BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Szóval hali még1x,a problémán h újratelepítés után nem olvassa be a mentéseket!Mi lehet a gond?Elõre is köszi!
Újratelepítés után nem olvassa be a mentéseim?Mi lehet a gixer?Elõre is köszönöm!! Üdv.!<#lama>#lama>
Legjobb ha a SPACE ról visszaállítod E re mert akkor nem baszakodik a program..... :P
Volna egy érdekes kérdésem!
A gombkiosztásnál szerepel egy olyan, hogy " TELEKINESIS SHIELD"....
ezt a pajzsot hogy és mikor tudom aktíválni? Mert a kisztott gombra (ALT) semmit se reagál, még harmadik szionten se.... :P
A neten se találtam róla semmi infót.... .P

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem sajnos angol a játék. És az a bajom, hogy az elején tartok a játéknak. Legyõztem egy valamit. És elõször sikerült felvennem a lányt.
És most kiírta, hogy 2 gather-bõl nulla. Nem tudom, mi az, és hol lehet megtalálni. Tudnátok segíteni?
[merlinw.org]

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Next PC upgrade: 2022
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
De ha már itt tartunk, az is rohadtul unalmas, hogy a topikok túlnyomó része tele van hozzád hasonló önjelölt "s*ggembenisfejemvan" megmondóemberekkel, úgyhogy megkérlek hogy ezt most azonnal fejezd be. Azért valamivel régebb óta járok ide mint te, tisztában vagyok vele, hogy mit és hogyan csináljak ezen a fórumon. Engem nem érdekel, hogy Te mit szertnél itt olvasni, ha nem tetszik amit írok, ugord át (hogy ezt hányszor kellett leírnom az elmúlt majd' 10 évben hozzád hasonló fórumozóknak). A véleményemet nyilván nem kell szentírásként kezelni, nem is akarom ráderõszakolni, veled ellentétben.
És igen, megvettem, tádááám!
Nyilván nem lenne jogomban olyasmit fikázni, amiért nem adtam ki pénzt, de ha már itt tartunk, a zsebemben se turkálj már légyszíves, azért álljon meg a menet.
Abba már nem mennék bele, hogy amit a kritikáról írtál miért baromság, inkább azt mondom, folytasd ezt ott, ahol szívesebben fogadják a hozzád hasonlatos megmondóembereket.
A véleményedre pedig kb. ugyanannyira vagyok kíváncsi, mint Te az enyémre, úgyhogy az ilyen "jól van fiam" -kaliberû hozzászólásaidtól a jövõben kímélj meg. Peace out drága barátom!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szerintem stílusos, hangulatos szép grafikája van a játéknak. A játékmenet nem olyan jó, mint az elsõ, de nem rossz az sem. A multi egyébként jobb mint a single, sokan vannak, nincsenek csalók, élvezetes. Tegnap is vagy 6 órát játszottam. Ennyi.
Mindenkinek joga van leírni a véleményét, de nem értem miért hiszi bárki is, hogy érdekel valakit a lehúzó kritikája. Itt most lehetnék "jópofa" és megkérdezhetném, hogy megvetted a játékot? Ha nem akkor max csendben maradni van jogod.
Rohadtul unalmas, hogy az egyész magyar fórumozás önjelölt szubjektív kritikusok baromságaival van tele, ahelyett, hogy a játékok pozitívumaival, a játékmenettel és egymás segítésével foglalkozna. Hiszen ez lenne az igazi célja...
A kritikának csupán a megjelenés idején van létjogosultsága amíg az emberek eldöntik beruháznak-e rá vagy sem. Utána a kutyát sem érdekel, csak feleslegesen koptatod.
[merlinw.org]
Hát te nem vagy komplett...
[merlinw.org]
Ezzel szemben COD az multi játék, és nem 3 órás single részéért vették. :D
[merlinw.org]
más. de rosszkor jelent meg...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ha ez jelent volna meg elõször, istenítenék....
nem rossz játék ez, csak rosszkor jelent meg, sokan játszanak pl. MW2, BC2 meg még másokkal, ha már FPS...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A Sinclair Deluxe ba hogy jutok be?azt írja hogy a fúrót kell használni,de hiába fúrom azt a törmeléket ami elállja az utam.
If you are already logged onto a profile (local or online), sign out (Create profile button will only become visible when you aren’t logged into anything)
Click on ‘Create new profile’ button.
In the dialog box that pops up DO NOT hit continue. Hitting continue will take you to a registration page for an ONLINE profile – that’s not what we want.
Once in the ‘Create Gamer Profile’ window, scroll down so that you can see the bottom paragraph.
Look for the hyperlinked ‘created a local profile’ link in last paragraph. Clicking this will allow you to create a new offline profile.
És már lehet is menteni...
Itt mi lehet a gond,ha oda megyek a falhoz a nyíl megfordul,bug?