BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ide rakom a linkeket:
Multiplayer Mechanics Interview
Characters and Story Interview
Combat Interview
www.gportal.hu/bioshock
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
www.gportal.hu/bioshock
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Azonnal pótold be
PSN ID.: Beegabor
A végén amikor a víz elárasztott mindent az meg elég ijesztö 😄
www.gportal.hu/bioshock
Nekem a multi is tetszik, tuti jó lesz.
BattleTag: zydar#2910
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.gportal.hu/bioshock
Bioshock 2 a GameTrailers TV-ben
PSN ID: Lord_Mortanius
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/76?ch=1&sd=1_hd
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
www.gportal.hu/bioshock
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Remélem ezt se rontják el.
Ui: Az 1-et még mindig nem játszottam ki 😄
Tudom, bün, de most már újrakezdtem és hamarosan a végére érek 😄
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
www.gportal.hu/bioshock
Szerintem a multi se olyan gáz azért 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Pl. én még most sem tudom, hogy akkor most lesz-e alcíme a játéknak vagy nem.
Igen meglátszik, hogy nem a régiek csinálják az új részt (különösen Ken Levine hiánya a gond), de reméljük jó lesz. Az eddigi sungle gameplay-ek bizakodásra adnak okot. A multiplayer videó viszont elég gáz sztem. A mozgás nagyon béna lett (remélem azon javítanak).
www.gportal.hu/bioshock
De azért nem tünik rossznak 😊
Az már végleges hogy big daddyként leszünk singleben?:/
A karaketerek meg egyenesen viccesek. Mert máshol állig felfegyverzett hájtek kommandósok vagy katonák képében lehetett lövöldözni, itt viszont háziasszonyok, takarítónénik, és kocsmatöltelékek osztják az áldást egymás között a víz alatti birodalomban.
Ez egy részrõl nem baj, mert innovatív egy kicsit a multi, viszont biztos nem fog osztatlan sikert aratni. Lesznek akiknek egyáltalán nem jön be és visszatérnek a single módhoz mondván, hogy a Bioshockot õk mindig is single játéknak tartották elsõsorban.
Úgyhogy megvan rá az esély hogy ellaposodott lesz, akár a Doom 3 vagy a Fear 2 multija, bár ne így legyen.
"Lõjj és fényképezz" <#papakacsint>#papakacsint>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
www.gportal.hu/bioshock
Nekem tetszik. 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
http://www.2kgames.com/bioshock2/home.html
Watch This!!!
10 új screenshot
www.gportal.hu/bioshock