1689
11549551111224877855.jpg
  • cserewarrior
    Tényleg vak vagyok. :D Köszi szépen mind a kettőtöknek!
  • norbi2fraktal
    görgesd le a szöveget és ott lesz alul
  • Fehercsoki
    De biztosan van,mindjárt fennt lesz és megnézem!
  • Fehercsoki
    Szerintem majd válaszolnak,vagy nemtom,csinálj 1 szavazást és ha mindenki elfogad biztos házigazdává tesznek.
  • cserewarrior
    Lehet én vagyok a vak. De nincs semmi offline profil.
  • saxicola
    Helló! Én akartam a topic házigazdája lenni, de hiába írtam a [email protected] címre, még válaszra sem méltattak. Egyeltalán mi kell ahhoz, hogy valaki moderátor lehessen a topic-ban? Én törölném az összes warez hozzászólást ha tehetném. Nem rajtam múlik.
  • Fehercsoki
    Home gomb!Aztán offline profil.
  • cserewarrior
    Csáó!
    Live-ban nem találom az offline-t.Ezért nem is tudok menteni. Nem tudjátok merre van? :D Vagy mit kezdjek vele...
  • Csokis
    Nálam tökéletesen működik a FlatOut: UC kulcsommal.
  • zooleeh
    na mar4 van olyan verzio is (dvd5) amibol a multi resz tljesen ki lett veve ,es 3.4 giga
  • Shep
    Ez jó hír, köszi.
  • Fehercsoki
    Pont ugyanaz.
  • foxxi
    Na végre! Már szippantom is lefelé steamről
  • Shep
    Gépigény hasonló, mint az 1 esetében?
  • barcames
    akinek kell gyors torrent az írjon priviben. (max 10 embernek tudom elküldeni)
  • Fehercsoki
    Még 1 óra és kipróbálom én is.Kíváncsi vagyok milyen big daddyvel tolni.
  • aricsi
    Ja,nem értem az ilyenek miért írnak gaming fórumba.Úgy egyáltalán.Akármit.
  • Evin
    Ha jön is, biztos később, ha jól megszedték magukat.
    Egyébként elvileg ezzel lehet Win-es játékot OSX-en futtatni.

Valaki fel tudná nekem tölteni ezt a fájl a játékból: Localizedint.lbf ? (még nincs meg a játék, azért érdekelne)
  • Scouser
    Hehe:)

Én megvettem az elsőt és nem tetszett. Ezt még le sem fogom tölteni:)
  • readswift
    Milyen érdekes hogy ugyanazok rontják itt a levegőt akik ME2 rilízkor, élen sötétszektorral.

Sötétszektor! Találtam neked egy jó képet, hátha magadra ismersz, warezmatyi!
  • Skyline
    Bioshock 2 értékelő:
    Lehet itt már páran olvasták itt ott a hsz-em amiben nem vagyok éppen oda az első részért (agyatlan bigdaddy gyilok,megaminimális para,unalom játékmenet rövid időn belül).
    2. rész így 1 óra game után tökéletesen hozta amit vártam..Bigfaffyk vagyunk tehát az a megaminimális parahangulat immáron zéró...Nulla.

Akinek az 1 bejött lehet ez is be fog,mindenesetre én most félretettem aztán majd előkapom az iso-t ha nagyon pangás van játékkínálatban és nagyon nincs más.
  • Skyline
    Náci mi? Ebből is látszik miről mennyire vagy képben te idióta.
  • drogosgeci
    teis átírhatnád nácigecire
    fail jövő
  • Skyline
    Újabb értelmes komment egy értelmes névválasztáson átesett értelmes emberi lénynek..:) (Nem)
  • DarkSector
    nah te is megjöttél te drogosgeci...:)
  • drogosgeci
    meghalhatnál sötétszarszextor
  • Prince23
    a multi nem is megy a cd kulccsal
  • DarkSector
    bár ha meggondolom, egy eredeti példánynál meg csak be kell tenni a lemezt, huhú...ez nemsemmi, elnézést fiúk, de télleg autisták játszanak itt.
    sorry mindenkitől....de...ez...
  • DarkSector
    dejó, már az összes steam-es egy autiosta, nah mik lesznek még itten....
  • wedge31
    Csak szolok hogy már évek ota nem olvasok privit csak ha moditol vagy ismert arctól jön ugyhogy ne zargas vele thx.
  • Frank99
    erről beszélek.. de mindegy....
  • Skyline
    Még többen fognak mert az összes autiosta amelyik csak a letöltést tudja megnyomni már kicsomagolásnál el fog akadni mivel hiányos a razor verzió és utólag pótolták egy fix-el,amit egyik dilettáns hülye sem fog észrevenni--> holnap tele lesz ez a topik az ilyenekkel...:D
  • Frank99
    nem remeg a kezem. (imho nem idegeskedem)
    sztem is zárjuk be.

JAVASLOM a WAREZ topic nyitását, mert holnap ITT gubanc lesz....
    monnyuk' én lexarom, mert jön a steamen, de sokan fognak itt őrjöngeni, mint máskor..
    bye
    peace
  • DarkSector
    jah és nem értelek, én simán már az elején warez topicba mentem volna, de ezt nem így kell közölni az emberrel.
    amúgy meg ahhogy csinál valaki, átmegyek oda no problem, TESZEM EZT ANNAK ELLENÉRE, HOGY WAREZRŐL EGY SZÓT SE ÍRTAM (KIVÉVE A FELTÖRŐS POÉNT)
  • Frank99
    én nem védekezek. nekem nem kell.
  • DarkSector
    látod megint másra figyeltél, és ezért idegeskedsz, nem a topicban nincs jogod szólni, hanem engem sértegetni...
    a 2 közt van eltérés, vagyis a játékról irjatok, ne személyeskedjünk.

és azért irok énis, mert neked van ebben igazad, itt mindenkinek joga van beírni...

téma lezárva, mármint ez.
  • wedge31
    Nem kell védekezned nem támadásból irtam biztos kellenek ide ilyen emberek is mint te.
    Én a magam részéröl sose lennék olyan topik hg-ja ahova nem az odajárok szavaznak meg de ez téged szemmel láthatolag nem zavar.
  • balee4
    Holnap nekem is eldől, hogy megveszem-e, ha hozza az első rész színvonalát, már rendelem is. :)
  • Frank99
    sztem' annyira van itt jogom szólni, mint neked..
    aztán a vita itt be is van fejezve.
  • DarkSector
    lehet félreértettél valamit.
    nem tudom megint mi a baj, de azt 100% már most mondhatom, hogy engem ne akarj minősíteni, mert nincs hozzá jogod.
    én már 100x megmondtam hogy pc-re nem veszek játékot (ezt soha nem tagadtam). (ha igen, akkor is csak ha olcsó lesz már 1-1 adott darab)
    nemtuom miért kell ezen még mindig lovagolni.

vagy minden játék megjelenéskor ez lesz a téma? :D
    nem akarlak megbántani, de valszeg csak azt hiszed hogy ismersz...
    veled soha nem volt gondom, most sincs, annak ellenére hogy sértegetsz, és nem is fogok, haragudni senkire, nem csak rád értem.

az egy dolog, hogy néha valakinek visszaszólok, de csak addig míg engem piszkálnak...
    jah a lap osztásnál megint nem értelek.
    kinek osztom a lapot?
    én csak kérdeztem néhány dolgot, és ha jól nézem a hszólásokat, max 1 poén volt, amiben a razor nevet megemlítettem, ez ami warez volt.