Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
szerintem ez a játék,a TMD-n kívül semmivel sem több,mint anno a DOOM3 volt.mész szobáról szobára,kisebb-nagyobb,több-kevesebb ellenséget kell lelõni,és a fejezetek végén ott van egy fõ-ellenség,aki a játék elõre haladtával egyre nagyobb lesz.nekem ez így cseppet unalmas.semmi kihívás nincs benne,csak monoton elõre gyaloglás,és közben meg hentelni az ilyen-olyan ellenséget.de persze ez csak az én véleményem.akinek tetszik,az játszon vele.én most leszedem a gépemrõl.
Üdv!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

MR ME
ne halj meg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Üdv!
nekem ki fagy a játék,amikor lelõnek benne.lehet hogy volt már errõl szó.de nem tudja valaki mi a megoldás erre?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

én azt R-t használtam a TMD-hez mindig a Q-t nyomtam meg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TreDoR
Jobb egérgomb, vagy csak simán lõsz a ballal.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Árulja már el valaki, melyik gombal tudok azonnal visszaváltani a kézmûszerrõl a legutóbb használt fegyverre?

Sziasztok! Az miért lehet,hogy 10-80 között mozog az fps? (A gépem elég erõs azzal nem lehet baj)
TreDoR
Egyáltalán nem biztos, hogy a tûzvész idején nem volt kész a TMD, elvégre Demichev megmentése és a prof megmentése között 10 nap telik el 1955-ben.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

hat ugye a kerdes az, hogy legeloszorre miert is kerultunk vissza a mutlba, mert akkor a toronnyal meg nem votl gond, mert meg nem volt egy olyan mult, ahol visszamentunkv olan felrobbantani. itt jon a kepbe hogy mi magunk vagyunk az anomalia, ill a mi enunk reagalt a helyszinnel oly modon, hogy visszalokodtunk 1955-be ahol elbarmoltuk az egeszet demichev megmentesevel, ez vezetett odaig hogy azthittuk, ha felrobbantjuk a tornyot az jo nekunk.

gyakorlatilag amikor vissazmegyunk a multba megolni azt az enunknet aki visszakerult a multba megmenteni demichevet, azzal azt erjuk el, mitnha nem utaztunk volna vissza. nem tortenik meg a torony felrobbantasa, illetve a tuzveszben meghalt demichev miatt bezarjak az egesz letesitmenyt. (mivel mar irtam korabban, hogy visszautazasunk elott elhangzik, hogy demichev halala miatt stalin mar nem bizott senkiben es bezartak a cuccot.

ezert fura hogy akkor barisovnak miert is van szobra, ill miert talalta fel megis a TMD-t. valami nem kerek szerintem.

amúgy nyugodtan bele tehették volna azt is, hogy amikor visszautazom a múltba, hogy megöljem saját magam a tûzben, akkor nem magamat ölöm meg, hanem Demichevet és akkor csak annyi történik, hogy Devlinnel együtt a szigeten maradunk az anomália megmarad, de, hogy ott vannak e mutánsok, sztem nincsenek, de itt kellett volna kiírniuk, hogy ez már a Singularity 2 titka😄 vajon mit csinálunk az üres szigeten Devlinnel? lehetséges, hogy így értelmetlen a game, de valahogy a kijutás akkor is kérdéses lehetett volna.

Egy valami még mindig motoszkál a fejembe: amikor kezdõdik a game, egy elsüllyedt sarlós szobrot látunk nem pedig Barisov dr-ét. Nos Demichev halott volt, (mert nem voltam ott akkor még), de Barisov elvileg továbbélt nem??? vagy pedig azért nem az õ szobra volt, mert nem fejlesztette ki akkor a TMD-t? Vajon azt minek a hatására kezdhette el, ami miatt az alternatív jövõben szobrot kapott?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TreDoR
Hát, mivel Demichev meghalt, gondolom a prof kezdett el operálni a TMD-vel, aztán szobrot állítottak neki.

hmm alternatív jövõ? hmm tehát gondolkozzunk

1. feltettem az E99 bombát a szerkentyûre (1955 ben), ami okozza az anomáliát vagy idõugrásokat...valószínû 2010-be való visszatérésem után

2. 2010-ben megszûnik a cucc mûködése, Demichev pedig pisztolyt fog Barisovra oké párbeszéd minden, utána, ha mondjuk a good endinget választom

3. visszautazom szintén 1955-be amikor is megmentem Demichevet, ám, ha lelövöm saját magam abban az "anomáliás múltban"

akkor elvileg összekapcsolódik az a tény, hogy a szerkentyû hatástalanítása miatt nincs anomália, nem tudnék visszautazni, ha saját magam lelövöm úgy jön létre az alternatív jövõ, csakis úgy, hogy nincs anomáliás ugrás...

4. Helikopter, Devlin velem szembe kezemen nincs a szerkentyû...

Tudom kérdezték már, de a dokinak gondolom azért van ott a szobra, mert már meghalt, de mivel nem volt Demichev (meghalt miattam), ezért õ, az alternatív 1955-ben sikeres lett, ám meghalt ezekszerint...vagy ezt nem tudtuk meg gondolom...bonyolult az egész, ha nem értesz valamit szólj

TreDoR
Szerintem tök mindegy, shotgun újratöltésére 1 pont, deadlockra 2, hp + tmd energiát növelni, meg a medikitek hatékonyságát javítani, a többi nem igazán szükséges fejlesztés. (Bár a hídon lévõ boss ellen jól jönnek a minigun fejlesztések <#hehe>)

davidka003
Ami a fejlesztõk részérõl egy újabb hiba.
Nagyban növelte volna az újrajátszhatóságot ha ki lehet választani, hogy maradjanak meg a fejlesztések.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nulláról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

heló mindenkinek!

egy kérdés: a második végigjátszás kezdetekor megmaradnak az elõzõleg megszerzett fejlesztéseim, vagy megint a nulláról indulok?
"Ha lelövöm saját magam (azt amelyik megmentette Demichevet) akkor az az énem nem tud visszamenni 2010-be ergo minden kaland amit átéltem elveszik és én meghalok nincs anomália, nincs kommunizmus, nincsenek mutánsok Barisov pedig szintén halott amiatt mert nem utazhatok vissza, hogy megmentsem...itt idõtörlõdések keletkeznek ezáltal."

igen meghal az az ened, ami visszament a multba, a jatek storyja valoban nem tortenne ugy meg. de te ebben az alternativ jovoben ujra elni fogsz, csak nem tudsz rola, hogy votl egy masik ened aki idoutazott 😊

TreDoR
Gondolom a hajóval együtt visszakerült 1955-be. Az nem bableves, hanem pókleves <#idiota>

helyesbítek: Barisov, miután kiúsztam a hajóról kisegít engem a vízbõl, aztán közli velem egy bableves fõzése közben, hogy Katryn elveszett...mivel halk az egész game nekem, a kérdésem az, hogy hogyan maradhatott Kathryn 1955-ben? netán bezáródott valami idõkapu? vagy átkerült egy anomália közben az idõ túloldalára?

egy másik észrevétel amit nem értek: olvastam lejjebb, hogy ne keressünk logikát a játékban...no de mégis egy egyszerû feltevés;

Ha lelövöm saját magam (azt amelyik megmentette Demichevet) akkor az az énem nem tud visszamenni 2010-be ergo minden kaland amit átéltem elveszik és én meghalok nincs anomália, nincs kommunizmus, nincsenek mutánsok Barisov pedig szintén halott amiatt mert nem utazhatok vissza, hogy megmentsem...itt idõtörlõdések keletkeznek ezáltal.

Ha lelövöm Demichevet ahogy a hátamon viszem->(sajnos a játékban ezt nem lehetett) akkor elvileg minden ment volna ugyanúgy a tûzben lévõ énem meglepõdik a lövésen, de nem látja a jövõbõl érkezett énem, ezáltal nincs paradoxon, Demichev halott lesz én pedig a szigetre visszakerülök, ahol Devlin él és keres engem, Sztálin szobor van, és nincsenek mutánsok.

Kettõs konklúzió: egyik helyzetben élek a másikban nem; a játék, azért hibádzik, mert az elmélet szerint akkor élhettem volna, ha lelövöm Demichevet a hátamról. Ez sztem óriási hiba, de lehet tévedek.

Higany
Köszi! Közbe rájöttem. Kissé fáradok...

TreDoR
Alapbeállításon az "e"-vel tudod megfogni.

Higany
Hi! Elakadtam.. Tudom, hogy szinte lehetetlen, de mégis. Az lenne a kérdésem, hogy amikor azt az idõfegyvert upgradelik, utána van valami leszakadt szagelszívó, vagyis valami túrbina, amit meg kéne mozdítami, hogy lefelé kijussak, de nem tudom, hogyan lehet elmozdítani, csak ellõkni?! Elõre is köszi! Üdv!

Diktator74
Sziasztok! Buli fegyók vannak : Szuper fegyver Gameplay-om

**javítás: õõ volt e az íróasztanál csontváz formájában?***

az ja...utána nagyon látványos volt 1-2 akció, fõleg mikor jöttek a gépágyúsok...

kérdések:

a good endingnél mit keres a csajszi 1955-ben? netán egy idõugrás következményeként ott ragadt? megsebesülése után írt valamit nekünk...Mire utalhatott az? és vajon az a csontváz amit 2010-ben láttam ott az asztalnál ott volt e az íróasztalon?
elméletileg ott 1955-ben futkostak az emberek nyílván, hogy a visszautazott énemet elkapják.

összegzés: nagyon jó darab, az activison nem vallott szégyent, egyedül a grafika és a hossza ami kicsit leértékeli egyébként sztem az egyik legjobb FPS amit toltam...

idõutazós game-t tud még valaki a Timeshiften kívûl?

kipergettem a game-t és nagyon bejött...mégtöbb ilyen idõutazós játékot kellene, de ezúttal azt ként, hogy Magyarországon játszódjanak az események😄😄😄

bigapó
a gázmaszkos rész kicsit szivatós volt, de végül csak rájöttem, csak a deadlockomat kellett hozzá fejlesztenem. 😊

The Matrix has you...

bigapó
annyira nem, de azért volt pár megugrós rész késõbb is😊 szerintem mindjárt végzek vele, ezt igy mondtam 😊 nem a nagy szörnyek ijesztettek meg, inkább a kicsik és a zenei aláfestés nagyot dobott a dolgon 😊

The Matrix has you...

<#whatever>
MR ME
okos ügyes

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

IMYke2.0.0.0
Csak a TMD-d tud segíteni - meg a lassú idõben rohangálós, feltöltõdõs, utána teremben futkosásos lövöldözõs akció.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Én is ott szívtam: lökéshullám + fegyver + idõfagyasztó gömb

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hmm. Deadlock, várakozás, ha eltünik a deadlock, utána impulse.
Elakadtam. :S Van 1 terem, ahol kikelnek ilyen pók félék. Nekemjönnek és felrobbannak. Ott hogy öljem le õket? 2 nekem jön és végem, de van vagy 100db.
Frank99
hát az MW2 után :-))) ijesztõsebb, az biztos.

amúgy nemigazán.

nagyon nagy hibája, hogy igen rövid.....
jó hogy nem vettem meg, a franc megevett volna, hogy annyit pénzt kiadok 8-9 óra játékidõért....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MR ME
lehet tölteni vitality-s update-et

grebber
Warezra felmehet, vagy nem mert kell hozzá akkor új crack?

Next PC upgrade: 2022

grebber

Next PC upgrade: 2022

MR ME
annyira azért nem paráztatós 😊

bigapó
szasztok.

bakker, Én most kezdtem el játszani ezzel a gyönyörûséggel, de 31 éves létemre beszartam az elején 😄
ha ez ilyen ijesztgetõs lesz késõbb is, asszem nyugtatót kell éccakára bevennem. grafikára nem a legjobb, de azért tûrhetõ, nekem tetszik, mert a hangulat az nagyot dob a játékon. kár, hogy nem néztem meg hamarabb😊 mindegy, most behozom a hátrányt.

The Matrix has you...

TreDoR
Nemhiszem, hogy fogják mert az nem hiba, csak nincs benne a játékban.

fov-ot javítanák inkább....

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Megérkezett a HIVATALOS javítás a textúra problémákra (is).

Fixes
- Texture streaming: some players have experienced a streaming bug that occurred on higher resolutions after playing for extended periods. This has been fixed.
- Networking connectivity: a few players have experienced a matchmaking bug when searching for a game where they would become stuck on the "Finding Best Match" screen. This has been fixed.

annál beparáztam picit😄😄 bevallom

nem kell segített a visszaolvasás😊 köszi😊

íjj elakadtam picit...ott tartok, hogy felvettem a gázmaszkot lementem a lyukba és az egyik teremben ahol vagyok nyomogatom a piros gombot (zárlatos) ami átvált zöldre utána kinyílik a gate aztán gyorsan lezáródik mielõtt odaárek, aztán szépen elfogynak a palackok elfogy az O2...Innen hogyan tovább mit hagytam ki?

UI: oltári milyen jó pályarészek voltak kedvencem a vonatos és a hajós rész volt, de nagyon bírtam amikor meg kellett menteni a dokit is...Seeker pedig állatjó fegyó😛

MerlinW
Puding próbája az evés😊 Egyszer kipróbálod, nem fogod tudni abbahagyni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ha játszod, egészen más véleményed lesz... a második rész is üt, rendesen.

FSpofon
hát nem a gameplay annyira jó benne hanem az egyik legjobb történet amit a szórakoztatóiparban megalkottak eddig 😊

Arab money

TreDoR
Hát, én a Bioshockról csak gameplay videókat láttam, de szerintem nem túl jó. :/