BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja. sehol egy ingame screenshot áradat vagy egy értékelés ... Vagy mindenki
játszik egyfolytában? Ez a nagy csend vajon jót jelent vagy rosszat? <#nemtudom><#conf>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

angelslie
Én támogatom egyértelmüen 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Kerub
Jó lenne már hallani valami benyomást a játékról..
Voltam 576-ba megkérdezni hogy kapható lesz e ez a limited edition,
de azt mondták bolti forgalmazásban eléggé esélytelen. Limitált számú
volt, és azokat is elõvételben elvitték. Azért azt mondta, ha valaki vissza mondaná akkor felhívnak.....hát még nem történt meg.😞

Szerintem.

Tatyla
kaptam segítséget már,köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Klemice
nem szedted le a jó cracket hozzá

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tatyla
kis help kéne mert láma vagyok nekem crackelés után ugyanúgy írja hogy rossz lemez van benn...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bokafix2
Én kipróbáltam, de ez szar... fél perc alatt szénné égett a karom és még kilõni sem tudtam a tüzet a kezembõl... <#szomoru2>

Minek kell nekem a fórumozók ötleteire hallgatni. <#miaz>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
hát nemazért, de egy kissebb apróbb méretben mellékelhettek volna, a collectorsba.
manapság már ez a trendi.
úgy emlékszem mintha az elsõ részbõl lett volna kis figurás verzió.

kb akkora méretben képzeltem el az apróbb kifejezéssel iletett figurát mint a assassin 2-nél, és még sorolhatnánk, nem 1 olyan kiadás van ahol gyurmáztak ien figurákat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szeretjük az egymondatos, semmitmondó "értékelést", sok mindent elárul az alkotójáról... <#bdead>

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

ProGabe
úgy ám! úgyhogy ha valaki igazi játékélményt akar, szerezzen egy fém vödröt, vágjon ki belõle egy darabot a szemeinek, és húzza a fejére! 😄

még elvetemültebbek odaszigszalagozhatnak egy fúrógépet a jobb kezükhöz, miközben olajjal lelocsolják a másikat és megnyújtják, máris kész a bigdedi <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
nem egy nagy szám, de ahogy én emlékszem ezt a nagy igazságot már valaki kõbe véste régen, hogy: "az unreal motorral készült multik soha nem lesznek jók"

nem ide tartozik, de had emlékezzek meg a medal új részérõl, ahol ezt felismerve a multihoz már nem az unrealt használják...

amúgy a multi szerintem nem lett nagyon jó, de ez az ötlet, a prologue....hát bakker.
nem is értem eddig miért nem csináltak iet más játékokban, mert jó ötlet...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezer meg egy kösz!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

zooleeh
<#ejnye1>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Prince23
Jézusom de gagyi a multi, istenkém 😊
ez is a soloért lesz inkább híres gamma

jó nagy fostalicska ez a game

#646-os hozzászólás linkelt képe...
Vki pls árulja már el, hogy hogyan kell ebbe az xlive offline accountba belépni!
ha a játékba próbálom, akkor miután ''belépek'', kéri a cd kulcsot.
ha meg a játékon kivül akarok a kliensbe, akkor meg írja h frissítsem a klienst, de elötte meg az xp-t, de azt meg nem akarom, csak ha nagyon muszáj😄
PLS help!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Seth
Dehogynem.Alapból 3 hely van a plazmidoknak, de kibõvítheted majd késõbb többel

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
ez érdekes, most te neked mi a gondod?
komolyan mondom üldözési mániám lesz töled, te most azért jössz ide, hogy ba..gass, vagy a játékról is tudsz valamit mondani?

a családomat meg hagyd ki ebbõl, semmi közük hozzá, gondolom neked van pénzed mindenre, és soha nem töltöttél le egy játékot sem (ez nem mentség, csak nézz magadba te is, mikor hallgatod a warez mp3-akat meg nézel filmeket, meg játékokat szedsz le)...

bocs hogy ieneket mondok, de háyingert kapok az ien álszent emberektõl.
és döbbenet, hogy ien marhaságokkal jösz, és engem okolsz az végett, hogy itt balhé van.

kérlek szépen olvass vissza, amíg nem kezdtek el csezsegetni, egyeltalán nem volt balhé, én kérdeztem a játékkal kapcsolatban dolgokat, és erre meg itt jössz keverni a szart, amihez nekem csak annyi közöm van hogy válaszolok neked, de asszem ezekután veled téma lezárva, én nem szoktam hazudni, megmondom kerek perec, ami van

öregem ha szerinted attól én warezmatyi leszek, hogy pc-re csak olcsóbb játékokat veszek, akkor tökéletessen igazad van.

nah akkor ennyit errõl,mert soha nem lesz, vége.
én meg brutál mód unom hogy ien alregeknek kell válaszolgatnom a sok hülyeségekre.
vége részemrõl.

Fehercsoki
Köszi!Tehát akkor csak úgy magamtól nem váltogathatom ugye?:S

Hali all!
A game-ba automatikusan bárhol lehet menteni?
Mert csináltam x-live profilt, de aztán megkér vmi cd-kulcsot(oylanom meg ugye nincs😛), szal oda nem tók mit írni, akkor meg azt írja, h nem tók menteni. pls help!

Seth
gene bank automatáknál

Fehercsoki
Megkaptam a telekinézises képességet,hogy tudok visszaváltani áramosra?

Gubberx
Magadból indultál ki? 😉

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

drogosgeci
mit terheled mások elõl a bolt honlapját ha úgyse veszel semmit? menjél sparba kolbászt lopni mert anyád éhezik

lehetsz házigizda, támogatom.

wesker24
Jaja nekem is az Über Edition kéne ! <#nyes>
nem fért bele 😄

DarkSector
a játékban is asszem úgy van hogy "te magad" a játékos a Big Dedi. 😊

saxicola
Az az über edition 😊))

www.gportal.hu/bioshock

Seth
Hol van az életnagyságú Big Daddy belõle ? <#idiota>

saxicola
Nem semmi. Nekem holnap hozzák.

www.gportal.hu/bioshock

Na, én ma kaptam meg a gyûjtõit:

saxicola
Sziasztok!

Szeretnék a topic házigazdája lenni. Írjátok meg, ha elfogadtok moderátornak!

Üdv: Saxicola

www.gportal.hu/bioshock

Frank99
ajánlani kell több embernek téged....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Megsugom,hogy megy!!!
Én GTA4 kulcsal nyomom.
A multija 1 nagy rakás kaki.
Vann bent 3d vision támogatás!!!3D-ben nem rossz.
DarkSector
én úgy halottam hogy 576-nál van, de most per pillanat online boltban én se látok CE-t.

hungáriumban vajon a gyüjtõit lehet rendelni vhonnan? galaxisnál nem láttam.

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

DarkSector
mirõl beszélsz kis köcsög, amíg nem jöttél, többek között te is, nyugi volt, most faszán szemeteld csak tele a topicot hajrá.

Ezt a képet tegyük a banner alá linkként, mint Offline profil létrehozása! <#smile>

Tényleg vak vagyok. 😄 Köszi szépen mind a kettõtöknek!
norbi2fraktal
görgesd le a szöveget és ott lesz alul<#eljen>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fehercsoki
De biztosan van,mindjárt fennt lesz és megnézem!

Fehercsoki
Szerintem majd válaszolnak,vagy nemtom,csinálj 1 szavazást és ha mindenki elfogad biztos házigazdává tesznek.

Lehet én vagyok a vak. De nincs semmi offline profil.
saxicola
Helló! Én akartam a topic házigazdája lenni, de hiába írtam a [email protected] címre, még válaszra sem méltattak. Egyeltalán mi kell ahhoz, hogy valaki moderátor lehessen a topic-ban? Én törölném az összes warez hozzászólást ha tehetném. Nem rajtam múlik.

www.gportal.hu/bioshock

Fehercsoki
Home gomb!Aztán offline profil.

Csáó!
Live-ban nem találom az offline-t.Ezért nem is tudok menteni. Nem tudjátok merre van? 😄 Vagy mit kezdjek vele...
Nálam tökéletesen mûködik a FlatOut: UC kulcsommal. <#smile>

zooleeh
na mar4 van olyan verzio is (dvd5) amibol a multi resz tljesen ki lett veve ,es 3.4 giga<#wow1>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit