Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
A kép az olyan. Biztos visszaemlékezés vagy hasonló miatt. Vagy a légkör miatt.

Az egérrel nálam semmi gond. Valószínûleg fajtája válogatja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

norbi2fraktal
najaa így is 1440x900 (a monitorom max felbontása<#kacsint>)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

werkfilm
te meg gamepaddal

Maxtreme
A színeknek nincs sok köze a felbontáshoz 😊

werkfilm
játssz nagyobb felbontásban

norbi2fraktal
errõl beszélek

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
nálam is olyan a kép 😞
mér van az hogy az egér nagyon érzékeny:?
levetttem teljesen és akkor is nagyon....
van egy Genius,meg egy ligitech, mindkettõvel szar
vagy ilyen alapból az irányítás:?
Wanted.Weapons.of.Fate.Crack.RELOADED
---nem kell mini image,se semmi

Maxtreme
esetleg a színek? 😊
ennek oka lehet hogy 300000000000%-os brightnes van rányomva, vagy esetleg driver gond.

Evin
Mert mi van vele?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bandi007
Nektek nem lép ki a játék, az átvezetõ videók elõtt?
Amúgy jól müxik csak...
Semmi hibaüzenet.
Ja kösz a segítséget mindenkinek a felbontás gond miatt, SIKERÜLT!!!

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

GAthersw
Hali!
Kicsit érdekes a kép nálam. Ötlet?

01110000 01110010 00110000

werkfilm
hitman?

DarkSector
és esetleg ez???
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😛
de nincs ...vagyis nem találtam róluk ide illõ képet :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Mondjuk tehetnéd a helyére az apát vagy a csajszit. (a csinost)

DarkSector
gondoltam rá, de mit tegyek a helyére?
😛

Prince23
Az egyik karaktert lecserélhetnéd... amúgy meg jó féle

DarkSector
nah kijavítottam!!!
menjen bannerba 😛

DarkSector
ez a piros felirat elég ratyi lett

DarkSector
Bannernak??

nekem egymagos 3200+ os amd64 el ami ezer eves es van mellette 1.5 giga ram meg 8600gt max felbontasba megy roccenes nelkul , a videok szoktak baszakodni neha neha de az mindenkinel van ahogy lattam

balee4
még nem próbáltam a legutóbbi cracket, de ez talán megbízhatóbb

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
nekem ez is faja 😛

DarkSector
rendben.
de nem volt azért túl egyértelmû, hogy a segítséget kérõ tagra reagáltál.

Prince23
1st? 😄

norbi2fraktal
Wanted.Weapons.Of.Fate-RELOADED
lessz másik,normális crack

Shep
Már elmagyaráztam a kollégának is mi a probléma és, hogy te is õ is félre értettétek azt amit írtam de hagy ne kelljen már megint leírnom, olvass vissza. Köszönöm.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Yes.
Na errõl van szó.
Mint amikor az epres kotont akarja valaki rágó helyett rágni.
Az nem arra való, és nem az az erõssége.

Ez egy kiváló akciójáték. Ha kaland kell, ha szimulátor kell, ha rpg kell, akkor tessék váltani.

Egy autós játékra sem monduk, hogy baz+ rakásfasznak nem tudok kiszálni a kocsiból és lövöldözni egyet...:S

DarkSector
mert akkor elveszití az értelmét, és nem akciójáték lenne, nem lenne adrenalin.
Amit te keresel, az kalandjáték.
ha ebben a kategóriában keresgélsz, akkor már meg is találod amit szeretnél.

DarkSector
háát ez teljességgel igaz, ha a fullban is azt a részt veszzük figyelembe, amit a demo-ba tesznek, de a fullban sok rész van, ahol nagyobb területek vannak, mint a demoban, és több igénye támad a hardverrel szemben a játéknak.

DarkSector
satuba rakom a farkamat, ha neked celeronoddal 30-40 fps-t megy a Wanted 1440-ben.
az akkor egy igazi csoda, mivel erõssebb gép kell neki, mint wheelman-nak.

DarkSector
pont ezt mondom énis. 😛

elitehun
Elég ha nem pont a nyílra kattint hanem kicsit mellé<#bee1>
Menj be a Total commanderbe és ott keresd meg a c:/documentums and settings/neved/local settings/application data/wanted/data/settings és ott lesz egy fájl.
Nah abba át tudod irni.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Shep
Használd a faltól falig mozgás közbeni belassítást (adrenalin mode) és úgy lõdd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Helló!

Tudna vki segélni, h hogy nyírjam ki aranat? Lóg a kötélen, belelövök 10 tárat és semmi. Esetleg valami gyenge pont?

nem oda kell akttintani ahol a nyíl van. Sajna el van csúszva az a szar, kicsit arrébb kell kattintani.
próbálj a nyíl szélére kattintgatni ne a közepére.Én is ezzel szívtam sokáig.
bandi007
PLÍZ VKI!!!
Mért nem tudom a felbontást állítani a menüben?
Csak lefelé engedi aztán felfelé már nem.....
Minnyá idegbajt kapok....

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

elitehun
Gondoltam arra hogy csinálni kéne bannert de nem találtam egy jó képet se :S
Nekem egy kis bug volt azért kérdeztem hogy kell kinyírni, megkerültem lõttem de nem feküt meg,újból betöltöttem a játékot és jó lett,azért írtam megoldva.

Köszi a krekket skacok! <#eljen> Na meek gamezni 😊 <#violent>

Kellett neked Vista... -.-
jaaaaa bocsi... mondjuk ebbe igazad van... az egy dolog h a jázékban szájbarágják de még itt is le lett írva vagy 4-5x szal télleg, csak szét kéne nézni. 😛
Am én most feloldottam a csalásokat és úgy nyomom.. király dolgokat lehet feloldani 😊 Headshot mód pl.
Sziasztok nekem szépen fut max.felbontáson de volt már valakinek olyan,hogy néha kilép a játékból más játékoknál is volt már. És a Vista 64bit is leáll!!!
Shep
Arról van szó, hogy itt van ez a teljesen jó játék, nincs vele semmi bajom, már másodjára játszom. Teljesen szájbarágósan megmutatnak minden képességet, mozgást, kit, hogy kell megölni erre már kb. harmadjára kérdezték meg, hogy hogyan kell a pajzsost megölni. Hát apám azok egybõl arra a részre ugrottak ,vagy amnéziások ,vagy mi van? 5 perccel elõtte volt a trainingben ,hogy akit nem tudsz szembõl lelõni azt meg kell kerülni, namármost ha ezt valaki megcsinálta akkor legyen már annyi logikája és helyzetfelismerése, hogy használja azt amit látott pár perccel azelõtt, de úgy fest lassan már ez is különleges képesség lesz. Na ha ebbõl a pár gondolatból visszavezeted a dolgokat akkor szerintem megérted mirõl is beszélek. (egyébként nem bántásként írom, csak szerintem elég rossz fele haladunk ezzel a ne gondolkodj, majd megoldja helyetted valaki a problémát dologgal)

elitehun
Mi van vele?
akkor had hallom.
mivan?
Shep
Te teljesen félreérted miért írtam amit írtam.