játék megmutatja, hogy alakult a jövõ.

datango
valaki elmeséle a végén a történteket, mert nemértem. ott van a professzor és mellete az a pasas aki elol az elejen menekülünk, utána pedig lelovom azt a palit, felkel dumalnak valamit és q betûvel szétrobbantom azt a feltöltött zónát, és utána kezdõdik a játék elöröl csak a professzor szobra van ott a szimbolum helyett.?!?!?!

derdani
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

datango
ez valóban sikerült így! köszönöm szépen.

IMYke2.0.0.0
Pedig a "kék gömböt" kell használni!

1. kapcsoló
2. villámgyorsan az ajtóra lõsz egy "kék gömböt"
3. lazán átsétálsz a nyitott ajtón.

datango
azt a részt hogy kell megcsinalni mikor egy gazalarcban vagyunk, és egy kapcsolohoz érünk amit amikor megnyomunk sehogy se tudunk kiszaladni az elottunk lévõ ajtón. Ha használom a kék gömböt akkor pedig ki se nyilik az ajtó ?!

tip3: ha 5.1 a default nalad, akkro probald meg stereon.
tip4: hangkartya driver frissites
tip5 google 😄

felraktam róla, de nem segített 😞
tip 2:rakd fel a jatekhoz adott directxet.

csak a rendszerhangok van játék közbe és az maxon / pl. most windows media player és firefox, tehát nem az van hogy semmit nem mutat, csak a singularityt nem/
gorgess jobbra?

a szokásos problémám van a játékkal nincs hang win 7 alatt
utána néztem fórumokon azt tanácsolták hogy hang-keverõben vegyen feljebb a singularity hangját . De nálam a keverõ észre sem veszi hogy el van indítva. ötletek?
Zan
Oké,köszönöm,igen,megtehettem volna,hogy egy kicsit visszaolvasok,de így is köszönöm!Mûködik minden!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Solid Snake
Írd be alul a keresõbe: textura
IMYke2.0.0.0
Fejlesztõk elszúrták.

Megoldás lehet (ha nem te akarod átírni HEX-ben a szükséges dolgokat):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_singularity.shtml#Singularity%20v1.0%20%20No-DVD/Texture%20Streaming%20Fixed%20Files - letöltöd, jó lesz

TreDoR
Textúra betöltõdési hiba: #754

Zan
Sziasztok!

Miért van az,hogy a textúrák 50%-ak olyan,mintha rá lenne hányva?Egyszerûen,abszolút kidolgozatlan,mintha,minimum grafon lenne,de pedig mindent amit lehetett,maxra állítottam.

HD 5850-em van és egy jó régi driverrel megy,mert nem tudom újrainstallálni...de ez egy másik történet!Mindegy.

Szóval,ötlet?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003