Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy már jó messze vagyok onnan, épp a hajón nyomulok!
Silence! I keel you...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Aki tud légyszi segítsen! Köszi!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Feltelepítettem a játékot (most kezdek el vele játszani), és észrevettem, hogy a C meghajtón kívül a D gyökérbe is pakolt cuccokat. Ezeket törölhetem vagy feltétlenül kellenek a játékhoz?
Köszi!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gondolt mèg valaki erre a lehetõsègre? vagy mindenki fèlkegyelmû volt? ;-)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jó ötletnek tartottam a TMD-d, bár az idõsdi már nem új keletû dolog, láttuk már a Timeshiftben is.
Viszont azzal ellentétben, itt sokkal jobban játszottak magával az idõugrással (1955-2010 között), jóval hangulatosabb lett. Köszönhetõ ez annak is, hogy sok játék ötleteit lopták, de egész egyedi atmoszféra kovácsolódott belõle.
Az idõmegállító gömb volt a kedvencem, ki is maxoltam. Öröm volt megállítani egyszerre akár 5-6 ellenséget is, és belesétálva közvetlen közelrõl shotgunnal fejest adni mindegyiknek, aztán hátradõlve nézni ahogy elmúlik a gömb hatása :)
Az öregítés, meg az átváltoztatás is ötletes dolog volt, bár azokat annyit nem használtam. A tárgyvonzás annyira nem hiányzott nekem, de ha már loptak innen-onnan, hát elfogadtam, és illik is a játékhoz.
Két kedvenc fegyverem volt: Valkirye (gépfegyó) ill. a shotgun. (Kicsit maradi vagyok na...) Ezeket maxoltam ki, a többi fegyverrel csak néha bohóckodtam. A seeker is nagyon nagy ötlet, azt mindig addig cipeltem magammal amíg ki nem fogyott. :)
Szóval kár érte, hogy bukás lett. Látszik, hogy nem fektettek elég hangsúlyt (pénzt) a marketingre, és a multira. Meg picit lehetett volna hosszabb, de azért túl rövid sem volt.
Jó lenne ha lenne folytatás. Mondjuk kiderülne, hogy 1955-ben amerikai kémek elloptak pár deka E99-et, és létrehozták a maguk kis szigetét valahol a csendes óceánon... és így tovább.... :)
De amúgy pont ez a szép az ilyen játékokban. Egyszercsak feltûnnek, kellemes csalódást okoznak, és (majdnem)mindenki elfelejti õket.
Üde színfolt a sok FPS között. Számomra többet ért mint egy Crysis vagy egy CoD.
hogy tetszett a TMD? fegyverek? nekem a minigun alap volt, illetve a Seeker bejött...
Èn is most jàtszom a jàtèkot, de piszkosul bejön. Egy kis Bioshock, CoD, Stalker, HL2, ès mèg Dead Space is van benne. Ezek a jàtèkok egytõl egyig a kedvenceim, nem csoda hàt hogy ez is tetszik.
Az egy dolog, hogy nem idõtàllò annyira, de ahogy az elõbb felsorolt jàtèkokat, ùgy ezt is elõ fogom venni x hònap mùlva ùjrajàtszani. Nàlam egy erõs 8/10-et kapna.
Overlord...
Azt is szerettem àm nagyon! ;-)
Én általában mindig akkor játszom egy játékot, mire a "szezonja" lejárt, így legtöbbször döglött topikokat találok, pedig szívesen beszélgetnék róluk.
Pl. most tolom az Overlordot és hiába akarok róla beszélni, alig akad válasz.
De látom itt a topik kihalt volt már augusztusban, annak ellenére, hogy a játék június végén jelent meg.Ez a játék nagyon hamar érdektelenné vált az emberek számára.
Qwerty4
PSN ID.: Beegabor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy jó volt, csak a végére eléggé monoton lett a nagy hent miatt...
Qwerty4