1689
11549551111224877855.jpg
  • Tucsok04
    Üdv!

Nekem olyan problémám van hogy amikor rámegyek hogy new game betölt intró után amikor fel akar álni a pocsolyából akkor befagy és kész!ctrl+alt+del és ezt az üzenetet kapom tálcán!Driver friss:S

Valki tudna segíteni?
  • barmi
    Itt van részletesen leírva hogy mit kell tenned !!!!

[b]ez tényleg mehetne a banner alá egy linkbe mert sok user fennakad ezen a GFWL-on :S
  • tommygear
    arra várhatsz még sztem, több mint 1 éve elkezdték és 6%nál tartanak
    én bele se kezdtem volna :D
  • artschi2
    még mindenki játszik :)
  • grebber
    Hát ahogy nézem a kommenteket nem nagy az érdeklődés!
  • Synchronous
    Már iszonyúan ki vagyok akadva Bárány Zsófi hülye szövegétől... Ez még nagyobb filozófus mint Ryan.
  • Evin
    Szedd ki egy másik játékból. De egyébként ott kellene lennie.
  • Broafka
    hogy tudok offline accountot nyitni?

amint elkezdődik a játék, kijön a windows live ablak, amiben két lehetőségem van:

1, create new live account
    2, use existing live account

ha az elsőre megyek, akkor csinál egy accot, de nem választhatom ki hogy online vagy offline

ha a 2.-ra akkor kéri a serialt...

ötlet?
  • morphologu
    valaki erre #827
  • Kongy
    Nekem végig fullmaxon, 60 fps-sel futott, mg se reccent, ki volt akadva 60 fps-re. :D 4 magos procinak hála. :)
  • Klemice
    jó igen lowra levéve a grafika egy envidija 6800gt-vel aminek a tanulsága az hogy vegyél konzolt
  • Csokis
    Grafikai összehasonlítás - PC-Xbox360-PS3
  • Kongy
    Na, végigtoltam, király volt, mint az 1... talán még jobb is volt ez a big daddy-zés. :D Az a baj, hogy nem valami hosszú a játék... lehetne hosszabb... és sajnos nincs bossfight se a végén. :( Az elején kissé nehézenk éreztem a játékot, de a végefele már maxra fejlesztettem mindent és nem volt kihívás, csak annyit csináltam, hogy fagyasztottam, és aztán a fúróval beleütöttem az ellenbe aki darabokra hullott...

Amit sajnálok, hogy beszartak a mentéseim. Amikor az utolsó előtti pályához értem egyszerűen nem tudtam már menteni se betölteni! azt írja ki h nem tudja a mentéseket előhozni... és menteni se tudtam. Másnál van ilyen?
  • DöflingR
    Kösz, majd lesem. Egyelőre nem merek nekiállni nélküle. Elsőnél is úgy gondoltam, hogy a második végigjátszásra szedem majd össze, de nem sikerült:D Sebaj, addig multiplayert tolom, már úgyis 22-es vagyok :D
  • Csokis
    Illetve találtam Audio Diary/PttP Station List-et.
  • Csokis
    Ez van egyelőre, de folyamatosan szerkesztik.
  • DöflingR
    Van már valahol guide az audio diarieshez?
  • triplet
    Bocs hogy warezolok, de letöltöttem a dvd5-ös változatot. Felrakta, minden fasza, csak nem indul. Nem normális ikont rakott hanem csak ilyen fehér képet, amikor rákattintok bejön a razor ablak, majd 5 másodpercre eltünik és kiírja hogy a bioshock 2 exe hibát észlelt ezért leállt. Most rakom a games for windows live-ot hátha az a baja,csak a másik gond az hogy még a directx-et sem akarja felrakni.
    Ötlet?
  • morphologu
    sziasztok valakinek már indításnál dobott ki olyant hogy nem található a binkw32.dll?
  • Munszu
    Szerk.: Nekem ojansincs mint nállad a képen hogy Offline profil.. rámegyek hogy create new profile.. és bedob egy honlapra hogy regisztráljak be -_-...
    Hát lehet ebből nekem nem lesz játék,pedig az egy nagyon tetszett, de így hogy nincs benne 1440*900 -as felbontás, nem tudok játszani, mert a kép.. kb negyede fele kilóg..
    Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
  • Munszu
    Ja és köszi a segítséget csokis.
    Őm.. Ha valaki tudna segíteni megköszönném felbontás ügyileg, én nem értettem mi az a FOV-ozás.. :S
  • Munszu
    Ott volt a szemem előtt,és nem vettem észre.
    Nem lehet 1440*900-ba tenni a felbontást sehogy?
    Mert ez így rohadtul nem jó,nem fér bele az egész kép , és egy csomó kilóg.
  • artschi2
    Írtam a moderátoroknak, hátha megcsinálják.
  • Csokis
    646-os hozzászólásomat nézd meg. Mondom én, hogy tegyük a bannár alá a kép linkjét.
  • Munszu
    Sziasztok, pls. Valaki segítsen nem találom hol kell offline profilt nyitni :(...Hogy tudjak menteni.
  • rumkola
    viszont fura, hogy UE3-asoknál jön elő hatványozottan ez a gond
  • Synit HUN
    Írtam elég fáradt voltam már csak látni akartam. Egy pályát játszottam csak. Azt hittem hogy a sisak miatt ilyen...
  • Csokis
    Te is észrevetted?! Durva, dehát ez van.
  • rumkola
    am az vicces, hogy a fegyver mérete nem változik
  • DarkSector
    te is csinálhatnál warez helyett néhány dolgot már van is 1-2 tippem, de inkább nem mondom el.
  • rumkola

én egyből bekínálom 110-el
  • Csokis
    Na, végre van egy fajta ideiglenes megoldás a FOV állítására! Próbáltam, működik. Több, mint a semmi egyelőre.

C:\Users\<felhasználói név>\AppData\Roaming\Bioshock2\ mappában az User.ini-t nyissuk meg szerkesztésre (előtte azért mentsük el) és keressük meg a [Default] részt. Ez alatt lesznek nemsokára felsorolva a billentyűzetekhez rendelt parancsok. Válasszunk magunknak tetszőleges billentyűt, amihez nincs még hozzárendelve semmi. Célszerű a NumPad-os részt használni.

"NumPad0=SetFOV 91
    NumPad1=
    NumPad2=
    NumPad3=
    NumPad4=
    NumPad5=
    NumPad6=
    NumPad7=
    NumPad8=
    NumPad9=
    GreyStar=ResetFOV"

A kívánt gomb mögé írjuk a SetFOV utasítást és mellé a kívánt FOV értéket. Én a numpad0-ra tettem 91-es FOV-ot, ez felel meg 16:9-nek. 16:10-re 85-öt írjunk! A numpados csillagra tettem a visszatérést az alap 75-re. Mentsük el és játék közben nyomjuk meg azt a gombot, amire állítottuk a FOV értéket, ami az esetemben a Numpad0. Kész is vagyunk.

1360x768, alap 75 FOV - KÉP
    1360x768, beállított 91 FOV - KÉP
  • Csokis
    Jajj, összekevertem a topikokat! Bocs, persze, hogy nem magyar nyelvű.
  • Evin
    ?!?
    Az 1 sem volt magyar nyelvű, és ez sem az (gyárilag).
  • Scouser
    Nem szoktam ide írogatni, de mostanában felfigyeltem rá, hogy minden játék megjelenése előtt 1-2 nappal, amikor a warez már fennvan a neten ő már írja róla a véleményt, de úristen egy Mass Effect-ről, agy Bioshock 2-ről, hogyan lehet véleményt írni angoltudás nélkül? Ezekben az egyik legfontosabb elem a történet. Na mindegy többet úgysem írok ide:)
  • Csokis
    Magyar nyelvű.
  • Bokafix2
    Na meghozták nekem is a cd galaxistól... telepítem is már. Az egyetlen hasfájásom a játékkal kapcsolatban hogy nem magyar nyelvű mint az első rész... a kézikönyv sem meg a játék sem, pedig milyen jó lenne teljesen érteni a sztorit, nem csak úgy vonalakban.
  • DöflingR
    Szerintem meg semmi közöd beleszólni abba, hogy Ő mit tanul vagy warezol...
  • rumkola
    én meg azt nem értem, hogy nem veszi észre ezt olyan valaki akinek wide monitora van :)

nagyon zavaró a látvány, olyan mintha az ember szeme fél méterrel előrébb lenne a játékban :DD
  • Klemice
    nem láttam tőle semmi angolos elbaszást, vagy magyarításért való könyörgést nyígást, úgyhogy nem értem minek basztatod, vagy azért vag mérges mert mindent megveszel eredetiben amíg ő nem?