Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Szevasztok!! Van egy Logitech Rumble 2 -m (asszem ez a neve) és nem ismeri fel a camera forgást!! Tehát a jobb oldali kart! Ha valaki tudná a megoldást megköszönném!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

balee4
no hál istennek, hátha megjavul a game

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Shep
Nem is kértem ,hogy bocsánatot kérj de azt megírhatnád mi nem egyértelmû. Külön mondatban vannak érthetõen leírva, hogy te nem tudtad értelmezni az a te problémád.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mikiller
Közben rájöttem magamtól 😊
Beírom, hátha valakinek még kellhet.

Van a Wanted\settings\default_controls1.xml ezen nyomjatok egy jobbklikk-et itt a szerkesztést választva->notepad ->majd rákerestek a mouse szóra.Itt minden mouse szónál ahol -1 van kiszeditek a mínusz jelet és elmentitek a file-t. Inverz lesz az egér.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

én nem kérek bocsnánatot. TE írtál nagyon félreértelmezhetõen.
Mikiller
Hi!

Invert mouse-t nem lehetne vhogy elõvarázsolni ebben a játékban?
Jó lenne, mert azt szoktam meg és állandóan a plafonfelé nézelõdök.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

elitehun
Jó ezt télleg félreértelmeztem sry
Shep
Az ok, de nem látom hol írtam ,hogy jobb lett volna a Wanted egy MP szintû történettel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Én értem hogy mit mondtál de ne feszegessük
Shep
Félelmetesek vagytok, én azt írtam a játékra
Akkor lett volna igazán jó, ha lett volna vetõdés közbeni lövés olyan rombolhatóság mint a Strangleban

Ez meg már egy új játékra vonatkozik, ebben szó nincs arról ,hogy a Wanted jobb lenne egy MP-es történettel
Tehát ha úgy vesszük a legjobb ilyen akciójátékot akkor hoznák össze, ha összegyúrnák a MP történetét (az igényességére gondolok), vetõdéseit egy Strangle-s rombolhatósággal és interaktivitással + egy Wantedes könnyed irányítással, golyóperdítéssel, lassításokkal, eltúlzott jelenetekkel.

elitehun
Most meg te mondtad rosszul mert télleg azt mondtad hogy jobb lenne egy MP szintû (tehát minõségû) történet 😛
Shep
Szövegértelmezési gondjaid vannak? Ki beszélt itt arról ,hogy jobb lett volna a játék egy MP szintû történettel? Olvasd már el még egyszer mit írtam.

Shep... a játék jobb lenne egy Mp szintû sztorival? gondolom, csak h ez egy képregényen és filmen alapuló játék, szal a sztorival nem lehetett annyira babrálni...
Shep
Túlüti, ez elég érdekesen hangzik ebben a használatban 😊

Balumann
Egyelõre nem úgy néz ki, mintha felül szeretnék múlni a régebbi jobb játékokat 😞 Az irányítás a MP -ben meg Strangleholdban is egyszerû volt (és jobb is az egér miatt).
De tényleg jó lenne egy vegyítés, én mondjuk annak örülnék jobban, ha bonyolítanák az irányítást, és sok lehetõségünk lenne, környezetet ki lehetne használni, stb.

Prince23
Hát nálam túlüti a Strangleholdot 😄

Shep
Hát a Max Payne-t nem üti, de még a Stranglehold-ot sem (nálam legalábbis), de tényleg nagyon jó. Akkor lett volna igazán jó, ha lett volna vetõdés közbeni lövés olyan rombolhatóság mint a Strangleban. Tehát ha úgy vesszük a legjobb ilyen akciójátékot akkor hoznák össze, ha összegyúrnák a MP történetét (az igényességére gondolok), vetõdéseit egy Strangle-s rombolhatósággal és interaktivitással + egy Wantedes könnyed irányítással, golyóperdítéssel, lassításokkal, eltúlzott jelenetekkel. Remélem mielõbb eszébe jut valamelyik fejlesztõnek mindezeket egybe gyúrni. 😊

Prince23
Az ÉV legjobb filmen alapuló videójáték!
amúgy számomra az eddig legjobb videgém

DarkSector
annál is jobb !!!
😛
a legjobb lövölde 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Jó game nagyon!

Next PC upgrade: 2022

nálam is

Hi!
Van valami megoldás arra hogy a kép ne legyen olyan "olajos"
Ati 1950pro agp, már minden drivert próbáltam.
Igy elég élvezhetetlen a game /érdekes, a demó jó volt/
norbi2fraktal
nálam is

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Starfighter
Hi!
Nekem olyan grafikai hiba volt, hogy utolsó pályánál a templomban,elég sokszor villódzott kép, mintha le fel kapcsolgatnák világítást. De ez csak azon a pályán láttam.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Bocsi nem is néztem hogy te csináltad a feliratot,egyébként én is most tettem fel a fordításod,szuper lett és köszi. <#worship><#wave>

Evin
Jó az ha ott van. Azonkívül anélkül nehéz lett volna ellenõrizni a fordítást. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kapcsold ki a feliratot.

Evin
Számomra nem is nagy gond, ha akadozik, de az már igen, hogy így elcsúszik a feliratozás, ami nagyon idegesítõ, fõleg aki nagyrészt érti mit mondanak angolul.

Balumann
Az optimalizálással szerintem sincs gond, teljesen akadás mentesen fut a játék nálam is (és nem is lassul be részeknél, tehát végig stabilan megy). Ha érzékenyebbre teszem az egeret akkor még rosszabb, garantáltan túlhúzom mindig.
Ha akkor tölt be akkor jogos, de hát akkor is nagyon hülye megoldás ez így, ezzel elérték, hogy akinek nincsen gyors procija annak akadozni fog a videó. Ez is egy nagyon béna megoldás...

Evin
Szerintem nagyon jól optimalizált, mert 1magon is akadás mentesen megy. Csak azt oldották meg rosszul (rossz párhuzamosítással), hogy videó közben nem biztos, hogy a gép be is tud tölteni egy pályát és HD videót is le tud játszani. Ha nem egyszerre menne, nem lenne probléma.
Talán majd lesz patch erre meg az egérre.

Shep
Érdekes én ezt az egér problémát nem érzékelem, szerintem teljesen jól lehet osztani a fejeseket 😊

az akadozó videókról: nálam egyáltalán nem akad a cumó, másfelõl akkor tölti be az új pályát/ pályaszakaszt. esetleg a géped teljesítménye vagy mittudomén... köztudott h szarul optimalizálták.
elitehun
vidd feljebb az egér érzékenységet hátha jobb lesz a célzás is
elitehun
Ha visszaolvasnál<#wow3>
Balumann
Nem lenne rossz ez a játék, sajnos nálam is ilyen olajfoltosan jelenik meg, de végülis játszható. Ami zavar, az a célzás, olyan mintha gamepaddal játszanék, lassan indul és továbbhúz... szörnyû, miért csinálták ezt...?

A másik ami kicsit zavaró, hogy a videók a "nyomj space..." feliratig megakadnak állandóan. Ilyen béna hibákat hogyan lehet bennehagyni egy játék kiadásakor, komolyan nem értem...

hogy kell megölni azt a fõnököt az elején?ugrálok oszlopról-oszlopra de hiába..
elakadtam😊

Maxtreme
Én is köszönöm a munkád <#worship>

norbi2fraktal
EVIN nagyon szépen köszönöm a magyarítást a játékhoz
A respect megnõõt 110% ra

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Dark Messiah
miért volt ilyen rövid??<#rinya><#rinya><#rinya><#wilting>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

wesker24
Respect ! <#eljen><#worship>
Isten vagy,tudtad?(!)<#eljen><#worship>

Prince23
Köszönjük!

Nagyon szépen köszönöm a játék fordítását, nagyon facca munka.
Ezer köszönet
Fib

Sztorit valaki leírná,nagy vonalakban.

balee4
Grat Evin, köszönjük😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Magyarítás: link1, link2
Gondolom senkit nem fog a padlóhoz vágni 1MB.
Telepítés elõtt mindenki olvassa el a tudnivalókat!

Sil3nt
semmitsem segit... teljesen leveszem a windowsba+jatekban egyarant es megis hipererzekeny...

TaRka0107
Logan veled egyet értek!! Ez volt az a játék amit élveztem!! Pl a Crysis nagyon jó játék egyesek szerint de nekem az unalmas.... ez viszont jó volt!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

werkfilm
windowsban vedd le amig jatszol