1689
-
#605 nekem holnap jön.. lassan MA...
Neked?
legyen Warez TOPIC, de ne itt.
ennyi.
a legjobb mindenkinek, ha marad a saját warez / ill. eredeti fórumnál, és a házigizdák teszik a dolgukat..
és akkor nincs anyázás..
amúgy nem sokat szóltál itt hozzá, mi van, láttál az MW2-ben??
-
#604 Az elsöbe se felajlás alapján kerültél hanem kérdés nélkül a nyakunkra toltak még itt is megkaphatod ha nagyon akarod... -
#603 az egyben is volt warez topic.
úgy kell annak, aki nem akar olyat. a házigazda szopjon csak én felajánlottam neki nemrég, de ő akart a házigizda lenni..
lesz mit törölni, tuti... Apu! Hogyan kell a crakcet bemásóni???
amúgy Dark, neked a megvett játékoknál nem sok lapot osztanak, ismerlek...(ünk)...
úgyhogy nem oszd itt a lapot. -
#602 bebaszna, holnap már amugyis a boltokba lesz. -
peti71 #601 Már föl is nyomták,ez igen, azt hittem a héten nem lesz belőle semmi. -
balika16 #600 Nem a bioshockban mikor pl robothelicoptert vagy kamerát vagy gépehet lehet... -
#599 Nyissatok már basszameg egy kibaszott warez topikot ne ide basszátok a torrentes szarjaitokat:D -
#598 mien hekk? a razor féle? az jó igen! :D -
balika16 #597 Jobb!:D Mindenben! Hackelés fasza!:D -
#596 Eddig csak boxon, de érdekel a PC-s is! -
#595 na jobb mint az 1.? -
balika16 #594 Megy ez faszául!:D -
#593 jah néztem képeket a leopardról, ezt csak macos gépekre lehet feltenni nem? -
#592 nem baj...
a lényeg, hogy az első rész kijött erre a platformra is. A második is feltehetőleg ki fog, de nem találtam eddig róla információt. -
#591 jah...:D
még nem hallottam róla....D -
#590 apple gépek oprendszere? :) -
#589 mi az a osx? -
#588 Valaki nem tudja, hogy jön-e ez is natívban OSX-re, vagy tegyek föl egy winszart emiatt? :) -
Balinthun #587 amikor lamb kisasszony beszél velünk akkor direkt akadozik a hang? Máskor nem ott pedig nagyon! A kép az fasza a beszéd meg ott akad! Valakinek hasonló? -
#586 jah értem. thx azért a véleményt, jah és pc-t most nézted? vagy csak x-en? -
#585 Ha az első ment ez is fog ugyanaz semmi változást nem vélek felfedezni a grafikában! -
#584 Mivel flashelt boxon próbáltam ki, a multit hanyagolnom kellett. Viszont a Single annyira nem fogott meg, hogy PC-n megvegyem eredetiben. Meg amúgy sem rajongok a multis játékokért.
Én személy szerint a single részut értékeltem. -
#583 Amúgy milyen a game, jól optimalizált? -
#582 igen de +multival se ér legalább annyit mint az első"?"...:D
amugy én nem is örülnék ha megismételték volna, még ígyis full képekről mintha az első rész lenne, legalább a mappok kicsit változtak volna...:S -
#581 Picit toltam vele.Live-on még be nem lépek nem akarom veszélyezetni accountomat!
-
#580 Azért az első újdonságát, vagyis a fantasztikus vízalatti világot és atmoszférát nem lehet megismételni, legalábbis nem akkora erővel. -
akkor live-ban lehet acsikat is gyüjtögetni...:D -
#578 jah értékelésekben is ezt látom, hogy nem lett olyan fényes, mint akkoriban az első epizód.
csak nem értem hiszen itt van multi is, akkor meg miért nem jobb?? -
Csokis #577 Jee, megy a LIVE-os multi! -
#576 fitymafake csak jönne már le -
#575 Nálam az első 9/10 úgyhogy ez csak 8/10 -
#574 megnéztem az értékeléseket, semmiben nem egyeznek, hang gameplay, még a multiban sem egyeznek az értékelésben...:D lol -
#573 hát ha csak irányitás, akkor oks
de ha valami más ami játékélményben van akkor nem tökmindegy....:D -
#572 Pl irányítás.Esetleges hibák stb.Nem tökmindegy? -
#571 ez GFWL-os játék lett????
:D -
#570 jah már van...szorry
akkor thx a infókat értékelésekre valaki????
miért más a 3 verzió? -
#569 Hm ha nem hazudott a gyerek akkor más live-os kóddal működik.Ő a The Club game-el használja! -
#568 Nem értem mi ez a "nincs crack". Már hogyne lenne, van Razor version, az már krekkes... -
#567 Nem lesz crack?? Már van ! -
#566 #545-ös hozzászólásomban lévö linkre felkerült .iso is, én most azt töltöm