817
  • Prince23
    Interjú magyarul
  • DarkSector
    Zsír thx
    Bocsesz akkor biza dolgoztam és elkerülte a figyelmemet.
  • Evin
    Talán badarságnak hangzik, de #471 és telepítés?!
  • DarkSector
    Hogyan kell magyarosítaní?
    Valaki írja le pls.
  • barmi
    Saját értékelésem: Grafika 8,5/10 , Hangok 9/10 , Irányítás 9/10 , Hangulat 10/10 , Szavatosság 9/10 .
    Értékelési átlag: 9,1 /10 [szigorú magánvélemény!]
  • barmi
    Az utolsó kép valamiért ....

• barmi
    Néhány shot tőlem:

A két skúló kioltja egymást :) :

Repül a golyó ráadásul jó nagy ívben és lassítva :

1 század mp és szilánkosra zúzza az ellen koponyáját :D :

[IMG]http://kep.ivpicture.hu/75796.jpg[/IMG]

Ez pedig jómagam lennék :] LooL :

Fine
  • elitehun
    Látom végre berakták a bannert :D
  • werkfilm
    shopped
  • DarkSector
    Vettem fel videókat x-en.
    Ez durva lett...ebben a bonusz karakterrel nyomom...azzal a pajzsos ellenféllel

Wanted (LEADER bonusz karakter)
  • DarkSector
    Most monnyátok azt, hogy nem a darkSector a legszebb!!!
  • DarkSector
    Érződik a stílusom mi???
  • DarkSector
    darkSector:

Dead Space:

Resident Evil:

Devil May Cry:

Bourne:

Wanted:
  • DarkSector
    jaja
    na erre gondoltam.
    mint a darkSector-nál is , Resident Evil , Devil May Cry , Bourne Concpiracy , Dead Space...
    Ezek mind zsir frankón meg vannak alkotva.
    Ahhogy mondani szoktam a stílusa.

Az hogy a Wanted a lövés+közelharc+karakterek, akkor fémes pl a dark.... a Bourne meg a bunyó miatt .....Dead Space a horror miatt és a gravitációs cuccok...... Resident + Devil-t tán nem kell részleteznem.

Ha megnézed szinte az összes játékban a közelharc a közös.
    Vagyis ezekszerint ez ami megfog engem mindenesetben...ha így nézzük.
  • DarkSector
    lehet...valakinek ez valakinek az.
  • Balumann
    Gondolom neked inkább a téma jön be, hogy lehet így is lőni meg ilyesmi, és végülis ehhez párosul egy egész pergős játékmenet, jó átvezetőkkel, story alapból nem rossz - mivel film adaptáció.
  • Shep
    Hát nem tudom, szerintem a MP 1-ben is igencsak hangulatos akciók vannak, modokkal meg aztán. Jó a Wanted, de sehol nincs a MP-ekhez képest.
  • DarkSector
    jah lehet mindenben , énis igy akartam mondani de grafban nem
    Majd megnézzük hogy 3 milyen lesz.

azt értem én hogy neked és sokaknak nem számít a graf mp2-nél, csak aszondom nem szebb.

a rajongóknak megfelel, de nem szebbek a strange és ettől.

Éón azért vagyok Wanted párti, mert a filmhez képest mint filémadaptáció mindenképpen emlékezetesre sikerült!
    És ez KÚLABB.

Nekem ez sokat számít.

Nem a szépség.
    Hanem hogy zsír vadság van benne.
    ahhogy kinéznek a karakterek, az ívlövés , a közelharcok.
    Tiszta highT
  • Balumann
    Azért ez így nem helyes, sok paraméter alapján lehet összehasonlítani, nem csak történet meg grafika van... (pl. hangulat, irányíthatóság, változatosság, ötletesség és megoldások, mennyi olyan tényező van ami "kizökkent a virtuális világból", mennyire van szabadságunk a játékban, és még azért van 1 pár).

Számomra nem jelentene semmit, ha ennek lenne MP2 -es grafikája, és MP2 -nek lenne ilyen. A legtöbb és számomra lényegesebb paraméterekben viszont a Stranglehold és MP2 is üti ezt :(
  • DarkSector
    Háát szerintem valamit igen.

szerintem a Max 1-2 lehet nem olyan csúnya, de a Wanted messze durvábban néz ki. Még a Strangehold is mérföldkövekkel szebb.
    Persze ez nem a játék hibája, csak ezért mondtam, hogy max történetben lehet hasonlitgatni.
  • Balumann
    Miért akarod, hogy fordítva működjön az egér? :S
  • Balumann
    Csökkentett módban, adminisztrátorként...?
  • Doom 4
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Légyszi segítsetek!!! Nem tudom letörölni a játékot. Se uninstallal mert ott azt irja h ogy nem olvasható se total commanderben megnézem irásvédett aztán kiszedem de vissza rakja.
  • Haversrác
    HELP, hol basztam el, 4 helyen irtam át -1-et 1-re még sincs invert mouse!!!!!!
  • Shep
    Nem értettem félre azért írtam amit írtam, ott van a smiley is. Szarkazmusról gondolom hallottál már.
  • DarkSector
    Jah lehet
    de a max payne viszont még ennyire sem tükrözi a valós anyagok kinézetét
  • DarkSector
    szerintem félreértetted amit írok :P
  • Haversrác
    Én 4 helyen találtam ilyet kiszedtem és mégse invers a mouse
  • barmi
    ...akarom mondani az akkori r* -nak semmi köze nem volt a jelenlegi r*-hoz... OMG
  • rumkola
    Nagy király vagy köszi!
  • barmi
    Ez mind mind frankó csak az volt a első és második résznek a szerencséje hogy a rockSz@r nem volt a közelében sem viszont a harmadik részhez sajnos nagyonis sok köze lesz. És itt van a kutya elásva...
  • Balumann
    Hát de az akkor pont jó, nem? :)
  • Balumann
    Hát, nálam ilyen olajfoltosan, időnként villogo házak mellett szerintem a MP2 jobban nézne ki :)
    Én is így vagyok, még azthiszem geforce 4-el játszottam, ami nem vitte a lehető legjobban, bár emlékeim szerint azért nem futott rosszul (akkor még hallottak optimalizálásról a rockstarnál is). Lehet én is felrakom a 2-est, ahogy látom van 1-2 nagyon jó mód hozzá (FPS mód, mátrix mód, kung-fu mód :D)
  • TaRka0107
    Én még végigvittem régebben... szerintem is naon jó játék, de amikor az a küldetés volt h álmodtál valamit és úgy kellett menni, az egész kép ilyen sz*r volt, szabályosan rosszul voltam tőle:D
  • Shep
    Hát ebben igazad van, mindkettő magasan veri :) Még mai szemmel nézve is, egyedül a grafika az ami felett kicsit már elárt az idő, de még most sem mondanám csúnyának még az 1-et sem (1-2 hónapja vittem végig újra)
  • DarkSector
    Halli amúgy nemrég mikor játszottam nosztalgiából a 2 részével.
    Hihetetlen jo volt emlékezni az akkori időkre.

Ja és fura érzés kerülgetett, mikor azon elmélkedtem, hogy akkoriban szanaszét szaggatta magát a gépemen 1024-ben.
    Most meg fullHD-ben tudnám nyomatni 200FPS-el.
  • DarkSector
    Leszedtem pár hete mindkét epizódot.
    háát azért nem mai csirke
    és főképpen nem összevethető Wanteddel... :P
  • Balumann
    Max Payne 2-nek szerintem mai szemmel sincs egyáltalán rossz grafikája, nagyon szép és jól kidolgozott játék, szép effektekkel, ráadásul a fizika is jobb szerintem... Legalábbis voltak dobozok meg tárgyak amiknek nagyon jó volt, a dobozok repültek szanaszét a robbanáskor, az ellenségek is elestek ha nekiugrottunk, vagy rájuk nyitottuk az ajtót, stb..
    Egy jó videó aki ne emlékezne milyen is :)
  • Prince23
    Nem is fogtam fel lecseszésenk
  • DarkSector
    nem baj részemről.
    és nem rosszból irtam, hogy lecsesszelek.

Amúgy első végigfutásra elismerem hogy félreértelmezhető.