1689
![11549551111224877855.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1154955111/11549551111224877855.jpg)
-
Halihó! 2K Games leárazás van a Steam-en, a BioShock-ok is olcsóbbak! (: -
Sziasztok!
ITT találjátok a nyereményjáték győzteseinek nevét, mindenkinek köszönjük szépen a részvételt, tartsatok velünk legközelebb is! (: -
Az oldal tartalma szerintem nagyon jó,csak ez a gportalos kinézet sokaknak nem tetszik,köztük nekem se. Iszonyat ronda az egész. -
Valószínűleg a gportal gagyi sablonrendszere. Legalábbis sokaknak azzal van baja, persze érthető. -
@MerlinW: köszönjük szépen az elismerést, jó sokat szenvedtem vele még anno (:
@grebber: Csak az eredményhirdetésnél derülnek ki a helyes válaszok, külön nem jelezzük őket :/ -
Részemről letudva válaszok elküldve!
Azért azt jelzitek ha valamelyik válasz nem jó (bár ilyen nem lehet a google nem tévedhet :D ),hogy ne epekedjen az ember?
-
Miért mi a bajod az oldallal? Kifejtenéd? :)
-
Nah, ezt az oldalt inkább "lájkolom", mint az előbbit:) Erre nem rossz ránézni:) -
Nos, megkezdődött a nyereményjáték John Shirley: Rapture című regényeiért. Részletekért kattintsatok IDE. Hajrá mindenkinek! (: -
Nálunk is nyereményjáték indult 4 regényért!
100 lájk 4 könyvért! -
Sziasztok! Talán érdekelhet Titeket, hogy van három kisorsolásra váró BioShock: Rapture című regényünk, John Shirley tollából. A magyar fordítást (és a példányokat) Popovics Ferinek köszönhetjük. Szóval nemsokára nyereményjáték lesz, részletek HAMAROSAN! (: -
Mindenki részt vezs a sorsolásban, aki megnyomta a "like" gombot.
Lehetne, de már annyira elterjedt a magyarban a lájk, hogy szerintem nincs különbség. -
Ha a multkorinál már likeoltam akkor ugyanugy részt vehetek? -
Csak egy kérés: nem lehetne a "like" vagy "like it" kifejezést használni?
Vagy az nem duplapluszjó? -
Az beigért újabb nyereményjáték:
100 lájk nyereményjáték a Rapture című könyvért! -
A könyv már előrendelhető, "Várható megjelenés: 2012.02.13." -
Hoz_Hun #1633 Februárban mikor jelenik meg a könyv, lehet már tudni? -
Nem kell elkeseredni, mert lesz még nyerési lehetőség, sőt elárulhatom, hogy a Rapture című könyv is a nyeremények között lesz. :)
A sorsolás pedig teljesen szabályos volt, nem is lenne értelme csalni, főleg egy ilyen kis oldal és kis értékű nyeremény esetében. -
De nekik csak 1-et kellesz :))) -
Valahogy én is így vagyok vele.Direkt szóltam ismerősöknek így 20-an voltunk rá!Ha bárki haverok közül megnyeri nekem adja!
De az 5x emberből 20-an kevesek voltunk a nyerésre :(
Legközelebb ha ilyen lesz regelek 50 gmail cimet facera akkor jó lesz -
Ez kb. mindig így van. Bár ezekben a fb-os "nyereményjátékokban" is szkeptikus vagyok :) -
Nehogy azt hidd, vannak akik imádnák a fb-on barangolni, kattintgatnak jobbra balra aztán nyernek :) -
Ha odajutott akkor biztos érdekelte.Én pl itt tudtam meg van ilyen oldal.
Mindegy egy like-ot megért!Most már tuti biztos nem kedvel engem fortuna semmiben :( -
Biztos megint valaki olyan nyerte aki csak kattintgat mindenre és soha nem fog vele játszani. -
Én se bár nem jelentkeztem. Megvan Steamen. És nem sok barátom van, aki értékelné vagy ne lenne meg neki. :/ -
Nem ért meglepetés ,nem én nyertem :( -
Az esélyek még így is jók, összehasonlítva más nyereményjátékokkal.
Amúgy meg lesz még nyereményjáték, nem is soká. :) -
Ó nem erről volt szó! Ha megvan az 50 like sorsolunk .Erre most még likeoljatok gyorsan hogy benne legyetek a kalapba.
Egyre kisebbek a nyerési esélyek :(
De mindegy még mindig jobb mint steamgiftes több ezer emberből ácsingozni a nyereményre! -
Kapcsold ki az időgépet. Bosszantó, amikor az ember bekapcsolva felejti :D -
Semmi csalás nincsen! Nem lenne értelme...
Ma este sorsolás!
BioShock Fan Site facebook-os nyereményjáték! -
Valami csít van a rendszerben! 50 like megvolt.Néztem később 48 van csak ,ismét néztem később megint 50.Most néztem megint 48!
WTF? -
Megvan az 50 like! Jáj de izgulok már!!! -
Lájkold a BioShock Fan Site-ot és nyerj Bioshock 2 (PC) játékot! :)
Nyereményjáték! -
Engedjétek meg, hogy megosszak Veletek is egy örömhírt: most már a BioShock Centrumon is van fórum! (: Ja és nyereményjáték is, a mai napon, úgyhogy érdemes ellátogatni hozzánk (: -
Azt hiszem a Shift-et kell nyomni és úgy fúrni. Vagy fordítva, hatékony kis skill. Mégis én is alig használom. -
fgm #1614 Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy olyan rész ahol fúrólökettel el kéne takarítanom valamilyen törmeléket, de hiába fúrom nem csinál semmit, csak az üzemanyag fogy el, de azt is feltöltöm és utána se sikerül. A fúró lökés opciót azt megkaptam.
Köszi előre is.
-
Örömhír minden BioShock rajongó számára: Hazánkban is megjelenik a BioShock: Rapture c. regény! Juhhé! (: -
gyuri35 #1612 Sziasztok!Off/warezt nem láttam így ide írom.Nem indul a razor verzióm, tud valaki segíteni? -
Passz :/
Elméletileg november 22-ig tartott, de nálunk később kezdődött (kint nov. 15-én), úgyhogy remélhetőleg tovább is tart majd... -
Eh, meddig akciós?