BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead
Egyelõre eltûntek a virtuális polcokról a Speciális kiadások. Reméljük visszajönnek megjelenésig. <#szomoru1>

Nekem se teljesen olyan volt az elõzõ rész, mint amilyet vártam volna.
Kis termek, a vizet alig lehet látni. Olyan óriási termeket képzeltem el, tele ablakokkal a vízre, de ilyen egyáltalán nem volt, vagy alig.

Ebben meg a bevezetést rontották el, az, hogy a földrõl kelünk fel, ez oltári nagy baromság...

És az eddig látottak alapján eléggé rókabõr lesz, és nem fog 9 feletti értékeléseket se kapni...

majd kijön a játék biztos beindulnak az események
Kandurex
Ahhoz képest, h elég jó játék volt az elõzõ rész,...332. hozzászólással ez a topik....hmm..röhej, hogy pl. egy siralmas MW2 (csillogó szar) mennyire felkapott...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

balee4
Én meg ha jó sztem megveszem, valszeg a CE-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

angelslie
Én meg remélem hogy nem ^^

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

grebber
Remélem olyan lesz mint a Dirt 2 hogy acsikat azért adni fogja a warez!

Next PC upgrade: 2022

GS en még ezt is hozzá teszik
"Hála a jó égnek, a BioShock 2 nem fog minket azzal szivatni, hogy csak korlátozott számban telepíthetjük fel, ami jelentõs problémákat okozott az eredeti rész telepítésénél, mielõtt a 2K ki nem javította ezt a hibát. Ugyan a védelemrõl a leginkább hirhedt SecuROM gondoskodik, úgy néz ki, nincs mitõl tartanunk, amennyiben beruházunk a játékra."

ez mit jelent a mutyi verióra nézve?
balee4
Gépigény:

Minimum
- Processzor: AMD Athlon 64 Processzor 3800+ 2.4Ghz vagy jobb, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processzor vagy jobb
- RAM: 2GB
- VGA: NVIDIA 7800GT 256MB vagy jobb, ATI Radeon X1900 256MB vagy jobb
- Szabad hely: 11GB
- Hang: 100% DirectX 9.0C kompatibilis hangkártya
- Oprendszer: Windows XP, Vista, Windows 7
- DirectX: DirectX 9.0c

Ajánlott
- Processzor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
- RAM: 3GB
- VGA: NVIDIA 8800GT 512MB vagy jobb, ATI Radeon HD4830 512MB vagy jobb

Egyéb követelmények
- Az elsõ telepítés egyszeri internetkapcsolatot igényel
- A mentéshez, achievementekhez, frissítésekhez és a többjátékos részhez szükséges egy Games for Windows LIVE hozzáférés
- A következõ programok szintén szükségesek: Microsoft Visual C++2008 Runtime Libraries, Games for Windows LIVE kliens, Games for Windows LIVE kliens Patch, Sony DADC SecuROM, Microsoft DirectX.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Természetesen! ;)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MerlinW
Aztán felezünk ám:)

[merlinw.org]

Köszi, meg is játszom õket! <#idiota><#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MerlinW
"Amúgy megérdemli a gyûjtõi kiadást megvenni ? Lesz olyan jó mint az 1 ?"

Persze. A következõ heti nyerõszámok pedig: 8 12 33 62 89

[merlinw.org]

Bence94
Marha jó 576-ban várhatóan nem lesz gyûjtõi mert nem erõsítették meg nekik...egy nagy bolt és nem lesz gyûjtõi [email protected] gondoltam rá de még lehet, hogy cdgalaxisban elõrendelem...
Amúgy megérdemli a gyûjtõi kiadást megvenni ? Lesz olyan jó mint az 1 ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fehercsoki
Egész olcsó lesz a különleges kiadás!

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

angelslie
<#eljen>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Totti5
Nem látok semmi különbséget az elõzõ és ezen rész közt, mivel a motor ugyan az, a változások csekélyek lesznek. De ha csak ugyan olyan lesz mint az egy azzal sincs gond mert nagyon szép és 2010ben is megállja a helyét. Unrel motor meg sosem arról volt híres hogy képeken hátast dobtál tõle, viszont mozgásban a fények, árnyékok, színek, effektek nagyon ütõsen néznek ki.

A játék nem érdekel, egyel sem sokat játszottam, csak véletlen kattintottam a topikra:) mellesleg vannak videók is ahol 1:1ben olyan mint az elõzõ, ugyan olyan látványos, a víz nagyon hatásos még most is!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

saxicola
Új BioShock 2 játékképek

Ezek konzolos screenshotok. Nagyon hangulatosak szerintem, de remélem, hogy a PC-s verzió grafikája ennél jobb lesz (sokkal), ugyanis ezeken a képeken a textúrák nagyon életlenek. Ez már nem állja meg magát 2010-ben PC-n.

www.gportal.hu/bioshock

Dead
Én is am azt éreztem, hogy gyors és hentelõs. DE!
Ha belegondolunk azért összesen láttunk a játékból 15-20 percet. Ez még nem jelenti azt, hogy végig ilyen is lesz. Ha az egybõl is mondjuk azt a részt vágják be, amikor Big Daddyk vagyunk, akkor lehet onnan is ez jött volna le, az özönlõ splicerek miatt.
Szerintem az, hogy ilyen videókat kapunk, az nem is nekünk BioShock rajongóknak szól igazán (persze nekünk is <#ravasz1>) hanem próbálnak minél több embert megfogni az új terméknek. És ezzel sokkal jobban lehet, mintha egy sötétben mászogatós diary hallgatós videóval lenne dolgunk.
Én nem kételkedem, hogy hozza majd a szintet történet és "univerzum" terén is, csak bírjuk kivárni <#buck>

saxicola
Lehet, hogy a Gejzír csapdát nem csak árammal, hanem bármi mással is lehet kombinálni. Nem hiszem, hogy az általad írt fagyasztásos kombináció ne jutott volna eszükbe a fejlesztõknek. Ez a nyársalós dolog viszont nagyon jó, nem hiszem, hogy bárki gondolt volna ilyenre. Elismerésem.

"Nézve a videókat kiderül, hogy ott van a sisak, csak a kameranézet direkt úgy van beállítva, hogy ne korlátozzon a látásban. De pl mikor beömlik a víz (ekkor elõ is jön) vagy amikor püföl a Big Sister és imbolyog a játékos feje, akkor felvillan a sisak sarka."

Én továbbra is tartom a véleményem: a sisaknak végig látszania kellene. Az valóságosabb lenne. Elvégre ez egy FPS, tehát elsõ személyben kellene látnunk a dolgokat.

"Igaz, hogy ezt már hónapokkal ezelõtt írtad, de én csak most olvastam. Figy, a gyorsaságra én azt mondom: AZ elsõ részben annyi Big Daddyvel harcoltál, hogy tudhatnád, amikor bevörösödik a fény, akkor nincs megállás, úgy repked feléd, meg darál az az istentelen monstrum, hogy alig lehet elevickélni elõle. Azt hiszem ez nem bontja meg a Bishock világát. Éppen így mûködtek a Big Daddyk harc közben."

Ebben igazat kell adnom neked. De én azt vártam volna, hogyha egy lomha Big Daddy-vel vagyunk, akkor a játék kevésbé lesz pörgõs. A játékvideókon vizsont egy nagyon gyors, hentelõs folytatást látunk. Remélem, azért bõven lesznek nyugisabb részek is. Én nem akarok olyan gyors tempójú játékot kapni a pénzemért, mint a CoD 6. Kellenek a lassúbb részek is.

www.gportal.hu/bioshock

Dead
Bocs, hogy már a 3. komment, de van egy ötletem. A gejzír csapda és a cyklon trap között nem látok igazából különbséget. Csak annyi, hogy az elõbbi vízbõl van meg az egyik videó tanulsága szerint árammal lehet fûszerezni tûz helyett. Na most olyat is kéne belerakni, hogy amikor aktiválódik és fellövi az ellent az égbe, ha akkor fagyasztjuk be a vizet, akkor lehetne belõle egy állójégcsap. (olyant mint a cseppkõbarlangokban az állócseppkõ)
És a visszazuhanó ellent felnyársalhatná. <#eplus2>
Hátha a fejlesztõknek is az eszébe jut.

Dead
Nézve a videókat kiderül, hogy ott van a sisak, csak a kameranézet direkt úgy van beállítva, hogy ne korlátozzon a látásban. De pl mikor beömlik a víz (ekkor elõ is jön) vagy amikor püföl a Big Sister és imbolyog a játékos feje, akkor felvillan a sisak sarka.

Dead
Igaz, hogy ezt már hónapokkal ezelõtt írtad, de én csak most olvastam. Figy, a gyorsaságra én azt mondom: AZ elsõ részben annyi Big Daddyvel harcoltál, hogy tudhatnád, amikor bevörösödik a fény, akkor nincs megállás, úgy repked feléd, meg darál az az istentelen monstrum, hogy alig lehet elevickélni elõle. Azt hiszem ez nem bontja meg a Bishock világát. Éppen így mûködtek a Big Daddyk harc közben.

offkorzreg
az tényleg rohattul gagyi lett,legalább tiszta vér lenne utána az orvos,ázzek :/

grebber
Gagyi szétdarálja fehér ruhás orvost azt a ruháján semmi változás már nem is kell.

saxicola
Nem lesz bevezetõ videó a játék elején?! Furcsa...

www.gportal.hu/bioshock

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber

Hangulatos nagyon! Jó lesz ez, de a multi még mindig nem vonz...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

saxicola
A hivatalos szájt frissült!

BioShock 2 Official HomePage

www.gportal.hu/bioshock

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

angelslie
Hát az nem ártana :) De én bízok benne hogy jól megoldják :)

Kandurex
Kicsit túl van hentalizálva...hát igen <#idiota>...szóval szerintem kissé hent jellege van a dolognak, jobban ráugorhattak volna a hangulatra és az atmoszférára...amibe ugye az elsõ rész is jeleskedett!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

balee4
A figurát sajnálom, de impozáns kiadás, lehet beruházok rá, ha nálunk is kapható lesz, de az alapra mindenképpen.

saxicola
Megmertem volna esküdni, hogy most Big Sister figurát kapunk a speciális kiadáshoz. Úgy tûnik tévedtem. Azért a bakelit lemez is frankó.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

balee4
Ah nekem kell a doboz is a gyûjteménybe. :)

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

grebber
Én rendületlenül bízok a flatout kódomban majd decemberben a Dirt 2-nél kiderül mire jó még <#eplus2>

balee4
De messze van még február 9... :( Tuti vétel lesz. Remélem lesz vmi szép kis fémdobozos CE.

saxicola
saxicola
A BioShock 2 hivatalos honlapja végre teljesen elkészült: www.bioshock2game.com

www.gportal.hu/bioshock

angelslie
Ja és azt is mondta hogy amolyan "városvédelmezö" szerepük van, mindenkit megpróbálnak eltüntetni aki veszélyt jelenthet, ezért a játékost is.

angelslie
Nem tudom hogy alakult hogy többen lesznek, de egyértelmüen megmondta a vidiben :)

Seth
AZ elrabolt kislányok gondolom a Little Sister pótlék,elvégre adam-re még mindíg szükségük van,amit csak a Little Sisterek segítségével tudnak kitermelni

PSN ID.: Beegabor

saxicola
Csodálkozok rajta. Arról volt szó, hogy egy Big Sister van, aki egy Little Sister volt korábban. Visszament, hogy Rapture romlását megállítsa. A gyermekrablásokat is õ követte el. Mégis több Big Sisters lesz?

www.gportal.hu/bioshock

angelslie
Nem is tudtam erröl az oldalról, sebaj most már van +1 látogatód :)
Annyit hozzátennék a Brute Spliceres írásodhoz: "(zárójelben jegyezném meg, hogy az említett oldalon "Big Sisters" szerepel; mégis több lesz belõlük?)."

A GameTrailersen a 22 perces videóban elmondta hogy több is lesz, szóval nem csak egy föellenség féle lesz a Big Sister..