Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont egy-egy apró elem, megoldás és hangulat, azt idézi bennem ebben a játékban.
Qwerty4
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nincs automatikusan visszatöltõdõ élet, mentések idõpontjai nem közeliek.Tehát nem minden percben ment, mint például az újabb CoD-ok.Így némi kihivás is lesz benne, gondolom.
Eléggé érzõdik a BioShock és Wolfenstein inspiráció.Gondolom késõbb a TimeShiftre is fog hasonlítani.
Grafika, hát a textúrák kicsit gyengék, de leszarom.
Qwerty4
Részemrõl lezártam, nincs hozzátok türelmem...
[merlinw.org]
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
[merlinw.org]
Nem kell rugdosni😊 Nem mindenki számítógéppel a seggében született😊
[merlinw.org]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Olyan, hogy Ati Radeon HD 4800 nincs.
és van biztos rajta mert már letöltöttem és fel is telepítettem, nah de mindegy akkor megpróbálom újratelepíteni stb...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
és nem ez az egyetlen ami nem indul el...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha valaki tudna megoldást, megköszönném <#worship>#worship>
Nem olvastam vissza sokat (csak 1 oldalt) szóval elnézést hamár volt, de tudtok-e valamit arról, h lesz e felirat/fordítás?
Úgy a játék felénél járok. (gondolom én, most megyek az elrabolt csaj után 😛) Tudok angolul de a sztori az idõugrásokkal stb. elég bonyolult és nem értek mindent :/
Crome
Nem tudom volt e már kérdés vagy megoldható e, de van arra mód, hogy ha elértem egy checkpoint-ot, akkor vissza tudjak menni egy azelõtti mentéshez, ne pedig csak az utolsóhoz?
Crome
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ezt nekem is csinálta idõnként, ilyenkor újraindítottam a gépet, és ment.
1-2 pálya után is eljátszotta, hogy a loading közben eldobta magát hibaüzivel, de újraindítás után meg jó lett....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Viszont ehhez gondolkodni, ötletelni kell, ami idõ. Az idõ pedig pénz. Így összeütnek valami "szokásosat" pár hónap alatt, megkínálják némi csilivilivel és eladják fél/egymillió példányban. Ezek az un. tucat casual termékek.
Amíg el lehet adni a "szart", nem fognak több energiát befektetni. Ez mindig így mûködött a multiknál. Az innovációt a kisebb/független cégek hozzák, hiszen nekik el kell tartaniuk magukat, kell valami tuti az ugródeszkához. Emellett nincs kiadó, nincs határidõ, stb. Mint Valve, Blizzard, vagy anno az iD soft.
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID.: Beegabor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID.: Beegabor