1689
-
#445 Adam-től
Na irány játszani az első részt XD -
#444 Ti nem játszottatok az 1-el? Abból ezek mind kiderülnek, amiket kérdezgettek. -
#443 Amúgy hogy lettek randák a lakosok?:D -
grimm13 #442 1. LoL nem is eper :D
2. A big daddy dolog kiderül az elsö rész végéből ha jól emlékszem
3. Utálom a konzolosokat és a konzolt is mert minden hamarabb jelenik meg rajta D: -
Deathstorm676 #441 Olyan "Minek termeljek ha újra fel is használhatom, na meg finom eper íze is van" alapon? -
#440 A big daddy-ket direkt a little sisterek védelmére készítették(nem szaporodnak, gyártják őket).Vmi feromon hozzájuk vonzza őket. Egyértelmű hogy védeni kell őket, a "betépett lakosok" számára ellenállhatatlan az Adam adag amit hordoznak
Azok a ritka tengeri csigák termelik az adam-et, de természetes élőhelyén nem eleget, ezért kísérleteztek velük, hogyan lehetne többet kihozni belőlük. Kell nekik egy gazdatest és erre a feladatra egyedül a kislányok voltak alkalmasak.A hullákból meg hát azért gyűjtik mert nekik már úgy sem kell XD -
Deathstorm676 #439 Az a big daddy akivel mi játszunk a Delta magyarán ő volt a 4 big daddy és az 1 akit hozzá tudtak kötni egy kis ányhoz. Ezután elkezdték emberekből legyártani a big daddyket hogy megvédjék a kislányokat (azt ne kérdezd miért mert én sem tom). Egyébként a most akkor voltak ezek a csigák amigbő kinyerték az ADAM-ot. Aztán beültették őket a kis lányokba hogy több ADAM-ot szerezzenek de akkor a little sisterek képesek termelni az ADAM-ot, miért kell hullákból újra felhasználniuk? -
#438 Engem valami olyasmi érdekelt volna hogy honnan jönnek a big daddyk:D Meg hogy szaporodik el?:D Mert eredetileg csak 1 volt(úgy hallottam). -
#437 Nah mostmár spoilerbe irhatod hogy vezetibe big daddyt te igyis kitoltad:D -
Deathstorm676 #436 Na itt a történet kezdésed -
Ezt is láttátok már?
-
#434 Végigtoltam szarvolt!!!4444négynégynégy -
#433 Ja már lehet warezolni x360-ra...
De légyszi legalább spoilerbe legyen már :D
Amúgy van videó az első 5 percől:P -
#432 Üdvözlünk a Bioshock-kal fertőzöttek alapítványában. -
#431 Remélem még megjön a Special Edition-om nem lesz warez verzió PC-re. Nem bírnám ki, hogy ne próbáljam ki. Egy demót azért kiadhattak volna. Emlékszem az első rész demóját is vagy 10X végignyomtam. -
hiper KOCKA #430 Azta k*rva!! Te már jáccol?? Szemétt... -
#429 És hogy kezdődik a történet?Hogy vezeti be a big daddyt?Ez jöhet akár spoilerbe is. -
#428 Kb.3 órát játszottam és eddig teljesen jó,a hangulat magába szippant. A fúró annyira megtetszett, hogyha tehetem azzal alázom az ellent :)
Az ellenségek tényleg kiszámíthatóak, és nem túl változatosak. Eddig... De remélem ez változik, igen az elején vagyok még.
-
#427 Hát most hogy hallom tényleg jó lett volna kicsit érdekesebbé tette volna a dolgokat de oda kinn a plasmidokat nemhiszem hogy sokra mennél velük:P -
#426 Régen felröppent egy olyan hír is, hogy a második részben meglátogathatjuk a Rapture Állatkertet. Nagyon jó ötletnek tartottam, mert úgy lehetett volna növelni az ellenfél típusokat, mondjuk ADAM által eltorzult állatokkal. Arról is volt szó korábban, hogy tintahalak ellen is kell majd küzdeni, ha kilépünk az épületek közé. Kár, hogy ezek a hírek fake-ek voltak. -
#425 Az ellenfelek repertoárját nem ártott volna bővíteni mondjuk, mert bár vannak új ellenfelek a 2. részben, de változatosabbá is tehették volna a felhozatalt.
A már megszokott ellenfelek harci stílusát azért már eléggé kiismerhettük.
Az újak közül üdítő látvány a melák, már csak azért is mert túl sok a big daddy-hez nem méltó nyápic alak. Az sem jó ha túl könnyű elbánni velük.
Az új verziós kishúgok is egészen pofásra sikeredtek, sikerült emberibb arcot összegyúrniuk a fejlesztőknek.
Ezt az új ellenfelet meg ugye senkinek nem kell bemutatni... :D Csak győzzön előle a kedves pléjer menekülni :D
Összességében nem rossz, de jó lett volna valami másféle ellenfél is, mondjuk aki az ádám miatt extra mutációkon ment keresztül, vagy valami óriás polip, vagy mittudomén csak valami, amihez hasonlót még nem láttunk. -
#424 Kérdésként is válaszolt rá,egyébként nem source motoros,hanem,ahogy a kollega is írta Unreal 3as -
#423 Ez kérdés volt amúgy:D
Úgynézki valaki már lopott egy példányt..http://www.youtube.com/watch?v=rkZCaZzbINc -
#422 Ez is ? ne viccelj az elsö is U3-as volt ez is az lesz. -
#421 Amúgy nem is baj hogy nemváltozott a bishock mert pont ez lett benne a jó:P
Alapból is jó története van :) Erre a játékra nagyonn nemlehet most panaszkodni:D
Ez is source motoros? -
#420 Hát a special edition-hoz járó nagy könyv az engem is érdekelne. De amúgy mennyibe kerül ez egyáltalán Mo-n?
Na utánanéztem.. 18ezret nem fogok fizetni ilyenért.. -
#419 A CDG szerint nem, csak angol. -
#418 Jelenlegi állás szerint engem a játékhoz kapható kézikönyv jobban érdekel mint maga a játék. Biztos írnak valamit a történetről, újdonságokról stb... Magyar felirat ugye lesz?
Már csak pár nap.
"BIG SISTER IS COMING" -
#417 Óje :) -
#416 k -
#415 Plasmidoc és Tonicok -
#414 IGN Review Nem lessz ez rossz! -
grimm13 #413 Biztos sokan látták már ezt a gameplay-t de kiderül hogy kb. milyen fegyvereink lesznek :D -
BioShock 2 PAL XBOX360-DNL -
grimm13 #411 #406 pontosan!!!!
Én vagyok a hülye :D úgy értettem ami előtte jelent meg hogy mondjuk arról "koppinthattak" volna :D a cryostasis (2009. február 27.) utána jött ki ,You are empty(2007. június 01. ok pár hónappal előtte ), Bioshock (2007. augusztus 24. ) ezzel csak arra akartam utalni hogy a 2 és az 1 is egyedi és kötelező darab -
#410 Na akkor van, de számomra teljesen új volt és ha nem lettek volna a plazmidok nem lett volna ekkora hangulata :) -
#409 "Azt még valaki elárulná milyen játékban "láttunk már ilyet" hogy retro hangulatba "horrortulélünk "?"
Cryostasis...? You are empty...? -
#408 Undying-ban volt még hasonló fegyver-varázs kombó -
#407 Én azt emelném ki hogy a Plazmidokkal mi a helyzet? Nem tudok olyan játékról amiben így lettek volna kombinálva a normál fegyverek.. de lehet csak én vagyok tudatlan -
#406 "Would you kindly?"