Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bezony...itt használtam el 20 golyót a Seekerrel:D állati jó rész volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Devv
Hát erre már én se emlékszem...És erre emlékszel? Amikor a hidat összerakod.
már nem is emlékszem erre a részre:D mi nem megy itt?:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Devv
Harmadszorra csak sikerül! Nagyon jó a game!
Devv
Devv
Devv
Devv
A hordókat vágom, a piciket szelem, amúgy amikor kalapál lõni kell a kék foltjait, mert különben a végtelenségig hadonászik.
Amúgy már jó messze vagyok onnan, épp a hajón nyomulok!
Benedek
A nagy dögre egy darab golyót sem kell pazarolni. A lényeg az, hogy amikor dobálja a hordókat, akkor azt repülés közben kaptad el E-vel, majd dobd vissza rá Mouse 1-gyel. Amikor kalapál, akkor kerüld el. A pár kissebbet meg lõdd ki.

Silence! I keel you...

Devv
Köszönöm!
TreDoR
Tölts vissza a mentést és csak ott lõdd, ahol világít a teste, leginkább közvetlen közelrõl shotival.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Devv
Elakadtam: egy ketrecben vagyok, jön egy nagy dög, dobálja rám a robbanó hordókat, utána jön pár kisebb szörny, és utána megint jön a nagy dög és kalapáccsal hadonászik, a kalapács beleragad a földbe, a szörny eltûnik, majd visszajön és megint hadonászik...töltényem elfogyott, a tmd-vel sem tudok mit kezdeni.
Aki tud légyszi segítsen! Köszi!
lesz még jobb is...

Devv
Király a játék, még csak az iskolában bolyongok...
TreDoR
Nekem asszem a C gyökerébe pakolta, de én töröltem az összes fájlt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Devv
Az install.exe, az a Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable telepítõ, de csak javítás van meg uninstall... Na mindegy, megfogadom a tanácsodat.
Fpocok
Ahha. Az lehet az egyik program ami hozzá kell, azt lehet oda csomagolta ki. Szerintem ha nem foglal sokat, hagyd ott, azt ha végigtoltad a játékot akkor töröld le.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Devv
Van egy VC_RED.cab, 1,3 MB, ez a legnagyobb.
Devv
Van 9 db txt, 9 db dll, install.exe, install.ini, meg még egy pár fájl.
Fpocok
Hmmm. Én nem emlékszem, hogy pakolt oda valamit? Mi az? Mekkora?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Devv
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot (most kezdek el vele játszani), és észrevettem, hogy a C meghajtón kívül a D gyökérbe is pakolt cuccokat. Ezeket törölhetem vagy feltétlenül kellenek a játékhoz?
Köszi!
PAtr0n
Igazatok van, mèg vissza tudom tölteni, nem volt uninstall. :-) kìvàncsi vagyok...

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

nem igazán

TreDoR
Nem, de ha betöltöd a mentésedet meg tudod nézni mindegyiket.

PAtr0n
Ès akkor a különbözõ befejezèsek csak abban nyilvànulnak meg, hogy màs lesz a tengerben a szobor?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

ugyanaz mint a jó befejezés...

MR ME
lehet köcsög vagyok de én azzal kezdtem h lelõttem a gecibe mind2t <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TreDoR
Nekem az volt az elsõ, utána a profot, utána mindkettõt, utána Demichevet (ez megegyezik azzal, mint amikor nem ölöd meg egyiket sem).

PAtr0n
Èn ùgy fejeztem be a jàtèkot, hogy egyik csòkàt sem lõttem le, csak simàn megfordultam, ès "beleenergizàltam" a sugàrba. :-)
Gondolt mèg valaki erre a lehetõsègre? vagy mindenki fèlkegyelmû volt? ;-)

MR ME
fú mennyiszer megpusztultam ott amikor leesel a "fészekbe", azt énis utáltam de nagyon :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

The Protector
a kis pókszerû szarokról ne feledkezz el.nah én õket utáltam de nagyon.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MR ME
shotival gyak a játék 90%át végig lehet vinni, egy lövés és helló :D emberek ellen meg minigun, kb ennyit használtam végig :D

nem volt rossz, még azt nem írtad le melyik befejezést választottad:) viszont mindegyik befejezés végén ott van a csaj akit meglõttek Katryn...hogy ragadt õ ott 1955-ben?

PAtr0n
Közben végeztem is a játékkal.
Jó ötletnek tartottam a TMD-d, bár az idõsdi már nem új keletû dolog, láttuk már a Timeshiftben is.
Viszont azzal ellentétben, itt sokkal jobban játszottak magával az idõugrással (1955-2010 között), jóval hangulatosabb lett. Köszönhetõ ez annak is, hogy sok játék ötleteit lopták, de egész egyedi atmoszféra kovácsolódott belõle.
Az idõmegállító gömb volt a kedvencem, ki is maxoltam. Öröm volt megállítani egyszerre akár 5-6 ellenséget is, és belesétálva közvetlen közelrõl shotgunnal fejest adni mindegyiknek, aztán hátradõlve nézni ahogy elmúlik a gömb hatása :)
Az öregítés, meg az átváltoztatás is ötletes dolog volt, bár azokat annyit nem használtam. A tárgyvonzás annyira nem hiányzott nekem, de ha már loptak innen-onnan, hát elfogadtam, és illik is a játékhoz.
Két kedvenc fegyverem volt: Valkirye (gépfegyó) ill. a shotgun. (Kicsit maradi vagyok na...) Ezeket maxoltam ki, a többi fegyverrel csak néha bohóckodtam. A seeker is nagyon nagy ötlet, azt mindig addig cipeltem magammal amíg ki nem fogyott. :)
Szóval kár érte, hogy bukás lett. Látszik, hogy nem fektettek elég hangsúlyt (pénzt) a marketingre, és a multira. Meg picit lehetett volna hosszabb, de azért túl rövid sem volt.
Jó lenne ha lenne folytatás. Mondjuk kiderülne, hogy 1955-ben amerikai kémek elloptak pár deka E99-et, és létrehozták a maguk kis szigetét valahol a csendes óceánon... és így tovább.... :)

De amúgy pont ez a szép az ilyen játékokban. Egyszercsak feltûnnek, kellemes csalódást okoznak, és (majdnem)mindenki elfelejti õket.
Üde színfolt a sok FPS között. Számomra többet ért mint egy Crysis vagy egy CoD.

látjátok mégis van aki mégcsak most tolja, ezért kérdeztem hogy álltok vele:);)

hogy tetszett a TMD? fegyverek? nekem a minigun alap volt, illetve a Seeker bejött...

PAtr0n
Valahogy ìgy vagyok ezzel èn is ahogyan te. :-)
Èn is most jàtszom a jàtèkot, de piszkosul bejön. Egy kis Bioshock, CoD, Stalker, HL2, ès mèg Dead Space is van benne. Ezek a jàtèkok egytõl egyig a kedvenceim, nem csoda hàt hogy ez is tetszik.
Az egy dolog, hogy nem idõtàllò annyira, de ahogy az elõbb felsorolt jàtèkokat, ùgy ezt is elõ fogom venni x hònap mùlva ùjrajàtszani. Nàlam egy erõs 8/10-et kapna.
Overlord...
Azt is szerettem àm nagyon! ;-)

TreDoR
Hát igen, és a feliratok hiánya miatt a honosításnak sincs túl sok értelme, úgyhogy nem is nagyon fog feléledni.

Qwerty4
Hát ez van.Egy idõ után majdnem minden játék topikja kihal.

Én általában mindig akkor játszom egy játékot, mire a "szezonja" lejárt, így legtöbbször döglött topikokat találok, pedig szívesen beszélgetnék róluk.
Pl. most tolom az Overlordot és hiába akarok róla beszélni, alig akad válasz.

De látom itt a topik kihalt volt már augusztusban, annak ellenére, hogy a játék június végén jelent meg.Ez a játék nagyon hamar érdektelenné vált az emberek számára.

Qwerty4

ha megnezed o is irogalt ide:) csak probalta feleleszteni a topicot ami imo felesleges, ebben a jatekban nincs tobb mitn 1 vegigjatszas aztan delete, ettol fuggetlenul az az 1 vegigjatszas elvezetes volt :)

Seth
Mikor még új volt a game addig aktív volt a topik,ezért mondták, hogy ha vélemény kell olvass vissza. Kicsit elkéstél :)

PSN ID.: Beegabor

jó én új tagokra gondoltam nagyon csendbe van a topik, pedig jó game:);)

Qwerty4
Ha visszaolvasol, akkor rengeteg véleményt találhatsz...

Qwerty4

üdv, hogy álltok a game-el van olyan, aki nem rég elkezdte és van véleménye a gamerõl?

TreDoR
Egyébként melyik fájl tartalmazza a szövegeket?

IMYke2.0.0.0
Hát, azok a fránya villamosok bármire képesek... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Ne hülyéskedj, elõttük van még az élet, már ha el nem üti õket a villamos:)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
HEX-ben, karakterlimitesen meg is lehet csinálni. Bárki nekiállhat. Ha elég türelmes, és akár több hónapnyi ideje is van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Így igaz magyartot a népnek <#eplus2>
Bokafix2
Magyarításot... most. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Qwerty4
Na, végigvittem.Fél év után ez az elsõ játék, amit végigjátszottam.Legutóbbi a Mass effect 2 volt.
Amúgy jó volt, csak a végére eléggé monoton lett a nagy hent miatt...

Qwerty4