1689
-
Tucsok04 #845 Üdv!
Nekem olyan problémám van hogy amikor rámegyek hogy new game betölt intró után amikor fel akar álni a pocsolyából akkor befagy és kész!ctrl+alt+del és ezt az üzenetet kapom tálcán!Driver friss:S
Valki tudna segíteni? -
barmi #844 Itt van részletesen leírva hogy mit kell tenned !!!!
[b]ez tényleg mehetne a banner alá egy linkbe mert sok user fennakad ezen a GFWL-on :S -
#843 arra várhatsz még sztem, több mint 1 éve elkezdték és 6%nál tartanak
én bele se kezdtem volna :D -
artschi2 #842 még mindenki játszik :) -
#841 Hát ahogy nézem a kommenteket nem nagy az érdeklődés!
-
#840 Már iszonyúan ki vagyok akadva Bárány Zsófi hülye szövegétől... Ez még nagyobb filozófus mint Ryan. -
#839 Szedd ki egy másik játékból. De egyébként ott kellene lennie. -
#838 hogy tudok offline accountot nyitni?
amint elkezdődik a játék, kijön a windows live ablak, amiben két lehetőségem van:
1, create new live account
2, use existing live account
ha az elsőre megyek, akkor csinál egy accot, de nem választhatom ki hogy online vagy offline
ha a 2.-ra akkor kéri a serialt...
ötlet? -
#837 valaki erre #827 -
#836 Nekem végig fullmaxon, 60 fps-sel futott, mg se reccent, ki volt akadva 60 fps-re. :D 4 magos procinak hála. :) -
#835 jó igen lowra levéve a grafika egy envidija 6800gt-vel aminek a tanulsága az hogy vegyél konzolt -
Csokis #834 Grafikai összehasonlítás - PC-Xbox360-PS3 -
#833 Na, végigtoltam, király volt, mint az 1... talán még jobb is volt ez a big daddy-zés. :D Az a baj, hogy nem valami hosszú a játék... lehetne hosszabb... és sajnos nincs bossfight se a végén. :( Az elején kissé nehézenk éreztem a játékot, de a végefele már maxra fejlesztettem mindent és nem volt kihívás, csak annyit csináltam, hogy fagyasztottam, és aztán a fúróval beleütöttem az ellenbe aki darabokra hullott...
Amit sajnálok, hogy beszartak a mentéseim. Amikor az utolsó előtti pályához értem egyszerűen nem tudtam már menteni se betölteni! azt írja ki h nem tudja a mentéseket előhozni... és menteni se tudtam. Másnál van ilyen? -
#832 Kösz, majd lesem. Egyelőre nem merek nekiállni nélküle. Elsőnél is úgy gondoltam, hogy a második végigjátszásra szedem majd össze, de nem sikerült:D Sebaj, addig multiplayert tolom, már úgyis 22-es vagyok :D -
Csokis #831 Illetve találtam Audio Diary/PttP Station List-et. -
Csokis #830 Ez van egyelőre, de folyamatosan szerkesztik. -
#829 Van már valahol guide az audio diarieshez? -
#828 Bocs hogy warezolok, de letöltöttem a dvd5-ös változatot. Felrakta, minden fasza, csak nem indul. Nem normális ikont rakott hanem csak ilyen fehér képet, amikor rákattintok bejön a razor ablak, majd 5 másodpercre eltünik és kiírja hogy a bioshock 2 exe hibát észlelt ezért leállt. Most rakom a games for windows live-ot hátha az a baja,csak a másik gond az hogy még a directx-et sem akarja felrakni.
Ötlet? -
#827 sziasztok valakinek már indításnál dobott ki olyant hogy nem található a binkw32.dll? -
Munszu #826 Szerk.: Nekem ojansincs mint nállad a képen hogy Offline profil.. rámegyek hogy create new profile.. és bedob egy honlapra hogy regisztráljak be -_-...
Hát lehet ebből nekem nem lesz játék,pedig az egy nagyon tetszett, de így hogy nincs benne 1440*900 -as felbontás, nem tudok játszani, mert a kép.. kb negyede fele kilóg..
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
Munszu #825 Ja és köszi a segítséget csokis.
Őm.. Ha valaki tudna segíteni megköszönném felbontás ügyileg, én nem értettem mi az a FOV-ozás.. :S -
Munszu #824 Ott volt a szemem előtt,és nem vettem észre.
Nem lehet 1440*900-ba tenni a felbontást sehogy?
Mert ez így rohadtul nem jó,nem fér bele az egész kép , és egy csomó kilóg. -
artschi2 #823 Írtam a moderátoroknak, hátha megcsinálják. -
Csokis #822 646-os hozzászólásomat nézd meg. Mondom én, hogy tegyük a bannár alá a kép linkjét. -
Munszu #821 Sziasztok, pls. Valaki segítsen nem találom hol kell offline profilt nyitni :(...Hogy tudjak menteni. -
rumkola #820 viszont fura, hogy UE3-asoknál jön elő hatványozottan ez a gond -
#819 Írtam elég fáradt voltam már csak látni akartam. Egy pályát játszottam csak. Azt hittem hogy a sisak miatt ilyen... -
Csokis #818 Te is észrevetted?! Durva, dehát ez van. -
rumkola #817 am az vicces, hogy a fegyver mérete nem változik -
#816 te is csinálhatnál warez helyett néhány dolgot már van is 1-2 tippem, de inkább nem mondom el. -
rumkola #815
én egyből bekínálom 110-el -
Csokis #814 Na, végre van egy fajta ideiglenes megoldás a FOV állítására! Próbáltam, működik. Több, mint a semmi egyelőre.
C:\Users\<felhasználói név>\AppData\Roaming\Bioshock2\ mappában az User.ini-t nyissuk meg szerkesztésre (előtte azért mentsük el) és keressük meg a [Default] részt. Ez alatt lesznek nemsokára felsorolva a billentyűzetekhez rendelt parancsok. Válasszunk magunknak tetszőleges billentyűt, amihez nincs még hozzárendelve semmi. Célszerű a NumPad-os részt használni.
"NumPad0=SetFOV 91
NumPad1=
NumPad2=
NumPad3=
NumPad4=
NumPad5=
NumPad6=
NumPad7=
NumPad8=
NumPad9=
GreyStar=ResetFOV"
A kívánt gomb mögé írjuk a SetFOV utasítást és mellé a kívánt FOV értéket. Én a numpad0-ra tettem 91-es FOV-ot, ez felel meg 16:9-nek. 16:10-re 85-öt írjunk! A numpados csillagra tettem a visszatérést az alap 75-re. Mentsük el és játék közben nyomjuk meg azt a gombot, amire állítottuk a FOV értéket, ami az esetemben a Numpad0. Kész is vagyunk.
1360x768, alap 75 FOV - KÉP
1360x768, beállított 91 FOV - KÉP
-
Csokis #813 Jajj, összekevertem a topikokat! Bocs, persze, hogy nem magyar nyelvű. -
#812 ?!?
Az 1 sem volt magyar nyelvű, és ez sem az (gyárilag). -
#811 Nem szoktam ide írogatni, de mostanában felfigyeltem rá, hogy minden játék megjelenése előtt 1-2 nappal, amikor a warez már fennvan a neten ő már írja róla a véleményt, de úristen egy Mass Effect-ről, agy Bioshock 2-ről, hogyan lehet véleményt írni angoltudás nélkül? Ezekben az egyik legfontosabb elem a történet. Na mindegy többet úgysem írok ide:) -
Csokis #810 Magyar nyelvű. -
#809 Na meghozták nekem is a cd galaxistól... telepítem is már. Az egyetlen hasfájásom a játékkal kapcsolatban hogy nem magyar nyelvű mint az első rész... a kézikönyv sem meg a játék sem, pedig milyen jó lenne teljesen érteni a sztorit, nem csak úgy vonalakban. -
#808 Szerintem meg semmi közöd beleszólni abba, hogy Ő mit tanul vagy warezol... -
rumkola #807 én meg azt nem értem, hogy nem veszi észre ezt olyan valaki akinek wide monitora van :)
nagyon zavaró a látvány, olyan mintha az ember szeme fél méterrel előrébb lenne a játékban :DD -
#806 nem láttam tőle semmi angolos elbaszást, vagy magyarításért való könyörgést nyígást, úgyhogy nem értem minek basztatod, vagy azért vag mérges mert mindent megveszel eredetiben amíg ő nem?