1689
-
#926 jaj... dugulj már el -
#925 köszönöm -
#924 frank
Hát most nem....? Inkább kínlódni a sok hülye hibával, fagyással, nem indulással, reg. problémával, ahelyett hogy megvenné... Szintén megvettem, és semmi de semmi gond vele, se a multival se a single-vel, semmi fagyás, semmi kilépés, vajsimán és gyönyörűen fut. Inkább raboljon bankot ha nincs pénze rá, de elhihetnék hogy ha tényleg jól akarnak jáccani akkor meg kellene venni... -
Munszu #923 Amúgy nem muszály live acountot nyitni... hozzá..
aztán, van egy create locale profil vagy mi..
és akkor nyit offlinet. -
Csavez #922 :D -
#921 Oh istenem, menj már végig azon a büdös regisztrációs folyamaton, regisztrálj live accountot, utána tudsz csak offline profile-t csinálni...
Ebben a pillanatban nagyon vörösre festeném veled a házat... -
Csavez #920 vakegér + minden ittvane: Hogyan regisztrálhatok Live-os felhasználót? -
gregtom6 #919 Senki se vitte még végig? -
#918 vagyunk egy páran.
ettől még nem különb az sem, és ez sem. max. mi hisszük, akik akkor azzal jáccottak.... -
#917 nem tudom mi a gond, nekem ment ONLINE, régóta van Live fiókom PC-n...
igaz én megvettem..... -
#916 20 éve anno a Commodore-on a legjobb multik voltak a "videojáték" történelemben. A mai napig is így van és soha nem lesz másként. SEMMI nem überelhet egy Wizard of Wor (sic) csatát, mikor egy ősöreg TV-re rákötöd az öreg vasat, és két joystickkal nyomatod a haverral. Az az élmény valami zseniális. Kár, hogy kevesen vagyunk ma már, akik ezt megtapasztalták. -
#915 vedd meg.... -
#914 írnád ha tudnád, a stílust meg először te. (vakegér...)
Bocsi, de utálom ha hülyének néznek
gondolod, hogy nem veszem észre azt hogy creat account? mellesleg leírtam hogy mi történik ha az egyikre vagy a másikra kattintok. -
Nightraven #913 nem hiszem hogy kevés hozzá a gépem... 4850 , 2 giga ram , amd athlon 4200+,500w-os fsp táp... nem volt semmi ami nem ment volna normálisan.. -
Nightraven #912 Hello
na felraktam a játékot (végre lejött elöször is) neki ülnék , jajdejólesz HÁTNEM. seculauncher trallala hiba. jó nem indulsz gratulálok. letöltöttem oylan verz-t ami csak sp módot tartlmaz . láss csodát elindul.boldog vagyok minden , amig el nem kezd kifagyni. 50fps , és fogja és lefagy , akár 5 akár 10 perc után , és foggalmam sincs miért. az elsö ugyanezt cisnálta.(eredetiben is). nincs valakinek valami ötlete véletlen mivel lehetne ezt orvosolni? köszi -
newc22 #911 Fagyások ellen esetleg valakinek megoldás?!
Minimum rendszerkövetelmény megvan sőt alapbeállításokat is majdnem maxra teszi a gép szóval nem értem miért fagy ki állandóan....... -
#910 Nos, leírnám mi a folyamat, de nem teszem. Legközelebb majd gondolkodsz a stílusodon. Oldd meg magad. -
#909 Hát, hát játszottam vele egy keveset, most kell a hamvasztó képességet megszereznem, de valahogy nincs olyan jó eddig, mint az első rész, ráadásul ezek az idióta fegyverek sem igazán javítanak a helyzeten. -
Csavez #907 neked ez kell: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BioShock_2_Missing_File-Razor1911 -
Csavez #906 Multi miatt???
Ilyen szar multival még életemben nem játszottam!!!
20 éve a commodore 64-en jobb multik voltak.
-
priluki #905 hi leszedtem a razort megis crackeltem de ugyanugy kéri a lemezt... tud valaki segiteni? -
daneelolivaw #904 sziasztok!
az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az xlive.dll nem található - ezt írja ki, ha el akarom indítani. ez mit is jelent? nem vmi program vagy frissítés hiányzik? -
#903 mennyibe fáj egy collectors edition? -
gregtom6 #902 Hy mindenki!
Hosszabb, v rövidebb a játékideje legnehezebb fokozaton, mint a BS1-nek??? -
#901 nemrég néztem, hogy balhéztak hogy nincs pc-sben joy támogatás...
ki az aki pc-n fps-t kontrollerrel akar játszani....
ez mekkora nagy probléma.huh -
#900 sajnos csak ezen a héten, mert első hét, de legalább kihasználtam :D -
strebacom #899 -
#898 Multi miatt megérheti ha van rá időd, nekem speciel nincs :\ collectors csábít kicsit -
#897 remek, meg kell vennem eredetiben
amúgy megéri? -
#896 Egyetem, tegnap 1 órám volt ma meg 2-3 -
strebacom #895 Szabadságot vettél ki vagy mi?
-
#894 Az achievementek amúgy müködnek offline módban? -
#893 hmm két nap alatt végigvittem, igen jó játék volt, talán kicsit jobb is mint az első rész -
#892 :\ -
#891 menj rá (bunkó) és meglátod mi lesz!
semmi sincs ott a következők, ha nagyon érdekel:
1, e-mail címed + jelszavad
2, korod
3, biztonsági kérdés + válasz
4, milyen aranyos kis ikonkát szeretnél?
5, milyen módban akarsz játszani: aranyosan, keményen, lazán, családiasan
6, kér e üzenetet további Windows live programról.
köszi a regisztrációt
ha ez előrelépést hozna, akkor ne tartsd bent a választ, segíts! -
#890 Onnan hogy más windows live-os játékok kódja jó másikakhoz is :) De ez most épp nem -
#889 Egyáltalán mért lenne jó az 1 kódja a 2-höz? Vagy ez honnan jött ez a gondolat h jó lehet? -
#888 Na hát Bioshock 1 kódja nem jó a 2-höz, csak 4 számos a 2-é meg 5ös :S -
ApPa123 #887 HElo én tt járok mikor vmi agy úttorlasz van előttem írja h nyomjak shiftet és kattintsak (tartsam lenyomva) d nem csinál semmit neki kéne rohannia és áttörnie nem?? pls help -
heringer #886 Reloaded miben ,másabb.
ott is kell windows live,azt irjátok már le hogyan kell csinálok egyet aztán vmi kódot kér.