BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN ID: Lord_Mortanius

Prince23
Amerikába most kora reggel van. Szal mire ide "ér" a vidi lesz vagy 6 óra.

ma mikorra várható a gameplay?
saxicola
Holnap végre mozgókép érkezik a folytatásból!!! A Gametrailers TV adásában láthatjuk majd.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Azoknak, akik nem követték a BioShock 2-vel kapcsolatos eseményeket álljon itt egy nagyon jó összefoglaló cikk:

BioShock 2 Összefoglaló cikk

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Igen, végülis az alapok le lettek fektetve,ebben reménykedek én is, hogy elrontani annyira nem lehet majd.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Dante73
Mindig kérdéses, hogy egy jó játék folytatása vajon méltó-e az elõdjéhez. És eléggé ritkán az. Sok példát lehetne mondani, akár pro, akár kontra. Szerintem, egyrészt a történet, másrészt a világ van úgy kitalálva, hogy nagyon elrontani nem lehet. Maga a korszak is elég érdekes, ha a körítést nézzük. Persze, fanyalgók biztos lesznek, (lehet, én is beállok majd közéjük) de az biztos, hogy nem egy mai címnél jobb lesz!

http://www.freetvmaci.info/

saxicola
Nagy rajongója vagyok az elsõ résznek. Többször is végigjátszottam. Minden apró részletet igyekeztem megfigyelni stb. A egyik történetíró Ken Levine elment a csapattól. Félek, hogy az általa lerakott BioShock világ alapoktól nagyon el fognak térni.
Amikor fellõtték a BioShock 2 teaser honlapját, akkor meg voltam elégedve, de utána jöttek a kiábrándító infók: kamu a nyomozós történet, nem lesz kooperatív mód stb.
Kicsit tartok attól, hogy a BioShock folytatása gyenge lesz. Az, hogy temetném túlzás.

www.gportal.hu/bioshock

ProGabe
értelmes lap nem foglalkozik vele, gémszartól nem is vártam mást

viszont az, hogy te ezek után tényleg így temeted, hát, külön vicc

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

saxicola
Kész vicc! Persze ezt is csak azért csinálják, hogy minden nap legyen hír a BioShock 2-rõl.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
lol játszadoznak itt a néppel!

Bioshock 2 - Mégiscsak Sea of Dreams

Next PC upgrade: 2022

grebber

saxicola
Jól hangzik. Bár Jack-ként jobb lett volna multizni.

www.gportal.hu/bioshock

Na a multi lesz még érdekes Big Daddyként! 😄 De várjuk! 😄

saxicola
Nem lesz kooperatív mód a BioShock 2-ben, de multiplayert kapunk!

www.gportal.hu/bioshock

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

saxicola
Még szerencse, hogy a topic címbe nem írtam bele az alcímet. Most plusz munkát jelentene az eltüntetése.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Azért lehet rossz majd a játék, mert
1. Ez a Big Daddys sztori nem nagy szám
2. Elrugaszkodnak az alapoktól (pl. a Big Daddy-k mióta használnak plazmidokat)
3. Ha valóban egy Big Sister lesz a fõellen, akkor már most tudjuk

Persze még lehet jó a játék, de kicsit aggódok.

www.gportal.hu/bioshock

ProGabe
azért lesz rossz a 2. rész, mert csináltak hozzá egy olyan marketing-kampányt, ami miatt még öreganyám is tudja, hogy lesz ilyen játék? 😊

Seth
Honnan veszed hogy kamu a sztori? Nem feltétlenül big daddy-vel kell menni az egész játék során. Vagy ha mégis, még találkozhatunk a feljegyzéseket irkáló alakkal is és anélkül, hogy mondaniuk kellene,tudjuk hogy kirõl van szó és hogy kerülhetett oda

PSN ID.: Beegabor

saxicola
Ez a kamu oldal, kamu történet elég nagy szemétség volt a készítõk részérõl. Most az alcímet is eltörölték. Érdekes! A teaser trailer elkészítésekor még ennyire nem tudták milyen lesz a folytatás? Tehát akkor még nagyon rosszul állt a fejlesztés, de kellett már valami videó, meg valami jó kis alcím.

Én egyre jobban kételkedem abban, hogy magas szintû lesz a második rész.

www.gportal.hu/bioshock

Nem a Sea of Dreams lesz az alcím.

Gamestar

Jól leállt az oldal! 😛
Azt hittem mikor teljes lesz a kör, akkor utána bejön majd az oldal jó pár infóval.Nem így lett... 😛
Ez most akkor kamu oldal, vagy a hivatalos?

saxicola
Kössz!

www.gportal.hu/bioshock

ProGabe

saxicola
Szerintem ez inkább szomorú, mint érdekes. A készítõk a Big Daddy-khez nem illõen összehozták a fúró és plazmid használatot. Az elsõ részben a Big Daddy-k nem dobáltak felénk tûzlabdákat és plazmidokkal sem sûrûn injekciózták magukat. Elég illúzióromboló.

A lefotózott oldalak is érdekesek: miért nincs még fennt normális beszkennelt újság a neten. Amin látni is lehet valamit a szövegbõl.

www.gportal.hu/bioshock

Tisztán látszik, hogy big daddy/sister-rel vagyunk, hiszen jobb kezünk helyett egy hatalmas fúró látható. Viszont érdekes, hogy a bal kéz pedig tûz-plazmiddal van ellátva 😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Azért elég durvi stukker van az egyik képen! 😊

ProGabe
sajnos még mindig csak fényképezve, így nem teljesen olvasható

saxicola
De a szöveg (az egyik) úgy írja,hogy búvárruhát is felvehetünk és úgy derítünk fel majd pár vízalatti pályarészt.Lehet mind a két iromány igaz,szóval nyomozók vagyunk,de viszont lesz megint Big Daddy-s játékrész is,csak most jobban kidolgozva. Szerintem ez lenne az aranyközépút...

de akár 18+-os lenne a játék és vízszintesbe lehetne vágni big daddy-vel big sister-eket és akkor lehetne késõbb 3. rész big baby-kkel 😄

de, komolyan: szerintem képtelenség, hogy big daddy-vel kelljen végigvinni... én inkább azt szeretném, ha a fejlõdési rendszeren alakítanának (mindig a system shock2-t hozom fel példának), mert ott voltak fizikai tulajdonságok: strength/agility/endurance/stb, amik közül mondjuk az erõ a felvehetõ tárgyak mennyiségét és a közelharci sebzést módosította, agility az álloképességet... endurance pedig a max hp-t, stb... ezt a bioshocknál leegyszerûsítették nagyon... sokkal egyszerûbb fejlõdési rendszert alakítottak ki (nem mintha rossz lett volna) ss2-nél is lehetett upgradelni a fegyvereket, de teljesen más módon... ha jól rémlik mindenféle talált modokat lehetett hozzájuk csatolni... (limitált mennyiségben) de ha jól rémlik a fegyverek ott használódtak is... elég kellemetlen volt, amikor már csak 1lövés kellett volna valaminek a fejébe a pisztolyból az meg reccsent egyet 😊 akkor jól jött mondjuk a csõkulcs... a plazmid rendszer pedig a ss2-bõl a psi rendszerre emlékeztetett 😊 (igaz ott nem lehetett ilyen multifunkciós karaktert létrehozni, mert psi/marine/navy osztályokból lehetett választani és képtelenség volt az összes quest megcsinálása után is olyan karit összehozni, ami mindenhez értett) igaz itt meg az elõny az volt, hogy nem lehetett elrontani a karit 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

saxicola
A tízeroldal a nyomozós történetet támasztja alá. A közlemény ( és Gameinformer képek) pedig az elsõ Big Daddy-s sztorit.

Szerintem a nyomozós az igazi, és a másik kamu, hiszen nem hoznának létre egy weboldalt csak azért, hogy megszivassák a rajongókat.

A Big Daddy-s sztori amúgy is sokkal rosszabbnak tûnik: már az elsõ rész végén megtapasztalhattuk, hogy milyen egy Nagybácsival védelmezni egy Hugicát. Akkor jó volt, de egy teljes játékon át unalmas lenne. Nem is beszélve arról, hogy a BioShock nagy elõnye volt a sok fegyver, plazmid és tonikhasználat, sõt a fegyverfejlesztés is újrajátszásra ösztönzött. Ez a Big Daddy-s történet esetén sérülne, hiszen végig egy fúrófejjel kellene harcolni.

www.gportal.hu/bioshock

Én erre az elõzmény következmény-re leszek kíváncsi, hogy hozzák össze egy játékban,de bízok a srácokban, hogy olyan hangulatot hoznak össze, ami még az elsõ részt is übereli. Hát muszáj lesz elõtte végigvinni az elsõ részt megint! 😊

saxicola
GamekapocsGamestarPCGuru

Nagyon durva dolgok történnek. Le a kalappal a médiagépezet elõtt: mindenki a BioShock 2-rõl találgat.

www.gportal.hu/bioshock

Dante73
DE. Én megöltem mind! DD

ProGabe
amit én a #82-ben beszúrtam, azt fordította le a guru (#89) és azóta már cáfolva lett. a #85-ben vannak a helyes infók, a gémszarosok le is fordították (#94)

zomgzerg
miért? nem feltétlenül halt meg minden big daddy az 1. részben

Seth
gondolom vmi prototípus,aki eddíg rejtve volt, esetleg van rendes öntudata és éppen vmi regényt olvasott,amíg Jack-kel zúztuk a többieket Rapture-ben.
Másik tippem, hogy 2 idõsíkban játszódik a játék. Egy az 1. rész elõtt,amikor éppen elszabadult a pokol, így láthatjuk milyen volt teljes pompájában a város,itt Big Daddyvel megyünk, a másik meg már 7 évvel utána,amikor már egy rom és a nyomozóval vagyunk

GAMESTAR

Amúgy nekem ez a "mi leszünk az elsõ Big Daddy" elég furcsa. Mi az, hogy az elsõ?A játékban feltûnõ elsõ Big Daddy lehetünk max...
Bocs a tripla postért...

Hopp szépen fogalmaztam a végén: Ez volt az, amit én sem értettem az elõbb.. 😛

Igen a Big Daddy nem fedik egymást a két hírben.Egyikbe van,másikba nincs. Én is ezt nem értettem az elõbb...

Seth
Má megin a ruszkik XD

Dante73
Szerintem a Big Daddy hibádzik. (remélem)
A többi jól hangzik... várjuk a köbi küldit!

saxicola
A PCGuru Onlien írja: Nightbagoly kolléga pár napja értesített minket arról, hogy megnyitott a várva-várt BioShock 2 hivatalos weblapja ahol arról olvashatunk, hogy az Atlanti-óceán partvidékén furcsa gyermekrablások ütötték fel a fejüket. Hogy ki vagy mi áll a történtek mögött mindannyian sejtettük, de csak nem rég vált világossá, hogy a folytatás új ellenségei, a Big Sisterek a felelõsek mindezért. Ezek a félig gépi teremtmények gyorsabbak és rugalmasabbak, mint a lomha Big Daddyk, ezért is lehetséges, hogy csak nagyon kevesen látták a tolvajokat.

Azt, hogy mire kellenek a kislányok, még homály fedi, de az oldalon bogarászva láthatjuk, hogy valamilyen szisztéma alapján dolgoznak a nõvérek, hiszen csak 5 és 7 év körüli gyerekeket rabolnak el, olyanokat, akik között látszólag semmilyen kapcsolat nincs, bár ketten névrokonságban állnak. Az oldal tanúsága szerint eddig Írországban, Angliában, Francia- és Spanyolországban, valamint az Egyesült Államokban jártak a tolvajok. A gyerekek valószínûleg Rapture-ban vannak, ahova természetesen mi is ellátogatunk a magánnyomozó Jack Abbottal, aki a játék elején a lánya elrablása körül szaglászik, ám az egyik Big Sister fejbe kólintja és Rapture-ba viszi.

Az elsõ rész eseményeit követõ hét év, mondanom sem kell, rányomta a bélyegét a helyre, ami a megszokottnál is romosabb. A régi kedvenc pályáink egy részét ellepte a víz, így ezeken csak búvárruha segítségével tudjuk átverekedni magunkat, de megéri, hiszen az eddig rejtve maradt városrészeket is bejárhatjuk, például az állatkertet, ahol mutálódott elefántokkal és kutyákkal találkozunk majd, valamint egy epikus csata lehetõségével kecsegtetõ óriás polippal is meggyûlik majd a bajunk.

A fennálló helyzetet tovább bonyolítja, hogy egy szovjet tengeralattjáró rábukkant a városra, és ha a ruszkik megtalálják az Adamet, az nem jelent jót senkinek, hiszen komoly elõnyre tehetnek szert a hidegháború során. Az orosz katonák keményebb diók lesznek, mint Rapture franciakulccsal hadonászó lakói, így jó hasznát vesszük majd az új plasmidoknak, amikkel lelassíthatjuk az idõt, vagy éppen az ellenfeleink agyában kutakodva kideríthetjük, mi az adott ajtó zárkombinációja.

Fontos még megjegyeznünk a folyatással kapcsolatban, hogy teljesen eltûntek a Big Daddyk, helyettük a már említett Big Sistereket kapjuk, akikkel még izgalmasabb lesz a küzdelem, fõleg úgy, hogy ezúttal többedmagunkkal is harcba indulhatunk, ugyanis a készítõk kooperatív játékmóddal is ellátják az üdvöskéjüket -- ám errõl részleteket még tudunk.

Fontos! Ezek a részletek lehet, hogy csak részben igazak, mert mire kész lettem a hírrel, a 2K jelezte, hogy az információk hamisak, míg a GameInformer címû játékosmagazin (ahonnan az információk állítólag származtak) képviselõje csak annyit mondott, hogy egy ponton nagyot tévedett a híresztelõ. Vajon a kooperatív mód jelenléte hibádzik, vagy a Big Sisterek körül nem stimmel valami? Hamarosan kiderül!"

Ez az oroszos történet nekem annyira nem jön be, de a kooperatív móka jól hangzik.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Magyarul is hogy mindeki értse:

Big Daddy is visszatér a Bioshock második részében!

A Game Informerben újabb érdekességek láttak napvilágot a Bioshock második részérõl, mégpedig az, hogy ismét visszatér Big Daddy, akit majd mi irányíthatunk!

Arról már beszámoltunk, hogy a Bioshock 2-ben feltûnik Big Sister, ám a hõn szeretett Big Daddy sem marad el, ugyanis mi vehetjük át felette az irányítást. A játékos eme lény bõrébe bújhat, s lehetõség lesz Little Sisterek elrablására ellenséges búvár ruhába öltözött monstrumoktól, s az õ segítségükkel a hullákból kinyerhetjük a különleges képességeket adó anyagot, az adamet. Arról még nincs információ, hogy pontosan hol és hogyan fogunk Big Daddy bõrébe bújni, ám ez egy igazán érdekes dolog a fejlesztõk részérõl. Azt is megtudhatjuk a magazinból, hogy az új ellenfél, a Big Sister egy jól megnõtt Little Sister, aki a játékosra vadászik, és a Bioshock 2 egyik legnehezebb ellenfele lesz. 10 évvel az elsõ epizód után megannyi változás érte a Rapturet, s ennek köszönhetõen már multiplayer móddal is szórakozhatunk, ha kedvünk tartja. A játék megjelenése még sajnos ismeretlen, ám reméljük, hogy minél hamarabb belevethetjük magunkat a hátborzongató kalandokba.

info: Gamekapocs

Én azt nem értem, egyszer azt írják nem lesz big daddy,most meg lesz és tõlük vesszük el a little sistereket. Ebben a "Big Daddy-skedésben" is meg lesz a feeling! 😊

Seth
Váddöfákk O_o erre nem számítottam és nem is tudom elképzelni, hogy ez most jó e lesz nekünk vagy sem XD. Maradnék Jake Abbot-nál ha lehet 😊