1689
11549551111224877855.jpg
  • Broafka
    jaj... dugulj már el
  • Broafka
    köszönöm
  • vérpocok
    frank

Hát most nem....? Inkább kínlódni a sok hülye hibával, fagyással, nem indulással, reg. problémával, ahelyett hogy megvenné... Szintén megvettem, és semmi de semmi gond vele, se a multival se a single-vel, semmi fagyás, semmi kilépés, vajsimán és gyönyörűen fut. Inkább raboljon bankot ha nincs pénze rá, de elhihetnék hogy ha tényleg jól akarnak jáccani akkor meg kellene venni...
  • Munszu
    Amúgy nem muszály live acountot nyitni... hozzá..
    aztán, van egy create locale profil vagy mi..
    és akkor nyit offlinet.
  • Csavez
    :D
  • MerlinW
    Oh istenem, menj már végig azon a büdös regisztrációs folyamaton, regisztrálj live accountot, utána tudsz csak offline profile-t csinálni...

Ebben a pillanatban nagyon vörösre festeném veled a házat...
  • Csavez
    vakegér + minden ittvane: Hogyan regisztrálhatok Live-os felhasználót?
  • gregtom6
    Senki se vitte még végig?
  • Frank99
    vagyunk egy páran.

ettől még nem különb az sem, és ez sem. max. mi hisszük, akik akkor azzal jáccottak....
  • Frank99
    nem tudom mi a gond, nekem ment ONLINE, régóta van Live fiókom PC-n...
    igaz én megvettem.....
  • Voltan
    20 éve anno a Commodore-on a legjobb multik voltak a "videojáték" történelemben. A mai napig is így van és soha nem lesz másként. SEMMI nem überelhet egy Wizard of Wor (sic) csatát, mikor egy ősöreg TV-re rákötöd az öreg vasat, és két joystickkal nyomatod a haverral. Az az élmény valami zseniális. Kár, hogy kevesen vagyunk ma már, akik ezt megtapasztalták.
  • Frank99
    vedd meg....
  • Broafka
    írnád ha tudnád, a stílust meg először te. (vakegér...)

Bocsi, de utálom ha hülyének néznek

gondolod, hogy nem veszem észre azt hogy creat account? mellesleg leírtam hogy mi történik ha az egyikre vagy a másikra kattintok.
  • Nightraven
    nem hiszem hogy kevés hozzá a gépem... 4850 , 2 giga ram , amd athlon 4200+,500w-os fsp táp... nem volt semmi ami nem ment volna normálisan..
  • Nightraven
    Hello

na felraktam a játékot (végre lejött elöször is) neki ülnék , jajdejólesz HÁTNEM. seculauncher trallala hiba. jó nem indulsz gratulálok. letöltöttem oylan verz-t ami csak sp módot tartlmaz . láss csodát elindul.boldog vagyok minden , amig el nem kezd kifagyni. 50fps , és fogja és lefagy , akár 5 akár 10 perc után , és foggalmam sincs miért. az elsö ugyanezt cisnálta.(eredetiben is). nincs valakinek valami ötlete véletlen mivel lehetne ezt orvosolni? köszi
  • newc22
    Fagyások ellen esetleg valakinek megoldás?!

Minimum rendszerkövetelmény megvan sőt alapbeállításokat is majdnem maxra teszi a gép szóval nem értem miért fagy ki állandóan.......
  • MerlinW
    Nos, leírnám mi a folyamat, de nem teszem. Legközelebb majd gondolkodsz a stílusodon. Oldd meg magad.
  • Shep
    Hát, hát játszottam vele egy keveset, most kell a hamvasztó képességet megszereznem, de valahogy nincs olyan jó eddig, mint az első rész, ráadásul ezek az idióta fegyverek sem igazán javítanak a helyzeten.
  • Csavez
    neked ez kell:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BioShock_2_Missing_File-Razor1911
  • Csavez
    Multi miatt???
    Ilyen szar multival még életemben nem játszottam!!!
    20 éve a commodore 64-en jobb multik voltak.
  • priluki
    hi leszedtem a razort megis crackeltem de ugyanugy kéri a lemezt... tud valaki segiteni?
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az xlive.dll nem található - ezt írja ki, ha el akarom indítani. ez mit is jelent? nem vmi program vagy frissítés hiányzik?
  • Klemice
    mennyibe fáj egy collectors edition?
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Hosszabb, v rövidebb a játékideje legnehezebb fokozaton, mint a BS1-nek???
  • DarkSector
    nemrég néztem, hogy balhéztak hogy nincs pc-sben joy támogatás...
    ki az aki pc-n fps-t kontrollerrel akar játszani....
    ez mekkora nagy probléma.huh
  • Klemice
    sajnos csak ezen a héten, mert első hét, de legalább kihasználtam :D
  • strebacom
  • Klemice
    Multi miatt megérheti ha van rá időd, nekem speciel nincs :\ collectors csábít kicsit
  • Broafka
    remek, meg kell vennem eredetiben

amúgy megéri?
  • Klemice
    Egyetem, tegnap 1 órám volt ma meg 2-3
  • strebacom
    Szabadságot vettél ki vagy mi?
  • angelslie
    Az achievementek amúgy müködnek offline módban?
  • Klemice
    hmm két nap alatt végigvittem, igen jó játék volt, talán kicsit jobb is mint az első rész
  • DöflingR
    :\
  • Broafka
    menj rá (bunkó) és meglátod mi lesz!

semmi sincs ott a következők, ha nagyon érdekel:

1, e-mail címed + jelszavad
    2, korod
    3, biztonsági kérdés + válasz
    4, milyen aranyos kis ikonkát szeretnél?
    5, milyen módban akarsz játszani: aranyosan, keményen, lazán, családiasan
    6, kér e üzenetet további Windows live programról.

köszi a regisztrációt

ha ez előrelépést hozna, akkor ne tartsd bent a választ, segíts!
  • angelslie
    Onnan hogy más windows live-os játékok kódja jó másikakhoz is :) De ez most épp nem
  • Bokafix2
    Egyáltalán mért lenne jó az 1 kódja a 2-höz? Vagy ez honnan jött ez a gondolat h jó lehet?
  • angelslie
    Na hát Bioshock 1 kódja nem jó a 2-höz, csak 4 számos a 2-é meg 5ös :S
  • ApPa123
    HElo én tt járok mikor vmi agy úttorlasz van előttem írja h nyomjak shiftet és kattintsak (tartsam lenyomva) d nem csinál semmit neki kéne rohannia és áttörnie nem?? pls help
  • heringer
    Reloaded miben ,másabb.
    ott is kell windows live,azt irjátok már le hogyan kell csinálok egyet aztán vmi kódot kér.