817
-
#537 Okés:) így akkor már más -
#536 GF2-őt meg tegnap szedtem le, még nem, tettem fel.
Remélem jobb lesz, mint az első része, mert az első nekem nem jött be.
Meg csúnya is volt. -
#535 Olvass figyelmessen.
Amúgy meg a grafikáról beszélt a srác, és utána énis!!!
És ezért írtam, hogy ez egy ilyen (másik) stílus, vagyis nem kell egy egész várost megjeleníteni a gépnek, és cserébe szebb lesz a játék.
Mint egy RPG-VS-Verekedős gém.
A verekedős gém mindigis szebb lesz. -
#534 Hát hogy ezt a gémet a Wheelmanhez hasonlítani...hát... mit is mondjak. Inkább már a Godfather 2-őt hoztad volna fel :D na a keresztapa sokkal jobb a Wheelmantől...
egy típusba tartoznak, mivel sandbox. Wanted nem az, nincs nyított világtere. -
#533 De ...
Nézd meg a gta 4-et.
Inkább hagyják békében nyugodni a MaxPayne-t.
Ez a játék meg télleg zsírabb a Wheelman-nél, de ezt eleve egy ilyen stílus. -
barmi #532 Szeréntem is pl. a legutóbb megjelent wheelman játéknál kb 200000X szebb, jobb, élvezhetőbb lett ez a gém. (szigorú magánvéelmény) A Max Payne 3-ban pedig már nem reménykedek mert a nyomorék Rocksz@r rendesen szét fogja qrni szegényt sajnos... Games for windows live (az nagyon kell csak azt nem tudom mi a francnak), social club (ez is nagyon kell csak kutya f@szára sem jó), stbstb... nagy kalap sz@rt kapunk majd az arcunkba van egy olyan rossz érzésem...Arra is rákapcsolóik majd ez a sok semmirekellő szarság aztán jáccál ha tuccc... (remélem nem lesz igazam ) -
#531 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá légyszi segítsetek!!! Nem tudom letörölni a játékot. Se uninstallal mert ott azt irja h ogy nem olvasható se total commanderben megnézem irásvédett aztán kiszedem de vissza rakja. -
#530 A fizika mindig lehetne jobb, de én arra emlékszem, mintha a tárgyak fele szét, vagy lelőhető lenne...
Bár nem nagyon tudtam figyelni, de még néhány helyen a falat is szét lehet lőni. -
#529 Sorry.
Amit irtam, igazad van...az csak magánvélemény.
Ha jön MaxPay-ne 3 és grafika mai lesz akkor meggondolom még.
Csak a régi játékoknál a látvány is fontons szempont nekem, vagyis ha a MaxPay-ne 2 mai grafikai szinten lenne, akkor jobban meg lehetett volna valósítani a technikai részeket.
Ezért ott max a történet szállhat részemről versenyben. (hiába volt jo régen. Az régen volt....mai szemmel más a szint.)
Strangehold pedig szép-szép....de azt ha megnézem ami ott extra volt, hogy minden fegyverrel körbe tudtál forogni, meg az erősebb lövés meg fejenlövés.....nekem nem jött be annyira, mint itt a kanyar, és a KÖZELHARCOK!
Jah és szerintem ez a leglátványossabb ilyen stílusú lövölde amivel ÉN eddig találkoztam.
Nekem nem tünt rövidnek (még be se fejeztem) de az a néhány óra izgalmassabb volt számomra, mint amire a másik két játékból visszaemlékszem.... :P -
#528 Jah ezt sajnos én sem értem, hogy miért nem raknak rendes fizikát, rombolható környezetet a játékokba. Már nagoyn szépen néznek ki a játékok, minden fontos dolog megjelenik, és ezt fejlesztik, a többi - szeirntem ugyan olyan lényeges - dolgokkal meg egyáltalán nem törődnek. Számomra sokkal fontosabb lenne a fizika, pályaelemek kihasználhatósága, kevésbé automatizálva, hogy én nekem kelljen megtalálni. Nekem itt nagyon lerontja az élményt az is, hogy látom, hogy ott egy robbanó, és tudom, hogy mindjárt oda fognak menni az ellenségek (mikor a csajt kell fedezni, többször is).
Az irányítást egyébként nagyon érdekes így. Egyhelyben lévő ellenséget nehezen célzok be, egyenletesen mozgó, futó ellenséget viszont így sokkal könnyebb követni, és könnyebb kilőni is. Bár idővel szokható, egyre könnyebben tom kilőni a nem mozgókat is, vissza kell rántani mindig... hozzá lehet szokni, nekem azért jobb lenne az nélkül. -
#527 A szubjektív véleményedet miért írod úgy, mintha 1 tény lenne? Nekem pl. játékélményben egyiket sem közelíti meg ez, nem csak a történet miatt.
Miért ver le mindent ez az ívelt lövéssel... automata bemérés és csak az ívet kell kiválasztani, annál is kiírja mikor jó... Nem mondom hogy rossz játék, de hol van ez a May Payne-hez képest, de még a Strangleholdhoz képest is, ahol szintén van lassítás, vetődés, rombolható pályák, lehet minden féle tárgyon trükközni (asztalon csúszni és közben lőni, korláton futva lőni)...
Ráadásul én nem szeretem az ilyen megoldásokat, hogy meg kell ölni valakit, hogy legyen "adrenalin", hogy tudjak ívesen lőni meg lassítva fedezékből fedezékbe menni (ráadásul az is csak 2 gomb...).
Természetesen nem vitatkozni akarok (főleg ha csak véleménynek szántad és csak véletlenül lett tényközlő), nem is akarlak meggyőzni, bár megérteni szerintem nem fogom :) -
#526 Csak sajnos ahogy te is láthatod a játékok felhozatalát nem ülnek olyan emberek olyan pozícióba akik gondolkodni is tudnának.
Mert mindig megy a rinya hogy a játékosok kedvében kéne járni meg hogy ez mennyire nehéz stb.Sírnak mint a fürdős k....k.Amelyett hogy azt tennék csak amit te itt összefoglaltál.--> Kicsit körbenéztél ki mit emel ki 1-1 jónak nevezhető alkotásból és ezt valahogy összegyúrni.
Stranglehold féle fizikai rombolhatóság ott van már nagyon régóta az U3-as motorban és mi van még véletlenül sem használja senki mert minek azt áá.
Lehetne nagyon sok jó game csak szerintem nem merik megkockáztatni hogy valami sok jóból összegyúrt újdonságot alkossanak és belebuknak.Ehelyett a nevetséges semmi ötlettelen fosokkal buknak inkább. -
tmisi #525 Nem tudom, de a teljesben jobb az irányítás, mint a demóban. És még az érzékenységen sem állítottam. Ez kellemes csalódás. -
#524 jah lol
na ezt nem tudtam, hogy miképpen kell hasalni
:P -
#523 1-2 szedj le aztán hasalj, nem kell sietni. -
#522 HOGY A RETEK FASZBA KELL MEGCSINÁLNI A 2. GÉPFEGYVERÁLLÁST?????
kb 5-6 másodpercs és meghalok.
miába próbáltam ilyen hamar nem lehet megölni őket!!!!!!!!!!!
-
#521 nekem ez jobban bejön. -
#520 max2 körbeforgós lassított reloadnál nincs jobb élmény ^^ -
#519 Se max se stange nem jobb.
Max történetben, de játékélményben, és játékmenetben az ívlövéssel lever mindent, a látványról nem is beszélve. -
#518 Billentyűzettel már átvittem, most controllerrel akarom. Azt nem tudjátok h mért nem engedi a legmagasabb nehézségi szinten vinni? -
#517 Szevasztok!! Van egy Logitech Rumble 2 -m (asszem ez a neve) és nem ismeri fel a camera forgást!! Tehát a jobb oldali kart! Ha valaki tudná a megoldást megköszönném! -
#516 no hál istennek, hátha megjavul a game -
#515 Új nvidia vga driver! -
#514 Nem is kértem ,hogy bocsánatot kérj de azt megírhatnád mi nem egyértelmű. Külön mondatban vannak érthetően leírva, hogy te nem tudtad értelmezni az a te problémád. -
#513 Közben rájöttem magamtól :)
Beírom, hátha valakinek még kellhet.
Van a Wanted\settings\default_controls1.xml ezen nyomjatok egy jobbklikk-et itt a szerkesztést választva->notepad ->majd rákerestek a mouse szóra.Itt minden mouse szónál ahol -1 van kiszeditek a mínusz jelet és elmentitek a file-t. Inverz lesz az egér. -
Richardix #512 én nem kérek bocsnánatot. TE írtál nagyon félreértelmezhetően. -
#511 Hi!
Invert mouse-t nem lehetne vhogy elővarázsolni ebben a játékban?
Jó lenne, mert azt szoktam meg és állandóan a plafonfelé nézelődök. -
#510 Jó ezt télleg félreértelmeztem sry -
#509 Az ok, de nem látom hol írtam ,hogy jobb lett volna a Wanted egy MP szintű történettel. -
#508 Én értem hogy mit mondtál de ne feszegessük -
#507 Félelmetesek vagytok, én azt írtam a játékra
Akkor lett volna igazán jó, ha lett volna vetődés közbeni lövés olyan rombolhatóság mint a Strangleban
Ez meg már egy új játékra vonatkozik, ebben szó nincs arról ,hogy a Wanted jobb lenne egy MP-es történettel
Tehát ha úgy vesszük a legjobb ilyen akciójátékot akkor hoznák össze, ha összegyúrnák a MP történetét (az igényességére gondolok), vetődéseit egy Strangle-s rombolhatósággal és interaktivitással + egy Wantedes könnyed irányítással, golyóperdítéssel, lassításokkal, eltúlzott jelenetekkel. -
#506 Most meg te mondtad rosszul mert télleg azt mondtad hogy jobb lenne egy MP szintű (tehát minőségű) történet :P -
#505 Szövegértelmezési gondjaid vannak? Ki beszélt itt arról ,hogy jobb lett volna a játék egy MP szintű történettel? Olvasd már el még egyszer mit írtam. -
Richardix #504 Shep... a játék jobb lenne egy Mp szintű sztorival? gondolom, csak h ez egy képregényen és filmen alapuló játék, szal a sztorival nem lehetett annyira babrálni... -
#503 Túlüti, ez elég érdekesen hangzik ebben a használatban :) -
#502 Egyelőre nem úgy néz ki, mintha felül szeretnék múlni a régebbi jobb játékokat :( Az irányítás a MP -ben meg Strangleholdban is egyszerű volt (és jobb is az egér miatt).
De tényleg jó lenne egy vegyítés, én mondjuk annak örülnék jobban, ha bonyolítanák az irányítást, és sok lehetőségünk lenne, környezetet ki lehetne használni, stb. -
#501 Hát nálam túlüti a Strangleholdot :D -
#500 Hát a Max Payne-t nem üti, de még a Stranglehold-ot sem (nálam legalábbis), de tényleg nagyon jó. Akkor lett volna igazán jó, ha lett volna vetődés közbeni lövés olyan rombolhatóság mint a Strangleban. Tehát ha úgy vesszük a legjobb ilyen akciójátékot akkor hoznák össze, ha összegyúrnák a MP történetét (az igényességére gondolok), vetődéseit egy Strangle-s rombolhatósággal és interaktivitással + egy Wantedes könnyed irányítással, golyóperdítéssel, lassításokkal, eltúlzott jelenetekkel. Remélem mielőbb eszébe jut valamelyik fejlesztőnek mindezeket egybe gyúrni. :) -
#499 Az ÉV legjobb filmen alapuló videójáték!
amúgy számomra az eddig legjobb videgém -
#498 annál is jobb !!!
:P
a legjobb lövölde :P