1689
11549551111224877855.jpg
  • FRe4k
    Sziasztok!
    Tegnap megvettem a steamen , ennyi pénzért nem lehet kihagyni :)
    Egy gondom van,méghozzá nagyon "csúnya" a játék,sehol egy olyan beállítási lehetőség amiben tovább lehetne skálázni a dolgokat.
    Értem azon hogy semmilyen élsimítás,stb, minden high-on van,de iszonyat :S
  • Optimus Prime
    Kösz! :)
  • MerlinW
    S miután a Steam-es verzió is GFWL-es, természetesen jók a DLC-k hozzá.
  • lolSL
    dlc csak gfwl-en van.
  • Optimus Prime
    Üdv!
    Steamen akciós a játék 5 euró. Lehet megveszem, főleg ha egy 4-packbe betudok szállni. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Steames verzióhoz is jók a GFWL-os DLC-k? Mondjuk 2 ingyenes, azokat be is szerezném.
  • nigthden
    köszönöm, wass12:)
  • MerlinW
    Vagy vedd meg 2000Ft-ért.
  • wass12
    nigthden: Igen, ez egy ismert hiba. Csinálj egy mentést, a széf kinyitása előtt, és próbálj meg többféle crack-kel is. Nem mindegyiknél jön elő ez a bug.
  • nigthden
    Sziasztok:)

Mivel a Bioshock 1 topik nem a legaktívabb ide írom le a problémám, remélem nem baj:)
    Szóval az első részben a botanikus résznél mikor át kell kutatni a professor irodáját, a széfben csak töltényeket találok... elvileg ott kéne legyen a jegyzet, nem?:)
  • lolSL
    civil warban néha találni ellent
  • MerlinW
    Én szerettem a multit, de sajna én sem tudok már játszani, mert senki sem játszik vele:)
  • Fpocok
    Az a baj, hogy a bioshock multija kritikán aluli. Szóval valószínűleg nem játszanak már.
  • Atkamon
    Hát nem hiszem, hogy túl sokan játszanak...
  • CzBeno90
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám a multival! Nem rég vettem meg a játékot, és szeretnék játszani vele, de vagy tíz percet ment a gép és egy mecsbe se dobott be!!! Ez most a LIVE baszakszása miatt van, vagy már senki nem játszik vele? :(
  • Atkamon
    Igen, mindig is az volt a hírekben, hogy ingyenes lesz, mert várnunk kellett.
  • Aspyrin
    Hoppá, valóban ingyenes az új kiegészítő? :O
  • wass12
    Tárgytalan, sikerült megoldani. Csak újra kellett indítani a gépet...
  • Atkamon
    Nekem tökéletesen megy, az első trialt már le is játszottam... Nem tudom mondjuk, hogy ez hiba-e, de minden hang nagyon visszhangzott ezen a pályán...
  • Atkamon
    Én is most töltöm, véééégre kijött :D
  • MerlinW
    Most töltöm én is, ha lejött szólok mi lett az eredmény.
  • wass12
    Nem tudom, hogy van-e itt valaki, hogy válaszoljon, de azért leírom, hátha...
    Szóval, a problémám a Protector Trials nevű DLC-vel van, amit a játék valamiért nem engedi, hogy elindítsam.
    Sok baszakodás után leszedtem az új GFWL Marketplace-t vagy mit, amivel már le tudom tölteni a cuccokat, elvileg telepíti is, de amikor elindítom a singleplayert, az extráknál a "play DLC" gomb nem működik, a sima "DLC" gomra meg valami hibaüzenetet ad (Can't retrieve information from LIVE. Please try again later. Status code: 800700e8). Kipróbáltam a másik ingyenes DLC-t, a multihoz való Kill'em Kindly-t is, az tökéletesen működik.
    Ha valaki tud segíteni, írjon.
  • Atkamon
    Jajj de szeretem, amikor 2 és fél óra játék után kifagy a game... :D
    Szerencséjük, hogy Siren Alley-ban történt, ami a kedvenc pályám... :D
  • Hoz_Hun
    Én a Splicers-eket "Átszabott"-aknak hívnám. A Splicers-ek közül jó ha egy amelyik szabdal, így ez nem annyira fedi az angol eredetét (bár a szótárban van ilyen megfelelője is a szónak). A játékban a RNS (Ribonukleinsav) modifikálásából, cseréjéből eredeztetik a nevüket (RNA-Splicing), ami a magyarban RNS-átszabás. Jó lett volna ha a nevük tükrözi azt amik.
    Nem kötekedek csak érdekességképen megjegyeztem. :)

A legnehezebb szerintem amúgy is a Big Dady. Lévén a "nagy apa" (kiejtve) teljesen félreérthetően mást "rokont" jelent nálunk. Hehehe
  • Evin
    X360-ra meg PS3-ra is van fordítás, csak ugye eredetivel nem megy.
  • Hoz_Hun
    Köszi szépen.
    Xboxon360 játszom, úgy hogy nekem nincs magyarítás, csak kiváncsi voltam rá. (A Splicert meg talán a Big Sistert nem így fordítottam volna, de egyébként jó). :)
  • Evin
    Mint ez 1-ben:
    Little Sister=Kishúg
    Big Sister=Nagynéni
    Big Daddy= Nagybácsi
    Splicer= Szabdaló
    De van angol és magyar neves fordítás is.
  • Hoz_Hun
    Csak kiváncsiságból kérdezem. A magyar fordításban hogy szerepelnek a megnevezések?
    Little Sister=?
    Big Sister=?
    Big Dady=?
    Splicer=?
  • Hoz_Hun
    Na kicsit utána olvastam a BioShock Wiki-n.
    A csiga termeli a (nyers) ADAM-ot valami mélytengeri sárgán foszforeszkáló biomassza gömbök mutációja végett (BioShock 2-ben láthatóak). De nagyon keveset és nem felhasználóbarát mennyiségben. Aztán Dr. Tenenbaum rájön, hogy ha kislányok gyomrába ültetik a csigát, akkor a normál mennyiség akár harmincszorosát is kitermeli. Mégpedig úgy, hogy a lány kihányja!! (Ezt valahogy nem ábrázolták a játékban, pedig érdekes lett volna, ahogy a zsebembe okádják az ADAM-ot.) Aztán Dr. Suchong ráeszmélt, hogy nagyobb igény van a szerre, mint azt a Little Sisters-ek ki tudnák termelni. Így kifejlesztette azt az eljárást, amivel a halott Splicer-ek véréből visszaforgathatják az ADAM-ot. Ehhez a vért a kislányoknak meg kell inniuk, amire nem voltak hajlandóak. Ezért mentálisan kondicionálták őket, hogy a világot úgy lássák, ahogy azt a Bioshock 2-ben megismertük. Kiküldték ADAM-ot gyűjteni őket, de hiába volta szinte sebezhetetlenek (a bennük keringő ADAM azonnal regenerált bármilyen sérülést) a Splicerek rendre megtámadták őket az anyagért. Erre volt a válasz a Big Dady.
    Az idősebb Little Sistersekről nincs túl sok információ. Azt tudható, hogy ahogy pubertáns korba lépnek a csiga nem funkcionál katalizátorként. Az se derült ki számomra a csiga elpusztul vagy csak simán már nem képes megfelelő mennyiségű ADAM-ot termelni. Valószínűbb az utóbbi: 1. A Big Sistersek képesek Splicersekből ADAM-ot kivonni és saját regenerálásukra fordítani és erre egyedül ők képesek; 2. a holttestükből ADAM nyerhető ki. Azt is tudható, hogy idővel a Little Sister-ek sem képesek az ADAM destruktív hatásának ellenállni, és bár ők nem fizikailag, hanem szellemileg sérülnek. A Big Sistersek gyakorlatilag őrültek. Lamb-nek sikerül őket irányítani, úgy hogy valami szellemi kapacitásuknak kell lennie, illetve a harcokban is jól szerepelnek, a felszíni városokból gyerekeket tudnak rabolni és a rendfentartóként is működnek Rapture-ben, így azt hiszem ez a fajta őrültség inkább érzelmi és szociális deflekció lehet. Nyilván az is egy élmény lehet a számukra mikor az idealizált világ visszafordul a groteszk valósággá.
  • Hoz_Hun
    PC-re nem tudom, XBox360-on már meg. Érdemes is megvenni, mert jó lett. Érdekes és kellőképp hosszú, ára is barátságos. Itt is egy Alfa szériás Big Dady-t irányítunk (szigmát). 3 új nagy pálya, új plasmid, meg egy új fegyver, meg még ez-az. Jó történet meglepő és csavaros befejezéssel, nagy csaták, Big Sistersek, ami csak kell.
  • pisztácia
    Üdv!
    megjelent már a DLC PC-re?
  • Evin
    Tudtommal a csiga a gyerekekben nem termel semmit, hanem amit a fecskendőkkel kiszednek a testekből, az már használat ADAM, és abban a formában nem jó semmire, és a csigák alakítják újra felhasználható formába.
  • Hoz_Hun
    Karácsonyra több játékot is beszereztem, ezek egyike a Bioshock 2. Mindegyik játék csalódást okozott (CoD:Black Ops, Fable 3 (ezt még végig se játszottam), Mafia 2), kivéve a Bioshock 2, ami nem hogy csalódást de nagyon kellemes meglepetést okozott. Olyannyira tetszett, hogy az eddig közepesnek ítélt első részt is előkaptam és végigjátszottam. Meg az egyjátékos DLC-t is letöltöttem (tényleg PC-re megjelent már?) nagyon jól sikerült. A multi DLC-k nem érdekelnek.

Kicsit utánna olvastam a történetnek, de akkora guru nem vagyok: azt vágom, hogy a tengeri csigákat beültették a Little Sistersek gyomrába, de ez a csiga termeli az ADAM-ot? Tehát ha a hullákból nem nyernének ki lőrét akkor is termelődne a kislányokban ADAM (tehát a hullákból kinyerés csak amolyan bónusz)?
    Ami még nem volt világos; a Big Sistersek hasában még benn van a csiga (Elanorban?) vagy sem és ha igen akkor mit okoz, van-e még hatása? Illetve a Big Sistersek mentálisan mennyire ferdék, mert az látszik, hogy a kislányként eléggé kondicionálták őket?
  • kishandris
    Császtok!
    Nekem az a problémám hogy a játék közben nem akadozik semmi de ha megnyomom az esc-pet akkor beakad és nem csinál semmit meg a többinélis.A lőszer automatánál meg az ilyesmiknél.Meg a multinális beindul a szerver aztán a fegyver választásnál megakad.Lehet hogy a gépemmel van baj. :(
  • neptum
    menet közbe megoldottam most már megy rendesen. már nem bánom azt az 1320FT amiért a CD Kulcsot vettem
  • neptum
    köszi Multis launcher nincs véletlenül valamerre ? mert annak is sz*r a crackje ezért imádom az ilyeneket eredetia CD Kulcs de ha nincs lemezem megszívtam
  • MerlinW
    Visszamásolod a törést (Launcher).
  • neptum
    remélem valaki okos még benéz ide
    vettem CD Kulcsot a játékhoz le is töltöttem felrakom de nem indul el ha becrackelem utána elindul beírom a kódot megy szépen csak frissíti magát és onnantól kapom az üzenetet hogy helyezzem be az eredeti lemezt ezt hogy lehetne kijátszani ?
  • Csokis
    Mégis jön PC-re is a DLC!!!
  • lolSL
    offline profilt kell csinálni
  • taperecorder
    Sziasztok!
    Olyan gondom van hogy nem menti el a bioshock 2 az állást, viszont mikor elindítom a játékot megjelenik a games for live hogy regisztráljak, vagy használjak egy MSN bejelentkezést, de ekkor termék kulcsot kér.
    A kérésem az hogy tudnátok e segíteni hogy mit tegyek ezzel a live-val? Hogy játszani tudjak a játékkal