BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játszik egyfolytában? Ez a nagy csend vajon jót jelent vagy rosszat? <#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Voltam 576-ba megkérdezni hogy kapható lesz e ez a limited edition,
de azt mondták bolti forgalmazásban eléggé esélytelen. Limitált számú
volt, és azokat is elõvételben elvitték. Azért azt mondta, ha valaki vissza mondaná akkor felhívnak.....hát még nem történt meg.😞
Szerintem.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Minek kell nekem a fórumozók ötleteire hallgatni. <#miaz>#miaz>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
manapság már ez a trendi.
úgy emlékszem mintha az elsõ részbõl lett volna kis figurás verzió.
kb akkora méretben képzeltem el az apróbb kifejezéssel iletett figurát mint a assassin 2-nél, és még sorolhatnánk, nem 1 olyan kiadás van ahol gyurmáztak ien figurákat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
még elvetemültebbek odaszigszalagozhatnak egy fúrógépet a jobb kezükhöz, miközben olajjal lelocsolják a másikat és megnyújtják, máris kész a bigdedi <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem ide tartozik, de had emlékezzek meg a medal új részérõl, ahol ezt felismerve a multihoz már nem az unrealt használják...
amúgy a multi szerintem nem lett nagyon jó, de ez az ötlet, a prologue....hát bakker.
nem is értem eddig miért nem csináltak iet más játékokban, mert jó ötlet...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
ha a játékba próbálom, akkor miután ''belépek'', kéri a cd kulcsot.
ha meg a játékon kivül akarok a kliensbe, akkor meg írja h frissítsem a klienst, de elötte meg az xp-t, de azt meg nem akarom, csak ha nagyon muszáj😄
PLS help!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
PSN ID.: Beegabor
komolyan mondom üldözési mániám lesz töled, te most azért jössz ide, hogy ba..gass, vagy a játékról is tudsz valamit mondani?
a családomat meg hagyd ki ebbõl, semmi közük hozzá, gondolom neked van pénzed mindenre, és soha nem töltöttél le egy játékot sem (ez nem mentség, csak nézz magadba te is, mikor hallgatod a warez mp3-akat meg nézel filmeket, meg játékokat szedsz le)...
bocs hogy ieneket mondok, de háyingert kapok az ien álszent emberektõl.
és döbbenet, hogy ien marhaságokkal jösz, és engem okolsz az végett, hogy itt balhé van.
kérlek szépen olvass vissza, amíg nem kezdtek el csezsegetni, egyeltalán nem volt balhé, én kérdeztem a játékkal kapcsolatban dolgokat, és erre meg itt jössz keverni a szart, amihez nekem csak annyi közöm van hogy válaszolok neked, de asszem ezekután veled téma lezárva, én nem szoktam hazudni, megmondom kerek perec, ami van
öregem ha szerinted attól én warezmatyi leszek, hogy pc-re csak olcsóbb játékokat veszek, akkor tökéletessen igazad van.
nah akkor ennyit errõl,mert soha nem lesz, vége.
én meg brutál mód unom hogy ien alregeknek kell válaszolgatnom a sok hülyeségekre.
vége részemrõl.
A game-ba automatikusan bárhol lehet menteni?
Mert csináltam x-live profilt, de aztán megkér vmi cd-kulcsot(oylanom meg ugye nincs😛), szal oda nem tók mit írni, akkor meg azt írja, h nem tók menteni. pls help!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szeretnék a topic házigazdája lenni. Írjátok meg, ha elfogadtok moderátornak!
Üdv: Saxicola
www.gportal.hu/bioshock
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én GTA4 kulcsal nyomom.
A multija 1 nagy rakás kaki.
Vann bent 3d vision támogatás!!!3D-ben nem rossz.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
www.gportal.hu/bioshock
Live-ban nem találom az offline-t.Ezért nem is tudok menteni. Nem tudjátok merre van? 😄 Vagy mit kezdjek vele...