BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Lord_Mortanius
www.gportal.hu/bioshock
BioShock 2 Összefoglaló cikk
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
http://www.freetvmaci.info/
Amikor fellõtték a BioShock 2 teaser honlapját, akkor meg voltam elégedve, de utána jöttek a kiábrándító infók: kamu a nyomozós történet, nem lesz kooperatív mód stb.
Kicsit tartok attól, hogy a BioShock folytatása gyenge lesz. Az, hogy temetném túlzás.
www.gportal.hu/bioshock
viszont az, hogy te ezek után tényleg így temeted, hát, külön vicc
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.gportal.hu/bioshock
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.gportal.hu/bioshock
1. Ez a Big Daddys sztori nem nagy szám
2. Elrugaszkodnak az alapoktól (pl. a Big Daddy-k mióta használnak plazmidokat)
3. Ha valóban egy Big Sister lesz a fõellen, akkor már most tudjuk
Persze még lehet jó a játék, de kicsit aggódok.
www.gportal.hu/bioshock
PSN ID.: Beegabor
Én egyre jobban kételkedem abban, hogy magas szintû lesz a második rész.
www.gportal.hu/bioshock
Azt hittem mikor teljes lesz a kör, akkor utána bejön majd az oldal jó pár infóval.Nem így lett... 😛
Ez most akkor kamu oldal, vagy a hivatalos?
A lefotózott oldalak is érdekesek: miért nincs még fennt normális beszkennelt újság a neten. Amin látni is lehet valamit a szövegbõl.
www.gportal.hu/bioshock
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
www.gportal.hu/bioshock
de, komolyan: szerintem képtelenség, hogy big daddy-vel kelljen végigvinni... én inkább azt szeretném, ha a fejlõdési rendszeren alakítanának (mindig a system shock2-t hozom fel példának), mert ott voltak fizikai tulajdonságok: strength/agility/endurance/stb, amik közül mondjuk az erõ a felvehetõ tárgyak mennyiségét és a közelharci sebzést módosította, agility az álloképességet... endurance pedig a max hp-t, stb... ezt a bioshocknál leegyszerûsítették nagyon... sokkal egyszerûbb fejlõdési rendszert alakítottak ki (nem mintha rossz lett volna) ss2-nél is lehetett upgradelni a fegyvereket, de teljesen más módon... ha jól rémlik mindenféle talált modokat lehetett hozzájuk csatolni... (limitált mennyiségben) de ha jól rémlik a fegyverek ott használódtak is... elég kellemetlen volt, amikor már csak 1lövés kellett volna valaminek a fejébe a pisztolyból az meg reccsent egyet 😊 akkor jól jött mondjuk a csõkulcs... a plazmid rendszer pedig a ss2-bõl a psi rendszerre emlékeztetett 😊 (igaz ott nem lehetett ilyen multifunkciós karaktert létrehozni, mert psi/marine/navy osztályokból lehetett választani és képtelenség volt az összes quest megcsinálása után is olyan karit összehozni, ami mindenhez értett) igaz itt meg az elõny az volt, hogy nem lehetett elrontani a karit 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Szerintem a nyomozós az igazi, és a másik kamu, hiszen nem hoznának létre egy weboldalt csak azért, hogy megszivassák a rajongókat.
A Big Daddy-s sztori amúgy is sokkal rosszabbnak tûnik: már az elsõ rész végén megtapasztalhattuk, hogy milyen egy Nagybácsival védelmezni egy Hugicát. Akkor jó volt, de egy teljes játékon át unalmas lenne. Nem is beszélve arról, hogy a BioShock nagy elõnye volt a sok fegyver, plazmid és tonikhasználat, sõt a fegyverfejlesztés is újrajátszásra ösztönzött. Ez a Big Daddy-s történet esetén sérülne, hiszen végig egy fúrófejjel kellene harcolni.
www.gportal.hu/bioshock
Nagyon durva dolgok történnek. Le a kalappal a médiagépezet elõtt: mindenki a BioShock 2-rõl találgat.
www.gportal.hu/bioshock
Másik tippem, hogy 2 idõsíkban játszódik a játék. Egy az 1. rész elõtt,amikor éppen elszabadult a pokol, így láthatjuk milyen volt teljes pompájában a város,itt Big Daddyvel megyünk, a másik meg már 7 évvel utána,amikor már egy rom és a nyomozóval vagyunk
PSN ID.: Beegabor
Amúgy nekem ez a "mi leszünk az elsõ Big Daddy" elég furcsa. Mi az, hogy az elsõ?A játékban feltûnõ elsõ Big Daddy lehetünk max...
Bocs a tripla postért...
A többi jól hangzik... várjuk a köbi küldit!
http://www.freetvmaci.info/
Azt, hogy mire kellenek a kislányok, még homály fedi, de az oldalon bogarászva láthatjuk, hogy valamilyen szisztéma alapján dolgoznak a nõvérek, hiszen csak 5 és 7 év körüli gyerekeket rabolnak el, olyanokat, akik között látszólag semmilyen kapcsolat nincs, bár ketten névrokonságban állnak. Az oldal tanúsága szerint eddig Írországban, Angliában, Francia- és Spanyolországban, valamint az Egyesült Államokban jártak a tolvajok. A gyerekek valószínûleg Rapture-ban vannak, ahova természetesen mi is ellátogatunk a magánnyomozó Jack Abbottal, aki a játék elején a lánya elrablása körül szaglászik, ám az egyik Big Sister fejbe kólintja és Rapture-ba viszi.
Az elsõ rész eseményeit követõ hét év, mondanom sem kell, rányomta a bélyegét a helyre, ami a megszokottnál is romosabb. A régi kedvenc pályáink egy részét ellepte a víz, így ezeken csak búvárruha segítségével tudjuk átverekedni magunkat, de megéri, hiszen az eddig rejtve maradt városrészeket is bejárhatjuk, például az állatkertet, ahol mutálódott elefántokkal és kutyákkal találkozunk majd, valamint egy epikus csata lehetõségével kecsegtetõ óriás polippal is meggyûlik majd a bajunk.
A fennálló helyzetet tovább bonyolítja, hogy egy szovjet tengeralattjáró rábukkant a városra, és ha a ruszkik megtalálják az Adamet, az nem jelent jót senkinek, hiszen komoly elõnyre tehetnek szert a hidegháború során. Az orosz katonák keményebb diók lesznek, mint Rapture franciakulccsal hadonászó lakói, így jó hasznát vesszük majd az új plasmidoknak, amikkel lelassíthatjuk az idõt, vagy éppen az ellenfeleink agyában kutakodva kideríthetjük, mi az adott ajtó zárkombinációja.
Fontos még megjegyeznünk a folyatással kapcsolatban, hogy teljesen eltûntek a Big Daddyk, helyettük a már említett Big Sistereket kapjuk, akikkel még izgalmasabb lesz a küzdelem, fõleg úgy, hogy ezúttal többedmagunkkal is harcba indulhatunk, ugyanis a készítõk kooperatív játékmóddal is ellátják az üdvöskéjüket -- ám errõl részleteket még tudunk.
Fontos! Ezek a részletek lehet, hogy csak részben igazak, mert mire kész lettem a hírrel, a 2K jelezte, hogy az információk hamisak, míg a GameInformer címû játékosmagazin (ahonnan az információk állítólag származtak) képviselõje csak annyit mondott, hogy egy ponton nagyot tévedett a híresztelõ. Vajon a kooperatív mód jelenléte hibádzik, vagy a Big Sisterek körül nem stimmel valami? Hamarosan kiderül!"
Ez az oroszos történet nekem annyira nem jön be, de a kooperatív móka jól hangzik.
www.gportal.hu/bioshock
Big Daddy is visszatér a Bioshock második részében!
A Game Informerben újabb érdekességek láttak napvilágot a Bioshock második részérõl, mégpedig az, hogy ismét visszatér Big Daddy, akit majd mi irányíthatunk!
Arról már beszámoltunk, hogy a Bioshock 2-ben feltûnik Big Sister, ám a hõn szeretett Big Daddy sem marad el, ugyanis mi vehetjük át felette az irányítást. A játékos eme lény bõrébe bújhat, s lehetõség lesz Little Sisterek elrablására ellenséges búvár ruhába öltözött monstrumoktól, s az õ segítségükkel a hullákból kinyerhetjük a különleges képességeket adó anyagot, az adamet. Arról még nincs információ, hogy pontosan hol és hogyan fogunk Big Daddy bõrébe bújni, ám ez egy igazán érdekes dolog a fejlesztõk részérõl. Azt is megtudhatjuk a magazinból, hogy az új ellenfél, a Big Sister egy jól megnõtt Little Sister, aki a játékosra vadászik, és a Bioshock 2 egyik legnehezebb ellenfele lesz. 10 évvel az elsõ epizód után megannyi változás érte a Rapturet, s ennek köszönhetõen már multiplayer móddal is szórakozhatunk, ha kedvünk tartja. A játék megjelenése még sajnos ismeretlen, ám reméljük, hogy minél hamarabb belevethetjük magunkat a hátborzongató kalandokba.
info: Gamekapocs