1689
-
#1529 Túléljük:) -
#1528 Nem jön PC-re egyik DLC se.
-
mokacsin #1527 Én is most kezdtem nyomi a játékot,de hülyeség így leírni,mert senkinek sem egyforma az izlése! Tudnék én is olyan játék címeket felsorolni ami szerintem egy nulla,de megköveznének érte,mert sok embernek meg az-az élete! A grafikárol meg annyit,hogy a Metro 2033-at full grafikán nyomtam és nem sokkal kaptam attól sem többet! Szerintem jó kis játék! A magyar feliratért meg ezer köszönet! -
#1526 Talán egy telepített kódekcsomag okozhatja. Amit felrak a játék, annak elégnek kell lennie a helyes működéshez.
Talán frissíts DirectX-et meg vga drivert. -
DeDy #1525 Csak épp a hangulat vész el az ilyen balga megoldások miatt. Semmit nem változott az 1hez képest, ez elég kevés akkor is, de érdekes módon minden tesztben lehúzták, talán mégse velem van a baj. A hangulat az lehet megfog, az atmoszféra, de már láttuk korábban, és semmi változás, szinte kiadták ugyanazt. Ennyi erővel lehetett volna csak valami kieg. vagy dlc. -
#1524 Hali!
Feltettem a gyereknek a warez verziót (nekem megvan az eredeti), olyan gondom van, hogy ha a játékból kilépek a menübe pl. menteni, rángat, ki sem lehet lépni, az egér olyan lassú, valamint az elején a videólejásztásnál is....
a komolyabb gépigényű játékok MW2 stb, csont nélkül megy, tehát valami videólejásztó hiánya lehet.
van valakinek tippje, mi hiányozhat a gépről?
köszi! -
#1523 LOL.Amúgy igazad van,csak nem szabad ennyire indulatosnak lenned.
Amúgy meg tényleg a hangulat a legfontosabb.Ez hiányzik a mai játékokból. -
#1522 Ennek a játéknak az egyik legnagyobb erénye a hangulat.Ha az téged nem fogott meg tényleg nem a te játékod. -
DeDy #1521 Neked meg mi a franc bajod van? Szólt hozzád valaki egy rossz szót is? Ez Bioshock fórum mindenki elmondhatja a véleményét, ha valaki nem áradozik , ezek szerint a te kedvenc játékodról az már baj, crysissal meg menjél játsszál te. A hulla meg nem azért csillogott mert volt nála valami felvehető tárgy, ( ez a játék stílusa omg, mi előtt leugatsz valakit nézz magadba ) Kötekedésből jeles. Ha meg istenítem a játékot meg biztos bólogatsz. -
#1520 Ki a büdös francot érdekel ebben a játékban a por, meg a rombolás? Nem erről szól. Bőven elég hogy folytatták a történetet, az hogy neked ez édeskevés, nos.. ez saját probléma:) A hulla azért csillog mert felvehető tárgyak vannak nála. Hozzá tartozik a játék stílusához. Ahogy minden más, amit Te bugnak nevezel. Egyszerűen, ezt a játékot nem neked készítettek. Ennyi.
Játssz krájzisszal és számold a pixeleket, izgulj a füsteffektre, nedvesedj a fizikától, rombold le a világot:) Vagy mondhatnám, hogy nézz akció filmeket, mi addig elolvasunk egy jó könyvet. -
DeDy #1519 Kipróbáltam eléggé csalódás lett a játék. ( megvártam a magyar feliratot, eddig ki se próbáltam )
Grafika teljesen ugyanaz mint az 1nek, az egész játék teljesen 1 semmi nem változott, csak az irányított karakter személye, és a történet, de ez édes kevés, semmi javulás nincs semmiben. És a rengeteg grafikai bug vagy szimplán igénytelenség, baromira lerontja a játék kedvet. ( pl egy másik big daddy sétálgat a falakon kívül úgy porzik minden lépése mint a szárazföldön, csillog a szétégetett hulla? pf, a vér az ellenfeleken egy vörös négyzet, fizika kb a tárgyak 1/3ának van, ami még nem lenne gond, csak épp azoknak van amiknek kellene, az rendben vagy hogy a 2 tonnás törmeléket nem tudjuk megmozdítani, de hogy a sarokban álló festménytartót ami 2 ceruzavastagságú falécből van összerakva, meg sem moccan, ha neki esek pl a fúróval. Ezek baromi zavaró dolgok, főleg így 2010-ben ahol már az rtsekben is használnak szinte valami fizikát, ( Havoc 2 pl ) egy fpsben meg már alap lenne. -
csabika1982 #1518 Elkészült a magyaritás,köszönjük a fordítóknak -
#1517 Ha az új profil választása után nem csak legörgetsz a felhasználási feltételek aljára, hanem kicsit figyelmes vagy, ott az offline account link.
Online profilhoz, feladatok/kitüntetésekhez (achievements), multiplayer-hez, egyebekhez igen, meg kell venned - mik vannak, mi? - kulcsot csak eredeti játékhoz kapsz. -
viktor25 #1516 Valojában hól és hogyan hozzam létre az offline accountot?
A progi inditása után felugrik a live és ott két dolog között vállaszthatok.
Uj profil létrefozása és Use existing live profile-ahol persze a végén kéri a kulcsot.
De hamár a kulcsról van szó ugye nem kell vennem? -
#1515 Hát be kell írni a termékkulcsot:)
Ha nem "akarod" beírni, offline accountot hozz létre és megoldódik a problémád. -
viktor25 #1514 Sziasztok!
Olyan gondom van hogy nem menti el a bioshock az állást, viszont mikor elindítom a játékot megjelenik a games for live hogy regisztráljak, vagy használjak egy MSN bejelentkezést, de ekkor termék kulcsot kér.
Egy ismerősőmnek ugyanez a problémája de a Hálo 2-vel.
A kérésem az hogy tudnátok e segíteni hogy mit tegyek ezzel a live-val? -
strebacom #1513 Magyarítás....
Nagy-nagy köszönet Evinnek és csapatának...
-
strebacom #1512 Szeptember 1.
-
awacs111 #1511 Sziasztok!Sajna teljesen amatőr és még új vagyok.Telepítés,patch-elés,crack-elés után ezt írja ki indításkor a játék:"Hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során."Megköszönném,ha segítenétek.. -
#1510 Van valakinek teljes mentése? Vagy honnan tudnék szerezni? Az lenne a lényeg, hogy minden audio-napló fel legyen szedve. -
#1509 Átnézzek megint, de előbb nem találtam semmit. mondjuk most keltem fel! xd -
#1508 Kérdezd meg a warez topikba, ne legyél már sötét -
#1507 Tényleg ennyire nem akarsz átnézni abba a topikba? -
#1506 Missing File nem működik, vagy csak nekem nem. belép a menübe, és a menü után kifagy! valami megoldás? -
#1505 Warez topik -
#1504 Mégsem jó, menü után hibaüzenet! :(
Ha tudd valaki cracket 1.003-ra szóljon! :S -
#1503 Egy kérdésem lenne: az mp fájlra valaki tudd valami megoldást?
mert van live kulcsom, jó is! de a multiplayerre nem találok semmi cracket! :S
Megoldás 1.003-nál a singleplayer: Bioshock2Launcher. csak ezt másoljátok a singléhez! www.piratebay.org < itt keressétek: missingfile!
és ha persze tudd az én gondomra valaki megoldást az jó lenne! előre is kösz. :D -
gregtom6 #1502 Jól van, na:D -
#1501 Istenem, és ha nem elég?:D legrosszabb esetben újratelepíted a játékot és próbálsz másikat, vagy játszol az adott 1.0-ás verzióval:) -
#1500 én nem haraxom.....
de tényleg unalmas.... 100-ból 1 x nem ment valami, amit lehúztam, persze a neves csapatok- lsd. német, hollnad, spanyol, portugál. stb. cuccait 99%-ban lehet indítani....
persze kell egy Puyol, hogy gól legyen.... -
gregtom6 #1499 Én is utánaolvastam, nem véletlen, h emiatt kérdeztem direkt rá, h az elég-e, csak azt nem láttam, h melyik változathoz...
Frank99, bocs, remélem nincs harag... -
#1498 kurvára unalmas a warez duma... -
#1497 Helyetted utánaolvastam, és igen frissítheted, elég a launcher.
Lusta dögök vagytok mind:) -
#1496 Hidd el néznek, csak nem reagálnak. Olyan kérdéseket teszel fel, amiket 20 perc alatt saját magad kideríthetsz. Warezolás => önállóság. Nem reklámozzuk, hogy törvényt szegünk. Én sem számolok be arról mikor melyik bankot rámolom ki. -
gregtom6 #1495 Amúgy meg te mondtál vmi hasonlót előtte. -
gregtom6 #1494 Jó, csak oda 90%, h nem nézne senki, és már így jóval a megjelenés után nem is érdekel senkit a játék.
Nem véletlen, h ide is alig néz már vki. -
#1493 Nemtom, én megvettem. Próbáld ki, előtted az élet.
Illetve mondtam, hogy nyiss egy warez topikot, ha ilyen jellegű kérdéseid vannak, mert még idetéved egy moderátor. -
gregtom6 #1492 Ja, meg hihetetlen, h nem jegyzi meg a beállításaimat, és mindig minden visszaáll alapra.
Ez megoldódik a patchekkel? -
gregtom6 #1491 A patchek akkor feltelepíthetők a reloaded proper crack mellé is, csak akkor úgy, h felteszem a patcheket, és csak a crackelt launchert cserélem ki az eredetire?
Úgy már próbáltam régebben, hogy feltettem, patcheltem+reloaded proper crack fájlokat bele, ment is a játék, de ha belementem a bill. beállításokra, kifagyott. -