BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A legkevésbé sem érdekel egy noname magyar pléjsztésönoldal pontszáma😊
A cikk rendben van, de a pontozást hagyjuk az IGN, Gamespot, GTTV és társaira😊

[merlinw.org]

grebber
Azé HÉT me péeshárom!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Az elsõ teszt!

7/10

7 pont azért az nagyon kevés...biztos a multi vitte le ennyire 😊

MerlinW
Az az über edésön és 15.000 dolcsi 😄

[merlinw.org]

MerlinW
Ez nagyon komoly...fõleg a vége😄DD <#idiota>

[merlinw.org]

angelslie
Nem jól értetted. A special edition az az amit kicsomagolt. Amihez a nagy bigdaddy is jár az az Über edition 😄 De sajnos a végén kiírták hogy lefújva 😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

vérpocok
Ehhez a változathoz a big daddy is jár ami bemutató végén volt? De akkor meg ki az a hülye aki ezt a special edisönt megveszi? Kell a francnak, hogy ez a melák szétverje nekem a szobámat, mint ott a stúdiót... <#rolleyes>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Synchronous
Az a zõd szemû csaj a korábbi little sister modell továbbfejlesztése, vagy e már egy big sister? <#idiota>
2:17-tõl a Mr. Hyde érdekes karakter lesz... Mivel a big bro-val nyomjuk gondolható volt, hogy fognak belepakolni hasonlóan tápos elvtársakat is, mert 50 kilós szabdalók csak nem jöhetnek állandóan, de én úgy örültem volna egy Fontaine féle szereplõnek inkább a bigdadus helyett... kifogyhatatlan ádámmal... <#mf1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Úgy tûnik mostanában egyre jobb játékokat adnak ki .... Mondjuk az elsö részbõl kiindulva nehéz lett volna elrontani 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

saxicola
Amúgy kijött 3 értékelés:

PC Gamer 90%
Official XBOX Magazine 95%
PSM3 Magazine UK 92%

Nem lesz ez rossz kérem.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Kérem, hogy ne off-oljuk tele a topic-ot. A játékról társalogjunk!

www.gportal.hu/bioshock

Én a speckó verzióra pályázok 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

balee4
Én asszem csak az alapot veszem meg. 😊 De elõször belenézek, hogy milyen.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Elõször is ... láttam már szebb big daddy jelmezt is
Másodszor ami nem lett volna rossz pl egy big daddy baba mint ami a kislányoknak van ,na az fasza kis ajándék lenne egy spéci kiadáshoz....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

angelslie
Csak 12 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, de nem baj

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Atkamon
Kijött ma egy videó a Special Edition kibontásáról, nagyon nagy xD Meg lehet ezt még valahol rendelni, vagy már reménytelen?

angelslie
Fogalmam sincs de gondolom

foxpal
Zsír és ez európára is vonatkozik?😛

angelslie
Feb 9

foxpal
Mikor is jön a játék?😄

grebber
Szerinted azért szar mert 200 ft fossal okádék? Igen !
Próbáltad már megfelelõ cucokkal??? NEM!
Akkor mirõl beszélsz?

PhantomAss
inkább te gondolkozz, mielõtt lehurrogsz
szerinted hány embernek van 50e-ft-os szemüvege? kb 1 embernek az országban?és hánynak van a videokártyához csomagolva? kb több ezernek? és az nvidia csomagolja hozzá gyárilag? igen! és fennhangon hirdetik hogy ez milyen jó? igen! és támogatják a játékok? igen! és szar? igen!
akkor mi is a problémád?

GOOBY, pls

angelslie
Na ez igazán ottvan 😊))

RETROB0Y
EZ NAGGYON DURVA!!!

Alig várom a gémet!

A Special Editiont rendeltem meg de most a sima is jó lenne ha már lenne XD

A videó az elsõ rész hangulatát simán hozz.(most vittem végig az elsõt 2xszor)

saxicola
saxicola
A BioShock világához illõen beteg egy videó, fõleg az über edition része.

www.gportal.hu/bioshock

angelslie
Hmm jópofa az Über Edition 😄

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

angelslie
Na de azért az az 50ezer kicsit érdekes lenne egy vacak szemüvegért... inkább játszok rendesen akkor már 😊

grebber
Én ezt nem mondom ugyanis nem láttam hogy néz ki akár 1 game is 3d-be.
De aki ilyen 200ft-os szarral nézi is fikáz az gondolkozzon mielõtt teszi!

angelslie
Hülye aki megveszi

grebber
LOL hát ilyen szarokkal persze hogy semmi értelme!

Elõször is kell egy 120hz-es monitor. + Nvidia 3D szemüveg ami 50 ezer ft.+ egy erõs gép! És ezzel már jó is lesz elméletileg!

PhantomAss
próbáltad már? iszonyat a 3d...
semmi értelme a mai játékokban
én csomó játéknál kipróbáltam, olyanoknál is amiket kiválóan támogat, de semmi értelme
sajna többet árt mint használ sztem
bár egy korrekt szemüveggel lehet jobb lenne, de a geforce kártyákhoz csomagolt 200ft-os papírbolti verzióval nem nagy szám

GOOBY, pls

angelslie
Engem vhogy nem tud zavarni

saxicola
Nem igazán tûnik fel, hogy a PC-s grafika jobb lenne. Mondjuk a víz effektekben még mindig verhetetlenek, de a textúrák részletgazdagsága, élessége jó néhány helyen kívánnivalót hagy maga után ( a PC gameplay videókban is).

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Advanced Multiplayer Mayhem Gameplay

A multis rész nekem egyre jobban tetszik. Jó lesz vele játszani a single player rész párszori végigvitele után.

www.gportal.hu/bioshock

Óó he alig várom már h kijöjjön 1et is soky végigvittem és nagyon szerettem a befejezése érdekes volt amikot megmentettema kislányokat elég szívhezszóló volt (legalábbis nekem) 😄

balee4

grebber
Dead
A tökéletesen nincs mit javítani. Persze ez csak vicc. <#vigyor3>

Nézd a jó oldalát, nem kell majd hozzá erõmû. Nem hinném, hogy valakinek szemet szúrna ez az undorító grafika.

grebber
LOL kb 0 graf fejlõdés az 1-hez képest!

extra sensory
Ez a játék SM 5.0-s lesz?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

grebber
Ja más topikba már pörögnek a oda nem tartozó szarságok!
Majd lesz komment nyugi ha kijön 90% warez meg a többi flém!

ProGabe
majd ha fenn lesz torrenten, minden pistike itt fogja verni a nyálát -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

angelslie
Én is várom de pénzem az nincs rá. Letölteni meg nem akarom mert akkor a multival lehet gondok lesznek, bár gta4 is Windows Live-os és ott ment a multi. Majd kiderül, de szerintem várok..

Seth
Én már remegve várom. Remélem jövõhéten már kicsusszan 360-ra XD

PSN ID.: Beegabor

Evin
És addig mit beszéljünk?! Majd ha kijött, jön mindenki a problémájával, amit meg lehet oldani, meg az elméletek amiket ki lehet vesézni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Alig 2 hét megjelenésig és hsz nuku... Egyáltalán érdekel v.kit ez a játék?
Más topikok ilyenkor már hogy pörögtek. Pedig ebbe még multi is lesz nem úgy mint az elsõ részben.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Bokafix2
Fészkelõdhetne már a topik, mert február 9 mindgyá itt van. Nekem egyedül a big daddy mód nem jön be. Sokkal jobb lenne egy szabdalót irányítani. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

saxicola

www.gportal.hu/bioshock