BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal

Ezt is láttátok már?

Fehercsoki
Végigtoltam szarvolt!!!4444négynégynégy

foxpal
Ja már lehet warezolni x360-ra...
De légyszi legalább spoilerbe legyen már 😄
Amúgy van videó az elsõ 5 percõl😛

extra sensory
Üdvözlünk a Bioshock-kal fertõzöttek alapítványában.<#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

saxicola
Remélem még megjön a Special Edition-om nem lesz warez verzió PC-re. Nem bírnám ki, hogy ne próbáljam ki. Egy demót azért kiadhattak volna. Emlékszem az elsõ rész demóját is vagy 10X végignyomtam.

www.gportal.hu/bioshock

Azta k*rva!! Te már jáccol?? Szemétt...<#idiota><#vigyor>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Fehercsoki
És hogy kezdõdik a történet?Hogy vezeti be a big daddyt?Ez jöhet akár spoilerbe is.

Törölt felhasználó
Kb.3 órát játszottam és eddig teljesen jó,a hangulat magába szippant. A fúró annyira megtetszett, hogyha tehetem azzal alázom az ellent 😊

Az ellenségek tényleg kiszámíthatóak, és nem túl változatosak. Eddig... De remélem ez változik, igen az elején vagyok még.
foxpal
Hát most hogy hallom tényleg jó lett volna kicsit érdekesebbé tette volna a dolgokat de oda kinn a plasmidokat nemhiszem hogy sokra mennél velük😛

saxicola
Régen felröppent egy olyan hír is, hogy a második részben meglátogathatjuk a Rapture Állatkertet. Nagyon jó ötletnek tartottam, mert úgy lehetett volna növelni az ellenfél típusokat, mondjuk ADAM által eltorzult állatokkal. Arról is volt szó korábban, hogy tintahalak ellen is kell majd küzdeni, ha kilépünk az épületek közé. Kár, hogy ezek a hírek fake-ek voltak.

www.gportal.hu/bioshock

Synchronous
Az ellenfelek repertoárját nem ártott volna bõvíteni mondjuk, mert bár vannak új ellenfelek a 2. részben, de változatosabbá is tehették volna a felhozatalt.

A már megszokott ellenfelek harci stílusát azért már eléggé kiismerhettük.

Az újak közül üdítõ látvány a melák, már csak azért is mert túl sok a big daddy-hez nem méltó nyápic alak. Az sem jó ha túl könnyû elbánni velük.

Az új verziós kishúgok is egészen pofásra sikeredtek, sikerült emberibb arcot összegyúrniuk a fejlesztõknek.

Ezt az új ellenfelet meg ugye senkinek nem kell bemutatni... 😄 Csak gyõzzön elõle a kedves pléjer menekülni 😄

Összességében nem rossz, de jó lett volna valami másféle ellenfél is, mondjuk aki az ádám miatt extra mutációkon ment keresztül, vagy valami óriás polip, vagy mittudomén csak valami, amihez hasonlót még nem láttunk. <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Grove4
Kérdésként is válaszolt rá,egyébként nem source motoros,hanem,ahogy a kollega is írta Unreal 3as

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

foxpal
Ez kérdés volt amúgy😄
Úgynézki valaki már lopott egy példányt..http://www.youtube.com/watch?v=rkZCaZzbINc

wedge31
Ez is ? ne viccelj az elsö is U3-as volt ez is az lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

foxpal
Amúgy nem is baj hogy nemváltozott a bishock mert pont ez lett benne a jó😛
Alapból is jó története van 😊 Erre a játékra nagyonn nemlehet most panaszkodni😄
Ez is source motoros?

angelslie
Hát a special edition-hoz járó nagy könyv az engem is érdekelne. De amúgy mennyibe kerül ez egyáltalán Mo-n?

Na utánanéztem.. 18ezret nem fogok fizetni ilyenért..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Evin
A CDG szerint nem, csak angol.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Bokafix2
Jelenlegi állás szerint engem a játékhoz kapható kézikönyv jobban érdekel mint maga a játék. <#hehe> Biztos írnak valamit a történetrõl, újdonságokról stb... Magyar felirat ugye lesz?

Már csak pár nap. <#zavart1>

"BIG SISTER IS COMING"

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

angelslie
Óje 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Grove4
k

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

Biztos sokan látták már ezt a gameplay-t de kiderül hogy kb. milyen fegyvereink lesznek 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Prince23

BioShock 2 PAL XBOX360-DNL

#406 pontosan!!!!
Én vagyok a hülye 😄 úgy értettem ami elõtte jelent meg hogy mondjuk arról "koppinthattak" volna 😄 a cryostasis (2009. február 27.) utána jött ki ,You are empty(2007. június 01. ok pár hónappal elõtte ), Bioshock (2007. augusztus 24. ) ezzel csak arra akartam utalni hogy a 2 és az 1 is egyedi és kötelezõ darab

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

angelslie
Na akkor van, de számomra teljesen új volt és ha nem lettek volna a plazmidok nem lett volna ekkora hangulata 😊

Bokafix2
"Azt még valaki elárulná milyen játékban "láttunk már ilyet" hogy retro hangulatba "horrortulélünk "?"

Cryostasis...? You are empty...? <#whatever>

Seth
Undying-ban volt még hasonló fegyver-varázs kombó

PSN ID.: Beegabor

angelslie
Én azt emelném ki hogy a Plazmidokkal mi a helyzet? Nem tudok olyan játékról amiben így lettek volna kombinálva a normál fegyverek.. de lehet csak én vagyok tudatlan

Grove4
"Would you kindly?"

Egyszerû ez mint a pofon .... Ha zárt az csakis azért lehet mert a VIZ ALATT játszódik .... Nyomasztó mert ez volt a cél és kész .....groteszk ? (nem a szót nem értem hanem a meglepett hangvételt ) persze hogy az egy bazinagy búvárruhás ember véd egy "nagyon" kislányt aki hullákból szívja a redvát ....Szar grafika ? az elõzõnek is úttörõ volt a grafikája mondjuk akkor még voltak gyermekbetegségei a motornak de azt már csak kijavították 😄 Vacak fegyverek ? Hát nekem már az elõzõben is tetszettek a fegyverek is és a fejlesztések is 😄 Tipikusan retrooooooo hangulat
Azt még valaki elárulná milyen játékban "láttunk már ilyet" hogy retro hangulatba "horrortulélünk "?

ui.: az elsö részben amikor kiderült hogy valamiféle hipnózisban vagyunk és mindent megteszünk ha a "kérlek szépen(ha jól emlékszem )" kifejezést meghalljuk azt kifejezetten úgy éreztem hogy sokat segít abban hogy egyesüljek a karakterrel .... egyszóval jó ötlet volt és nem az egyetlen

MerlinW
A graf. kb. olyan lesz mint az elsõben. Az pedig szuperhangulatos volt.
A lenti szapulók számára valószínûleg túl bonyolult játék ez. Na igen kicsit összetettebb a történet és a játék mint a COD..😊

[merlinw.org]

Grove4
"Ja környezet. nagyrészt zárt térben játszódik"
Nyísd ki bakker😄 LOL

"ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz."

Ez olyan "faszagyerekvagyokmegmondomafrankót" duma

"nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélõ horror.. semmi új nem volt benne."

Nyílván ezért tetszett a játékosok 90% ának,mert semmi új nem volt benne.Meg ezért kapot 90+ értékelést.

Boxra láttam hogy kinn van,ez érdekes 9.én jelenik meg,pc-ére nem kerül elõ.<#vigyor1>

extra sensory
Egyébként akik hanyatt estek a trailert látva azok kicsit benézték, mert a trailer ugye csak egy renderelt mozi, nem olyan lesz a játék grafikája... jó is lenne <#vigyor2>
A graf amugy nem rossz, de semmi kiemelkedõ, tök átlagos, az egész játék olyan mintha egy kiegészítõ lenne az elsõ részhez. Nem is Ken Levine munkája a játék, szal ez észre is vehetõ.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

offkorzreg
ilyenek minek játszanak,meg mit várnak mégis?semmi nem tetszik nekik ezekszerint 😄

grebber
Vannak jók is:

"Csak azért tudjátok sztárolni ezt a szánalmat, mert nem toltátok a System Shock 2-t. Minden idõk legnagyszerûbb fps-e.

Kb dvdmaniac hozzászólásával értek egyet. Rettenetesen gagyi a hangulat, groteszk az egész történet, szûk terek, a fénytelenség inkább zavaró, mint ijesztõ. A fegyverekrõl nem is beszélve. "

"Nem vagyok nagy játékos de BS1-et anno megnéztem.. nem tudom de engemet se fogott meg.. nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélõ horror.. semmi új nem volt benne.. Ez meg ugyan olyan lehet fejlesztett graffal.. ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz.. Én elsõt nem tartottam mérföldkõnek.. nem is volt az..
Ja környezet. nagyrészt zárt térben játszódik és ilyet tonnaszám láttunk már... maximum a régi 60-as évekbeli stílus volt új..retro.. az meg hogy tenger alatti helyszínen játszódik, hát Istenem.. ilyet is láttunk már régebben is"

Next PC upgrade: 2022

grebber
"A játékról annyit hogy nem sokat változtattak az egyhez képest de mért is tették volna az elsõ is észvesztõ volt! Elsõ pályán túl a benyomás több szerepe van a víznek ami ugye érthetõ mert víz alatt játszódik! Jól játszható és tele van a BioShock 1-nél megszokott jó ötletekkel!
Nagyon jó a játék csak ajánlani tudom mindenkinek, nem bánja meg ha kiírja!"

Seth
Majd késõbb biztos jön vmi élménybeszámoló vkitõl (mondjuk tõlem késõ esteXD )

grebber
Xbox 360-ra kijött.De tipikus kommenteknél egy szó sincs a játékról<#eplus2>

vérpocok
lol.. mennyi minden van benne. Mikor a néni elkezdte kivenni a sok extra cuccot a dobozból, féltem hogy a játék nem lesz benne. <#hehe>

Én Rapture miniatûr makettjét rendeltem meg egy 500 literes akváriummal...<#idiota>

A trailert látva elég brutál lesz a játék... amint megjelenik meg is kék venni. Ez bizony 3 nap szabi...<#nyes>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

balee4
Az a baj az elsõ rész multijával, hogy már nagyon kevesen tolják.<#idiota>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
csak preview

MerlinW
Bokafix2
lol... mit nem tesz az ádám 😄

A cikk azt írja, ha társulunk a kislányokkal, akkor ugye velünk fognak mászkálni, mert õk nyerik ki majd az ádámot... de akkor most egy 8 évessel a hátunkon fogunk harcolni? <#vigyor>

Másrészt az értékelésben: "látványosság átlagos"

ezek milyen játékot teszteltek? <#wilting>

Nekem az elsõ rész multija nem jött be annyira ( <#idiota> ), de erre kíváncsi vagyok... vidik alapján zúzósnak néz ki, de persze rendes vélemény csak próba után...

Ennek a résznek is lesznek alternatív befejezései?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

saxicola
Hatalmas csalódás lenne, ha csak egy 7 pontos játékot kapnánk kézhez.

www.gportal.hu/bioshock

angelslie
Játszottad már? Nem, akkor meg?

grebber
Nekem mindegy engem csak single érdekel!

Prince23
Hidd el a multi nagyon ratyakra sikerült 😄