Singularity

← ElőzőOldal 23 / 23

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hát ha a Ravent nézzük, akkor kicsi az esély rá. X-men originsból csak x360-ra adtak ki demót.

grebber
Pre-Release Demo Coming

Remélem pc-re is jön majd a demo!

DarkSector
Istenem...
LOLmire véljem a videó végén azt a szegényes 2 darab logo-t???????
Asszittem pc-re is megjelenik majd...vagy akkor ez nem jelent semmit???<#nemtudom><#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

MR ME
jöhetne má

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber

Érdekes! Addig meg marad a jó öreg Psi-Ops... tudomásom szerint free lett.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

grebber
Raven - több Singularity játékot szeretnének készíteni

A VG247 weboldalnak elmondva Jon Zuk Raven Software kreatív igazgató kifejtette, hogy nagyon szeretnék, ha a Singularity folytatásokkal gazdagodna, de jelenleg rendkívül elfoglaltak az elsõ rész tökéletesre csiszolásával. Egyébként is önhittség lenne egy olyan játék folytatását tervezõ asztalra helyezni, amelynek átütõ sikerében jelenleg még nem lehetnek biztosak.

"Rengeteg jövõbeli történetre vonatkozó ötletünk van, így ha a játék jól teljesít, az emberek szeretik, akkor természetesen több részt fogunk készíteni" mondta el az igazgató nemrég.

info: Cybergen

grebber

grebber

Prince23
morphologu
Szerintem nagyon ütõs lesz, én már várom.<#taps>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

gfreak
ez nagyon vad lesz szerintem....nekem a grafika is bejön a képek/videók alapján xD

timeshift is jó volt egynek 😉

na vajon heretic 3 lesz-e valaha raven? <#vigyor2>

Racism is a weapon of mass destruction!

MR ME
szeretem amikor ennyire elõrelátók az emberek 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

576-ban van egy négy oldalas cikk, ez az idõmanipuláció jónak tûnik, az ellen alatt elrozsdásodik a fém híd és leszakad, vagy a már romos átjárón visszapörgetve új korában sétálhatsz át
manapság nagy divat a 4D

de képek alapján ez az egyetlen pozitívum ami a játékról elmondható, tucat single player FPS, és még a multija is gyenge lesz

Kedvcsináló oldal, egészen sok olvasnivalóval 😊
http://www.mir-12.com/
MR ME
nekem bejött a timeshift, és ez is egyre jobban tetszik

Prince23
Nekem se tetszett a Timeshift, de ez überelni fogja

hát az életem elsõ fpse amit kurvára nem nyomtam végig az a timeshift volt
szar volt az egész harcrendszere ahogy van. graf jó lett volna, de már az elején keresgélni kellett néha a továbbjutást, egy lövöldözõs játékban. töröltem is

ez viszont naon jónak tûnik így az elõzetesek alapján

grebber
Nagyon jó ez a dolog hogy menet közben tudunk változtatni a dolgokon megvalósítás jobb mint a Timeshifté!

Prince23
MR ME
jólesz jólesz

Prince23
MR ME
remélem hasonlóan jó lesz mint a timeshift

grebber

grebber

grebber
Ja eléggé TimeShift gyanus ,de az nagyon frankó volt.
Remélem jön majd nemsokára ingame video is!

Nem hangzik rosszul 😊
Várom a további hreket 😊

Aquir
hm, érdekes lehet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

STREEX
Megjelent az elsõ trailer az e3 alkalmával

Gs info:
"Szegény" Raven az utóbbi években mást sem csinált, mint különbözõ licencek (Marvel, Star Trek, Star Wars) feldolgozásait és id játékok (Return to Castle Wolfenstein, Quake 4) folytatásait. A szépemlékû Soldie of Fortune után sok-sok évvel azonban újabb IP van születõben a sokak szívében ma is elõkelõ helyet elfoglaló csapatnak (külön köszönet a Heretic és a Hexen sorozatokért).
A Singularity-rõl még keveset tudni. Az alkalmazott grafikus motor sem ismert, bár id-közeli cégrõl lévén szó... lehet tippelni. A PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra érkezõ alkotás az elõzetes információk szerint új és egyedi élményt nyújt majd az idõmanipuláció révén (köhömm... TimeShift?).

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

← ElőzőOldal 23 / 23