BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola
Köszönöm a segítséget.

www.gportal.hu/bioshock

Függõleges a vonal az utolsónál. Köszi a segítséget.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

"its cold down here daddy come find me"
Ez az üzenet, és a történetbe is beleolvashatunk a Behold Utropolis nevû könyvben, ha tudjuk:
Juicer = Splicer
chipmunk = Little Sister
Patri-Arhk = Big daddy
Mithras Square = Apollo Square
Amúgy meg szerintem majdnem mindent meg lehet tudni a játékról ebbõl a Teaser oldalból.

Hát nem sokminden van benne, csak egy little sisteres rajz, kézenfogva.
Egy álarc, egy levél(na ez érdekes, ugyanazokkal a karakterekkel, ami a dobozon van, valszeg ez is egy rejtvény), és egy Big Sisteres rajz, amibõl kb az vehetõ ki, h a szõkéket megöli, elszívja a lelküket, és a feketéket nem bántja:)

Megvan:
bal kerék: lefelé háromszög
középsõ: két négyszög egymásban
jobb: egy ovális egy vízszintes vonallal áthúzva.

Meg lehet fordítani a dobozt. Ott lehet a kód nyitja...

Elég durva karakterek! :)

saxicola
Hi!

Nézzeteke el a teaser oldalra! Vajon hogyan nyílik a "doboz"? Mi lehet a kód?

www.gportal.hu/bioshock

Prince23
Bioshock 2 október 30-án!

ascii tábla segít :)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Sziasztok!
MSI EX600 bios frissÍtettem és a billentyûzet eszméletlen módon variálódott. az alt, ctrl legább 3bill kombináció az "f,b,a" karaktereket nem tudom elcsalni csak ha 2tenyérrel zongorázok, és igy nem tudom beirni a F: flash.bat -ot szóval nem tudok frissiteni aki tud segitsen köszönöm
Bokafix2
Az a kék pillangó lesz a fõellenség... A játék közepe táján derül ki, hogy valójában Fontaine elfeledett öccse, csak génmanipulálták.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

jackcsabi
Akkor csak az én keresöm nem találja?:P

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

saxicola
Még lehet CE-t kapni? A megjelenéskor 12-13 ezer forint között volt az ára.
De errõl az elsõ rész topicjában kellene "társalogni". Itt koncentráljunk a folytatásra.

www.gportal.hu/bioshock

Prince of Máté
Nem, PC-s, csak nem találtam róla PC-s képet.

x360-as verziót 6ért, csomagban? hát szerintem nem esélyes :)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

jackcsabi
Ez az ;)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Prince of Máté
Így nézett ki a cucc? Mert én erre pályázok :)

jackcsabi
Bocs az árát nem néztem, leemeltem a polcról mert megnéztem a bigdaddyt, de az árat nem néztem :S

Prince of Máté
Mennyiért? 6ezerért láttam használtan, annál többet nem akarok rászánni.

jackcsabi
Media Marktban láttam kettöt a polc tetején múlt szombaton(legalábbis Pécsen :P)

Prince of Máté
Tud valaki olyan helyet, ahol az elsõ rész kapható collector's edition kiszerelésben? Tehát amihez jár a Big Daddy figura. Beneveznék egyre :P

Lehet lesz több változat is, esetleg belevisznek valami ruhacserét is a játékba. Ez nagyon feldobná.
Annak is örülök, hogy nem a Big Sister lesz a fõ ellenség, jó hogy nem lõtték le a poént.

saxicola
GamePro címlapVideóban szereplõ Big Daddy

Érdekes, hogy a BioShock 2 demó trailerben egészen máshogy nézett ki a karakterünk (lsd. második link), mint a GamePro magazin címlapján. Mit szóltok ehhez?

www.gportal.hu/bioshock

Jó kis oldal, szeretem az ilyeneket.

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Megújult a tízer oldal !!!

www.gportal.hu/bioshock

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

jackcsabi
Jó ötlet :D
Azokat amúgy marhára utáltam, mindig fosattak :D Beszélt hozzám a plafonról mondom ki van itt, nem láttam hol van, erre elkezdett futni fent felém :S

Nem, a 4. részben egy részeg pókszabdaló leszel, akinek az lesz a feladata, hogy hazataláljon a kocsmából. <#vigyor1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

ProGabe
"IGN powa." ehhez semmi köze az IGN-nek. annyi, hogy kaptak pár órás exkluzivitást, most már ingyen nézhetõ HD-ben pl. GT-n is. volt ilyen walkthrough az elsõ részhez is. sõt, az egész pont így épült fel: kijött egy rövid ingame, aztán egy hosszabb, ami eléggé össze-visszának tûnt (a 2-bõl ezek a #165-ben linkelve), akkor jött egy nyilatkozat, hogy ezek véletlenül kerültek ki, késõbbi felhasználás céljából csinálták õket. na az a késõbbi felhasználás volt az elsõ rész walkthrough-ja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Nagyon komoly lesz:) Sister védõs jelenetnél éreztem ismét, hogy a BS hangulat unikum:)

Egyébként maga a bemutató és a kommentár is profi, ilyennek kell lennie egy review-nak. IGN powa.

"and she's aaaalways watching... and that is the biiig sister..."

haláli a fickó:)

[merlinw.org]

MerlinW
Van ám boxhoz egér és bill...

[merlinw.org]

saxicola
Felmerült korábban, hogy egy nyomozót fogunk alakítani a BioShock 2-ben. Sajnos ez nem bizonyult igaznak, pedig több potenciál lett volna benne.
Én is csalódott voltam amikor biztossá vált, hogy az elsõ Big Daddy-t játszuk majd, de az azóta kiadott videók alapján azt mondom, hogy nem akkora gond ez. Például a harcnak még elõnyére is vált. Másrészt a lényeg, hogy egy nagyon jól összerakott, a BioShock világához hû, és hihetõ történetet kapjunk.

www.gportal.hu/bioshock

grebber
3-ban mi lesz a little sisterek azt szurkálni kell az angyalkákat!

Next PC upgrade: 2022

A történet remélem elsöpri az ilyen rossz szájízt...

hát már korábban is írtam, hogy nekem sem annyira jön be a bigdaddy-s dolog... fõleg, hogy mi irányítsuk az elsõt... a prototípust, ami használ még fegyvereket meg plazmidokat is :S a videókból az irányítása/mozgása "retardált-konzolos" lett szvsz... lehet h jó játék lesz, bízok benne... de attól is félek, hogy olyan színvonalbeli romlás is lehet, mint pl max payne1->2 között :( egyébként bioshock3-ban meg fürge bigsister-ekkel kell menni? 4. részben meg jön a big brother, aki mindent lát? :)

jackcsabi
Egyet értek bár, nemfogod a hátadon cipelni a BigSistereket...
De annyira hangulatos volt figyelni ahogy haladnak a városon át, a daddy meg a littlesister, annyira ottvolt, de most..

vérpocok
A kishugok kezdenek nõni... <#vigyor2> És mért bigdeddy? Az elsõ részben jó volt ez a poén, hogy mi is nagybácsivá válunk a végén és velük nyomulunk, de hogy a 2. résztõl ezzel is folytatódjon. Hát ezt elszabták. <#vigyor5> Az 1-ben volt az egész bigdeddy-kishug párosnak egy jó kis misztikus atmoszférája, ahogy végigvonultak Rapture helyszínein, most mért kellett ehhez hozzányúlni? Mármint azzal, hogy mi is nagybácsik leszünk és visszük a hátunkon a dögnagy kishugokat. Kívülrõl szemlélve õket nekem sokkal jobban bejött a filing, mint így hogy én vagyok a feromontól bûzlõ nagybácsi, aki óvodásokat fuvaroz végig Rapture-on, akik percenként ordibálják a fülembe, hogy "Hurry Mr. B." Hát nem tom...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

zooleeh
<#eljen><#eljen><#eljen>Az elso resz , a half life 1,2-utan a legnagyobb kedvencem ,es ahogy nezem ez is az lessz<#crazya>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

terribad
hogy száradna le a keze annak aki konzolon mutat be egy fpst retardmozgással

bloody fucking murder

saxicola
IGN 9 perces XBOX 360 videó

Várom a véleményeteket!

www.gportal.hu/bioshock

Bokafix2
Mást is lehet ültetni az agyukba. Azt hogy téged védjenek. Mégpedig a nagybácsi hipnózissal. Mikor sokan támadtak rám nagyon jól jött ez a plazmid.
Öröm volt nézni ahogy a kedves behemót ízekre szaggatta azt a sok pszihopatát, aztán mikor nem maradt senki odaállt ahol én voltam és 5 másodpercenként nézegetett ide-oda hogy jön-e még valaki aki fasírtként látna szívesebben. <#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

saxicola
A Nagybácsik Dr. Suchong agyszüleményei. Köztudott, hogy a Kishúgok nagy kockázatot jelentettek, ha egyedül, védelem nélkül mentek ki az utcára ADAM-ot szerezni. Suchong arra törekedett, hogy kiküszöbölje ezt a problémát, és elõadta ötletét Andrew Ryan-nak, de aggodalommal a hangjában. Tudta ugyanis, hogy Nagybácsi-vá válni egy egyirányú folyamat, és ezért aggódott a jelöltek megtalálásával kapcsolatban. Andrew Ryan biztosította afelõl, hogy ez nem jelenthet problémát.

A Nagybácsi-k emberi lények, akiknek bõrét és szöveteit beoltották egy hatalmas búvárruhába. A jelöltek túlesnek egy hangszál moduláción, és feromon-kezelésen. Ez a feromon az, ami a Kishúgokat vonzza a Nagybácsikhoz. Ezek után a jelölteket beoltják egy olyan plazmiddal, amely mindent kitöröl a tudatukból, és 1 célt ültet el agyukban: meg kell védeni a Kishúgokat.

www.gportal.hu/bioshock

Seth
nem sebezhetetlenek, csak gyorsan regenerálódnak. Az átalakulás meg csak átmeneti volt, a feromonon és a hanggenerátoron kívül csak a ruhát vettük fel

PSN ID.: Beegabor

vérpocok
Dr. Suchongnak az egyik felvételébõl derül ki, hogy aki átváltozik Bigdedi-vé annak nincs visszaút, nem lehet az állapotot visszafordítani. Idézet a hangüzibõl: a Big Daddy-vé válás egyirányú utca...
Most akkor hogy lesz? Ezentúl minden részben komplett bulldózerként csörtetünk végig underwater citi utcáin? Illetve változik majd a fõszereplõ személye? Hm... Nemrég olyasmit írtak, hogy 6 részt terveznek.

<#miaz>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Seth
ha jól emlékszem csak a gerinc és az agy,minden más mesterséges

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Akkor végülis ember vagyunk, nem?
és a BD elenfeleknél ki van a páncél mögött?
egyébként a 2. részben lesz valami bd csaj is.

Istencsászár
:DDDD persze... konzolos 11-12, pécés 10

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

saxicola
Az elsõ rész végén egy Little Sister vezet el minket a fõellenséghez. A kislány bizalmához fel kell vennünk a Big Daddy-k ruhadarabjait,sõt egy feromon megszerzésére is szükség lesz.

www.gportal.hu/bioshock