1132
-
#1052 a kis pókszerű szarokról ne feledkezz el.nah én őket utáltam de nagyon.
-
#1051 shotival gyak a játék 90%át végig lehet vinni, egy lövés és helló :D emberek ellen meg minigun, kb ennyit használtam végig :D -
IXEMGabeo #1050 nem volt rossz, még azt nem írtad le melyik befejezést választottad:) viszont mindegyik befejezés végén ott van a csaj akit meglőttek Katryn...hogy ragadt ő ott 1955-ben? -
#1049 Közben végeztem is a játékkal.
Jó ötletnek tartottam a TMD-d, bár az idősdi már nem új keletű dolog, láttuk már a Timeshiftben is.
Viszont azzal ellentétben, itt sokkal jobban játszottak magával az időugrással (1955-2010 között), jóval hangulatosabb lett. Köszönhető ez annak is, hogy sok játék ötleteit lopták, de egész egyedi atmoszféra kovácsolódott belőle.
Az időmegállító gömb volt a kedvencem, ki is maxoltam. Öröm volt megállítani egyszerre akár 5-6 ellenséget is, és belesétálva közvetlen közelről shotgunnal fejest adni mindegyiknek, aztán hátradőlve nézni ahogy elmúlik a gömb hatása :)
Az öregítés, meg az átváltoztatás is ötletes dolog volt, bár azokat annyit nem használtam. A tárgyvonzás annyira nem hiányzott nekem, de ha már loptak innen-onnan, hát elfogadtam, és illik is a játékhoz.
Két kedvenc fegyverem volt: Valkirye (gépfegyó) ill. a shotgun. (Kicsit maradi vagyok na...) Ezeket maxoltam ki, a többi fegyverrel csak néha bohóckodtam. A seeker is nagyon nagy ötlet, azt mindig addig cipeltem magammal amíg ki nem fogyott. :)
Szóval kár érte, hogy bukás lett. Látszik, hogy nem fektettek elég hangsúlyt (pénzt) a marketingre, és a multira. Meg picit lehetett volna hosszabb, de azért túl rövid sem volt.
Jó lenne ha lenne folytatás. Mondjuk kiderülne, hogy 1955-ben amerikai kémek elloptak pár deka E99-et, és létrehozták a maguk kis szigetét valahol a csendes óceánon... és így tovább.... :)
De amúgy pont ez a szép az ilyen játékokban. Egyszercsak feltűnnek, kellemes csalódást okoznak, és (majdnem)mindenki elfelejti őket.
Üde színfolt a sok FPS között. Számomra többet ért mint egy Crysis vagy egy CoD.
-
IXEMGabeo #1048 látjátok mégis van aki mégcsak most tolja, ezért kérdeztem hogy álltok vele:);)
hogy tetszett a TMD? fegyverek? nekem a minigun alap volt, illetve a Seeker bejött... -
#1047 Valahogy ìgy vagyok ezzel èn is ahogyan te. :-)
Èn is most jàtszom a jàtèkot, de piszkosul bejön. Egy kis Bioshock, CoD, Stalker, HL2, ès mèg Dead Space is van benne. Ezek a jàtèkok egytől egyig a kedvenceim, nem csoda hàt hogy ez is tetszik.
Az egy dolog, hogy nem időtàllò annyira, de ahogy az előbb felsorolt jàtèkokat, ùgy ezt is elő fogom venni x hònap mùlva ùjrajàtszani. Nàlam egy erős 8/10-et kapna.
Overlord...
Azt is szerettem àm nagyon! ;-) -
#1046 Hát igen, és a feliratok hiánya miatt a honosításnak sincs túl sok értelme, úgyhogy nem is nagyon fog feléledni. -
#1045 Hát ez van.Egy idő után majdnem minden játék topikja kihal.
Én általában mindig akkor játszom egy játékot, mire a "szezonja" lejárt, így legtöbbször döglött topikokat találok, pedig szívesen beszélgetnék róluk.
Pl. most tolom az Overlordot és hiába akarok róla beszélni, alig akad válasz.
De látom itt a topik kihalt volt már augusztusban, annak ellenére, hogy a játék június végén jelent meg.Ez a játék nagyon hamar érdektelenné vált az emberek számára. -
ShaiHulud #1044 ha megnezed o is irogalt ide:) csak probalta feleleszteni a topicot ami imo felesleges, ebben a jatekban nincs tobb mitn 1 vegigjatszas aztan delete, ettol fuggetlenul az az 1 vegigjatszas elvezetes volt :) -
#1043 Mikor még új volt a game addig aktív volt a topik,ezért mondták, hogy ha vélemény kell olvass vissza. Kicsit elkéstél :) -
IXEMGabeo #1042 jó én új tagokra gondoltam nagyon csendbe van a topik, pedig jó game:);) -
#1041 Ha visszaolvasol, akkor rengeteg véleményt találhatsz... -
IXEMGabeo #1040 üdv, hogy álltok a game-el van olyan, aki nem rég elkezdte és van véleménye a gameről? -
#1039 Egyébként melyik fájl tartalmazza a szövegeket? -
#1038 Hát, azok a fránya villamosok bármire képesek... -
#1037 Ne hülyéskedj, előttük van még az élet, már ha el nem üti őket a villamos:) -
#1036 HEX-ben, karakterlimitesen meg is lehet csinálni. Bárki nekiállhat. Ha elég türelmes, és akár több hónapnyi ideje is van...
-
#1035 Így igaz magyartot a népnek -
#1034 Magyarításot... most. -
#1033 Na, végigvittem.Fél év után ez az első játék, amit végigjátszottam.Legutóbbi a Mass effect 2 volt.
Amúgy jó volt, csak a végére eléggé monoton lett a nagy hent miatt... -
IXEMGabeo #1032 TMD az nagyon állat. Sehol nem tapasztaltam ilyen hangulatot, amilyet a TMD tud okozni:D néha szétnevettem magam mikor azok a szörnyek rohantak felém és megálltak a deadlock miatt xDDD emberkék öregítése meg lol, ennél nagyobb szenvedés nincsen, ráadásul fillinges volt látni az időugrásokat 55 és 2010 között... -
#1031 A BioShock nekem nem tetszett, azt untam...de ez most mindegy is.
Viszont egy-egy apró elem, megoldás és hangulat, azt idézi bennem ebben a játékban. -
IXEMGabeo #1030 sztem is király, idén mindenképp a legjobb fps, ezt mondjuk úgy mondom, h nem próbáltam a Bioshock féléket... -
#1029 Játszottam vele egy kicsit, eddig eléggé bejön a cucc.Hangulatos.
Nincs automatikusan visszatöltődő élet, mentések időpontjai nem közeliek.Tehát nem minden percben ment, mint például az újabb CoD-ok.Így némi kihivás is lesz benne, gondolom.
Eléggé érződik a BioShock és Wolfenstein inspiráció.Gondolom később a TimeShiftre is fog hasonlítani.
Grafika, hát a textúrák kicsit gyengék, de leszarom. -
Dobronski #1028 asd -
#1027 Hogy a sok nagyokos beleköthessen, mert nincs jobb dolga.
Részemről lezártam, nincs hozzátok türelmem... -
Dobronski #1026 Ott a pont. -
#1025 Csak az a kérdés minek írja le a configját az aláírásába, ha nem tudja milyen van neki -
Dobronski #1024 Nem egészen. Van amire nem tudsz igazán rákeresni. -
#1023 Ennyi erővel semmi szükség erre a fórumra, nem? Hiszen ott a google. Szállj már le a lóról... Nem akarsz másnak segíteni, ne akarj. De ne csináld itt a műsort, ne flémelj, csendben lapozz tovább. -
Dobronski #1022 Inkább nem mindenki aggyal született. Ott a kibaszott google. -
#1021 Írsz neki egy nvidia.com -ot és ott szépen megkeresi a fiziksz driver-t:)
Nem kell rugdosni:) Nem mindenki számítógéppel a seggében született:) -
Dobronski #1020 De most komolyan. Mi a lófaszt segítsek neki? Kurvára nem írt le semmit, csak "há nem látom hun a fiziksz" Gondolom ezt is csak benézte, mint a "Ati Radeon HD 4800"-t. -
Dobronski #1019 -
#1018 Rá se ránts, ez a Dobronski sztájl. Nem kell vele foglalkozni:) -
Dobronski #1017 Szerinted... olyan nincs baszod. 4830,4850, és 4870 van. A 4800 az széria. Csak gondolom kilested a ccc-ből. n00b. -
#1016 de amúgy kössetek még bele abba is látom itt mindenki ilyen segítőkész... -
#1015 pedig van... -
Dobronski #1014 OFF:
Olyan, hogy Ati Radeon HD 4800 nincs. -
#1013 jó bocs h itt lámulok, csak 1 hete még azt se tudtam mi az a PhysX, egyik napról a másikra 2-3 game kiírja h frissítsem...
és van biztos rajta mert már letöltöttem és fel is telepítettem, nah de mindegy akkor megpróbálom újratelepíteni stb...