1689
11549551111224877855.jpg
  • Bokafix2
    Ez vicces amúgy, mert Schrödinger a tudós volt, nem a macska.
  • extra sensory
    Mivel ez a fajta játékstílus, amit a gém képvisel nem igazán érett meg a multira.
    Úgyis mindenki a kántor sztrájkot meg a cod-okat fogja tolni, és ezen a Bioshock multis debütálása mit sem fog változtatni.

Kb. az lesz vele, hogy mivel most jött ki a játék rövid időre sokan rákattannak, aztán hamar abba is hagyják a multit és úgy jár mint pl. a Doom 3 multija, hogy azt se játssza senki, mert egyszerűen nem érdekes és a pályák is szarok.
    Mivel a Doom is alapvetően single playerre való gém inkább.
  • CamelX
    Nem annyira spoiler sztem, mert nem árulom el hol van, de találtam 1 gecikomoly easter egg-et a játékban. Egy jéggel teli szobát keressetek és a padlósarkak kiolvasztása közben találni fogtok 1 jégmacsekot aminek az a neve h Schrödinger :D:D nem hittem a szememnek, azóta átkozom magam rá gondolva h nem csináltam screenshotot
  • Evin
    Lesz, amint lehet, de kb 1MB-nyi szöveg van. Több, mint az 1-ben volt. És ez csak a single szövege.
  • heringer
    Az odáig okés,csinálok ugyat belép aztán kódót kér.
  • Synchronous
    Jó lenne mihamarabb egy magyarítás tényleg, mert az első részben is igen súlyos mondanivalók voltak, főleg az audió üzenetekben, amit szépen feliratozva el lehetett olvasni és ebből sok minden derült ki... a történet szempontjából fontos dolgok, illetve részletek.
  • ProGabe #879
    érdekes lett a multi. jelen esetben az érdekes szó a szar szinonimája :D

nem lenne rossz, mert egy kis felüdülés mindig jól jön (ugyebár a jól megszokott módokat /ctf, tdm/ turbózták fel egy kicsit), de maga a megvalósítás, hát, ami single-ben elősegíti a hangulatot, az multiban frusztráló, lassú, idétlen, stb
  • MerlinW
    Create new profile, vakegér.
  • hiper KOCKA
    "...nincs kedvem 2x végigtolni!"

Teveled meg mi történt?
  • Evin
    Most szedem össze a régi csapatot. Előfordulhat, hogy itt is sokat ülünk majd rajta, de olyan lesz, mint az 1 fordítása (már ha az valakinek tetszett). Ugyanúgy lesz angol és magyar nevű ellenségek/ADAM/EVE változat.
  • grebber
    Én is inkább megvárom a magyarítást mivel nem értem mi a stájsz meg nincs kedvem 2x végigtolni!
  • newc22
    Feltettem én is a játékot. A menüben a beállítások minden maxon van viszont miután betöltött és írja hogy nyomjak spacet a játékhoz hirtelen kifagy a kép és marad a nagy sötétség esetleg vki találkozott ilyen problémával?! Előre is köszi a válaszokat. Ja és szerintetek egymagos proci miatt csinálhatja ezt?! :(
  • heringer
    Itt járok én is de nem tudok tovább menni regeltem de kódot kér???
    Mi a gond?
  • strebacom
    Evin te egy FŐisten vagy, nem nem szép dolog egy istentöl, hergelni az embereket, lásd Darkvoid képek....ott is csorgott a nyálam....de inkább ezt akarom.....hétvégén mehetne a bannerba a magyaritás link....
  • hiper KOCKA
    lol... ok
  • DarkSector
    értem...:)
  • Evin
    Kérlek alássan ez a saját kezem munkája. Azért! :)
  • morphologu
    Hát gyerekek nagyon egyben van ez a játék kicsit fura lett az irányítás, de mind kinézetre mind hangulatig ott van nem csalódtam nálam 10/10
  • Broafka
    Nekem nincs ott az a fönti lehetőség
  • angelslie
    Most írta hogy ennyi a magyar, a menü.
  • hiper KOCKA
    Neked hogy a tályogba magyar? cd galaxistól rendeltem, és nekem minden angol... a játék is meg a könyv is.
  • Evin
    Egyik kép meg a másik. Ennyi. :)
    Csak nem akartam képként beszúrni, mert így többen elsiklanak felette, mivel messze még a vége. (és lényegében annyi van kész, amit látsz)
  • Broafka
    igen ezt én is megkaptam már, de nekem nem iylen a live-em, ez a bajom.

Az a fenti középső 3 lehetőség nincsen
  • Bokafix2
    lol Akkor a gyűjtőit szépen átpasszolod nekem.
  • DarkSector
    nemgond van időm. :)
    miért pont 1-eske, meg 2-eske?
  • Evin
    Lehet, hogy sokáig kell majd rá várnod.
    Egyeske, ketteske.
  • Tatyla
    simán az optionsban nem tudod feljebb tenni? ott a kis nyíl jobb szélen nyomogasd,nekem se rakta alapból 1680x1050-re nekem is át kellett állítanom.
  • MerlinW
    Gondolom warez és ezt nem tölötted le hozzá:
    BioShock 2 Missing File-Razor1911
  • MerlinW
    Semmi baja a játéknak... ott a beállításokban a felbontásválasztó.
  • Munszu
    Tatyla te ,vagy valaki tudna segíteni?
    Az Offline Account már megvan,de a játék felbontása továbbra is pocsék.
    Ami alatt azt értem, hogy pl. a HP/'mana' jelzőnek csak a csücskét látom szinte :(.
    Mit tegyek, hogy jól látszódjon?
    Vagy hogy rakjam a felbontást 1440*900-ra?
    Hihetetlen hogy így ki adtak egy ilyen nagy nevű játékot... :(
    Még szerencse hogy nem vettem meg, mert csak mérgelődnék... ,még jobban.
    Most is megvettem volna!, de kíváncsi voltam hogy menne a gépemen, optimalizálással nincs is gond ,de ez :\.
    Előre is köszönöm szépen a segítséget mindenkitől.
  • ApPa123
    Ez a téma off v mi?? h annyian beszélnek róla
  • foxpal
    Hát a tervezett játék helyett SE-t vettem meg csak egy volt és éppen futotta rá de jó lesz ez is:D
  • Tatyla
    nagyobb lesz a látótér én is feltettem a leírtak szerint 110-re és hihetetlen mennyivel többet látok a pályából...
  • morphologu
    igen benne van de sehogy sem jó mar más honnan is tettem bele
    semmi
  • extra sensory
    k*csög
  • Tucsok04
    Mediumom megy!
  • vérpocok
    Én is megkaptam a gyűjtői változatot, estére ki is próbálom a játékot, és ha tetszeni fog akkor letöltöm.
  • Tucsok04
    HD 2600xt 512mb elvileg futnia kell vele!
  • fib
    845 hozzászoláshoz , pont olyan bajom van nekem is , high beállítások mellett. Levettem medium-ra így műkszik bár csak tíz percet nézegettem eddig. Drivert még nem frissítettem.Op rendszer Windows 7 .
    Gép: 2gb 800-as ram, amd 5000+ proci, Msi neo alaplap, Vga hd 3650 512-es.
    A Dirt 2 high beállításokkal szépen megy.
    Ha valakinek lenne valami ötlete az megköszönném.
  • hiper KOCKA
    vga típusáról írhattál volna v.mit.