817
  • DarkSector
    ne nézz kezdőnek ... csináltam ettől már bonyolultabbakat is.
    szerintem te most hülyéskedsz.
    nem vágod, hogy itt nem egy dx9 ről van szó, és nem a feltelepítése a fő gond.

Próbáld ki.

Ha visszaolvasol, akkor megnézheted, hogy HA sikerül feltenni, akkor!!! is csak trial...BA+...vagyis nem végleges megoldás.
    Ez a fő gond.

Amúgy meg kismillió hibára ki tud bukni, mivel kismillió trükköt kell csinálni, ami nem biztos hogy mindenki configján ugyanazt eredményezi.
    Ha felteszel egy dx9-et, az felmegy.
    Itt meg csak ha szerencséd van.
    Mert csak nem gondolod, hogy ha 1x magyarul leirják lépésről lépésre, akkor ne tudná megcsnálni bárki is.
    Itt a gond azzal van, hogy a progi minden faszra reagál egy hibaüzenetet...
    Hol kiirja hogy lejárt már az a 20 napom, holott még életembe nem tettem fel ezt a szart.
    Akkor ha e-mail-t irok, akkor azért nem megy tovább.
    Ha meg nagynehezen felmegy, akkor kurvaisten, hogy a DTE-vel nem stimmel valami.
    Mittuomén a DTE monnyuk baszik megengedni, hogy Cloack-olj...csak mondok valamit. Vagy kiirja, hogy valami herótja van és nem indul el.
    Pedig ugyanazzal a configgal probáltam többször, és találomra beszarik valamelyik résznél.
  • werkfilm
    5 (+5 ha végigtolod még headshot only modban is) órás játékon mit akarsz 20 napnál tovább játszani?
  • Shep
    Egy program feltelepítése tényleg komoly művelet lenne, hát nem hiszem, de persze nem az én dolgom csak furcsa amit itt össze szenvedtek.
  • DarkSector
    fuck you.
    basszátokmár meg!!!
    Nem vágja senki, ha azt pofázuk néhányan, hogy ha meg elindulna, akkor is trialos az a geci Daemon PRO....
    Ráadásul időlimit és mail gondjai vannak. Utolsó sorban meg ott a DTE, ami 1 % hogy müködik.
    lehet nektek szuper konfigotok illetve rendszeretek vabn, de igy is 20 napig játszható, és ennek kurvára nincs értelme!!!!
    Ennyi felejtsétek már el ezt a kurva időlimites megoldást.
    Nem állok neki baszni az xp-met, hogy maximum 20 napig tudjak a játékkal játszani.
  • DarkSector
    semmit nekem sem indul el.
  • The Protector
    Szarakodjon vele a rák most már.Jön crack aztán játszom.A többi szart meg hagyom annyiban.Sajnos ez van.Vannak dolgok amikbe nem nyúlok egy rohadt játék miatt.Amit meg megcsinálnék azzal nem működik.Felejtős.Úhygogy waiting for the correct crack.
  • balee4
    Nem kell mini image, Daemon Pro 4.30-at használjátok, IDE meghajtóba berakjátok a játék image-t, DTE-vel cloakoljátok a Securomot és kész, indul is, a SCI meghajtókat pedig állítsátok ki.
  • Prince23
    Höhj inkább várunk...
  • norbi2fraktal
    Na én leírom hogy indítom el!!!
    1.Játék feltelepít
    2.Gamecopyworld-ről leszedtem a mini-image-t, és a DTE-tÿ(Daemon Tools Extension)
    3.Feltelepítettem a Daemon Tools PRO-t, bemásoltam a mappájába a DTE-t!!
    4.Csináltam egy virtuálís meghajtót,majd az asztalon lévő ikonnal indítottam a deamon tools pro-t és Virtual Device alatt lévő meghajtót eltávolítottam, majd ugyanott Vituálís IDE eszköz hozzá adása!!

5 Gép újraíndít!!!
    6.Mini-image csatolása!
    7.DTE indítása, és a virtuálís meghajtóra jobb klikk,majd cloack for SafeDisc, és a SecuRom-al is....
    8. Játék indít!!

• zuzu7
    Semmit. nekem sem indul el
  • Richardix
    hm... fogalmam sincs.
    Daemonba beállításoknál kipipáltál mindent advanced-ben? mer az is lehet a gond.
  • The Protector
    a cdfs-ben is van vmi ami SCI
  • The Protector
    Mit rontok el?
  • The Protector
    Crack kéne.Nem megy egyik módszerrel sem.
  • balee4
    most nézem, nem ez lehet a baja, a legfrissebb driver van fent...
  • balee4
    sztem driver gondja lehet
  • norbi2fraktal
    a burnouthoz én is várom::D:D:D:D:D
  • elitehun
    Csak az a baj hogy még nincs :(
    Érdekes ehhez is crack-et várom meg a burnout új frissítéséhez is
  • wesker24
    Én nem igazán tudtam semmit se állitani de nekem egyszer se ment le vagy akadozott a játék !
  • wesker24
    Nem normális verzió kell hanem csak egy jó crack kell majd hozzá !
  • balee4
    Nálam vmi gond van a game-el, fut 80-90 FPS és bizonyos helyeken lemegy az FPS 5-re!!!, így játszhatatlan, nem tudjátok mi lehet?
  • Prince23
    Mindegy, ha lesz egy nomális verzió, nagy gém lesz ez, úgy érzem. A film maga bejött, bár nem full 10 pontos. (8.5) vagy (4/5)
    A demóból hiányoltam a wanted főcímdalát, főleg a repülőnál mikor az apuval nyomultunk
    a grafika szép, GRIN-től van, batman is tőlük lesz majd nyáron
  • Evin
    Majd ha kész lesz.
  • The Protector
    De bizony.És jöttek a munkások tróger sigyakban és le akartak ütni.
  • wesker24
    Jah régi szép idők ! Meliykbe volt a kis helikpoteres küldetés amikor időre kellett kis bombákat vinni egy épületre ? Az nem a Vice City volt ? Na attól a küldetéstől falra tudtam volna mászni !
  • wesker24
    Na persze nem egyfolytában játszottam vele annyira kocka nem vagyok ! kaja pia WC megvolt meg játék közben filmekete szedtem le meg filmeket konvertáltam át !

Meg aztán ugy felhuztam magam rajta hogy addig nem nyugodtam mig végig nem vittem !
  • fib
    Nem tudnád esetleg velünk is megosztani a magyarításodat, ha szépen kérünk.
    Köszi
  • Evin
    Olvass vissza, emlékezz a tréningre.
  • inv
    Hihetetlen hogy nem lehet megölni azt a hülye swat leadert...valami ötlet?
  • Lacee86
    És addig csak azt nyomtad?! (Jó pisi-kaki-kaja biztos volt). Ilyet csak a Vice City tudott kihozni belőlem, de hát akkor még más idők voltak. :)
  • Eisenhauer
    Kösz Richardix! Isten vagy. ^^
  • ricsa008
    nekem tiszta szar a kép tiszta szines vagy teljesen fekete (csak a célkerszt láccik) mi lehet a gond? pont ezt a játékot nem bírja amikor minden más megy?
  • mindegy
    Mese felnőtteknek: http://www.youtube.com/watch?v=9ulaPdJ1-X4&feature=related
  • wesker24
    Na végig is vittem ezt a remek játékot egész jó játék volt csak a végére már kicsit sokan jöttek ! Délután 4-kor álltam neki az 1 pályának és másnap fél 2-re végeztem is vele ! Eygetlen negativum hogy rohatt rövid volt !

• Shep
    Fejét lőjed, egyébként hulladék könnyű a játék legnehezebb fokozaton is, ahol csak annyi a nehezítés, hogy az adrenalin rushoknál nincs kicsillagozva a feléd repülő golyó, valamint a golyóperdítésnél nem céloz automatikusan a fazonra, hanem először neked kell nagyjából rácéloznod, a főellenfél így majd érdekes lesz, de legalább abban lesz kihívás.
  • The Protector
    Button sequence van a játékban?
  • wesker24
    Eddig tetszett a játék de most már kezd unalmassá válni az egész már átment agyatlan hentelésbe meg aztán több mint egy tárat bele kell ereszteni az emberekbe már !
  • Richardix
    mindegyik SCSI-t átírtad IDE-re? mer csak akkor jó
  • Richardix
    .com-ra végződő e-mailcímemel regelj (pl.: gmail.com)
    Darksector:
    Jobbklikk a daemon tools ikonjára, preferences, advanced és ott mindent pipálj ki. Ha ezek után se sikerült akkor nemtom, esetleg restart.
  • The Protector
    cracket a népnek