BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#483 milyen gond volt az 1-el
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Õ volt az a little sister 10 éve, akit hõsünkhöz, Deltához kapcsoltak pszichés síkon(azt hiszem az egyetlen sikeres), ezért az egyetlen Big Daddy-nek tekint minket,az apjának, nem úgy mint a többi little sister,akinek mindegy, hogy most melyik Mr. Bubble kísérgeti 😊
Meg-meg jelenik játék közben mint vmi látomás, utasításokat,tanácsokat ad.
Szóval õt kell megkeresni
Én a jó befejezést kaptam, de kiváncsi leszek a rosszra is. 3 alkalommal van, hogy morális döntést kell hoznunk a little sisterek megmentésén/begyûjtésén kívül.
PSN ID.: Beegabor
amúgy a 2.rész miben kapcsolódik történet szerint az elsõ részhez?
vagy ez csak a címében bioshock 2?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt sajnáltam, hogy a játék bejelentésekor ugye egy faszival promózták, aki nyomozgat az eltûnések után és az õ lányát is elrabolják a végén. Na õ szerepel a játékban, kb 3 magnót lehet találni tõle, de sajna nem derül ki mi lett vele 😞
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Véleményem szerint ez a rész is nagyon jó lett, a sztori talán nem olyan hangulatos, a szereplõk nem olyan karizmatikusak. A végén a csavar sem olyan jó mint az elõdben, nem is volt 100%-ig tiszta a dolog, de lesz azért 1-2 meglepi 😊
Játékmenet mit sem változott,Delta ugyanolyan sebzõdékeny mint az elsõ rész szereplõje, persze a végére átmegyünk terminátorba.A plazmid-fegyver kombózás tökéletesen beválik. A Little Sister védése miközben az Adam-ot gyûjti, a végére kicsit terhes lett, de azért megcsináltam mindet. Felfedezni ugyaúgy lehet, talán még több is a mellékes helyszín mint az elõdben. A big sisterek tényleg nagyon jók lettek, az ember valóban parázik mikor hallja az egyre közeledõ sikolyát, nem lehet elõle elbújni.
15 óra talán megvolt, de mindenképp rövidebb mint az elsõ rész.
Kap tõlem egy 85%-ot.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
+igénytelen multiplayer beleszarva
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Félig meddig OFFFFF de nem tudom ki játszott már a Batman AA-val ? De a lényeg az hogy annak a grafja nagyon tetszett és elméletileg az is unreal e. szóval annál csak jobb lehet a grafika(ja és konzolon nincs dx10, 11 meg hasonlók xD
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Egyébként nem tudom mennyi játékidõnél járok, de most kezd nagyon érdekes lenni. Sztoriban és képességekben egyaránt. De valahogy a kihívást nem érzem. Ebben az elsõ rész jobban tetszett. De hát kitudja hol van még a vége, változhatnak a dolgok...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
2. A big daddy dolog kiderül az elsö rész végébõl ha jól emlékszem
3. Utálom a konzolosokat és a konzolt is mert minden hamarabb jelenik meg rajta D:
Azok a ritka tengeri csigák termelik az adam-et, de természetes élõhelyén nem eleget, ezért kísérleteztek velük, hogyan lehetne többet kihozni belõlük. Kell nekik egy gazdatest és erre a feladatra egyedül a kislányok voltak alkalmasak.A hullákból meg hát azért gyûjtik mert nekik már úgy sem kell XD