BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Tudtommal a csiga a gyerekekben nem termel semmit, hanem amit a fecskendõkkel kiszednek a testekbõl, az már használat ADAM, és abban a formában nem jó semmire, és a csigák alakítják újra felhasználható formába.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Karácsonyra több játékot is beszereztem, ezek egyike a Bioshock 2. Mindegyik játék csalódást okozott (CoD:Black Ops, Fable 3 (ezt még végig se játszottam), Mafia 2), kivéve a Bioshock 2, ami nem hogy csalódást de nagyon kellemes meglepetést okozott. Olyannyira tetszett, hogy az eddig közepesnek ítélt elsõ részt is elõkaptam és végigjátszottam. Meg az egyjátékos DLC-t is letöltöttem (tényleg PC-re megjelent már?) nagyon jól sikerült. A multi DLC-k nem érdekelnek.

Kicsit utánna olvastam a történetnek, de akkora guru nem vagyok: azt vágom, hogy a tengeri csigákat beültették a Little Sistersek gyomrába, de ez a csiga termeli az ADAM-ot? Tehát ha a hullákból nem nyernének ki lõrét akkor is termelõdne a kislányokban ADAM (tehát a hullákból kinyerés csak amolyan bónusz)?
Ami még nem volt világos; a Big Sistersek hasában még benn van a csiga (Elanorban?) vagy sem és ha igen akkor mit okoz, van-e még hatása? Illetve a Big Sistersek mentálisan mennyire ferdék, mert az látszik, hogy a kislányként eléggé kondicionálták õket?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Császtok!
Nekem az a problémám hogy a játék közben nem akadozik semmi de ha megnyomom az esc-pet akkor beakad és nem csinál semmit meg a többinélis.A lõszer automatánál meg az ilyesmiknél.Meg a multinális beindul a szerver aztán a fegyver választásnál megakad.Lehet hogy a gépemmel van baj. 😞
menet közbe megoldottam most már megy rendesen. már nem bánom azt az 1320FT amiért a CD Kulcsot vettem
köszi Multis launcher nincs véletlenül valamerre ? mert annak is sz*r a crackje ezért imádom az ilyeneket eredetia CD Kulcs de ha nincs lemezem megszívtam
MerlinW
Visszamásolod a törést (Launcher).

[merlinw.org]

remélem valaki okos még benéz ide
vettem CD Kulcsot a játékhoz le is töltöttem felrakom de nem indul el ha becrackelem utána elindul beírom a kódot megy szépen csak frissíti magát és onnantól kapom az üzenetet hogy helyezzem be az eredeti lemezt ezt hogy lehetne kijátszani ?
lolSL
offline profilt kell csinálni

Sziasztok!
Olyan gondom van hogy nem menti el a bioshock 2 az állást, viszont mikor elindítom a játékot megjelenik a games for live hogy regisztráljak, vagy használjak egy MSN bejelentkezést, de ekkor termék kulcsot kér.
A kérésem az hogy tudnátok e segíteni hogy mit tegyek ezzel a live-val? Hogy játszani tudjak a játékkal

MerlinW
Túléljük😊

[merlinw.org]

lolSL
Én is most kezdtem nyomi a játékot,de hülyeség így leírni,mert senkinek sem egyforma az izlése! Tudnék én is olyan játék címeket felsorolni ami szerintem egy nulla,de megköveznének érte,mert sok embernek meg az-az élete! A grafikárol meg annyit,hogy a Metro 2033-at full grafikán nyomtam és nem sokkal kaptam attól sem többet! Szerintem jó kis játék! A magyar feliratért meg ezer köszönet!
Evin
Talán egy telepített kódekcsomag okozhatja. Amit felrak a játék, annak elégnek kell lennie a helyes mûködéshez.
Talán frissíts DirectX-et meg vga drivert.

Csak épp a hangulat vész el az ilyen balga megoldások miatt. Semmit nem változott az 1hez képest, ez elég kevés akkor is, de érdekes módon minden tesztben lehúzták, talán mégse velem van a baj. A hangulat az lehet megfog, az atmoszféra, de már láttuk korábban, és semmi változás, szinte kiadták ugyanazt. Ennyi erõvel lehetett volna csak valami kieg. vagy dlc.
Frank99
Hali!

Feltettem a gyereknek a warez verziót (nekem megvan az eredeti), olyan gondom van, hogy ha a játékból kilépek a menübe pl. menteni, rángat, ki sem lehet lépni, az egér olyan lassú, valamint az elején a videólejásztásnál is....

a komolyabb gépigényû játékok MW2 stb, csont nélkül megy, tehát valami videólejásztó hiánya lehet.

van valakinek tippje, mi hiányozhat a géprõl?

köszi!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

The Protector
LOL.Amúgy igazad van,csak nem szabad ennyire indulatosnak lenned.
Amúgy meg tényleg a hangulat a legfontosabb.Ez hiányzik a mai játékokból.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mooo
Ennek a játéknak az egyik legnagyobb erénye a hangulat.Ha az téged nem fogott meg tényleg nem a te játékod.
Neked meg mi a franc bajod van? Szólt hozzád valaki egy rossz szót is? Ez Bioshock fórum mindenki elmondhatja a véleményét, ha valaki nem áradozik , ezek szerint a te kedvenc játékodról az már baj, crysissal meg menjél játsszál te. A hulla meg nem azért csillogott mert volt nála valami felvehetõ tárgy, ( ez a játék stílusa omg, mi elõtt leugatsz valakit nézz magadba ) Kötekedésbõl jeles. Ha meg istenítem a játékot meg biztos bólogatsz.
MerlinW
Ki a büdös francot érdekel ebben a játékban a por, meg a rombolás? Nem errõl szól. Bõven elég hogy folytatták a történetet, az hogy neked ez édeskevés, nos.. ez saját probléma😊 A hulla azért csillog mert felvehetõ tárgyak vannak nála. Hozzá tartozik a játék stílusához. Ahogy minden más, amit Te bugnak nevezel. Egyszerûen, ezt a játékot nem neked készítettek. Ennyi.

Játssz krájzisszal és számold a pixeleket, izgulj a füsteffektre, nedvesedj a fizikától, rombold le a világot😊 Vagy mondhatnám, hogy nézz akció filmeket, mi addig elolvasunk egy jó könyvet.

[merlinw.org]

Kipróbáltam eléggé csalódás lett a játék. ( megvártam a magyar feliratot, eddig ki se próbáltam )
Grafika teljesen ugyanaz mint az 1nek, az egész játék teljesen 1 semmi nem változott, csak az irányított karakter személye, és a történet, de ez édes kevés, semmi javulás nincs semmiben. És a rengeteg grafikai bug vagy szimplán igénytelenség, baromira lerontja a játék kedvet. ( pl egy másik big daddy sétálgat a falakon kívül úgy porzik minden lépése mint a szárazföldön, csillog a szétégetett hulla? pf, a vér az ellenfeleken egy vörös négyzet, fizika kb a tárgyak 1/3ának van, ami még nem lenne gond, csak épp azoknak van amiknek kellene, az rendben vagy hogy a 2 tonnás törmeléket nem tudjuk megmozdítani, de hogy a sarokban álló festménytartót ami 2 ceruzavastagságú falécbõl van összerakva, meg sem moccan, ha neki esek pl a fúróval. Ezek baromi zavaró dolgok, fõleg így 2010-ben ahol már az rtsekben is használnak szinte valami fizikát, ( Havoc 2 pl ) egy fpsben meg már alap lenne.
Elkészült a magyaritás,köszönjük a fordítóknak<#worship><#worship>

MerlinW
Ha az új profil választása után nem csak legörgetsz a felhasználási feltételek aljára, hanem kicsit figyelmes vagy, ott az offline account link.

Online profilhoz, feladatok/kitüntetésekhez (achievements), multiplayer-hez, egyebekhez igen, meg kell venned - mik vannak, mi? - kulcsot csak eredeti játékhoz kapsz.

[merlinw.org]

Valojában hól és hogyan hozzam létre az offline accountot?
A progi inditása után felugrik a live és ott két dolog között vállaszthatok.
Uj profil létrefozása és Use existing live profile-ahol persze a végén kéri a kulcsot.
De hamár a kulcsról van szó ugye nem kell vennem?
MerlinW
Hát be kell írni a termékkulcsot😊
Ha nem "akarod" beírni, offline accountot hozz létre és megoldódik a problémád.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Olyan gondom van hogy nem menti el a bioshock az állást, viszont mikor elindítom a játékot megjelenik a games for live hogy regisztráljak, vagy használjak egy MSN bejelentkezést, de ekkor termék kulcsot kér.
Egy ismerõsõmnek ugyanez a problémája de a Hálo 2-vel.
A kérésem az hogy tudnátok e segíteni hogy mit tegyek ezzel a live-val?
Magyarítás....
Nagy-nagy köszönet Evinnek és csapatának...
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Sziasztok!Sajna teljesen amatõr és még új vagyok.Telepítés,patch-elés,crack-elés után ezt írja ki indításkor a játék:"Hiba történt a megjelenési dátum ellenõrzése során."Megköszönném,ha segítenétek..
Evin
Van valakinek teljes mentése? Vagy honnan tudnék szerezni? Az lenne a lényeg, hogy minden audio-napló fel legyen szedve.

speed01
Átnézzek megint, de elõbb nem találtam semmit. mondjuk most keltem fel! xd

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Seth
Kérdezd meg a warez topikba, ne legyél már sötét

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Tényleg ennyire nem akarsz átnézni abba a topikba?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

speed01
Missing File nem mûködik, vagy csak nekem nem. belép a menübe, és a menü után kifagy! valami megoldás?

MerlinW

[merlinw.org]

speed01
Mégsem jó, menü után hibaüzenet! 😞
Ha tudd valaki cracket 1.003-ra szóljon! :S

speed01
Egy kérdésem lenne: az mp fájlra valaki tudd valami megoldást?
mert van live kulcsom, jó is! de a multiplayerre nem találok semmi cracket! :S
Megoldás 1.003-nál a singleplayer: Bioshock2Launcher. csak ezt másoljátok a singléhez! www.piratebay.org < itt keressétek: missingfile!
és ha persze tudd az én gondomra valaki megoldást az jó lenne! elõre is kösz. 😄

Jól van, na😄

MerlinW
Istenem, és ha nem elég?😄 legrosszabb esetben újratelepíted a játékot és próbálsz másikat, vagy játszol az adott 1.0-ás verzióval😊

[merlinw.org]

Frank99
én nem haraxom.....
de tényleg unalmas.... 100-ból 1 x nem ment valami, amit lehúztam, persze a neves csapatok- lsd. német, hollnad, spanyol, portugál. stb. cuccait 99%-ban lehet indítani....

persze kell egy Puyol, hogy gól legyen....

Én is utánaolvastam, nem véletlen, h emiatt kérdeztem direkt rá, h az elég-e, csak azt nem láttam, h melyik változathoz...
Frank99, bocs, remélem nincs harag...

Frank99
kurvára unalmas a warez duma...

MerlinW
Helyetted utánaolvastam, és igen frissítheted, elég a launcher.
Lusta dögök vagytok mind😊

[merlinw.org]

MerlinW
Hidd el néznek, csak nem reagálnak. Olyan kérdéseket teszel fel, amiket 20 perc alatt saját magad kideríthetsz. Warezolás => önállóság. Nem reklámozzuk, hogy törvényt szegünk. Én sem számolok be arról mikor melyik bankot rámolom ki.

[merlinw.org]

Amúgy meg te mondtál vmi hasonlót elõtte.

Jó, csak oda 90%, h nem nézne senki, és már így jóval a megjelenés után nem is érdekel senkit a játék.
Nem véletlen, h ide is alig néz már vki.

MerlinW
Nemtom, én megvettem. Próbáld ki, elõtted az élet.
Illetve mondtam, hogy nyiss egy warez topikot, ha ilyen jellegû kérdéseid vannak, mert még idetéved egy moderátor.

[merlinw.org]

Ja, meg hihetetlen, h nem jegyzi meg a beállításaimat, és mindig minden visszaáll alapra.
Ez megoldódik a patchekkel?

A patchek akkor feltelepíthetõk a reloaded proper crack mellé is, csak akkor úgy, h felteszem a patcheket, és csak a crackelt launchert cserélem ki az eredetire?

Úgy már próbáltam régebben, hogy feltettem, patcheltem+reloaded proper crack fájlokat bele, ment is a játék, de ha belementem a bill. beállításokra, kifagyott.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]