BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis termek, a vizet alig lehet látni. Olyan óriási termeket képzeltem el, tele ablakokkal a vízre, de ilyen egyáltalán nem volt, vagy alig.
Ebben meg a bevezetést rontották el, az, hogy a földrõl kelünk fel, ez oltári nagy baromság...
És az eddig látottak alapján eléggé rókabõr lesz, és nem fog 9 feletti értékeléseket se kapni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Next PC upgrade: 2022
"Hála a jó égnek, a BioShock 2 nem fog minket azzal szivatni, hogy csak korlátozott számban telepíthetjük fel, ami jelentõs problémákat okozott az eredeti rész telepítésénél, mielõtt a 2K ki nem javította ezt a hibát. Ugyan a védelemrõl a leginkább hirhedt SecuROM gondoskodik, úgy néz ki, nincs mitõl tartanunk, amennyiben beruházunk a játékra."
ez mit jelent a mutyi verióra nézve?
Minimum
- Processzor: AMD Athlon 64 Processzor 3800+ 2.4Ghz vagy jobb, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processzor vagy jobb
- RAM: 2GB
- VGA: NVIDIA 7800GT 256MB vagy jobb, ATI Radeon X1900 256MB vagy jobb
- Szabad hely: 11GB
- Hang: 100% DirectX 9.0C kompatibilis hangkártya
- Oprendszer: Windows XP, Vista, Windows 7
- DirectX: DirectX 9.0c
Ajánlott
- Processzor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
- RAM: 3GB
- VGA: NVIDIA 8800GT 512MB vagy jobb, ATI Radeon HD4830 512MB vagy jobb
Egyéb követelmények
- Az elsõ telepítés egyszeri internetkapcsolatot igényel
- A mentéshez, achievementekhez, frissítésekhez és a többjátékos részhez szükséges egy Games for Windows LIVE hozzáférés
- A következõ programok szintén szükségesek: Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries, Games for Windows LIVE kliens, Games for Windows LIVE kliens Patch, Sony DADC SecuROM, Microsoft DirectX.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Persze. A következõ heti nyerõszámok pedig: 8 12 33 62 89
[merlinw.org]
Amúgy megérdemli a gyûjtõi kiadást megvenni ? Lesz olyan jó mint az 1 ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A játék nem érdekel, egyel sem sokat játszottam, csak véletlen kattintottam a topikra:) mellesleg vannak videók is ahol 1:1ben olyan mint az elõzõ, ugyan olyan látványos, a víz nagyon hatásos még most is!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezek konzolos screenshotok. Nagyon hangulatosak szerintem, de remélem, hogy a PC-s verzió grafikája ennél jobb lesz (sokkal), ugyanis ezeken a képeken a textúrák nagyon életlenek. Ez már nem állja meg magát 2010-ben PC-n.
www.gportal.hu/bioshock
Ha belegondolunk azért összesen láttunk a játékból 15-20 percet. Ez még nem jelenti azt, hogy végig ilyen is lesz. Ha az egybõl is mondjuk azt a részt vágják be, amikor Big Daddyk vagyunk, akkor lehet onnan is ez jött volna le, az özönlõ splicerek miatt.
Szerintem az, hogy ilyen videókat kapunk, az nem is nekünk BioShock rajongóknak szól igazán (persze nekünk is <#ravasz1>#ravasz1>) hanem próbálnak minél több embert megfogni az új terméknek. És ezzel sokkal jobban lehet, mintha egy sötétben mászogatós diary hallgatós videóval lenne dolgunk.
Én nem kételkedem, hogy hozza majd a szintet történet és "univerzum" terén is, csak bírjuk kivárni <#buck>#buck>
"Nézve a videókat kiderül, hogy ott van a sisak, csak a kameranézet direkt úgy van beállítva, hogy ne korlátozzon a látásban. De pl mikor beömlik a víz (ekkor elõ is jön) vagy amikor püföl a Big Sister és imbolyog a játékos feje, akkor felvillan a sisak sarka."
Én továbbra is tartom a véleményem: a sisaknak végig látszania kellene. Az valóságosabb lenne. Elvégre ez egy FPS, tehát elsõ személyben kellene látnunk a dolgokat.
"Igaz, hogy ezt már hónapokkal ezelõtt írtad, de én csak most olvastam. Figy, a gyorsaságra én azt mondom: AZ elsõ részben annyi Big Daddyvel harcoltál, hogy tudhatnád, amikor bevörösödik a fény, akkor nincs megállás, úgy repked feléd, meg darál az az istentelen monstrum, hogy alig lehet elevickélni elõle. Azt hiszem ez nem bontja meg a Bishock világát. Éppen így mûködtek a Big Daddyk harc közben."
Ebben igazat kell adnom neked. De én azt vártam volna, hogyha egy lomha Big Daddy-vel vagyunk, akkor a játék kevésbé lesz pörgõs. A játékvideókon vizsont egy nagyon gyors, hentelõs folytatást látunk. Remélem, azért bõven lesznek nyugisabb részek is. Én nem akarok olyan gyors tempójú játékot kapni a pénzemért, mint a CoD 6. Kellenek a lassúbb részek is.
www.gportal.hu/bioshock
És a visszazuhanó ellent felnyársalhatná. <#eplus2>#eplus2>
Hátha a fejlesztõknek is az eszébe jut.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
PSN ID.: Beegabor
www.gportal.hu/bioshock
Annyit hozzátennék a Brute Spliceres írásodhoz: "(zárójelben jegyezném meg, hogy az említett oldalon "Big Sisters" szerepel; mégis több lesz belõlük?)."
A GameTrailersen a 22 perces videóban elmondta hogy több is lesz, szóval nem csak egy föellenség féle lesz a Big Sister..