1689
-
grimm13 #485 Ez már túl van tárgyalva !!!! van érv a warez és van érv az eredeti mellett nem most fogjuk megvitatni szerintem ...
#483 milyen gond volt az 1-el -
#484 Plusz meg is lehet venni néha egy-egy játékot. -
peti71 #483 Igaz,de én úgy eblékszem, hogy az első résznél is voltak gondok. -
grimm13 #482 securom miatt nem kell aggódni az arma 2-nek is ugyan ez volt és mégis lehetett vele játszani :D -
#481 Hm, akkor itt is 3 vége lenne?! -
#480 Igen, boxon. Elvileg letöltöttem XD -
grimm13 #479 miért szopnánk ? -
#478 xboxon toltad végig nem? Mert elvileg holnap jön majd ki, de szopni fogunk a securom miatt... -
#477 10 évvel az első rész után játszódik. A várost most Sophia Lamb irányítja(első részben asszem említés szintjén volt róla szó,akkor éppen börtönben volt).Eleanor Lamb -et kell megkeresnünk,akit mint az anyja, mint pedig a helyiek, mint vmi messiásként kezelik,az evolúció egy új foka.
Ő volt az a little sister 10 éve, akit hősünkhöz, Deltához kapcsoltak pszichés síkon(azt hiszem az egyetlen sikeres), ezért az egyetlen Big Daddy-nek tekint minket,az apjának, nem úgy mint a többi little sister,akinek mindegy, hogy most melyik Mr. Bubble kísérgeti :)
Meg-meg jelenik játék közben mint vmi látomás, utasításokat,tanácsokat ad.
Szóval őt kell megkeresni
Én a jó befejezést kaptam, de kiváncsi leszek a rosszra is. 3 alkalommal van, hogy morális döntést kell hoznunk a little sisterek megmentésén/begyűjtésén kívül. -
#476 jah énis erre gondoltam az első részt már a végén alig vártam hogy vége legyen.....:D
amúgy a 2.rész miben kapcsolódik történet szerint az első részhez?
vagy ez csak a címében bioshock 2? -
#475 Vagy csak el volt dugva az utolsó. -
#474 A szöveggel nincs gond, több mint 100 magnót találtam :)
Azt sajnáltam, hogy a játék bejelentésekor ugye egy faszival promózták, aki nyomozgat az eltűnések után és az ő lányát is elrabolják a végén. Na ő szerepel a játékban, kb 3 magnót lehet találni tőle, de sajna nem derül ki mi lett vele :( -
#473 Rövidebb?! Akkor lehet, hogy többet rizsáznak benne? Csak mert szövegileg úgy néz ki több. -
#472 Pont jó volt, még mielőtt meguntam volna vége lett :) -
#471 az hogy rövidebb mint az első rész, az szerintem nem hátrány...:D -
#470 Na végeztem vele tegnap éjszaka.
Véleményem szerint ez a rész is nagyon jó lett, a sztori talán nem olyan hangulatos, a szereplők nem olyan karizmatikusak. A végén a csavar sem olyan jó mint az elődben, nem is volt 100%-ig tiszta a dolog, de lesz azért 1-2 meglepi :)
Játékmenet mit sem változott,Delta ugyanolyan sebződékeny mint az első rész szereplője, persze a végére átmegyünk terminátorba.A plazmid-fegyver kombózás tökéletesen beválik. A Little Sister védése miközben az Adam-ot gyűjti, a végére kicsit terhes lett, de azért megcsináltam mindet. Felfedezni ugyaúgy lehet, talán még több is a mellékes helyszín mint az elődben. A big sisterek tényleg nagyon jók lettek, az ember valóban parázik mikor hallja az egyre közeledő sikolyát, nem lehet előle elbújni.
15 óra talán megvolt, de mindenképp rövidebb mint az első rész.
Kap tőlem egy 85%-ot. -
#469 alig várom, hogy tölthessem a Steamről.... -
grimm13 #468 kedd :D -
#467 Február 9. -
#466 mikor jön ez PC-re? -
#465 zsír:P
#463:köszi :P -
#464 bio 2 1968-ban játszódik. 1958 ban kezdődik az intró, de aztán ugrunk 10 évet -
#463 már majdnem tudhatsz 2 szót angolul
de a számok már mennek
csak így tovább -
#462 kérdés hogy mi a francnak kellett 5 stúdió ahhoz hogy megcsinálják még 1x kb ugyanazt amit a multkor 1nek sikerült
+igénytelen multiplayer beleszarva -
#461 Na ne mondd :O -
#460 -
#459 Amúgy a bioshock 2 az 1958-ban játszódik és a bioshock 1 az 1960-ban.. :D -
#458 Vele még nem, most vagyok a Siren Alley pályán. -
grimm13 #457 Én még nagyon kevés olyan játékkal találkoztam ami konzolon jobb, szebb lett volna-irányításban meg grafikában sem - :D
Félig meddig OFFFFF de nem tudom ki játszott már a Batman AA-val ? De a lényeg az hogy annak a grafja nagyon tetszett és elméletileg az is unreal e. szóval annál csak jobb lehet a grafika(ja és konzolon nincs dx10, 11 meg hasonlók xD -
hiper KOCKA #456 Elenorral találkoztál már? -
#455 Viszont mivel hamarabb megjelent, a LIve is ugrik és így a multit kipróbálni nem tudom. Ha az is van olyan jó, mint a single akkor a PC-s gyüjtői doboz biztos a polcra kerül.
Egyébként nem tudom mennyi játékidőnél járok, de most kezd nagyon érdekes lenni. Sztoriban és képességekben egyaránt. De valahogy a kihívást nem érzem. Ebben az első rész jobban tetszett. De hát kitudja hol van még a vége, változhatnak a dolgok... -
#454 Jójó akkor nem vettem, szorri :P -
#453 utolsó sort viccnek szántam, úgy egészben...:D -
#452 Valamit félreérthettél mert nem lehet Little Sisterrel játszani.. -
#451 Van egy olyan sejtésem hogy nem a legsikeresebb multiplayer lesz a Bioshock többjátékos módja. Ilyen téren mindig is a cod-ok vitték a prímet fps fronton, na de szűkebb körben arathat sikert. Én a single részt várom, emiatt is akarom megvenni, de ha mégis kipróbálnám a multit, akkor a kishúggal fogom nyomni és az ádámkinyerő szipkáját mindenkinek jól a lábujjába szúrom. :D -
#450 -
Deathstorm676 #449 Hát nekem nem jön be különösebben az mp-je ennek a játéknak. Videóalapján csak össze vissza lövöldöznek és használják a plasmidot és az egész olyan zavaros. -
#448 Hát ezt pláne mert mp is van:D -
#447 Hát nekem meg nem lesz pénzem rá, szóval marad a letöltés, de amint lesz annyi feleslegem (mostanában nem) akkor megveszem :) Az 1-et is muszály volt beszereznem olyan jó volt :D -
#446 Kék halált kapott a gép amikor felraktam most akartam kijátszani mert bugos volt a felénél és nemtudtam mit csinálni:D