BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cikk rendben van, de a pontozást hagyjuk az IGN, Gamespot, GTTV és társaira😊
[merlinw.org]
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
2:17-tõl a Mr. Hyde érdekes karakter lesz... Mivel a big bro-val nyomjuk gondolható volt, hogy fognak belepakolni hasonlóan tápos elvtársakat is, mert 50 kilós szabdalók csak nem jöhetnek állandóan, de én úgy örültem volna egy Fontaine féle szereplõnek inkább a bigdadus helyett... kifogyhatatlan ádámmal... <#mf1>#mf1>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
PC Gamer 90%
Official XBOX Magazine 95%
PSM3 Magazine UK 92%
Nem lesz ez rossz kérem.
www.gportal.hu/bioshock
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Másodszor ami nem lett volna rossz pl egy big daddy baba mint ami a kislányoknak van ,na az fasza kis ajándék lenne egy spéci kiadáshoz....
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Próbáltad már megfelelõ cucokkal??? NEM!
Akkor mirõl beszélsz?
Next PC upgrade: 2022
szerinted hány embernek van 50e-ft-os szemüvege? kb 1 embernek az országban?és hánynak van a videokártyához csomagolva? kb több ezernek? és az nvidia csomagolja hozzá gyárilag? igen! és fennhangon hirdetik hogy ez milyen jó? igen! és támogatják a játékok? igen! és szar? igen!
akkor mi is a problémád?
GOOBY, pls
Alig várom a gémet!
A Special Editiont rendeltem meg de most a sima is jó lenne ha már lenne XD
A videó az elsõ rész hangulatát simán hozz.(most vittem végig az elsõt 2xszor)
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De aki ilyen 200ft-os szarral nézi is fikáz az gondolkozzon mielõtt teszi!
Elõször is kell egy 120hz-es monitor. + Nvidia 3D szemüveg ami 50 ezer ft.+ egy erõs gép! És ezzel már jó is lesz elméletileg!
semmi értelme a mai játékokban
én csomó játéknál kipróbáltam, olyanoknál is amiket kiválóan támogat, de semmi értelme
sajna többet árt mint használ sztem
bár egy korrekt szemüveggel lehet jobb lenne, de a geforce kártyákhoz csomagolt 200ft-os papírbolti verzióval nem nagy szám
GOOBY, pls
www.gportal.hu/bioshock
A multis rész nekem egyre jobban tetszik. Jó lesz vele játszani a single player rész párszori végigvitele után.
www.gportal.hu/bioshock
Nézd a jó oldalát, nem kell majd hozzá erõmû. Nem hinném, hogy valakinek szemet szúrna ez az undorító grafika.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Majd lesz komment nyugi ha kijön 90% warez meg a többi flém!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Más topikok ilyenkor már hogy pörögtek. Pedig ebbe még multi is lesz nem úgy mint az elsõ részben.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
www.gportal.hu/bioshock