1689
11549551111224877855.jpg
  • balika16
    Nem kamu én már szedem!
  • Fehercsoki
    Fake.
  • angelslie
    Csak darabos hotfile linkekkel találtam meg, sima torrent nincs esetleg?
  • zsozso29
    Na BioShock_2-Razor1911
  • balee4
    És mit mondtok van olyan jó mint az első rész?
    Achievement lista
  • saxicola
    GameTrailer Review 8.8
    Szerintem nekem egy olyan 10 óra volt. Igyekeztem én is mindent bejárni, de az achievement pontjaimat elnézve nem nagyon sikerült.

Multit sajnos nem tudtam tesztelni.
  • Fehercsoki
    Ki kéne számolni hogy körülbelül mennyit dolgoznak 1 óra játékon!
  • Fehercsoki
    Hát az nagyon kevés.Gyakorlatilag 2 nap.Azért milyen érdekes meddig csinálják és milyen hamar vége.
  • Seth
    12-15 óra vérmérséklettől függően. Én minden apró szegletet bejártam és a 15 óra kb helytálló.
  • Fehercsoki
    Mennyire hosszú a játék?Mert az egyértelmű hogy a multi inkább leviszi a pontszámot mint föl és csak a single számít.
    Én is a végére értem. Picit többet vártam a játéktól! Gyatra angol tudásomnak köszönhetően néha elvesztettem a fonalat a sztoriban, de annyira nem volt vészes.

Párszor azért megizzasztott rendesen 1-2 Big Daddy vagy Little Sister. A plazmid dolgok nagyon tetszettek, és a fegyverekkel is jól elszórakoztam. Végülis egy erős 8/10
  • Fehercsoki
    Ez kamu nem ilyen az installere!Ez nagyon igénytelen lenne.
  • DarkSector
    lol
    ez tesco-s????
    jah nem tedesco-s
    :DDDDDDDDDDD
  • artschi2
    Ha minden igaz, nekem is! :)
  • balika16
    An iso is availible on the net
    language: english, german & italian

Downing now, size is 7,3 Gig

RS & MU links are availible, but I think i shouldn't post this because it's not cracked yet but who cares
  • RETROB0Y
    Holnap a kezeimben lesz az SE kiadás KIRÁLY!
  • DarkSector
    azt várhatod, hogy pc-re valami ne jöjjön ki, a sok hardware eladás jó üzlet.
    nem vettétek észre, hogy mind ez végett van, kiadnak egy konzolos játékot pc-re, kis idővel később, és nembaj ha letöltöd, akkor is a pc-det tunningolod, ami szép bevétel. vagy nevezzük lehúzásnak.
  • zsozso29
    Na úgy látom is 7,3GB lesz. :p
  • foxpal
    Persze tudom hogy ott is csalnak de már lassan nem érdemes semmit pc-re kiadni mert ott már 1 héttel a kiadás előtt is ott a játék mert ellopják:) dettó a másiknál:D
  • saxicola
    Na megjött az e-mail. A SE verziót azok kaphatják meg, akik már régen jelezték igényüket rá (vagyis előrendelték).

"A játékból Special Edition korlátozott példányszámban érkezett, az első napon csak a Special Edition-t előjegyzők számára kerül felajánlásra.
    Az esetlegesen át nem vett, meg nem rendelt példányok várhatóan szerdai naptól lesznek felkínálva mindenkinek."
  • grimm13
    Thx a bókot .... én meg az ilyen kedves "emberek" miatt !
    #498 szerinted konzolon nem csalnak az emberek ?
  • Fehercsoki
    Link a különleges verziót.(mármint cdgalaxisosat mert ott nem találom:S)
  • Kongy
    Na, az ilyen (segg)arcok miatt utálom az SG-t.
  • balee4
    Holnaptól kapható a CD Galaxisban a sima verzió is. Azon gondolkodom, hogy megvegyem-e. Az SE is megérné, de vhogy nem vágyom rá.
  • artschi2
    Na, most kaptam jelzést a CD Galaxistól, holnap v. holnapután meglesz az extra verzió :)))
  • foxpal
    Most voltam 576-ba és már van bioshock 2 ott próbáltam rávenni hogy egy kis kenőpénzért hátha oda adná-e most de nemadta rá a fejét :D
    Amúgy nem kell megvenni a játékot ha nem akarod csak max az hogy töltitek a játékokat azt éritek el hogy majd nemadják ki pc-re csak konzolra:D
  • grimm13
    lenező ? LoL ahhoz hogy lenező legyek magasabb rendűnek is kell lenne de hidd el nem vagyok se zseni se született tehetség , bár irányító típus, okoskodó és még sok egyéb is de lenező az nem ha neked ez esett le egességedre ,hidd el csak arra akartam kilyukadni hogy kár idegeskedni mert úgy még sohasem volt hogy ne legyen sehogy... De szerintem zárjuk le a vitát mert egy kicsit offfff
  • angelslie
    Amilyen lenézö vagy az már szánalmas :)
  • grimm13
    Miért is ? :D
  • Evin
    Ha minden igaz. Addig csak szenvedni lehet.
  • angelslie
    Amúgy remélem holnapra lehet majd már tölteni
  • angelslie
    Mekkora segg vagy :/
  • artschi2
    CD Galaxisnál kértem, hogy értesítsenek az extra verzióról, még nem jeleztek vissza, hogy küldik... :(
  • grimm13
    1. ha jó nők akkor várom őket
    2. ha nem akkor vagy operáltassák át magukat vagy nem nők xD
    3. a 2. csak poén mert aki nem jó nő az elromlott xD
    4. a 3. is poén csak senki sem röhög
    5. viccen kívül az a nő amelyik így hisztizik mint ahogy ezek a "ribik" azoknak van rá alapjuk hisz nők
  • Evin
    Ez azért durva. És ha az egyikük nő az operáltassa magát férfivá?! :D
  • grimm13
    MINT A HISZTIS RIBANCOK legyetek már férfiak !!!! max 2-3 nap ha nem akkor több :D
  • Kongy
    Ja, persze majd pont ezt fogom megvenni. 1. részt is letöltöttem, tetszett, de annyit nem ér nekem, hogy súlyos ezreket beleöljek, meg még a gyűjteményem szempontjából sincs rá szükség. Majd az Assassin's Creed 2, na azt 70%, hogy megveszem, mert az 1 is megvan eredetiben, szal gyűjtemény szempontból jól jönne... Az addig oké, hogy feltörik, na de mikor? Remélem nem úgy mint az Avatarnál, hogy 1 hónappal a megjelenés után...
  • peti71

Arra próbáltam célozni, hogy az első résznek is jó védelme volt, nehéz volt felnyomni,az eredetivel is voltak gubancok, aktiválási mizéria stb,gondolom ezen is lesz védelem rendesen.