Wanted: The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Beírom, hátha valakinek még kellhet.
Van a Wanted\settings\default_controls1.xml ezen nyomjatok egy jobbklikk-et itt a szerkesztést választva->notepad ->majd rákerestek a mouse szóra.Itt minden mouse szónál ahol -1 van kiszeditek a mínusz jelet és elmentitek a file-t. Inverz lesz az egér.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Invert mouse-t nem lehetne vhogy elõvarázsolni ebben a játékban?
Jó lenne, mert azt szoktam meg és állandóan a plafonfelé nézelõdök.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor lett volna igazán jó, ha lett volna vetõdés közbeni lövés olyan rombolhatóság mint a Strangleban
Ez meg már egy új játékra vonatkozik, ebben szó nincs arról ,hogy a Wanted jobb lenne egy MP-es történettel
Tehát ha úgy vesszük a legjobb ilyen akciójátékot akkor hoznák össze, ha összegyúrnák a MP történetét (az igényességére gondolok), vetõdéseit egy Strangle-s rombolhatósággal és interaktivitással + egy Wantedes könnyed irányítással, golyóperdítéssel, lassításokkal, eltúlzott jelenetekkel.
De tényleg jó lenne egy vegyítés, én mondjuk annak örülnék jobban, ha bonyolítanák az irányítást, és sok lehetõségünk lenne, környezetet ki lehetne használni, stb.
😛
a legjobb lövölde 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van valami megoldás arra hogy a kép ne legyen olyan "olajos"
Ati 1950pro agp, már minden drivert próbáltam.
Igy elég élvezhetetlen a game /érdekes, a demó jó volt/
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nekem olyan grafikai hiba volt, hogy utolsó pályánál a templomban,elég sokszor villódzott kép, mintha le fel kapcsolgatnák világítást. De ez csak azon a pályán láttam.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha akkor tölt be akkor jogos, de hát akkor is nagyon hülye megoldás ez így, ezzel elérték, hogy akinek nincsen gyors procija annak akadozni fog a videó. Ez is egy nagyon béna megoldás...
Talán majd lesz patch erre meg az egérre.
A másik ami kicsit zavaró, hogy a videók a "nyomj space..." feliratig megakadnak állandóan. Ilyen béna hibákat hogyan lehet bennehagyni egy játék kiadásakor, komolyan nem értem...
elakadtam😊
A respect megnõõt 110% ra
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Ezer köszönet
Fib
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
XBOX 360 Gamertag: TaRka94