1689
-
barmi #685 Ja. sehol egy ingame screenshot áradat vagy egy értékelés ... Vagy mindenki
játszik egyfolytában? Ez a nagy csend vajon jót jelent vagy rosszat? -
#684 Én támogatom egyértelmüen :) -
#683 Jó lenne már hallani valami benyomást a játékról..
Voltam 576-ba megkérdezni hogy kapható lesz e ez a limited edition,
de azt mondták bolti forgalmazásban eléggé esélytelen. Limitált számú
volt, és azokat is elővételben elvitték. Azért azt mondta, ha valaki vissza mondaná akkor felhívnak.....hát még nem történt meg.:( -
#682 kaptam segítséget már,köszi -
#681 nem szedted le a jó cracket hozzá -
#680 kis help kéne mert láma vagyok nekem crackelés után ugyanúgy írja hogy rossz lemez van benn... -
#679 Én kipróbáltam, de ez szar... fél perc alatt szénné égett a karom és még kilőni sem tudtam a tüzet a kezemből...
Minek kell nekem a fórumozók ötleteire hallgatni. -
#678 hát nemazért, de egy kissebb apróbb méretben mellékelhettek volna, a collectorsba.
manapság már ez a trendi.
úgy emlékszem mintha az első részből lett volna kis figurás verzió.
kb akkora méretben képzeltem el az apróbb kifejezéssel iletett figurát mint a assassin 2-nél, és még sorolhatnánk, nem 1 olyan kiadás van ahol gyurmáztak ien figurákat.
-
artschi2 #677 Szeretjük az egymondatos, semmitmondó "értékelést", sok mindent elárul az alkotójáról... -
#676 úgy ám! úgyhogy ha valaki igazi játékélményt akar, szerezzen egy fém vödröt, vágjon ki belőle egy darabot a szemeinek, és húzza a fejére! :D
még elvetemültebbek odaszigszalagozhatnak egy fúrógépet a jobb kezükhöz, miközben olajjal lelocsolják a másikat és megnyújtják, máris kész a bigdedi -
#675 nem egy nagy szám, de ahogy én emlékszem ezt a nagy igazságot már valaki kőbe véste régen, hogy: "az unreal motorral készült multik soha nem lesznek jók"
nem ide tartozik, de had emlékezzek meg a medal új részéről, ahol ezt felismerve a multihoz már nem az unrealt használják...
amúgy a multi szerintem nem lett nagyon jó, de ez az ötlet, a prologue....hát bakker.
nem is értem eddig miért nem csináltak iet más játékokban, mert jó ötlet...:D -
Dzsí Pí #674 ezer meg egy kösz! -
#673 -
#672 Jézusom de gagyi a multi, istenkém :)
ez is a soloért lesz inkább híres gamma -
dApRo #671 jó nagy fostalicska ez a game -
BBencze #670 #646-os hozzászólás linkelt képe... -
Dzsí Pí #669 Vki pls árulja már el, hogy hogyan kell ebbe az xlive offline accountba belépni!
ha a játékba próbálom, akkor miután ''belépek'', kéri a cd kulcsot.
ha meg a játékon kivül akarok a kliensbe, akkor meg írja h frissítsem a klienst, de elötte meg az xp-t, de azt meg nem akarom, csak ha nagyon muszáj:D
PLS help! -
#668 Dehogynem.Alapból 3 hely van a plazmidoknak, de kibővítheted majd később többel -
#667 ez érdekes, most te neked mi a gondod?
komolyan mondom üldözési mániám lesz töled, te most azért jössz ide, hogy ba..gass, vagy a játékról is tudsz valamit mondani?
a családomat meg hagyd ki ebből, semmi közük hozzá, gondolom neked van pénzed mindenre, és soha nem töltöttél le egy játékot sem (ez nem mentség, csak nézz magadba te is, mikor hallgatod a warez mp3-akat meg nézel filmeket, meg játékokat szedsz le)...
bocs hogy ieneket mondok, de háyingert kapok az ien álszent emberektől.
és döbbenet, hogy ien marhaságokkal jösz, és engem okolsz az végett, hogy itt balhé van.
kérlek szépen olvass vissza, amíg nem kezdtek el csezsegetni, egyeltalán nem volt balhé, én kérdeztem a játékkal kapcsolatban dolgokat, és erre meg itt jössz keverni a szart, amihez nekem csak annyi közöm van hogy válaszolok neked, de asszem ezekután veled téma lezárva, én nem szoktam hazudni, megmondom kerek perec, ami van
öregem ha szerinted attól én warezmatyi leszek, hogy pc-re csak olcsóbb játékokat veszek, akkor tökéletessen igazad van.
nah akkor ennyit erről,mert soha nem lesz, vége.
én meg brutál mód unom hogy ien alregeknek kell válaszolgatnom a sok hülyeségekre.
vége részemről. -
#666 Köszi!Tehát akkor csak úgy magamtól nem váltogathatom ugye?:S -
Dzsí Pí #665 Hali all!
A game-ba automatikusan bárhol lehet menteni?
Mert csináltam x-live profilt, de aztán megkér vmi cd-kulcsot(oylanom meg ugye nincs:P), szal oda nem tók mit írni, akkor meg azt írja, h nem tók menteni. pls help! -
#664 gene bank automatáknál -
#663 Megkaptam a telekinézises képességet,hogy tudok visszaváltani áramosra? -
#662 Magadból indultál ki? ;) -
#661 mit terheled mások elől a bolt honlapját ha úgyse veszel semmit? menjél sparba kolbászt lopni mert anyád éhezik -
artschi2 #660 lehetsz házigizda, támogatom. -
#659 Jaja nekem is az Über Edition kéne ! -
artschi2 #658 nem fért bele :D -
#657 a játékban is asszem úgy van hogy "te magad" a játékos a Big Dedi. :) -
#656 Az az über edition :))) -
#655 Hol van az életnagyságú Big Daddy belőle ? -
#654 Nem semmi. Nekem holnap hozzák. -
artschi2 #653 Na, én ma kaptam meg a gyűjtőit:
-
#652 Sziasztok!
Szeretnék a topic házigazdája lenni. Írjátok meg, ha elfogadtok moderátornak!
Üdv: Saxicola -
#651 ajánlani kell több embernek téged.... -
Csavez #650 Megsugom,hogy megy!!!
Én GTA4 kulcsal nyomom.
A multija 1 nagy rakás kaki.
Vann bent 3d vision támogatás!!!3D-ben nem rossz. -
#649 én úgy halottam hogy 576-nál van, de most per pillanat online boltban én se látok CE-t. -
c3124c #648 hungáriumban vajon a gyüjtőit lehet rendelni vhonnan? galaxisnál nem láttam. -
#647 miről beszélsz kis köcsög, amíg nem jöttél, többek között te is, nyugi volt, most faszán szemeteld csak tele a topicot hajrá. -
Csokis #646 Ezt a képet tegyük a banner alá linkként, mint Offline profil létrehozása!