BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ezzel én is így voltam, nagyot döbbentem.
nekem se tetszik h BD-k leszünk...

jackcsabi
Ezt amikor olvastam itt a topicban valahol elölrébb akkor kicsit megakadt a szemem, mert ugyebár nem játszottam teljesen végig, kíváncsi vagyok mennyi igaz belöle.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Prince23
Állítólag az elsõ rész végén átváltozika hõs BD-ra. Ebbõl nem tudom mi az igaz... ezért is lesza BD a Bio2-ben

jackcsabi
Én ma kezdtem újra az 1-et, kifogom játszani, mert mikor elöször játszottam a végénél abbahagytam, nade majd most.
Végigolvastam a topicot most naggyából, hát érdekes lesz, személy szerint jobban örültem volna az elsö lehetséges változatnak, hogy nem big daddyként leszünk jelen...
De a történet már ígyis a toppon van, szóval nemlehet gond 😊
Amúgy Dx10ben játszom az 1-et énis, és hát nincs megfelelö szó a látványra.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

saxicola
Az elsõ rész grafikája tényleg top-on volt megjelenéskor, sõt most is megállja a helyét. A videókat elnézve egy valami szúrja a szemem: amikor kilép a karakterünk az épületeken kívülre, akkor nagyon elnagyoltak a növények. A textúrák is homályosak azon a részen. Pedig a videók a PC-s verzióból származnak.

www.gportal.hu/bioshock

extra sensory
Olyat én is álmodtam tegnap...

Egyébként a vidiket elnézve sztem a grafika nem fejlõdött sokat az elõzõ részhez képest. Nem lehet észrevenni nagy különbséget. A fejlõdés azért is nehéz, mert az elsõ Bioshocknak tényleg ütõs grafja volt. A víz pl. káprázatos szép volt, fõleg a belsõ terek talaján található bokáig érõ víztócsák, amin megcsillant a fény. Ez a látvány DX10-ben odavág, hogy nem kelsz fel.
De lehet még ezt is fokozni? Nehezen. Szóval a graf, ha olyan is mint az 1-é, már akkor is jól jártunk.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Shep
Hát az elsõ variáció lehet izgalmasabb lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mi leszünk a víz és csordogálni kell minden felé a tûzet elkerülve ,mert akkor elpárolgunk!

Igen Big Daddyt alakítunk!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Ebben a részben most egy Big Daddyt alakítunk, vagy hogy kik leszünk most?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

saxicola
Remélem 9990 Ft-os áron fogják adni.

www.gportal.hu/bioshock

Prince23
Hát konzolon bioztos annyi lesz

Remélem ha ilyen durván jónak ígérkezik azért nem 20 ropi lesz a végösszeg!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Dante73
Mikor olvastam, hogy lesz multi, felszisszentem; minek? Tudom, warez ellen egy jó fegyver, blabla, de Bio-ba multi?
Viszont, ezt így végigolvasva, már várom a multit is, nem csak a szinglit; Ugyan, ez is csak "egy szimpla hent", mint a többi, viszont a története nagyszerû, amellett, hogy kézenfekvõ. Ha a megvalósítás is olyan, mint maga az ötlet, akkor baba lesz!

http://www.freetvmaci.info/

saxicola
"Bioshock 2 - Kipofozott multiplayer

Amit annyira nagyon szerettünk a Bioshock egyjátékos módjában, az a Bioshock 2 egyik multiplayerében is helyet kap majd.
Anno végigjátszva a Bioshock nevû csodát különös képpen nem zavart, hogy a 2K Games végül kispórolta a multiplayer lehetõségét a csomagból. Rapture víz alatti városának nyomaszó légköre és a benne „élõk" szomorú sorsa így is minden idõk egyik legeredetibb és legjobban megírt játéktörténetével ajándékozott meg bennünket, ami bõségesen kárpótolt holmi komolytalan online lövölde hiánya miatt. A világ azonban változik, s vele együtt az igények is. Mivel a többjátékos mód úgy nagy általánosságban nem árt egy játéknak, a Bioshock 2-rõl már igen korán tudni lehetet, hogy az elsõ résztõl eltérõen bizony online avagy LAN is szórhatjuk egymásra a plasmidokat, illetve az ólmot.

A Bioshock 2 multiplayer oldalának egy „apró" részletére pedig most derült fény. A 2K Games ma bejelentette, hogy a Digital Extremes -el frissen kötött partnerségi megállapodás értelmében az Unreal-t jegyzõ és néhány UT címmel is büszkélkedõ gárda egy teljesen egyedi játékmódot készít a Bioshock 2 multiplayer szekciójának. Hogy miben lesz ez a mod más, mint mondjuk a jól bejáratott DM vagy CTF? A válasz egyszerû: a fejlesztõk ugyan azt az élményt akarják visszaadni a többjátékos ütközetek során, mint amit a singleplayerben átéltünk.

A koncepció egyébként találó: az egyjátékos mód történetén túl a multiban is egy komplett sztorit kapunk. Az általunk terelgetett karakter a plasmidok megjelenésének idõpontjában, pont mint „próbababa" üzemel, akin lehet teszteli az újabb és újabb vegyszereket. Ez a megállapítás magában hordozza a tényt, hogy Rapture akkor tájt épp a káosz kitörésének elõestéjén, még épségesebb állapotban látható... persze nem sokáig.

Miután az új multiban is elszabadul a pokol, kezdetét veszi a tapasztalati pontok szorgos gyûjtögetése, valószínûsíthetõen az ellenfelek legyilkolása révén. A Bioshock 2 eme különleges többjátékos módjában aztán pontjainkon fegyvereket avagy plasmidokat vásárolhatunk, amiket a továbbiakban az elsõ részben is megtanult, testhezálló kombók kialakításával tehetünk még halálosabbá.

Egyszeri Rapture lakosként tanúi leszünk annak, ahogy az idealistán megálmodott mintatársadalom az egyik pillanatról a másikra enyészeté válik, ezzel is tovább bõvítve a Nagy Bioshock Sztorit. Végezetül annak sem kell megrémülnie, akinek ez a kissé RPG stílusúra hangolt új Bioshock 2 multiplayer mod elsõ hallásra nem jön be túlzottan. A nyilatkozatok külön kiemelik a munkálatokért felelõs Digital Extremes érdemeit, miszerint a három Unreal Tournament játékot is adott már a világnak, ami így garancia lesz az FPS veteránok számára. Várjuk szeretettel!"

Forrás: GSO

Na ez már döfi!

Mit szóltok?

www.gportal.hu/bioshock

Lehet késõbb bele fognak majd szõni a történetbe egy alternatív várost is, vagy hasonló...

saxicola
Az lett volna a meglepõ ha nem Rapture-ben játszódna majd a 3. rész.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
A Bioshock 3 is Rapture-ban játszódik?

A második rész még meg sem jelent, de a 2K Marine már a Bioshock 3 sztoriját tervezgeti.

A Biosohck ugyebár a víz alatti Rapture városában játszódik. A Bioshock 2 szintén. Na és a Bioshock 3? Az is. Legalábbis a 2K Marine alkalmazásában álló Jordan Thomas szavaiból ez derül ki.

A Bioshock 2 még meg sem jelent, de a sikert már borítékolta magának a 2K Games. Nem csoda hát, hogy a 2K Marine már tervezgeti, mit is lehetne a harmadik részben elmesélni. Mivel a Bioshock 2 sztoriját nem ismerjük, elég nehéz úgy beszélni egy képzeletbeli folytatásról, hogy nem tudjuk mire számítsunk. Jordan Thomas is igen sejtelmesen fogalmazott. " (a Bioshock 3) Egy olyan karakterrõl fog szólni, akit nem szeretnénk semmiképpen sem elengedni.. Rapture még nagyon is termékeny talaj, és annyi felfedezni való van benne, amennyit csak akarunk. Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy több Bioshock játék is játszódik még Rapture városában." Eddig az idézet. Alant pedig lehet elmélkedni, kit nem mészároltunk le, vajh kit nem fogunk a Bioshock 2 során, azaz ki lehet a Bioshock 3 fõszereplõje?

info: Gamestar

saxicola
Nagyon király a 3 gameplay videó.

www.gportal.hu/bioshock

Engem ezzel a mozgóképsorral megnyertek újra! 😊

Pont úgy néz ki, mint az elsõ rész, ennek örülök! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

saxicola
saxicola
Megérkeztek az elsõ hivatalos BioShock 2 háttérképek és ikonok. Többféle méretben.
A köv. oldalon: http://www.2kgames.com/cultofrapture/home.html

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Jaja! PC-re adták el a felét a korongoknak. A PS3-as változat nem teljesített túl jól.

www.gportal.hu/bioshock

MerlinW
Mert a PC egyértelmû Bioshock esetében.

[merlinw.org]

zzeN
ITT van pár infó róla, a videó végén a csávó azt mondja h PS3-ra és 360-ra jön, PC-t nem mond...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Aranyos! <#szeret>
Húsvéti ajándék

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Jó kis írás.

www.gportal.hu/bioshock

grebber

grebber
Játék!!! Mond valamit? Olyan mint a filmek bármit megcsinálhatnak benne.
A fejlesztõket meg hidegen hagyja legtöbbször mit szeretne a játékostársadalmon hiszen az van amit a fejlesztõk elgondolnak és maguk között jónak titulálják.
Annyi fasza megvalósításra váró dolog lehetne játékokban hogy leírni sem lenne egyszerû,de sajnos nem úgy tûnik hogy bármely cégen belül is lennének kreatív emberkék akik nagyot újat szeretnének alkotni.
Félnek szerintem az újtól ehelyett a szarságokat erõltetik.

Seth
Tenyérbemászó ez az erõlködésed...

PSN ID.: Beegabor

saxicola
Big Daddy és plazmidhasználat: ki látott már ilyet? De rendben van, mert mi prototípusok vagyunk?

furcsa, hogy gyorsak vagyunk, teljesen kilátunk a búvárruhából: nem gond, hiszen prototípusok vagyunk!

.....

Remélem nem egy rókabõr lesz a folytatás.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Jó, hogy erre a prototípus dologra mindent rá lehet kenni. Pár dolgot felrúgtak a BioShock világban, de a prototípus dolog a mentség.

Az is furcsa, hogy már most tudjuk ki ellen harcolunk. Remélem nem abból fog állni az egész játék, hogy egy Big Sister-t kergetünk.

www.gportal.hu/bioshock

Seth
MI a prototípus big daddy vagyunk, az gondolom más testfelépítésû volt,mint a késõbbi tankok XD

PSN ID.: Beegabor

saxicola
Egy Big Daddy fúró igen nehéz szerkezet, amit nem lehet csak úgy dobálni.
De ez még a kisebb zavaró tényezõ. A mozgás túl gyors a videóban, ahhoz képest, hogy mi egy lomha, nehét páncélt viselõ Big Daddy-t alakítunk.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
"Érdekes, hogy a szegecselõ és a motorizált fúró között milyen könnyû a váltás. Bennem felmerült a kérdés, hogy a fúrót addig hova teszi a fõhõs, amég a szegecselõvel harcol? Azt gondolnánk, hogy hatalmas súlyú az elõbbi fegyver, amit csak úgy nem lehet váltogatni."

lol ez fps.fps-ekben mikor volt bármilyen nehézség is a fegyverek váltása között.Nm is tudok olyanról ahol nem fél pillanat alatt teszi el teszem az a rakétavetõt és veszi elõ a gépfegyvert!

saxicola
Véleményem a videó alapján:

A grafikán láthatólag nem sokat változtattak, de még most is nagyon szép a játék. A pályadizájnhoz sem nyúltak; a Rapture-re jellemzõ art décó stílus tehát megmarad.

Az elsõ rész utolsó elõtti pályája már lehetõséget nyújtott nekünk egy Big Daddy ruhájának felöltésére. Ez alapján úgy gondoltam, hogy nehézkes lesz a mozgás a páncélban. Ennek ellenére a videóban nem érzõdik a játékosra nehezedõ igen méretes és nehéz védõruha hatása. Mintha csak egy sima öltözék lenne rajtunk. Lomha mozgású ütközetekre számítottam, ahol kitérni nem nagyon tudunk a támadók elõl, de vastag páncélzatunk jól megfogja a golyókat. A videóban viszont nem ezt látjuk: a dinamizmus és könnyed mozgás miatt inkább egy Quake 3 összecsapás jutott eszembe, mintsem a BioShock. Az is furcsa, hogy nem takarja semmi a szemünket, pedig egy Nagybácsi esetében ez lenne a minumum. Az elsõ részben felöltött buvármaszk jobban segítette a beleélést, hiszen jó kis bezártságérzetet okozott.

Az ellenfelekrõl is essék pár szó. A Big Sister valóban gyors, s látszik, hogy kemény ellenfél lesz. Viszont nem tûnik félelmetesnek. A videóban is mintha mi üldöznénk õt, s nem fordítva. Úgy tûnik, hogy a splicerek elég könnyû ellenfelek lesznek majd. Legalábbis a gameplay trailerben nem sok mindent tudnak tenni ellenünk. Látszik, hogy a plazmidok és a szegecselõ segítségével roppant gyorsan el lehet bánni velük. Sajnálatos, hogy a fúróval történõ harcot csak egyszer mutatják. És akkor sem látszik a vér. Remélem nem fogják a durvább vér effektet számûzni a játékból. A BioShock 1-ben a Big Daddy-k elég nagy trancsírozást tudtak véghezvinni fúrójukkal.

Érdekes, hogy a szegecselõ és a motorizált fúró között milyen könnyû a váltás. Bennem felmerült a kérdés, hogy a fúrót addig hova teszi a fõhõs, amég a szegecselõvel harcol? Azt gondolnánk, hogy hatalmas súlyú az elõbbi fegyver, amit csak úgy nem lehet váltogatni.

A történetrõl nem sokat árul el ez a videó. A készítõk tartják magukat a jól bevállt hanganyaghallgatós meséléshez. A Gameplay videóban Tenenbaum irányít minket. Ez érdekes.

Többen fanyalognak a különbözõ fórumokban, hogy nem fog sok újítást hozni a következõ rész, emiatt jobb lenne inkább kiegészítõnek nevezni. Azt ne felejtdük el, hogy Rapture világa (art décó stílus, ellenfelek, fegyverek) eléggé kis mozgástérre ad lehetõséget. Én azt mondom, hogy a túlzott változások is kerülendõek amiatt. Ha a történet ott lesz akkor nem lehet gond.

www.gportal.hu/bioshock

Úgy értelmeztem a dolgokat, hogy csak egy Big Sister lesz,de az lehet szerintem az egyik...

Dante73
Ott a F.E.A.R.2. Ugyan az, mint a sima... Viszont érdemes egymás mellett, után megnézni a kettõt. Vagy az R6 Vegas 1-2. Tök ugyan az, csak mégsem... Nem kell egy vidi alapján következtetni. Ugyan olyan lesz, ránézésre, de ha hozzák a színvonalat, amit remélek, akkor észre sem veszed, de sokat finomodik, mind a grafika, mind a kezelés, stb.
Viszont, ha 7 évvel utána játszódik, akkor ezek a Big Sisterek a nem harvestelt lányok lesznek vajon, az elsõ részbõl?

http://www.freetvmaci.info/

grebber
"Bioshock 2 az eredeti Bioshock után 7 évvel játszódik"

Shep
Hát igen, nem túl jó reklám általában 😊 Mondjuk a Doom2-nél nem zavart 😊 Egyébként nem hiszem, hogy túl sok újítás lenne a játékban a történetet leszámítva, ami egyébként az elsõ rész elõtt után, vagy mikor játszódik majd?

grebber
Nem ,de szeretem ha egy játék folytatása nem ugyanúgy néz ki mint az x évvel ezelõtti része!

most komolyan ennyire grafika buzi vagy? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Ez amolyan kieg szerû lesz graf semmit nem változott 😞 De ettõl még jó lesz várom!

Prince23
Inkább gametrailers 😊

Aki jobban szereti a youtubeot az megnézheti itt is.
Az elsõ rész is nagyon tetszett, ebben sem fogok csalódni.

Elég lomhák leszünk, de harcot nézve nem éreztem hátrányát. A Big Sistert érdekes lesz kinyírni, elég fürge...
Szerintem élvezetes lesz. Már várom nagyon.

hm, akkor a fúró csak ilyen alternatív alapfegyver lesz... így már mindjárt jobban tetszik a dolog 😊 a mozgása meg olyan bigdaddy-s... majd meglátjuk... nem akarok csalódni ebben a folytatásban... :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Akarom! 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?