1689
-
#1489 Felkéne, tudom - de mire hazaérek a halálba kívánom a teljes billentyűzetet... csak a W-A-S-D gombokat vagyok hajlandó használni, meg az egeret a lövöldözéshez.
Meg nézem a VB-t, és néha valami mangát, sci-fi-sorozatot.
-
#1488 Ja ahelyett hogy kezed járna meg az uploadod a netre felfelé a sok magyarítás amire már agyonkapart arccal vár mindenki
Semmi rosszindulat nincs bennem de pörögjél fel
(Nehogy komolyan vedd csak poénkodok) -
#1487 Ma ilyen hírolvasós napom van...
-
#1486 A fejlesztőktől kérdezd... -
gregtom6 #1485 És miért nincs zene a főmenüben, a különböző vending machine-oknál, meg az olyan gépeknél, amelyből cuccokat lehet venni, ott sincs zene.
Az 1-ben ezeknél a gépeknél volt zene, amikor belenéztél. -
gregtom6 #1484 Erre választ kérnék, és próbálta már valaki az 1.003-ra patchelt BioShock 2-vel a proper reloaded cracket? -
#1483 Steam-en 20 órán át megint 15€ a játék. -
gregtom6 #1482 A somethinginthesea.com oldalon található információkat feltették vmelyik oldalra magyar fordításban?
Vagy ha nem, angolul a fontosabb dolgokat, amik kiderültek az oldalról? Mert annyi levél, meg jegyzet van ott, és nem akarok mindent elolvasni. -
gregtom6 #1481 Ezeket eddig is tudtam, mint korábban írtam is.
És nemtom, miért pofátlanság, ha óvatos vok, de mind1.
Nem attól vagyok óvatos, h a crack miatt megy-e a játék, v sem, hanem attól, hogy teljes mértékben megy-e.
Nemtom emlékeztek-e a Driver Parallel Lines esetére, h a rossz crack miatt láthatatlan volt a fegyver.
Vagy jobb példa:
GTA3-ban anno a szar crack miatt nem lehetett betölteni a mentéseket.
Vagy az AC1-nél még a régi törésnél kilépett Jeruzsálembe menet a játék...
Sztem az nem baj, ha valaki óvatos ezek után. De javíts ki, ha tévednék. -
#1480 Sehonnan. Legalábbis én még nem láttam. Egyébként a DLC-k a multihoz vannak, azzal meg úgysem tudsz játszani ha warezolsz.
Ami nfohump-on van és nincs mellette nuked felirat/embléma, az működik.
Különben minden játék esetében minden verzió tök ugyanaz (maga a játék minden esetben clone, azaz pontos képe az eredeti lemeznek), csak a mellékelt törés különbözik. Ergo azt töltöd le ami jólesik, max ha nem jó a mellékelt törés, keresel hozzá egy másikat mondjuk a jó öreg gamecopyworld-ön.
Töltsd le és ha baj van akkor kérdezz. Az hogy letöltöd és még óvatos is vagy az valljuk be, már a pofátlanság határait súrolja:D
Szerintem ennyi elég is volt a témából, ha van még kérdésed, nyiss egy wareztopikot. -
gregtom6 #1479 Ja, és persze a DLC-k honnan tölthetők a játékhoz? -
gregtom6 #1478 Igen, ismertem eddig is az oldalt, ugyanúgy fent van az Assassin's Creed SKIDROW-os változata is, és egy SZÓVAL SEM ír arról, h azzal talán nem megy minden tökéletesen a játékban. -
gregtom6 #1477 Félreértés ne essék, a Valve-ban megbízok. -
gregtom6 #1476 Én steamen nem fogok venni játékot, mert tartok az online vételektől. -
#1475 Ilyenkor elbattyogsz az www.nfohump.com-ra és megnézed, amire ezt a választ kapod:
BioShock 2 (c) 2K Games *PROPER* RELOADED
Azokat a házibarkács szemeteket amiket krekkelni sem kell felejtsd el. A játékok 90%-ra nem lehet javítást telepíteni az eredeti exe nélkül.
(A hét elején ~2000Ft volt Steam-en) -
gregtom6 #1474 Üdv.
Mivel nincs külön w... topik, ezért itt kérdezem meg.
Melyik az a w. verzió, amelyik tökéletesen megy? Illetve van-e olyan, mint anno a BS-nél, h csak felteszed, és crackelni sem kell?
Komoly választ várok, és a kérdésemre válaszoljatok.(ne azt, h vegyem meg)
Kösz. -
#1473 Steamen még 3 órán át 15€ a játék, és további 170 játék-ot adnak 50-75%-os leértékeléssel. -
#1472 Nem hagytam, hogy nekikezdjen, azonnal ontottam az olmot, reflexszerűen.
Amúgy, kb. 20 perce gördült le a teljes stáblista. Rendesen "ott maradtam" a játék végén.
Minden spoiler nélkül, hihetetlen mit ki nem tudtak hozni a történetből a készítők!
A több szemszög, az ellenfelek, a sztori, a hekkelés, a szövetség, és más egyéb miatt, ami az eufória miatt nem jut eszembe és amúgy is már korábban elhangzottak, tényleg fantasztikus élményt volt!
-
#1471 Hát én hogy meglepődtem, amikor rögtön hardon indultam neki (végülis így is vittem végig), amikor az első splicer egy ócska rozsdás csővel egy ütéssel fél életemet leszedte.
Minimum azt hittem Big daddyként ilyesmire immunis vagyok, de úgy tűnik az Alpha Series csak gumi ruhát kapott.
Amúgy, ha már meghekkelted, akkor elég lett volna nézned amint a mérges gázban megfullad, amit ráereszt a drága Health Station. -
#1470 1919 - a hangfelvételen mondja is.
-
#1469 Az elején kicsit meglepett, és csak később Lamb és mások hangfelvételeiből jöttem rá, hogy miért vagyok olyan sérülékeny, hogy a Splicerek nyomi lövéseitől is hangosan sérülök [shotguntól 3 bekapott lövés és szinte végem]... medium fokozaton.
Ja és még valami: délelőtt a Siren Alley-pályaszakasz körül, vettem észre, és alig hittem a szememnek: az egyik Brute Splicert már kellően lesebeztem, és éppen újratöltöttem az .50 kaliberest, amikor azt látom, hogy odapattan az Életerő Állomáshoz [amit korábban fel is hekkeltem] és életerőt vételez!
"Na, pazzeg, azt már nem" és ami a csövön kifért ontottam rá az olmot :_)
-
#1468 Én konkrétan egész délelőtt ezen a pályán bolyongtam: Ryan Amusements
Ahogy tettem az első rész esetében [igaz, akkor már magyarul], most is MINDEN hangfelvételt meghallgatok és/vagy elolvasok, minden zegzugba benézek, és hackelek ezerrel [na, meg anyázok, amikor harmadszorra is vörös mezőbe nyúlva jönnek az őrszemek :)], imádom a lövegtornyokat és az őrszemeket az oldalamra állítani, a Plasmid és Tonic slotokat is gyűjtöm rendesen, fegyvereket is tápolom, de így is komoly harcok voltak a Brute-okkal, és a Big Daddy-kkel.
Talán, mondanom sem kellene, az összes eddigi Little Sister-t elengedtem...
Ahogy Tinman kolléga is írta már, valóban óriási érzés Big Daddy-vel nyomulni [kérdés: ugye nem az én 5.1-em lett hülye, hogy némelykor olyan, mintha a BD-nknek nem döngő léptei lennének, máskor meg igen?].
A Big Sisterek félelmetesek - a sikollyal, ugrálással... hihetetlen, de eddig majd' mindegyiktől fostam :)
Szinte minden komolyabb cselekedetem után mentek :)
-
#1467 Sziasztok!
Én is beléptem a klubba, és játszom ezzel a pompás játékkal. Én ebben a pillanatban ismerkedem a Multijával. Felvehetnétek LiVE-ra, a felhasználónevem: forma15attila
Üdv! -
#1466 Úgy látszik, csak mi 30-asok tudjuk élvezni a multiját:) A fiatalok többségének nem tetszik. Persze ez jó, hiszen igen kellemes, többnyire csalásmentes meccsek vannak. Én is imádom, magam is beleraktam vagy 20 órát a multiba:) -
#1465 Múlt szombaton reggel nekikezdtem Bioshock 2-nek, bele is tettem aznap 6 órát, majd vasárnap még 7-et.
Kiba. rendben van ez az FPS. Az első rész persze picivel jobban tetszett, de az, hogy Big Daddy-vel lehet tolni már eleve megadja az alaphangulatot.
Persze sok benne a scriptelt téma, de emellett nagyon sok random harc is kialakul, durva jó csatákat éltem át benne, főleg amikor a Little Sistereket kell védeni, vagy éppen az ellenséges Big Daddy-ket kell leölni.
Oltárira feldobja a hangulatot, hogy van fejlődés, vannak skillek, sőt az enemy gyengeségeit lehet kutatni és nagyon nem mindegy milyen a kutatás folyamata.
Iszonyú jó az erőegyensúly, ugye mi csak egy 1. szériás Daddy-k vagyunk, naná, hogy a sokadik generációs Daddyk nagy kihívást jelentenek eleinte.
A fegyverek szenzációs jól használhatók, ráadásul fejleszthetők és ez meg is látszik a használhatóságukon. Eszméletlen jó kombókat lehet összehozni a fegyverek és képességek használatával. Rögzíthető tornyok, CSAPDÁK, hackelhető security és rengeteg interakció a dolgokkal!
Volt már a játékban 2-3 olyan történés, hogy azt mondtam ez már majdnem epikus volt!
És a kényes linearitás kérdése is rendben van! Bár van fő cél és fő irány, el lehet szépen kószálni a pályán titkos dolgok után kutatva.
Egyes helyzetekben döntési lehetőség is van, mely a későbbi "életünket" befolyásolja.
A hangulat is rendben van, ütött kopott, rozsdás, folyik a víz a pofánkba, füst, gőz, elárasztott helyek, kihívást jelentő változatos ellenfelek! Itt nem ződ' sün, meg kék sün' van... A boss fightok is jól kiegyensúlyozottak, jól kihasználhatók a terep adottságai.
A hangok egyszerűen fenomenálisak! 5.1-ben élvezem és néha mikor lesben állok csöpög szépen lassan a fém sisakomra a víz, majdnem kedvem lenne megtörölni a fejem. Zenék pedig nagyon megemelik a feszültséget/adrenalint... totál beparáz az ember és tudja, hogy rossz vége lesz, és készül rá, mégis váratlanul éri, amikor megtörténik.
A pályatervezés is nagyon változatos, logikusan felépített, nem lineáris van itt minden... és minden leromlott, lepusztult, alig működnek az elektromos dolgok is. Ahogy jár/kel az ember, folyamatosan éreztetik vele, hogy a víz alatt van, párszor ki is kerülünk a tengerbe...
Nem egyszer volt, hogy 3-4 órát voltam egyetlen pályán!!!
Meg mekkora már, amikor messziről hallani az ellenséges Daddyk hangját ahogy morognak, majd reng a lábuk alatt a faszerkezet /nem összetévesztendő a faszamárral és a faszállító autóval/, majd pár mp-re néma csend, majd dang-dang-dang, ahogy ütik a Little Sisterek átjáróját és ekkor már tudod, hogy durva harcnak nézel elébe, elkezded lepakolni a csapdalövedékeket, majd 1-2 turretet, lehetőleg valami tócsa környékén próbálkozol, hogy tudd majd sokkolni, vagy decoy, vagy csapda... aztán eljön a nagy küzdelem, úgy fogy a medikit, mint a szaloncukor, pumpálod az ólmot, a dögbe, égeted, sokkolod, fagyasztod, de állja a sarat... nagyon támad, elfogy a lőszer, gáddemit! Jön a melee, hárítasz a fúróddal, majd durván betámadsz drill dash-el, közben a kislány meg sír és kiabál a Daddy-je után. Végül eldől, olyan hangot ad, mint egy utolsót lélegző elefánt, már szinte sajnálod.
Kemény küzdelem volt, de csak sikerült megfektetni, a kislány meg ott térdel a halott védelmezője felett és sír. Ha helyén van a szíved felkarolod, majd együtt mentek tovább.
Ja, és jók az achik is, igaz én PC-n tolom, de itt is van Live, működik is ahogy kell :-)
Tegnap végül végigtoltam Bioshock 2-öt (8.5/10 lett nálam) és volt vagy 23 óra gametime! Na mondom akkor legyen, megnézem a multit.
Atyaég... hosszú évek óta most multiztam először. Fura volt újra, élő intelligencia ellen.
31 vagyok maholnap, de a velem hasonszőrű fiatalkákat öröm volt ledarálni :-P
Aztán néztem az órát és látom, hogy már 4 órája multizok. Na erről ennyit, többet nem nagyon kéne, nem jó a függés, elég a single függőség.
Amúgy elég frankó a multi része, csomó fejlődési lehetőség, csapda, kutatás egyebek van benne, ami baromi jó... DE, hogy lvl50-esekkel pakolja össze a lvl2-5-ös kezdőket az nagy gáz, hiszen ezernyi dolog van lockolva egy kezdőnek, míg nekik már minden fel van oldva, így iszonytatóan kiegyensúlyozatlan. Kár érte.
Összességében a Bioshock 2 egy nagyon rendbe csapott FPS, mérföldekkel kiemelkedik a PC-s FPS mocsár bűzlő teremtményei közül. Iszonyú jól szórakoztam végig!
Őszintén örülök, hogy megvettem anno az utolsó darab CE-t az 576-ba, pedig mit gondolkodtam rajta... most sírna a lelkem. Megyek bekereteztetem a 3 posztert és megy szépen fel a falra.
Szeretném itt is megkérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó, TÖKÉLETES állapotú vagy bontatlan BIOSHOCK 1(!) gyűjtői kiadása, PC-re, kizárólag ANGOL verzió érdekel, törött Big Daddy kizáró ok!
15.000 Ft-ot hajlandó vagyok érte adni! -
Aspyrin #1464 Köszi! :) -
#1463 Igazából 3 van, csak az egyik rossz végén dönthetsz még jól. -
#1462 még csak 1x játszottam végig, de youtube-on azt írják h 4 alternative endings: http://www.youtube.com/watch?v=I5XSHtPSxFw -
Aspyrin #1461 Hétvégén végigjátszottam. Rövidebbnek tűnt, mint az első rész. Itt is alternatív módja van a befejezésnek? Minden kis csajt megmentettem. :) -
#1460 Az viszont lehet..... :) -
#1459 Ez engem is érdekel, nekem se reagált, de van egy sanda gyanúm, hogy valami multis cucc. -
#1458 Hali!
Volna egy érdekes kérdésem! (újra... :P)
A gombkiosztásnál szerepel egy olyan, hogy " TELEKINESIS SHIELD"....
ezt a pajzsot hogy és mikor tudom aktíválni? Mert a kisztott gombra (ALT) semmit se reagál, még harmadik szionten se.... :P
A neten se találtam róla semmi infót.... :P
Valaki tud valamit? -
#1457 Neked akkor a Serious Sam való. -
#1456 Valóba felejtős ilyen hozzáállással. Tényleg ne stresszeld magad, csak rosszabb lesz. -
#1455 Ebben Big Daddy vagy, tehát még kevesebb:) -
steweee #1454 az első résszel játszok, még az elején tartok. elég gagyi abban sztem az rpg-s harcrendszer, gondolván arra hogy alig van lőszer, úgy kell párért kucsorogni az automatáknál. jobb szeretem ha ömlik ki a géppityból a skuló :)
a második részben is erre kell majd számítani ? mert az első rész felejtős nekem, de ebben az esetben a folytatás is az lesz... -
#1453 Nem tudom, próbáld ki:) Nekem Steam-es van, ott logikusan nem kell:) -
#1452 Köszönöm a választ! A multi közben benne kell lennie a meghajtóban a dvd lemeznek vagy csak fel kell telepíteni a játékot és vissza is rakható a dobozába? (féltem a lemezt) -
#1451 Mindig vannak elegen. -
#1450 A multit mennyien tolják?