1689
11549551111224877855.jpg
  • Pepuska
    EZ ÍGY IGAZ
  • vgvg
    Szevasztok!!

segitség kellene: megvettem a bioshock 2 SPECIAL EDITION-t,felraktam mindne oké,elinditom,beregisztráom a windows live-os szaromhoz a cd-keyt,és a kurva életnek se tudja letölteni azt a szar profilom,most mit csináljak?nem tudok menteni,se multizni...gratulálok microszar,igy vegyek játékot...a razorosok meg már tolják ezerrel...

idiota microsoft,a steam legalább bevált..

volt valakinek hasonlo problémája?vagy most mit csináljak?kezdek nagyon nem örülni...

köszi
  • Tatyla
    azért mama mert fosol vele játszani :D
  • triplet
    Hát az első rész nem éppen tetszett, egyszerűen nekem nem volt olyan hangulatos mint egyeseknek, a játékélmény is olyan semmilyen volt, de ezt is kipróbálom! Aztán ha ez jobb mint az első, és bejön majd megveszem ha olcsóbb lesz. Mindenesetre a képek jól néznek ki, de a környezet is mint ha a hasommása lenne az első részben látotnak. Nem tudom, nekem olyan mű.
  • CalebJoe
    néhány kép maxon minden csak jpg miatt rondábbak
    Szerintem meg igenis kiemelkedik ebből a sok fos háborús fps közül egyedi hangulata van.

• Tatyla
    pár perc játék után azt mondom nagyon jó kis játék lett ez is ,igazi Bioshock hangulat ötletes jópofa dolgokkal,akinek az első tetszett ez is fog és a graf hiába a régi még mindig látványos ,kivétel a víz alatt az kissé gagyinak hat de mellékes...

eddig 9/10
  • artschi2
    Official Bioshock 2 Score - Sounds From The Lighthouse
  • DöflingR
    Balázs Pali válogatás átdolgozva:DA_:SDA_SD.
  • Fehercsoki
    Pontosan milyen audió ez?
  • artschi2
    A speckó változat audiója:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rapidshare.com/files/348284417/obs2s.rar
    pass: obs2s
  • Voltan
    Nekem mákom volt. Azt sem tudtam, hogy kijött (a pontos dátumot sem), melóhelyen pillanatra rámentem az 576 oldalára, és lám, ott van. Mivel a Duna Plaza Irodaházakban melózom, csak lerohantam az ottani 576-ba, és megvettem az utolsó CE-t PC-re. Előrendelés nélkül.
  • Empty
    Köszönöm a választ! Működik!
  • Csokis
    F12 - QuickSave, F11 - QuickLoad
  • Balinthun
    akkor hogyan lehetünk mi az első big daddyk????
  • Empty
    Quicksave nincs a játékban amúgy?
  • DöflingR
    #702-es képen láthatod a jobb oldali dobozon, de nyilván nem ilyen mesterségesen érlelt rozsdáról beszéltem.

Ezen a képen jobban látszik.
  • Csokis
    Két féle változat volt belőle.
  • angelslie
    Az meg milyen? Nekem eredeti az 1 mégse rozsdás..
  • DöflingR
    Nekem azért az első rész doboza jobban tetszett. Ilyen rozsdás szar:D:D
  • grebber
    Ha nincs live profil nincs mentés!
  • Csokis
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1216224461&no=646]#646[/URL]-os hozzászólásom.
  • artschi2
    korrekten néz ki ez is :)
  • bcrics
    Hello,az elso részt nem probáltam,de ez eddig igen tetszetos,,viszont hova tunnek a mentések?..
    ha nem vagyok liveba regelve akkor nincsenek meg a mentések vagy mivan?..kiléptem,,most vissza és sehol semmi.
  • DöflingR
    Nekem is kora délután jött meg a játék. Mondjuk nem gyűjtői kiadás, meg nem is PC verzió.. De attól még jól fog mutatni a fémtokos első rész mellett a polcon :)

• CamelX
    Igen bejön ez a játék :) mondjuk aki az első résszel nem játszott az elhiszem h panaszkodik. Az fullos volt, kár is lett volna rontani rajt. Ja és jóféle fülessel ajánlom mindenkinek, úgy az igazi ;)
  • cumfu
    Heló! Mióta gépet újítottam a Bioshock 1 az valami játszhatatlan, pedig amd 6000+ 8800gt + 2giga ramom van. Még ugyan 1 magos procival is jobban ment, akár mit csinálok win reinstall, driver frissítés, akkor is brutálul leesik az fps egyes helyszíneken és nagyon akad. Rengetegen szívtak az 1. résszel. (nálam minden más játszhatóan fut, nem mondom h minden fullon de ilyen még nem történt velem). Arra lennék kíváncsi, hogy ez is ilyen problémás lett, vagy nyugodtan vegyem meg? Milyen motorral csinálták, és hogy vannak e vele gondok a játékosoknál. Előre is köszi és bocs hogy hosszú voltam.
  • foxpal
    Én nagyon bevagyok most rágva de az 576-os srác is bevolt pipulva már már ő is tolná mondta :D
  • angelslie
    Hát ez az.. nem hiszem hogy sok embernek van aki megveszi :D
  • Tatyla
    remélem ezt nem játsszák el itt Nyíregyházán a bad company 2-vel mert akkor pipa leszek...
  • barmi
    neb@ssz :D pedig csak ökörködtem ^_^

És akinek nincs retrolemezjátszója az mit kezd vele? Rákeni a hajára?

Tiszta 80-as évek fíling! Teljesen.
  • foxpal
    576-ba szegeden nem érkezett meg mert elcseréltek egy szállitmányt omg >.<
  • angelslie
    Mivel az is elvileg
  • barmi
    Az előző kérdésem neked szólt!
  • barmi
    Az a nagy vajszínű i am rapture mi a fr@nc akar lenni?
    Tisztára olyan mint 1 bakelit lemez
  • DarkSector
    1 majd még 10évvel később a 2.rész
  • DarkSector
    ugyanez igaz a pécésre is.
  • Balinthun
    Melyik játszódik előbb az 1 vagy a 2 ?
  • barmi
  • DarkSector
    hát nekem az 1 órányi benyomás az 10perc multi volt, a prologue megoldás dicséretes, meg a multival is biztos el lehet szórakozni, merthát ugye ha nem is nagy szám, de azért valjuk be, nem minden játékban lehet egymást felgyujtani meg lefagyasztani, meg stb.

a single, meg szerintem csiszoltak a látványon, jobb az irányítás, és kicsit hálisten változatossabb, már az elején ahhogy kezdődik.
    valaki viszont aszonta hogy kicsit rövidebb lett (ez nem feltétlen negatívumnak szánták)
  • angelslie
    Valaki nem lenne olyan rendes és küldene privát üziben egy rapidshare premium accountot, csak amíg letöltöm a játékot? Mert elég lassan megy így egyesével :S
    Nem akarom elvenni senkitöl, nem vagyok olyan, csak pár órára szeretném használni utána el is felejtem akár:)
    Egyszer már adott kölcsön valaki csak az övé már lejárt..