Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ez a játék,a TMD-n kívül semmivel sem több,mint anno a DOOM3 volt.mész szobáról szobára,kisebb-nagyobb,több-kevesebb ellenséget kell lelõni,és a fejezetek végén ott van egy fõ-ellenség,aki a játék elõre haladtával egyre nagyobb lesz.nekem ez így cseppet unalmas.semmi kihívás nincs benne,csak monoton elõre gyaloglás,és közben meg hentelni az ilyen-olyan ellenséget.de persze ez csak az én véleményem.akinek tetszik,az játszon vele.én most leszedem a gépemrõl.
Üdv!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nekem ki fagy a játék,amikor lelõnek benne.lehet hogy volt már errõl szó.de nem tudja valaki mi a megoldás erre?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
gyakorlatilag amikor vissazmegyunk a multba megolni azt az enunknet aki visszakerult a multba megmenteni demichevet, azzal azt erjuk el, mitnha nem utaztunk volna vissza. nem tortenik meg a torony felrobbantasa, illetve a tuzveszben meghalt demichev miatt bezarjak az egesz letesitmenyt. (mivel mar irtam korabban, hogy visszautazasunk elott elhangzik, hogy demichev halala miatt stalin mar nem bizott senkiben es bezartak a cuccot.
ezert fura hogy akkor barisovnak miert is van szobra, ill miert talalta fel megis a TMD-t. valami nem kerek szerintem.
Egy valami még mindig motoszkál a fejembe: amikor kezdõdik a game, egy elsüllyedt sarlós szobrot látunk nem pedig Barisov dr-ét. Nos Demichev halott volt, (mert nem voltam ott akkor még), de Barisov elvileg továbbélt nem??? vagy pedig azért nem az õ szobra volt, mert nem fejlesztette ki akkor a TMD-t? Vajon azt minek a hatására kezdhette el, ami miatt az alternatív jövõben szobrot kapott?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. feltettem az E99 bombát a szerkentyûre (1955 ben), ami okozza az anomáliát vagy idõugrásokat...valószínû 2010-be való visszatérésem után
2. 2010-ben megszûnik a cucc mûködése, Demichev pedig pisztolyt fog Barisovra oké párbeszéd minden, utána, ha mondjuk a good endinget választom
3. visszautazom szintén 1955-be amikor is megmentem Demichevet, ám, ha lelövöm saját magam abban az "anomáliás múltban"
akkor elvileg összekapcsolódik az a tény, hogy a szerkentyû hatástalanítása miatt nincs anomália, nem tudnék visszautazni, ha saját magam lelövöm úgy jön létre az alternatív jövõ, csakis úgy, hogy nincs anomáliás ugrás...
4. Helikopter, Devlin velem szembe kezemen nincs a szerkentyû...
Tudom kérdezték már, de a dokinak gondolom azért van ott a szobra, mert már meghalt, de mivel nem volt Demichev (meghalt miattam), ezért õ, az alternatív 1955-ben sikeres lett, ám meghalt ezekszerint...vagy ezt nem tudtuk meg gondolom...bonyolult az egész, ha nem értesz valamit szólj
Nagyban növelte volna az újrajátszhatóságot ha ki lehet választani, hogy maradjanak meg a fejlesztések.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy kérdés: a második végigjátszás kezdetekor megmaradnak az elõzõleg megszerzett fejlesztéseim, vagy megint a nulláról indulok?
igen meghal az az ened, ami visszament a multba, a jatek storyja valoban nem tortenne ugy meg. de te ebben az alternativ jovoben ujra elni fogsz, csak nem tudsz rola, hogy votl egy masik ened aki idoutazott 😊
egy másik észrevétel amit nem értek: olvastam lejjebb, hogy ne keressünk logikát a játékban...no de mégis egy egyszerû feltevés;
Ha lelövöm saját magam (azt amelyik megmentette Demichevet) akkor az az énem nem tud visszamenni 2010-be ergo minden kaland amit átéltem elveszik és én meghalok nincs anomália, nincs kommunizmus, nincsenek mutánsok Barisov pedig szintén halott amiatt mert nem utazhatok vissza, hogy megmentsem...itt idõtörlõdések keletkeznek ezáltal.
Ha lelövöm Demichevet ahogy a hátamon viszem->(sajnos a játékban ezt nem lehetett) akkor elvileg minden ment volna ugyanúgy a tûzben lévõ énem meglepõdik a lövésen, de nem látja a jövõbõl érkezett énem, ezáltal nincs paradoxon, Demichev halott lesz én pedig a szigetre visszakerülök, ahol Devlin él és keres engem, Sztálin szobor van, és nincsenek mutánsok.
Kettõs konklúzió: egyik helyzetben élek a másikban nem; a játék, azért hibádzik, mert az elmélet szerint akkor élhettem volna, ha lelövöm Demichevet a hátamról. Ez sztem óriási hiba, de lehet tévedek.
kérdések:
a good endingnél mit keres a csajszi 1955-ben? netán egy idõugrás következményeként ott ragadt? megsebesülése után írt valamit nekünk...Mire utalhatott az? és vajon az a csontváz amit 2010-ben láttam ott az asztalnál ott volt e az íróasztalon?
elméletileg ott 1955-ben futkostak az emberek nyílván, hogy a visszautazott énemet elkapják.
összegzés: nagyon jó darab, az activison nem vallott szégyent, egyedül a grafika és a hossza ami kicsit leértékeli egyébként sztem az egyik legjobb FPS amit toltam...
idõutazós game-t tud még valaki a Timeshiften kívûl?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
amúgy nemigazán.
nagyon nagy hibája, hogy igen rövid.....
jó hogy nem vettem meg, a franc megevett volna, hogy annyit pénzt kiadok 8-9 óra játékidõért....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Next PC upgrade: 2022
bakker, Én most kezdtem el játszani ezzel a gyönyörûséggel, de 31 éves létemre beszartam az elején 😄
ha ez ilyen ijesztgetõs lesz késõbb is, asszem nyugtatót kell éccakára bevennem. grafikára nem a legjobb, de azért tûrhetõ, nekem tetszik, mert a hangulat az nagyot dob a játékon. kár, hogy nem néztem meg hamarabb😊 mindegy, most behozom a hátrányt.
The Matrix has you...
fotográfik kolomp edisön :D
Fixes
- Texture streaming: some players have experienced a streaming bug that occurred on higher resolutions after playing for extended periods. This has been fixed.
- Networking connectivity: a few players have experienced a matchmaking bug when searching for a game where they would become stuck on the "Finding Best Match" screen. This has been fixed.
UI: oltári milyen jó pályarészek voltak kedvencem a vonatos és a hajós rész volt, de nagyon bírtam amikor meg kellett menteni a dokit is...Seeker pedig állatjó fegyó😛
Arab money