Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Három órától még a Watchmen episode is hosszabb volt, sõt igazából lehet nincs is 3 óra, mert az elsõ pár küldetés kb 5-ig max 10 perces, utolsó 2-3 ami hosszabb. Azért a 6-8 óra megvan szinte minden játéknál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem is teljesen üres a DTE pedig és még szépen be is lassítja a gépet oylannyira hogy resetelni kell.
Nekem is telhesen üres a DTE pedig és még szépen be is lassítja a gépet oylannyira hogy resetelni kell.
Szasztok, nincs valami külsõ CONFIG-buherálós trükk INVERT MOUSE beállitáshoz??
Én problémámra nincs válasz? :S
DarkSector
Attól függ.
Ilyen minõségben nem hinném.
Ha megnézed a legtöbb játék manapság nem tud több játékidõt kifacsarni magából.
Max ha mész nézelõdsz.
Itt szerintem pont ez a legállatibb, hogy nem hagy nyugton a játék.
Nonstop zsír akció.
plussz ez az ívlövés is messze feldobja azt a kevés játékélményt.
ami ugye egyedül ebben a játékban van eddig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

áh nekem nem akar elindulni a játék... felraktam, meg minden és aztírják h DTE-ben kell vmit átállítani.. de DTE nekem tök üres! heeelp.
Shep
Tudom én ,de 3 óra játékidõ azért nagyon kevés akármennyire vannak benne extrák, amik azért nem olyan nagy dolgok pár új játékos karakter meg fénykép, mindegy ettõl függetlenül én végigviszem még párszor azt hiszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
És ez olyan játék, ahol a készítõk tisztában voltak a rövidségével, mert vannak benne extrák, amikkel újra végig lehet vinni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
Sajnos a végére értem, mert nagyon rövid, viszont végig jól szórakoztam, pörgõs tûzpárbajok, jópofa átvezetõk és a végletekig leegyszerûsített játékmenet. Negatívum a rövidsége, nem igazán nehéz sõt túl könnyû (majd megnézem legnehezebben) és nagyon leegyszerûsített nem túl változatos játékmenet. Egy a lényeg jó kis játék ez, bár nem egy Max Payne vagy Stranglehold, de könnyed kikapcsolódást ígér, ha lejjebb megy az ára lehet beruházok rá.

Lacee86
Demóban lehet, bár ha minimumra tettem, még úgy is elég érzékeny volt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DarkSector
konzolon pont az ellenkezõje, amúgymeg elméletileg kell lennie egy csíknak... konzolon volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ma feltettem a gamet, de lenne egy kis gondom az irányítás kúrva érzékeny és a menûben nem lehet semmi állítani az egér érzékenységen.

DarkSector
na megnéztem, és azt irja ki, hogy valami dll fájl nem található.

DarkSector
hát próbáld ki ba+
😛

Ezt mûködik valamelyik verzióval?http://isohunt.com/torrent_details/72891697/wanted+weapons?tab=summary
DarkSector
nekem egy daemon tools regisztrácios kulcsra lenne szükségem.
ha tudna küldeni 1-et valaki azt megköszönném.

Kösz, mostmár csak a teljes játékot kellene valahogy elindítanom win7 alatt<#hehe>
Elindul a játék valamilyen felbontáson, beállitod a kivánt felbontást és a text piros szinre vált mintha nem megengedett felbontást akarnál kiválasztani, leOK-zod, vársz (nálam) 20 mp-t és VOILA!
HaHa😊
Lehet, hogy a VIDEO OPTIONS-be 😊
Valakinek van ötlete, hogy windows 7 alatt hogy tudom elindítani a játékot?
Nem akarok telhetetlen lenni, de Invert mouse-ra valami ötlet? 😊
Müxik, köszöntem!
Evin
Dehogynem, próbáld meg. Nekem 1magoson szaggatás nélkül fut, csak a nagy felbontású átvezetõknél akad be néha.

Hi!

Probáld ezzel:zuzu7
Szasztok! Kéne egy kis segitség: Honnan tudom letölteni azt a DTE.exe-t ami jó is, mert találtam egyet amit miután bemásolok a daemon tools könyvtárba csak infót ad a fizikai ill. a virtuális meghajtóról és a virtuális meghajtónál anyyit ir, hogy "securom unable to cloak" semmi lehetõség bármire is rákattintani. Próbáltam 4.10-es és 4.30-as daemon tools-al is, ugyan az a szitu. Help!
Prince23
A demóban jó zenék mentek akció közben? pörgõs rokkos?

Gideon Wieth
1 magos procival meg se próbáljam ? 😊 :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Demó alapján:

Grafika jó, mondjuk gyengébb gépeken érdekes lesz, mivel csak felbontást lehet állítani, az meg csak VGA limitált szituban hoz eredményt.
Irányítás borzalmas, túl fordul a kamera állandóan, de mivel mindig fedezék nélkül kell célozgatni, így annyira nem megy a siker rovására.
Fedezékes módszer valahogy nem jön be, nem tudom miért, de most tolom újra a Gears Of Wart, ott sokkal jobban bejön, használhatóbb.
A golyókanyarítás nem üt akkorát mint vártam.
Ennek ellenére mint TPS fogyasztható, csak az a kamera menne szinkronban az egérrel...

Shep
Nálam miért nem jelenek meg ezek a képek?

Lacee86
3 perc alapján benyomás (a demoról beszélek egyelõre): a menüben egyszerûen nem tudom áttenni a felbontást, mert mindig visszaugrik. Ezenkívül abszolút nincs semmi grafikai beállítási lehetõség. Játék közbeni irányíthatóság elég rossz. Szóval eddig nem sok jóval kecsegtet. 😞

Prince23
Elõzetes

vg szerint csak áprilisban jön ki pc-re...

balee4
no végre elindult a game 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lacee86
Áááááááá, gamepad be volt dugva, amiatt volt. Kihúztam, és azonnal jó lett. Köszi, magamtól eszembe nem jutott volna...

Evin
Van gampad/joystick bedugva? Dx9/PhysX friss?

Lacee86
Hali! A demot szerettem volna kipróbálni, de nem indul el, hanem helyette ezt írja ki.

Application has crashed: C++ exception
Invalid connection; source button/axis/direction does not exist

-------------------------------

Callstack:

Wanted (???) ???

Current thread: Main
Script stack:
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:350
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:106
virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:341
virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46
connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:315
setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:259
setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:250
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:33
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:21
init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:164
create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:97
init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33
init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142
init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:59
data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33

System information:
Application version : 1.0.49.10788
CPU : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (2 cores); SSE; SSE2; SSE3
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 8500 GT / nv4_disp.dll<6.14.11.8206>
Memory : 2047 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output)

Fent volt ez a visual C++ 2005-ös meg 2008-as verziója is, letöröltem a 2005-öst, de akkor se lett jó. Mi lehet a gond?

Evin
Tudja valaki mire jók a titkos kódok. Valami DVD-n kellene használni, de milyen DVD-n, a filmen?

Bocs a hülye kérdésért, de a felbontást, hogy lehet feljebb rakni, mert nekem sehogy sem akar sikerülni.
TaRka0107
Hát sok játékot vittem már át szal annyira nem vok analphabéta, csak néha vannak ilyenek h egyszerû dolgokat nem veszek észre😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

balee4
gyerekek, nekem ez nem emegy, fel sem tudom telepíteni ezt a DT Pro-t, van egy ökör leírás hozzá...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Akkor ez a játék nem neked való, ha azt amit a tréningen tanítottak nem tudod alkalmazni.

TaRka0107
Már sikerült elindítani😄 Csak most a SWAT kommandóst kell megölni de nem tom hogy hogy😄😄

bandi007
Hy all!

Sikerült feltelepíteni a gammát, de nem engedi a felbontást 800*600 nál nagyobb felbontásra állítani...
Hol lehetne átírni...?
THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Shep
Írjátok már le, ti mit csináltok, hátha kiderül hol szúrjátok el.

Shep
Á amatõrködtök itt össze vissza, 😊 pedig már le is írtam mit kell csinálni, aprólékosan lépésrõl lépésre. Többet már nem tudok segíteni, várjatok a crackre, jobbat nem tudok.

TaRka0107
Valaki Help PLS!!

TaRka0107
Már Warezosokból is vannak Pro-k med-ek meg low-ok😄?