BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg nézem a VB-t, és néha valami mangát, sci-fi-sorozatot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmi rosszindulat nincs bennem de pörögjél fel<#banplz>#banplz>
(Nehogy komolyan vedd csak poénkodok)
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az 1-ben ezeknél a gépeknél volt zene, amikor belenéztél.
Vagy ha nem, angolul a fontosabb dolgokat, amik kiderültek az oldalról? Mert annyi levél, meg jegyzet van ott, és nem akarok mindent elolvasni.
És nemtom, miért pofátlanság, ha óvatos vok, de mind1.
Nem attól vagyok óvatos, h a crack miatt megy-e a játék, v sem, hanem attól, hogy teljes mértékben megy-e.
Nemtom emlékeztek-e a Driver Parallel Lines esetére, h a rossz crack miatt láthatatlan volt a fegyver.
Vagy jobb példa:
GTA3-ban anno a szar crack miatt nem lehetett betölteni a mentéseket.
Vagy az AC1-nél még a régi törésnél kilépett Jeruzsálembe menet a játék...
Sztem az nem baj, ha valaki óvatos ezek után. De javíts ki, ha tévednék.
Ami nfohump-on van és nincs mellette nuked felirat/embléma, az mûködik.
Különben minden játék esetében minden verzió tök ugyanaz (maga a játék minden esetben clone, azaz pontos képe az eredeti lemeznek), csak a mellékelt törés különbözik. Ergo azt töltöd le ami jólesik, max ha nem jó a mellékelt törés, keresel hozzá egy másikat mondjuk a jó öreg gamecopyworld-ön.
Töltsd le és ha baj van akkor kérdezz. Az hogy letöltöd és még óvatos is vagy az valljuk be, már a pofátlanság határait súrolja:D
Szerintem ennyi elég is volt a témából, ha van még kérdésed, nyiss egy wareztopikot.
[merlinw.org]
BioShock 2 (c) 2K Games *PROPER* RELOADED
Azokat a házibarkács szemeteket amiket krekkelni sem kell felejtsd el. A játékok 90%-ra nem lehet javítást telepíteni az eredeti exe nélkül.
(A hét elején ~2000Ft volt Steam-en)
[merlinw.org]
Mivel nincs külön w... topik, ezért itt kérdezem meg.
Melyik az a w. verzió, amelyik tökéletesen megy? Illetve van-e olyan, mint anno a BS-nél, h csak felteszed, és crackelni sem kell?
Komoly választ várok, és a kérdésemre válaszoljatok.(ne azt, h vegyem meg)
Kösz.
[merlinw.org]
Amúgy, kb. 20 perce gördült le a teljes stáblista. Rendesen "ott maradtam" a játék végén.
Minden spoiler nélkül, hihetetlen mit ki nem tudtak hozni a történetbõl a készítõk!
A több szemszög, az ellenfelek, a sztori, a hekkelés, a szövetség, és más egyéb miatt, ami az eufória miatt nem jut eszembe és amúgy is már korábban elhangzottak, tényleg fantasztikus élményt volt!
Minimum azt hittem Big daddyként ilyesmire immunis vagyok, de úgy tûnik az Alpha Series csak gumi ruhát kapott. <#hehe>#hehe>
Amúgy, ha már meghekkelted, akkor elég lett volna nézned amint a mérges gázban megfullad, amit ráereszt a drága Health Station. <#ravasz1>#ravasz1>
Ja és még valami: délelõtt a Siren Alley-pályaszakasz körül, vettem észre, és alig hittem a szememnek: az egyik Brute Splicert már kellõen lesebeztem, és éppen újratöltöttem az .50 kaliberest, amikor azt látom, hogy odapattan az Életerõ Állomáshoz
"Na, pazzeg, azt már nem" és ami a csövön kifért ontottam rá az olmot :_)
Ahogy tettem az elsõ rész esetében
Talán, mondanom sem kellene, az összes eddigi Little Sister-t elengedtem...
Ahogy Tinman kolléga is írta már, valóban óriási érzés Big Daddy-vel nyomulni
A Big Sisterek félelmetesek - a sikollyal, ugrálással... hihetetlen, de eddig majd' mindegyiktõl fostam :)
Szinte minden komolyabb cselekedetem után mentek :)
Én is beléptem a klubba, és játszom ezzel a pompás játékkal. Én ebben a pillanatban ismerkedem a Multijával. Felvehetnétek LiVE-ra, a felhasználónevem: forma15attila
Üdv! <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
[merlinw.org]
Kiba. rendben van ez az FPS. Az elsõ rész persze picivel jobban tetszett, de az, hogy Big Daddy-vel lehet tolni már eleve megadja az alaphangulatot.
Persze sok benne a scriptelt téma, de emellett nagyon sok random harc is kialakul, durva jó csatákat éltem át benne, fõleg amikor a Little Sistereket kell védeni, vagy éppen az ellenséges Big Daddy-ket kell leölni.
Oltárira feldobja a hangulatot, hogy van fejlõdés, vannak skillek, sõt az enemy gyengeségeit lehet kutatni és nagyon nem mindegy milyen a kutatás folyamata.
Iszonyú jó az erõegyensúly, ugye mi csak egy 1. szériás Daddy-k vagyunk, naná, hogy a sokadik generációs Daddyk nagy kihívást jelentenek eleinte.
A fegyverek szenzációs jól használhatók, ráadásul fejleszthetõk és ez meg is látszik a használhatóságukon. Eszméletlen jó kombókat lehet összehozni a fegyverek és képességek használatával. Rögzíthetõ tornyok, CSAPDÁK, hackelhetõ security és rengeteg interakció a dolgokkal!
Volt már a játékban 2-3 olyan történés, hogy azt mondtam ez már majdnem epikus volt!
És a kényes linearitás kérdése is rendben van! Bár van fõ cél és fõ irány, el lehet szépen kószálni a pályán titkos dolgok után kutatva.
Egyes helyzetekben döntési lehetõség is van, mely a késõbbi "életünket" befolyásolja.
A hangulat is rendben van, ütött kopott, rozsdás, folyik a víz a pofánkba, füst, gõz, elárasztott helyek, kihívást jelentõ változatos ellenfelek! Itt nem zõd' sün, meg kék sün' van... A boss fightok is jól kiegyensúlyozottak, jól kihasználhatók a terep adottságai.
A hangok egyszerûen fenomenálisak! 5.1-ben élvezem és néha mikor lesben állok csöpög szépen lassan a fém sisakomra a víz, majdnem kedvem lenne megtörölni a fejem. Zenék pedig nagyon megemelik a feszültséget/adrenalint... totál beparáz az ember és tudja, hogy rossz vége lesz, és készül rá, mégis váratlanul éri, amikor megtörténik.
A pályatervezés is nagyon változatos, logikusan felépített, nem lineáris van itt minden... és minden leromlott, lepusztult, alig mûködnek az elektromos dolgok is. Ahogy jár/kel az ember, folyamatosan éreztetik vele, hogy a víz alatt van, párszor ki is kerülünk a tengerbe...
Nem egyszer volt, hogy 3-4 órát voltam egyetlen pályán!!!
Meg mekkora már, amikor messzirõl hallani az ellenséges Daddyk hangját ahogy morognak, majd reng a lábuk alatt a faszerkezet /nem összetévesztendõ a faszamárral és a faszállító autóval/, majd pár mp-re néma csend, majd dang-dang-dang, ahogy ütik a Little Sisterek átjáróját és ekkor már tudod, hogy durva harcnak nézel elébe, elkezded lepakolni a csapdalövedékeket, majd 1-2 turretet, lehetõleg valami tócsa környékén próbálkozol, hogy tudd majd sokkolni, vagy decoy, vagy csapda... aztán eljön a nagy küzdelem, úgy fogy a medikit, mint a szaloncukor, pumpálod az ólmot, a dögbe, égeted, sokkolod, fagyasztod, de állja a sarat... nagyon támad, elfogy a lõszer, gáddemit! Jön a melee, hárítasz a fúróddal, majd durván betámadsz drill dash-el, közben a kislány meg sír és kiabál a Daddy-je után. Végül eldõl, olyan hangot ad, mint egy utolsót lélegzõ elefánt, már szinte sajnálod.
Kemény küzdelem volt, de csak sikerült megfektetni, a kislány meg ott térdel a halott védelmezõje felett és sír. Ha helyén van a szíved felkarolod, majd együtt mentek tovább.
Ja, és jók az achik is, igaz én PC-n tolom, de itt is van Live, mûködik is ahogy kell :-)
Tegnap végül végigtoltam Bioshock 2-öt (8.5/10 lett nálam) és volt vagy 23 óra gametime! Na mondom akkor legyen, megnézem a multit.
Atyaég... hosszú évek óta most multiztam elõször. Fura volt újra, élõ intelligencia ellen.
31 vagyok maholnap, de a velem hasonszõrû fiatalkákat öröm volt ledarálni :-P
Aztán néztem az órát és látom, hogy már 4 órája multizok. Na errõl ennyit, többet nem nagyon kéne, nem jó a függés, elég a single függõség.
Amúgy elég frankó a multi része, csomó fejlõdési lehetõség, csapda, kutatás egyebek van benne, ami baromi jó... DE, hogy lvl50-esekkel pakolja össze a lvl2-5-ös kezdõket az nagy gáz, hiszen ezernyi dolog van lockolva egy kezdõnek, míg nekik már minden fel van oldva, így iszonytatóan kiegyensúlyozatlan. Kár érte.
Összességében a Bioshock 2 egy nagyon rendbe csapott FPS, mérföldekkel kiemelkedik a PC-s FPS mocsár bûzlõ teremtményei közül. Iszonyú jól szórakoztam végig!
Õszintén örülök, hogy megvettem anno az utolsó darab CE-t az 576-ba, pedig mit gondolkodtam rajta... most sírna a lelkem. Megyek bekereteztetem a 3 posztert és megy szépen fel a falra.
Szeretném itt is megkérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó, TÖKÉLETES állapotú vagy bontatlan BIOSHOCK 1(!) gyûjtõi kiadása, PC-re, kizárólag ANGOL verzió érdekel, törött Big Daddy kizáró ok!
15.000 Ft-ot hajlandó vagyok érte adni!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Volna egy érdekes kérdésem! (újra... :P)
A gombkiosztásnál szerepel egy olyan, hogy " TELEKINESIS SHIELD"....
ezt a pajzsot hogy és mikor tudom aktíválni? Mert a kisztott gombra (ALT) semmit se reagál, még harmadik szionten se.... :P
A neten se találtam róla semmi infót.... :P
Valaki tud valamit?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
a második részben is erre kell majd számítani ? mert az elsõ rész felejtõs nekem, de ebben az esetben a folytatás is az lesz...
www.gportal.hu/bioshock
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
PATCH #3 LIST
* Fixed MP freezing and connectivity issues
* Implemented color-blind friendly hacking UI.
* Fixed further issues related to HUD stretching.
* Resolved functionality issues related to NVIDIA 3D Stereo options. Option in the Single Player Options Menu was removed and is now activated through the NVIDIA hardware.
* Fixed an issue where the User's whole vision would become blurred while using ironsights in DirectX10.
* Fixed a problem where trying to install a patch manually through the appdata directory would not work properly.
* Fixed an exploit in Multiplayer involving Rebirth
* The "Reset All" option in the Multiplayer Controller Settings now functions properly.
* Fixed further issues related to plasmid gene bank hotkeys not taking effect in-game.
* Resolved a problem where two parties consisting of five players were unable to join the same game lobby for any game mode except Survival of the Fittest.
* Fixed various localization bugs for Multiplayer
* Fixed an issue where task switching while in a game lobby would not initiate.
* Improved security for various weapon loadout files and fixed related exploits.
* Fixed issue where the title will fail to direct the user to the proper lobby when a join-able match is in session and the user accepts a game invite or attempts to join session in progress.
* Fixed issue when BioShock 2 fails to apply the title update when the files are placed in the appdata directory manually
* Fixed text overrun on the Corpse counter from the first Little Sister
* There are 53 achievements available to the user after installing TU 047.
* Fixed issue where BioShock 2 is listed as two separate games in the Games for Windows - LIVE guide after installing the title update and earning achievements.
* Fixed Spanish language issue where text overrran the textbox provided on the multiplayer lobby
* Fixed German language map title for Fontaine Fisheries
* Players can automatically reach rebirth rank 40 with any rank rebirth profile by viewing the epilogue within the apartment.
* Changes made to customizable controls using the "Reset All" function are not saved when the game is restarted.
* Fixed issue where the title will fail to properly task switch while in a game lobby when account management is chosen on Vista x86 PCs
* Fixed exploit where the user can modify the user specific .ini to acquire weapon loadouts before reaching the appropriate rank
Next PC upgrade: 2022
Tehát max egy warez-t használó, eredeti Live-os játékot nem birtokló ember küldené el neked.
Egyébként is az egész játék nincs 6 óra, nem olyan rossz játék ez, hogy ne lehessen elölrõl kezdeni:)
[merlinw.org]
valaki könyörüljön rajtam és adjon nekem mentéseket nagyon szépen kérem,ne kelljen elölrõl kezdeni könyörgöööööm!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>