1689
11549551111224877855.jpg
  • angelslie
    Hát annak én is örülnék nagyon :)
  • obe
    srácok, a CE hez járó art book-ot nem lehet külön megvenni?
  • angelslie
    Legalább írnál a rendes regeddel... tudom ki vagy ezért nem írok rosszat mert megígértem :D
  • rumkola
    Köszi, figyelem, végre valaki aki vágja miről van szó. Dark Void-hoz létezik már valami?
  • Frank99
    elkéne ide egy házigizda, na...
  • Frank99
    nem mindenki csinálja így....

csak nem okádik mindenre, amit megnézett, mint te.

ezt nem bántásként írom, tényleg ellenszenves, ahogy commentelsz, bár néha tudsz normálisan is...

de inkább bicska-nyitogatóan...
  • DöflingR
    Le sem tudom rakni a multiját:D Már van benne 4 órám :D:D:d
  • DarkSector
    tudom énis nagyon jól, de ez van, engem nem zavar, ha vergődik a srác....:D
  • DarkSector
    miről beszélsz, ugyanezt csinálja mindenki, én nem írtam senkinek hogy nekem van igazam és neki nem, nem szarok le minden játékot, és nem warezolok hetente 5-öt, mert annyi meg sem jelenik, komolyan mondom ha akarsz randit, akkor szólj adok egy guminőt, ha meg baszogatni, akkoris és a szép szavakat küld el privátba...

nekem sem tetszik amiket te csinálsz minden topicban, hogy bemész, és mást baszogatsz, de én ellentétben veled nem foglalkozok a gyerekes dolgaiddal...de csak nem tudsz leállni ahhogy nézem, gondolom buzi vagy vagy mi a frász hogy itt ismerkedsz, gyere fel iwiw-re inkább.

nah szevasz ovodás
  • foxpal
    ha már offolunk akkor talán elmehetne csajozni
  • Prince23
    alreg :D
  • drogosgeci
    az a baj veled hogy MINDENHOVA csak a "véleményed" írod be, egyszerűen heti 5 gamet levarezolsz, beleszarva megnézed, semmi értéket nem látsz benne, és a véleményed is ugyanennyire mérvadó, nem vagy képes más munkáját becsülni már, túlterheled magad ezekkel. valamit megítélsz az 5%-a alapján, ha pedig valaki nem ért veled egyet akkor nem lehet igaza.
    ha nem is tud semmi lekötni 3 percnél tovább nem értem mi a francnak játszol akkor egyáltalán, keress vmi mást ami elfoglal. nyomj tampont vagy valami amit lehet egésznap csinálni anélkül hogy másokat hergelnél vele
  • Csokis
    Már WSGF-on nyitottam neki délután topikot és ez kikerült a 2K fórumára is. Megoldás még nincs.
  • rolika43
    Köszi szépen, felraktam a legújabb nvidia driver, majd mindjárt restart, aztán meglátom
  • Laci82
    Bio(fos)hock
  • rumkola
    attól még nem változik a FOV, és pont ez a gáz benne
    én nem értem hogy lehet ilyet csinálni 2010-ben....
    kifolyik a szemem
  • Prince23
    Ja még a grafikához: nem vagyok elragadtatva tőle. pedid dx10-ben fut.
  • Tatyla
    át állíthatod wideba
  • Prince23
    Na játszottam vele, eddig a single nagyon erős, a multi pedig eléggé közepesre sikerült sztem. Vagy csak én érzem így?
    Összességében: 8.5
    ha figyelembe veszem a multit, akkor sajna 7. De nem veszem figyelembe, mivel ez egy solo centrikus játék :DD
  • rumkola
    Nem normálisak mostanában a játék készítők. 75-ös fix fovval kiadnak egy játékot, amikor a wide már alap! Előbb a Borderlands most meg ez....

Tud valaki FOV hacket vagy konzolparancsot hozzá?
  • Frank99
    megvan, ok
  • cumfu
    ok akkor kipróbálom majd én is holnap
  • Frank99
    letöltöttem steamen, elindítom, erre kéri a serialt.
    nekem olyan nincs!!!
    van itt olyan, aki steamen vette meg?????
  • DarkSector
    amúgy a kommented alsó reklámfelületén látni a konfigodat, de valszeg nem az lesz a gond.
    De erre mivel semmi konkrét hibaüzenet ugye nincs a szokásos témák jelenthetnek megoldást.

a drivercsere, az ami könnyen megoldást jelenthet, ezmellett a játék újra installálása, is szóba jöhet.
  • CalebJoe
    Jaja az a gépem és azt kell mondjam meg se röccen, de nem néztem mennyi az fps érték.
  • rolika43
    hali!

Nemtudom, valakinek volt-e hasonló problémája, de leírom a cuccost!
    szal van egy Giga Ma770T-UD3P lap, rajta fekszik, egy Phenom II X2 545-ös proci (3ghz), 2 giga ddr3-as ram, meg egy GTS 250-es videókari 512-es!
    És az a gáz, hogy néha gondol egyet a játék, és minden előzmény nélkül lefagy.
    valakinek 5let? Vagy volt hasonló problem?
    Mindjárt felteszem a legújabb videó kártya drivert, hátha segít!
  • angelslie
    Gratulálok a kommentedhez..
  • Balinthun
    leesett! tényleg mi voltunk az első Big Daddyk hiszen az első introban "még minden ép volt" aztán ugye heccsátot adunk magunknak és meghalunk. Míg mi meg vagyunk halva(szép magyaros ) addig történnek az első rész eseményei és miután lamb kisasszony elkezd munkálkodni akkor éleszt fel minket egy little sister és ugye így maradunk az elsők! Elsőkből lesznek az utolsók !
  • DarkSector
    az én is tuom, csak az első részt letöröltem, és így nehéz fejből megállapítanom az évszámot...:D
  • Seth
    1968-ban járunk.Az intro van csak 58-ban, majd eltelik 10 év, annyi azért még megy gondolom angolul, hogy 10 YEARS LATER XD
  • mogyi21
    sziasztok lenne egy kis problémám feltettem a játékot BioShock 2 Missing File-Razor1911 fájlokat áttmásoltam a játék kőnyvtárrába elakarom inditani ezt irja ki securom launcher hibbát észlel ezért leál fontos lenne a válasz
  • Orias
    Én csináltam egy új profilt,és ahoz regisztráltam a Kane&Lynch serialt
    (mivel nekem razoros van) és működött a multi.Igaz sokáig tölti be profilt.
  • cumfu
    Mennyi fps a játék? Gondolom az aláírásodban lévő géppel játszol. Grafika ugyan az mint az 1, csak a pályák mások? Nekem gondjaim vannak az 1-el sajna :S, remélem ezzel nem lesznek.
  • DarkSector
    lehet rosszul sejtem, de magyar live profilod van és nem jó multira....
    vagy próbálj új profillal belépni, vagy max a GFWL alkalmazást újratelepítése esetleg:
    GFWL 3.0
  • vgvg
    de még be se tudok lépni a gameslive programba,azt irja there is a problam that your account that you need to resolve before signing in...
    hát nem értem..

akinek itt eredeti gémje van,hogy csinálta???
  • vgvg
    hát feltettem a játékot,elinditom,beljön a windows live,és ott mondja hogy hozzárendeli a kulcsot a live ID-mhez(ami msn is meg xboxon is az volt)és elvileg hozzá is rendeli de szart se látok...
    hát ilyen fos egy rendszert agyam eldobom,még felhivni se tudok senkit,szarházi banda...ha EA játékkal gond volt,telefonáltam aztán már el is intézték...

na most mit csináljak???nagyon nem akarok razorozni....
  • Tatyla
    ezt nem értem hogy előbb be kell lépni a LIVE profilodba utána kéri a cd kulcsot?????
  • bcrics
    kösz.
  • Skyline
    Ha az első sem jött be mert szerinted sem volt szinte semmi para meg semmi akkor ezt ki se próbáld ez már csak sztori melletti hentelés némi spécivel,zéró para zéró nyomasztó hangulat.
    Pont ahogy megmondtam amikor jött az első hír,miszerint bigdaddyk leszünk a 2-ben...
  • DarkSector
    nekem asszonták tíz évvel az első rész után játszik.
    a történetet nem értem angolul, csak másra hagyatkoztam, amúgy 1958-ban indulunk, akkor az első rész vagy 1948-ban játszódott, vagy nekem mondták rosszul.