BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha az elsõ ment ez is fog ugyanaz semmi változást nem vélek felfedezni a grafikában!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Mivel flashelt boxon próbáltam ki, a multit hanyagolnom kellett. Viszont a Single annyira nem fogott meg, hogy PC-n megvegyem eredetiben. Meg amúgy sem rajongok a multis játékokért.

Én személy szerint a single részut értékeltem.
JackSparrow88
Amúgy milyen a game, jól optimalizált?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

DarkSector
igen de +multival se ér legalább annyit mint az elsõ"?"...:D
amugy én nem is örülnék ha megismételték volna, még ígyis full képekrõl mintha az elsõ rész lenne, legalább a mappok kicsit változtak volna...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Picit toltam vele.Live-on még be nem lépek nem akarom veszélyezetni accountomat!

Kandurex
Azért az elsõ újdonságát, vagyis a fantasztikus vízalatti világot és atmoszférát nem lehet megismételni, legalábbis nem akkora erõvel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
<#buck><#eljen>
akkor live-ban lehet acsikat is gyüjtögetni...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah értékelésekben is ezt látom, hogy nem lett olyan fényes, mint akkoriban az elsõ epizód.
csak nem értem hiszen itt van multi is, akkor meg miért nem jobb??

Jee, megy a LIVE-os multi! <#worship> <#eljen>

Klemice
fitymafake csak jönne már le

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Törölt felhasználó
Nálam az elsõ 9/10 úgyhogy ez csak 8/10
DarkSector
megnéztem az értékeléseket, semmiben nem egyeznek, hang gameplay, még a multiban sem egyeznek az értékelésben...:D lol

DarkSector
hát ha csak irányitás, akkor oks
de ha valami más ami játékélményben van akkor nem tökmindegy....:D

grebber
Pl irányítás.Esetleges hibák stb.Nem tökmindegy?

DarkSector
ez GFWL-os játék lett????
:D

DarkSector
jah már van...szorry
akkor thx a infókat értékelésekre valaki????

miért más a 3 verzió?

grebber
Hm ha nem hazudott a gyerek akkor más live-os kóddal mûködik.Õ a The Club game-el használja!

JackSparrow88
Nem értem mi ez a "nincs crack". Már hogyne lenne, van Razor version, az már krekkes...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Nem lesz crack?? Már van !

angelslie
#545-ös hozzászólásomban lévö linkre felkerült .iso is, én most azt töltöm

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
:D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

DarkSector
amúgymeg amig nem lesz krekk, legalább egy clone dvd-t nyomhatnának.
tökömet érdekli a krekk mikor jön, az iso-t nem lenne rossz addigis letölteni.

DarkSector
feltennék egy lényegtelen ámde hasztalan kérdést....
miért lehet hogy ez az oldal szerint más az értékelés?

NowGamer – 9.2 (360), 9.1 (PC), 8.8 (PS3)
miért van hogy mind a 3 verzió más pontszámot kapott????
tudja valaki? aki esetleg minimum 2 verziót látott már, vagy olvasott értékeléseket?

balee4
Ekkor lámák, csak a crack rossz, erre törlik az egészet. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
szopás :)

MEdievil

<#idiota>

F

BioShock_2_Missing_File-Razor1911 <#vigyor>

grebber
Ncore-on nem volt hosszú életû törölték!

Hmm... Állítólag nem mûködik a crack. <#zavart1>

Fehercsoki
Jó az...Csak ez nagyon korai demo,nem csináltak újat,de nekem ez is eléggé tetszik.

CalebJoe
BC2 multija nem rossz de az AVP elég vicc lett sztem.
Kandurex
Szerintem ugyan az lesz nekem, mint az elõzõ résszel, megjelenés után kb. fél évvel fogom tolni...majd unalmas nyári estéken jó lesz.

Most BC2 és Alien vs. P. lázban égek :)

Fehercsoki
Remélem énis hogy menni fog más játék windows liveos kódjával:)

Nekem nem mutat se az oldalon, se a kliensbe seedert. <#fejvakaras> Végülis mindegy, majd lesz.

Fehercsoki
Van:)Csak mégtöbb leecher:D:D De nekem még mind1 mert akkor 1t végigtolom(bár szívesebben tolnám big daddyvel mint emberrel).

grebber
Engem nem érint nem magyarról szedem.Csak mondtam.Azóta már 1st is kint van.

Ja, csak seeder nincs (egyelõre). <#vigyor>

angelslie
Mondjuk sajnos elég lassú:S

<#eljen><#eljen>

Ö nem igy érti szerintem...
<#fejvakaras>

angelslie

grebber
LOL magyar torrenten arra értette!

grebber
Magra is megérkezett!

Fehercsoki
CD galaxisos változat is magyar?

Fehercsoki
A 2 elõzmény nem?

Kandurex
Mindenképpen az egyet javaslom elsõre.

Fent van magyarba is....

Tényleg nem fake....
<#fejvakaras><#fejvakaras>

Fehercsoki
Jó akkor nem fake:DNekem nem látszik ott semmi.Egyébként az 1el nem játszottam(csak demot),szerintetek elõször az 1t toljam végig vagy a 2t?(1 most egész olcsó úgyis)

grebber
TL-re nincs reg!Magyar trackereken még nincs legalábbis amiket fentvagyok!