BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ez jó hír, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Pont ugyanaz.

Na végre! Már szippantom is lefelé steamrõl <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Shep
Gépigény hasonló, mint az 1 esetében?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akinek kell gyors torrent az írjon priviben. (max 10 embernek tudom elküldeni)

Fehercsoki
Még 1 óra és kipróbálom én is.Kíváncsi vagyok milyen big daddyvel tolni.

aricsi
Ja,nem értem az ilyenek miért írnak gaming fórumba.Úgy egyáltalán.Akármit.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Evin
Ha jön is, biztos késõbb, ha jól megszedték magukat.
Egyébként elvileg ezzel lehet Win-es játékot OSX-en futtatni.

Valaki fel tudná nekem tölteni ezt a fájl a játékból: Localizedint.lbf ? (még nincs meg a játék, azért érdekelne)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Scouser
Hehe:)

Én megvettem az elsõt és nem tetszett. Ezt még le sem fogom tölteni:)

You\'ll Never Walk Alone

Milyen érdekes hogy ugyanazok rontják itt a levegõt akik ME2 rilízkor, élen sötétszektorral.

Sötétszektor! Találtam neked egy jó képet, hátha magadra ismersz, warezmatyi!

Bioshock 2 értékelõ:
Lehet itt már páran olvasták itt ott a hsz-em amiben nem vagyok éppen oda az elsõ részért (agyatlan bigdaddy gyilok,megaminimális para,unalom játékmenet rövid idõn belül).
2. rész így 1 óra game után tökéletesen hozta amit vártam..Bigfaffyk vagyunk tehát az a megaminimális parahangulat immáron zéró...Nulla.

Akinek az 1 bejött lehet ez is be fog,mindenesetre én most félretettem aztán majd elõkapom az iso-t ha nagyon pangás van játékkínálatban és nagyon nincs más.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Náci mi? Ebbõl is látszik mirõl mennyire vagy képben te idióta.

drogosgeci
teis átírhatnád nácigecire
fail jövõ

Újabb értelmes komment egy értelmes névválasztáson átesett értelmes emberi lénynek..:) (Nem)

DarkSector
nah te is megjöttél te drogosgeci...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

drogosgeci
meghalhatnál sötétszarszextor

Prince23
a multi nem is megy a cd kulccsal

DarkSector
bár ha meggondolom, egy eredeti példánynál meg csak be kell tenni a lemezt, huhú...ez nemsemmi, elnézést fiúk, de télleg autisták játszanak itt.
sorry mindenkitõl....de...ez...<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
dejó, már az összes steam-es egy autiosta, nah mik lesznek még itten....<#vigyor4>

wedge31
Csak szolok hogy már évek ota nem olvasok privit csak ha moditol vagy ismert arctól jön ugyhogy ne zargas vele thx.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Frank99
errõl beszélek.. de mindegy....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Még többen fognak mert az összes autiosta amelyik csak a letöltést tudja megnyomni már kicsomagolásnál el fog akadni mivel hiányos a razor verzió és utólag pótolták egy fix-el,amit egyik dilettáns hülye sem fog észrevenni--> holnap tele lesz ez a topik az ilyenekkel...:D

Frank99
nem remeg a kezem. (imho nem idegeskedem)
sztem is zárjuk be.

JAVASLOM a WAREZ topic nyitását, mert holnap ITT gubanc lesz....
monnyuk' én lexarom, mert jön a steamen, de sokan fognak itt õrjöngeni, mint máskor..
bye
peace

DarkSector
jah és nem értelek, én simán már az elején warez topicba mentem volna, de ezt nem így kell közölni az emberrel.
amúgy meg ahhogy csinál valaki, átmegyek oda no problem, TESZEM EZT ANNAK ELLENÉRE, HOGY WAREZRÕL EGY SZÓT SE ÍRTAM (KIVÉVE A FELTÖRÕS POÉNT)

Frank99
én nem védekezek. nekem nem kell.

DarkSector
látod megint másra figyeltél, és ezért idegeskedsz, nem a topicban nincs jogod szólni, hanem engem sértegetni...
a 2 közt van eltérés, vagyis a játékról irjatok, ne személyeskedjünk.

és azért irok énis, mert neked van ebben igazad, itt mindenkinek joga van beírni...

téma lezárva, mármint ez. <#pias>

wedge31
Nem kell védekezned nem támadásból irtam biztos kellenek ide ilyen emberek is mint te.
Én a magam részéröl sose lennék olyan topik hg-ja ahova nem az odajárok szavaznak meg de ez téged szemmel láthatolag nem zavar.

balee4
Holnap nekem is eldõl, hogy megveszem-e, ha hozza az elsõ rész színvonalát, már rendelem is. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Frank99
sztem' annyira van itt jogom szólni, mint neked..
aztán a vita itt be is van fejezve.

DarkSector
lehet félreértettél valamit.
nem tudom megint mi a baj, de azt 100% már most mondhatom, hogy engem ne akarj minõsíteni, mert nincs hozzá jogod.
én már 100x megmondtam hogy pc-re nem veszek játékot (ezt soha nem tagadtam). (ha igen, akkor is csak ha olcsó lesz már 1-1 adott darab)
nemtuom miért kell ezen még mindig lovagolni.

vagy minden játék megjelenéskor ez lesz a téma? :D
nem akarlak megbántani, de valszeg csak azt hiszed hogy ismersz...
veled soha nem volt gondom, most sincs, annak ellenére hogy sértegetsz, és nem is fogok, haragudni senkire, nem csak rád értem.

az egy dolog, hogy néha valakinek visszaszólok, de csak addig míg engem piszkálnak...
jah a lap osztásnál megint nem értelek.
kinek osztom a lapot?
én csak kérdeztem néhány dolgot, és ha jól nézem a hszólásokat, max 1 poén volt, amiben a razor nevet megemlítettem, ez ami warez volt.

Frank99
nekem holnap jön.. lassan MA...
Neked?
legyen Warez TOPIC, de ne itt.
ennyi.
a legjobb mindenkinek, ha marad a saját warez / ill. eredeti fórumnál, és a házigizdák teszik a dolgukat..
és akkor nincs anyázás..
amúgy nem sokat szóltál itt hozzá, mi van, láttál az MW2-ben??
<#hehe>

wedge31
Az elsöbe se felajlás alapján kerültél hanem kérdés nélkül a nyakunkra toltak még itt is megkaphatod ha nagyon akarod...

Frank99
az egyben is volt warez topic.

úgy kell annak, aki nem akar olyat. a házigazda szopjon csak én felajánlottam neki nemrég, de õ akart a házigizda lenni..

lesz mit törölni, tuti... Apu! Hogyan kell a crakcet bemásóni???

amúgy Dark, neked a megvett játékoknál nem sok lapot osztanak, ismerlek...(ünk)...
úgyhogy nem oszd itt a lapot.

DarkSector
bebaszna, holnap már amugyis a boltokba lesz.

Már föl is nyomták,ez igen, azt hittem a héten nem lesz belõle semmi.

Nem a bioshockban mikor pl robothelicoptert vagy kamerát vagy gépehet lehet...
foxpal
Nyissatok már basszameg egy kibaszott warez topikot ne ide basszátok a torrentes szarjaitokat:D

DarkSector
mien hekk? a razor féle? az jó igen! :D

Jobb!:D Mindenben! Hackelés fasza!:D
Törölt felhasználó
Eddig csak boxon, de érdekel a PC-s is!
Rage47
na jobb mint az 1.?
Megy ez faszául!:D
DarkSector
jah néztem képeket a leopardról, ezt csak macos gépekre lehet feltenni nem?

pyrohun
nem baj...
a lényeg, hogy az elsõ rész kijött erre a platformra is. A második is feltehetõleg ki fog, de nem találtam eddig róla információt.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DarkSector
jah...:D
még nem hallottam róla....D

pyrohun
apple gépek oprendszere? :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DarkSector
mi az a osx?

pyrohun
Valaki nem tudja, hogy jön-e ez is natívban OSX-re, vagy tegyek föl egy winszart emiatt? :)

amikor lamb kisasszony beszél velünk akkor direkt akadozik a hang? Máskor nem ott pedig nagyon! A kép az fasza a beszéd meg ott akad! Valakinek hasonló?

DarkSector
jah értem. thx azért a véleményt, jah és pc-t most nézted? vagy csak x-en?