1689
11549551111224877855.jpg
  • Csokis
    Ahogy mondod, vág. Megpróbálom szemléltetni. Itt egy 1024x768-as kép és ugyanez 1440x900-ban. Itt a különbség képen szemléltetve.
  • AntiHero
    Kis bug. semmi különös:D
  • Scouser
    A sok warezolás helyett nem akarsz angolul tanulni? 21. században vagyunk...
  • Synit HUN
    Nem értem ezt a wide-screenes problémát. Megint az van hogy a kocka képnek levágja a tetejét meg az alját? Én elég nagy 16:9-es monitoron játszottam vele és nem vettem észre semmit. Bár csak keveset toltam mert nagyon fáradt voltam már...
  • angelslie
    Na délután én is kipróbálhatom végre ha minden jól megy :)
    A multival se lesz gond mert a Bio1-emet nem regiztem és még megvan a kódja.. gondolom azzal fog müködni a 2 :P
  • Hookay
    Csak ironizáltam mert fáradt vagyok és a kérdés nevetségesen hangzott. Nyílván nem nyomkodtam le minden gombot hogy rájöjjek a megoldásra, hanem a megjelenő két gomb funkció nyomogattam, közben egy harmadik lett a megoldás.... alaposan helyzet felmérés esetén a kérdés elhalt volna.. de fáradt voltam ezért megkérdeztem. "Rém egyszerű emberke lehetsz" Ez lesajnáló és cseppet sem szellemes. Igazából rém bunkó vagy. De köszönöm hogy a poén kedvéért azért segítettél volna...
  • peti71
    A gta4, nem is érdekel egyébként.
  • DarkSector
    áh max multizok addig.
    a gta 4-nek már neki se álltam, mert nekem csak vice city ment egy ideig. itt kipróbáltam de csak ide oda autókázást, küldeséket nem kezdtem el. :)
  • peti71
    Szerintem játsszál vele,majd végig viszed még egyszer,én a gta4 magyarosítására várok,ezt pihentetem egyedül.
  • DarkSector
    ez is megoldás főleg hogy mint (gondolom) az első részben itt is lesz minimum 2 befejezés.
  • peti71
    Van ez így,én voltam úgy több játékkal hogy végig vittem angolul,majd később mikor volt honosítás akkor megint.
  • DarkSector
    azért tartok pause-t, majd lesz magyarosítása.
    a bio1-et is évekkel a megjelenés után nyomtam végig magyarul.
    most csak belenéztem hogy mien lett. :)
  • peti71
    Szerintem meg nem.
  • alma2
    Sorry ezt nem birom megallni, rem egyszeru emberke lehetsz, de ertekelendo, hogy ezt be is latod, igy ha nem segitettek volna szivesen leirtam volna, hogy tovabb juss :)
  • MerlinW
    "a történetet nem értem angolul"
    Az nem jó dolog. Az első résznek is a fordulatos, érdekes sztorija volt a legerősebb pontja.
  • MerlinW
    300+ÁFA
  • Csokis
    De az a durva, hogy az első résznél is pont ugyan ez volt! Akkor Racer_S-nek kellett ezt elsőnek megoldani és akkor kapott ezért ajándékba egy 8800GTX-et, ha emlékszel erre. Egyszerűen ez már égés, de tényleg.
  • rumkola
    Már láttam én is. Reménykedjünk! Bár sztem Elizának fingja sincs arról mire válaszol és mit. :DDDDD
  • Csokis
    Na, végre valami jó hír a FOV-al kapcsolatban! 2K Elizabeth nyilatkozata!

"Hey guys,

I am compiling a complete list with a nifty screenshot for you, but in short: Yes, there's a problem, yes, a fix is on the way, yes the view will expand horizontally for you widescreen gamers.

I wanted to let you know as soon as I could - so stay tuned for the details."
  • Hookay
    ok, azért kösz:D
  • Seth
    akkor nyomjál más gombot, space-t vagy mittomén, én 360-on nyomtam végig
  • Hookay
    Ezt a töltényvackot távolról belelövöm a kapcsoló dobozba. Megjelenik a kilométeróra. A mutató balról jobbra mossa az ablakot. Amikor zöldön van, én lázasan nyomom az "f" vagyok hack gombot. És semmi nem történik. a mutató megy tovább..... a számláló nullához ér és bummmm
  • Seth
    pedig azt kéne
  • rumkola
    Huh, nagy isten vagy, működik!
    Köszönöm!
  • Hookay
    Megállítani alatt az f-ként jelölt hack gomb megnyomását érted? mert ezen fellül van még az abort gomb, meg egy buy out gomb, de egyik nyomkodáa se túl produktív pedig akkor csinálom mikor érinti a zöld tartományt a mutató
  • Seth
    próbáld zöld vagy kék tartományban megállítani a mutatót. Ha fehérbe megy sebződsz, ha pirosba akkor riadót fújnak. Ha zöldbe megy oké, ha kékbe az is jó,de plusz cuccokat kapsz érte,ami persze jó dolog XD
  • Hookay
    Kissé szellemileg alultáplált képet festhet rólam a kérdés, alaposan körmöt is rágtam mielőtt elétek tártam a problémám, mert biztos vagyok benne hogy valami borzasztó egyszerű rendszer hever előttem, amit képtelen vagyok szellemileg dekódolni.De ez a hack masina kezdi kikezdeni a türelmemet. Nagyra értékelnmém a segítséget
  • foxpal
    lol :D
  • Hookay
    Sziasztok. Eredetibe sikerült megvennem, ráadásul a díszpakkosat. Nem rég fel is telepítettem, de már sem sokkal az eleje után elakadtam.. mert hack-elni kell egy kapu zárt. azzal a bizonyos hack dart-al vagy mivel...és nem jöttem rá h hogyan működik. Kilövöm azt a bizonyos töltényt, utána megjelenik egy mutató ami balról jobbra mozog egy skálán mint a fok mérő, de nem egészen sikerült megértenem.....vki eltudná magyarázni? Köszönet
  • rumkola
    valamiért nem megy a bind-em, hiába ragadok rá a F11-re :((
  • DöflingR
    Szerintetek az mp-ben a dagi karaktereket könnyebb megölni? :D
  • DarkSector
    igen akkor rosszul hallottad.
  • peti71
    Mért mi a gond, nem bírsz tovább jutni ott?
  • Frank99
    most írta valaki előttem.

állandóan lopott programokról írsz, az összes játékod lopott, vagy barátokkal sokan megveszititek, aztán 1-2 óra gameplay után mint egy messiás osztod az észt az ÖSSZES kapcsolódó topicban.
    amit én láttam:

MW2
    ME2
    BIO2
    és biztos van még...
    sztem egy házkutatás nem ártana neked...
  • DarkSector
    huh akkor lemaradtam valamiről, mit is mondtam én a játékról pontossan?
    azt hogy ne vegyétek meg mert rossz?
    kérlek idézz eddigi kommentjeimből.

jah és hogy hol írtam hogy végigjátszottam a játékot.
    tudtommal valaki kérdezte, én meg mondtam hogy 1 ora játék után miket gondolok a játékról, ez nem vásárlási tanácsadás volt.
    meg a többiek is mondták mien a multi kb, van aki le se tudta rakni, úgy el van vele...

ne vedd rossz néven, de azért nem kéne itt ferdíteni ennyire.
  • foxpal
    Szerintem az a legzavaróbb hogy te már elmondod az emocionális véleményedet a játékról pedig még csak ma jött ki...
    Jó neked lehetőséged adódott, hogy kijátszad a játékot a megjelenés elötti napon :/
    Vannak akik felhasználó nélkül olvassák a topikot, hogy megérie megvenni.. De ha én most gondolkodnék az első játékvásárlásomon és átolvasnám a topikot nem volna kedvem ezek után megvenni:)
  • angelslie
    Hát csak nekem nincs pénzem még a sima kiadásra se, és mire lesz annnyi addigra tuti elfogy a special :)
  • Csokis
    Dark Void-hoz jó a Borderlands féle megoldás!
  • Voltan
    Egyébként nagyon igényes lett a CE szerintem. A doboz nagyon jól néz ki, a bakelit lemez tök jópofa ötlet, és a CD- soundtrack is királz, bakelit designnal van megcsinálva. Az Art Book pedig messze a leggazdagabb és legigényesebb ebben a stílusban sztem. Bár a Mass Effect 2-é se volt rossz.
    Szóval 11 ropiért nagyon megéri szerintem.
    Maga a játék is jónak tűnik, az elsőt imádtam. Ebben viszont mintha nem lenne annyi újítás, és a grafika is mintha a 2007-es szintű lenne. Viszont a hangulat a régi, és a sztori is érdekes, szóval eléggé ott van a játék.
  • DarkSector
    mármint mi?
    hogy leírok hibákat egy játékról?
    hogy kiket idegesít, akiknek meg tetszik és nem akarnak róla rosszat hallani? ezt megértem.
    és akkor az ő szemszögük automatikussan a szubjektív tényeket jelentik, nem. csak elfogultak ennyi.

vannak játékok, amikre meg én nem szeretem ha ocsárolják, de ez miatt nem harapom le más fejét, nem tetszik neki oszt ennyi, monnyák el amit gondolnak, csakhogy ezt sokan nem a játékról teszik az a baj.