Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TMD az nagyon állat. Sehol nem tapasztaltam ilyen hangulatot, amilyet a TMD tud okozni😄 néha szétnevettem magam mikor azok a szörnyek rohantak felém és megálltak a deadlock miatt xDDD emberkék öregítése meg lol, ennél nagyobb szenvedés nincsen, ráadásul fillinges volt látni az idõugrásokat 55 és 2010 között...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Qwerty4
A BioShock nekem nem tetszett, azt untam...de ez most mindegy is.
Viszont egy-egy apró elem, megoldás és hangulat, azt idézi bennem ebben a játékban.

Qwerty4

sztem is király, idén mindenképp a legjobb fps, ezt mondjuk úgy mondom, h nem próbáltam a Bioshock féléket...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Qwerty4
Játszottam vele egy kicsit, eddig eléggé bejön a cucc.Hangulatos. <#eljen>
Nincs automatikusan visszatöltõdõ élet, mentések idõpontjai nem közeliek.Tehát nem minden percben ment, mint például az újabb CoD-ok.Így némi kihivás is lesz benne, gondolom.
Eléggé érzõdik a BioShock és Wolfenstein inspiráció.Gondolom késõbb a TimeShiftre is fog hasonlítani.
Grafika, hát a textúrák kicsit gyengék, de leszarom.

Qwerty4

asd
MerlinW
Hogy a sok nagyokos beleköthessen, mert nincs jobb dolga.
Részemrõl lezártam, nincs hozzátok türelmem...

[merlinw.org]

Ott a pont.
TreDoR
Csak az a kérdés minek írja le a configját az aláírásába, ha nem tudja milyen van neki <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem egészen. Van amire nem tudsz igazán rákeresni.
MerlinW
Ennyi erõvel semmi szükség erre a fórumra, nem? Hiszen ott a google. Szállj már le a lóról... Nem akarsz másnak segíteni, ne akarj. De ne csináld itt a mûsort, ne flémelj, csendben lapozz tovább.

[merlinw.org]

Inkább nem mindenki aggyal született. Ott a kibaszott google.
MerlinW
Írsz neki egy nvidia.com -ot és ott szépen megkeresi a fiziksz driver-t😊
Nem kell rugdosni😊 Nem mindenki számítógéppel a seggében született😊

[merlinw.org]

De most komolyan. Mi a lófaszt segítsek neki? Kurvára nem írt le semmit, csak "há nem látom hun a fiziksz" Gondolom ezt is csak benézte, mint a "Ati Radeon HD 4800"-t.
<#mf1>
MerlinW
Rá se ránts, ez a Dobronski sztájl. Nem kell vele foglalkozni😊

[merlinw.org]

Szerinted... olyan nincs baszod. 4830,4850, és 4870 van. A 4800 az széria. Csak gondolom kilested a ccc-bõl. n00b.
xXtamasXx
de amúgy kössetek még bele abba is látom itt mindenki ilyen segítõkész...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
pedig van...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

OFF:
Olyan, hogy Ati Radeon HD 4800 nincs.
xXtamasXx
jó bocs h itt lámulok, csak 1 hete még azt se tudtam mi az a PhysX, egyik napról a másikra 2-3 game kiírja h frissítsem...

és van biztos rajta mert már letöltöttem és fel is telepítettem, nah de mindegy akkor megpróbálom újratelepíteni stb...

fery02
Vagy a játék mappájában van a telepítõje vagy a DVD lemezen. Vagy ott van a zinternet. Találd már fel magad! 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

TreDoR
Akkor az a gond, hogy nincs rajta.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

xXtamasXx
és a gépen hol van a Physx? mert én nem találom :/
és nem ez az egyetlen ami nem indul el...

fery02
Ilyet nekem a Medal of Honor Airborne csinált, aminek a telepítése mindenképp feltelepíti a Physx-nek egy õsrégi verzióját és ez miatt nekem pl nem indult ez a játék, míg el nem távolítottam és feltelepítettem az új Physx-et.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Telepitsd újra!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

xXtamasXx
kéne egy kis segítség: 1-2 napja még simán játszottam ma meg már nemtudom elindítani, futtatom és semmise történik,próbáltam ezt-azt de még mindíg semmi
ha valaki tudna megoldást, megköszönném <#worship>

xXtamasXx
köszi ^^

Ez talán segít a kérdésedben, bár egy ideje már nincs új hír rajta.

Crome

xXtamasXx
Sziasztok!
Nem olvastam vissza sokat (csak 1 oldalt) szóval elnézést hamár volt, de tudtok-e valamit arról, h lesz e felirat/fordítás?
Úgy a játék felénél járok. (gondolom én, most megyek az elrabolt csaj után 😛) Tudok angolul de a sztori az idõugrásokkal stb. elég bonyolult és nem értek mindent :/

Az "király"... Volt két ajtó az egyik pályán, gondoltam megnézem õket, erre bemegyek az egyiken, ott mentett a progi és bezárta mögöttem az ajtót, így most fogalmam sincs mit hagytam a másik ajtó mögött, mert nem tudok visszatölteni. <#falbav>

Crome

Fpocok
Nem. :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Nem tudom volt e már kérdés vagy megoldható e, de van arra mód, hogy ha elértem egy checkpoint-ot, akkor vissza tudjak menni egy azelõtti mentéshez, ne pedig csak az utolsóhoz?

Crome

Frank99
próbáld meg a dx-et a telepítõ könyvtárából feltenni, utána installáld dx-et kihagyva....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
szia
ezt nekem is csinálta idõnként, ilyenkor újraindítottam a gépet, és ment.
1-2 pálya után is eljátszotta, hogy a loading közben eldobta magát hibaüzivel, de újraindítás után meg jó lett....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

srácok! nekem is van egy problémám: letöltöttem a játékot, Daemoin tools-oltam is meg minden, telepítette úgy hogy közben mentek a képek , aztán annak amikor vége kijött egy fekete háttér és a jobb alsó sarkában egy singularity-s ablak amiben elkezdett vmit tölteni, az 5000 megából 4et betöltött és befagyott aztán aból kiléptem és még vmi mást elkezdett tölteni de azt már gyorsabban. aztán megkérdezte h DirectX-et akarom e telepíteni, az is befagyott a végénél, és abból is kiléptem mint a többibõl mert ezekkel nemtok mit csinálni. aztán utánna kirakja az asztalra az ikont kijön a telepítõablak rámegyek h play és kiírja singularity hibbát leáll. lécci segítsetek nagyon kéne a segítség... köszi
mire kell 10 percet várni?nekem simán feltelepült.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

hd 4600 olyan nincs is.
gepem:intel core 2 duo 1.6ghz 2 gb ram ati radeon hd 4600 512 mb 60 gb helyem van bithorlon olvastam hogy 10 percet várni kell és elindul én vártam 10 percet nem csinált semmit
a géped megfelel a minimum konfignak?van elég hely a merevlemezen,ahová telepítenéd?

sziasztok szeretnék egy segitséget kérni telepiti a játékot ki jõnn egy kis ablak 10 perc mulva ki irja hogy nem lehett feltelepiteni probálja mégegyszer 3 szor probáltam hogy lehett feltelepiteni ti hogy csináltátok meg?
MerlinW
Akkor mondok még, Half Life 1 a logikai feladványaival, vagy ott a Portal, a L4D Valve érdekes módon mindig tudott újat mutatni az FPS stílusban. Egyébként Singularity sem nevezhetõ tucat FPS-nek.

Viszont ehhez gondolkodni, ötletelni kell, ami idõ. Az idõ pedig pénz. Így összeütnek valami "szokásosat" pár hónap alatt, megkínálják némi csilivilivel és eladják fél/egymillió példányban. Ezek az un. tucat casual termékek.

Amíg el lehet adni a "szart", nem fognak több energiát befektetni. Ez mindig így mûködött a multiknál. Az innovációt a kisebb/független cégek hozzák, hiszen nekik el kell tartaniuk magukat, kell valami tuti az ugródeszkához. Emellett nincs kiadó, nincs határidõ, stb. Mint Valve, Blizzard, vagy anno az iD soft.

[merlinw.org]

MR ME
ja sztem az egész játék nem egy tipikus fps, dehát mind1 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Seth
Igen,azok taktikai shooterek voltak, ez meg ilyen csõ fajta. Ott vannak most is a Ghost Recon játékok , ha az a stílus neked jobban tetszik. Hamarosan jön egy új rész is belõle

PSN ID.: Beegabor

ebbõl a szempontból igazad van, másodszorra elkezdtem de abba is hagytam a Singularityt ettõl független még ki fogom pörgetni, mert tetszett, de amiket leírtál az igaz

egyébként halkan jegyzem meg ebben a game-ben nem is volt fõellenség, najó talán az idõ😄😄😄 nem egy szokványos FPS befejezés ezt sem mondhatja 3 féle lehetõség van itt, ami sztem egy Cod4, Crysis, Doom meg mit tom én mikhez képest igencsak egyedi befejezés😮

nem az a baj,hogy mész és lõsz.de ha valaki játszott a legelsõ Ghost Reconnal,akkor az tudja mirõl beszélek.ott volt egy feladat,amit végre kellet hajtani,és ezt egy hatalmas területen kellet elvégezni,szabadon választva,hol kezdi az ember,és nem egy lineáris játékmenetbe belekényszerítve,ahol pl. nem esik bele a karakter a szakadékba,mert a játék nem hagyja egyszerûen,mert nem arra kell menni.vagy az elsõ Rainbow Six-ek,esetleg a SWAT3-4.ezeket többször is végig lehetett játszani,mindíg más,és más variációt kipróbálva a feladat végrehajtására.sajna a mostani játékok nagy része,inkább csak szép,mint jó.pl történetesen ezt a játékot 1 év múlva már meg említeni sem fogják sehol,míg a legelsõ Ghost Recont,még évekig mod-olták a rajongók anno,sõt,még mai játszák rengetegen multiban,holott ha jól emlékszem,2003-ban adták ki.

MerlinW
Mirror's Edge?😊

[merlinw.org]

MR ME
igen énis elgondolkodtam h nem az összes fps ilyen kb? mész, lõsz, a pálya végén fõellenség 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Seth
A fejlesztõk szívesen várják a javaslatokat, hogy egy fps-bõl hogyan is lehetne mást csinálni.A ne kelljen benne lõni a stílusból adódóan kiesik...

PSN ID.: Beegabor

van ez így😊, szerintem változatos, és a TMD miatt is elsõsorban élvezetes, de mivel szeretem a törit, ezért nekem a komcsiföld egy ínyencség a sztori szempontjából😛