BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
www.gportal.hu/bioshock
Multit sajnos nem tudtam tesztelni.
PSN ID.: Beegabor
Párszor azért megizzasztott rendesen 1-2 Big Daddy vagy Little Sister. A plazmid dolgok nagyon tetszettek, és a fegyverekkel is jól elszórakoztam. Végülis egy erõs 8/10
ez tesco-s????
jah nem tedesco-s
😄DDDDDDDDDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
language: english, german & italian
Downing now, size is 7,3 Gig
RS & MU links are availible, but I think i shouldn't post this because it's not cracked yet but who cares

nem vettétek észre, hogy mind ez végett van, kiadnak egy konzolos játékot pc-re, kis idõvel késõbb, és nembaj ha letöltöd, akkor is a pc-det tunningolod, ami szép bevétel. vagy nevezzük lehúzásnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A játékból Special Edition korlátozott példányszámban érkezett, az elsõ napon csak a Special Edition-t elõjegyzõk számára kerül felajánlásra.
Az esetlegesen át nem vett, meg nem rendelt példányok várhatóan szerdai naptól lesznek felkínálva mindenkinek."
www.gportal.hu/bioshock
#498 szerinted konzolon nem csalnak az emberek ?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy nem kell megvenni a játékot ha nem akarod csak max az hogy töltitek a játékokat azt éritek el hogy majd nemadják ki pc-re csak konzolra😄
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
2. ha nem akkor vagy operáltassák át magukat vagy nem nõk xD
3. a 2. csak poén mert aki nem jó nõ az elromlott xD
4. a 3. is poén csak senki sem röhög
5. viccen kívül az a nõ amelyik így hisztizik mint ahogy ezek a "ribik" azoknak van rá alapjuk hisz nõk
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Arra próbáltam célozni, hogy az elsõ résznek is jó védelme volt, nehéz volt felnyomni,az eredetivel is voltak gubancok, aktiválási mizéria stb,gondolom ezen is lesz védelem rendesen.