BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De légyszi legalább spoilerbe legyen már 😄
Amúgy van videó az elsõ 5 percõl😛
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
www.gportal.hu/bioshock
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az ellenségek tényleg kiszámíthatóak, és nem túl változatosak. Eddig... De remélem ez változik, igen az elején vagyok még.
www.gportal.hu/bioshock
A már megszokott ellenfelek harci stílusát azért már eléggé kiismerhettük.
Az újak közül üdítõ látvány a melák, már csak azért is mert túl sok a big daddy-hez nem méltó nyápic alak. Az sem jó ha túl könnyû elbánni velük.
Az új verziós kishúgok is egészen pofásra sikeredtek, sikerült emberibb arcot összegyúrniuk a fejlesztõknek.
Ezt az új ellenfelet meg ugye senkinek nem kell bemutatni... 😄 Csak gyõzzön elõle a kedves pléjer menekülni 😄
Összességében nem rossz, de jó lett volna valami másféle ellenfél is, mondjuk aki az ádám miatt extra mutációkon ment keresztül, vagy valami óriás polip, vagy mittudomén csak valami, amihez hasonlót még nem láttunk. <#smile>#smile>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Úgynézki valaki már lopott egy példányt..http://www.youtube.com/watch?v=rkZCaZzbINc
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Alapból is jó története van 😊 Erre a játékra nagyonn nemlehet most panaszkodni😄
Ez is source motoros?
Na utánanéztem.. 18ezret nem fogok fizetni ilyenért..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Már csak pár nap. <#zavart1>#zavart1>
"BIG SISTER IS COMING"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
www.gportal.hu/bioshock
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Én vagyok a hülye 😄 úgy értettem ami elõtte jelent meg hogy mondjuk arról "koppinthattak" volna 😄 a cryostasis (2009. február 27.) utána jött ki ,You are empty(2007. június 01. ok pár hónappal elõtte ), Bioshock (2007. augusztus 24. ) ezzel csak arra akartam utalni hogy a 2 és az 1 is egyedi és kötelezõ darab
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Cryostasis...? You are empty...? <#whatever>#whatever>
Azt még valaki elárulná milyen játékban "láttunk már ilyet" hogy retro hangulatba "horrortulélünk "?
ui.: az elsö részben amikor kiderült hogy valamiféle hipnózisban vagyunk és mindent megteszünk ha a "kérlek szépen(ha jól emlékszem )" kifejezést meghalljuk azt kifejezetten úgy éreztem hogy sokat segít abban hogy egyesüljek a karakterrel .... egyszóval jó ötlet volt és nem az egyetlen
A lenti szapulók számára valószínûleg túl bonyolult játék ez. Na igen kicsit összetettebb a történet és a játék mint a COD..😊
[merlinw.org]
Nyísd ki bakker😄 LOL
"ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz."
Ez olyan "faszagyerekvagyokmegmondomafrankót" duma
"nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélõ horror.. semmi új nem volt benne."
Nyílván ezért tetszett a játékosok 90% ának,mert semmi új nem volt benne.Meg ezért kapot 90+ értékelést.
A graf amugy nem rossz, de semmi kiemelkedõ, tök átlagos, az egész játék olyan mintha egy kiegészítõ lenne az elsõ részhez. Nem is Ken Levine munkája a játék, szal ez észre is vehetõ.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Csak azért tudjátok sztárolni ezt a szánalmat, mert nem toltátok a System Shock 2-t. Minden idõk legnagyszerûbb fps-e.
Kb dvdmaniac hozzászólásával értek egyet. Rettenetesen gagyi a hangulat, groteszk az egész történet, szûk terek, a fénytelenség inkább zavaró, mint ijesztõ. A fegyverekrõl nem is beszélve. "
"Nem vagyok nagy játékos de BS1-et anno megnéztem.. nem tudom de engemet se fogott meg.. nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélõ horror.. semmi új nem volt benne.. Ez meg ugyan olyan lehet fejlesztett graffal.. ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz.. Én elsõt nem tartottam mérföldkõnek.. nem is volt az..
Ja környezet. nagyrészt zárt térben játszódik és ilyet tonnaszám láttunk már... maximum a régi 60-as évekbeli stílus volt új..retro.. az meg hogy tenger alatti helyszínen játszódik, hát Istenem.. ilyet is láttunk már régebben is"
Next PC upgrade: 2022
Nagyon jó a játék csak ajánlani tudom mindenkinek, nem bánja meg ha kiírja!"
Én Rapture miniatûr makettjét rendeltem meg egy 500 literes akváriummal...<#idiota>#idiota>
A trailert látva elég brutál lesz a játék... amint megjelenik meg is kék venni. Ez bizony 3 nap szabi...<#nyes>#nyes>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
A cikk azt írja, ha társulunk a kislányokkal, akkor ugye velünk fognak mászkálni, mert õk nyerik ki majd az ádámot... de akkor most egy 8 évessel a hátunkon fogunk harcolni? <#vigyor>#vigyor>
Másrészt az értékelésben: "látványosság átlagos"
ezek milyen játékot teszteltek? <#wilting>#wilting>
Ennek a résznek is lesznek alternatív befejezései?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.