817
  • grebber
    Jó game nagyon!
  • peti71
    nálam is
  • barany
    Hi!
    Van valami megoldás arra hogy a kép ne legyen olyan "olajos"
    Ati 1950pro agp, már minden drivert próbáltam.
    Igy elég élvezhetetlen a game /érdekes, a demó jó volt/
  • norbi2fraktal
    nálam is
  • Starfighter
    Hi!
    Nekem olyan grafikai hiba volt, hogy utolsó pályánál a templomban,elég sokszor villódzott kép, mintha le fel kapcsolgatnák világítást. De ez csak azon a pályán láttam.
  • peti71
    Bocsi nem is néztem hogy te csináltad a feliratot,egyébként én is most tettem fel a fordításod,szuper lett és köszi.
  • Evin
    Jó az ha ott van. Azonkívül anélkül nehéz lett volna ellenőrizni a fordítást. :)
  • peti71
    Kapcsold ki a feliratot.
  • Evin
    Számomra nem is nagy gond, ha akadozik, de az már igen, hogy így elcsúszik a feliratozás, ami nagyon idegesítő, főleg aki nagyrészt érti mit mondanak angolul.
  • Balumann
    Az optimalizálással szerintem sincs gond, teljesen akadás mentesen fut a játék nálam is (és nem is lassul be részeknél, tehát végig stabilan megy). Ha érzékenyebbre teszem az egeret akkor még rosszabb, garantáltan túlhúzom mindig.
    Ha akkor tölt be akkor jogos, de hát akkor is nagyon hülye megoldás ez így, ezzel elérték, hogy akinek nincsen gyors procija annak akadozni fog a videó. Ez is egy nagyon béna megoldás...
  • Evin
    Szerintem nagyon jól optimalizált, mert 1magon is akadás mentesen megy. Csak azt oldották meg rosszul (rossz párhuzamosítással), hogy videó közben nem biztos, hogy a gép be is tud tölteni egy pályát és HD videót is le tud játszani. Ha nem egyszerre menne, nem lenne probléma.
    Talán majd lesz patch erre meg az egérre.
  • Shep
    Érdekes én ezt az egér problémát nem érzékelem, szerintem teljesen jól lehet osztani a fejeseket :)
  • Richardix
    az akadozó videókról: nálam egyáltalán nem akad a cumó, másfelől akkor tölti be az új pályát/ pályaszakaszt. esetleg a géped teljesítménye vagy mittudomén... köztudott h szarul optimalizálták.
  • elitehun
    vidd feljebb az egér érzékenységet hátha jobb lesz a célzás is
  • elitehun
    Ha visszaolvasnál
  • Balumann
    Nem lenne rossz ez a játék, sajnos nálam is ilyen olajfoltosan jelenik meg, de végülis játszható. Ami zavar, az a célzás, olyan mintha gamepaddal játszanék, lassan indul és továbbhúz... szörnyű, miért csinálták ezt...?

A másik ami kicsit zavaró, hogy a videók a "nyomj space..." feliratig megakadnak állandóan. Ilyen béna hibákat hogyan lehet bennehagyni egy játék kiadásakor, komolyan nem értem...
  • keepernext
    hogy kell megölni azt a főnököt az elején?ugrálok oszlopról-oszlopra de hiába..
    elakadtam:)
  • Maxtreme
    Én is köszönöm a munkád
  • norbi2fraktal
    EVIN nagyon szépen köszönöm a magyarítást a játékhoz
    A respect megnőőt 110% ra
  • Dark Messiah
    miért volt ilyen rövid??
  • wesker24
    Respect !
  • strebacom
    Isten vagy,tudtad?(!)
  • Prince23
    Köszönjük!
  • fib
    Nagyon szépen köszönöm a játék fordítását, nagyon facca munka.
    Ezer köszönet
    Fib
  • peti71
    Sztorit valaki leírná,nagy vonalakban.
  • balee4
    Grat Evin, köszönjük:)
  • Evin
    Magyarítás: link1, link2
    Gondolom senkit nem fog a padlóhoz vágni 1MB.
    Telepítés előtt mindenki olvassa el a tudnivalókat!
  • Sil3nt
    semmitsem segit... teljesen leveszem a windowsba+jatekban egyarant es megis hipererzekeny...
  • TaRka0107
    Logan veled egyet értek!! Ez volt az a játék amit élveztem!! Pl a Crysis nagyon jó játék egyesek szerint de nekem az unalmas.... ez viszont jó volt!
  • werkfilm
    windowsban vedd le amig jatszol
  • Sil3nt
    minimumon van de igy is hipererzekeny...
  • elitehun
    És nem lehet átállítani?
  • Sil3nt
    eger erzekenyseg miatt nalam is hasznalhatatlan a jatek...usb egerem van mivel laptoprol jatszom, de igy nem lehet
  • Prince23
    Hehe, nem ismerem a gémet, majd a Athenát...
  • elitehun
    Ja a Chronicles of Riddick: attack on the dark athena nagy játék lesz de az inkább sunyizós típusú ez meg akció.
  • balee4
    am a legjobb filmes adaptáció sztem a Chronicles of Riddick, 2. helyen pedig ott a King Kong:)
  • balee4
    szal pár óra az egész?
  • Prince23
    Na végigvittem én is. A játékideje iszonyat rövíd. Még vittem volna. Élveztem az egész percét. Az eddigi legjobb filmes játékadaptáció sztem.

Grafika: 9
    Hangok: 8.5
    Hangulat: 10
    Küldetések: 9
    Irányíthatóság: 10

Külön tetszett, hogy volt benne "apás" rész is.
  • fib
    Evin ,h állsz a magyarítással?
    Nálam tökéletesen megy a gém.Semmi fagyás, kilépés,stb.
    Amd 5000+,hd 3650, 2gb ram ,msi alaplap,XP service pack 3.
    Megakarom várni a magyarítást mert úgy élvezetesebb a játék ,számomra.
    Csak kiváncsiságból játszottam vele addig a pajzsos egyenruhásig.
  • elitehun
    Megkértem hogy berakják