BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok lenne egy kis problémám feltettem a játékot BioShock 2 Missing File-Razor1911 fájlokat áttmásoltam a játék kõnyvtárrába elakarom inditani ezt irja ki securom launcher hibbát észlel ezért leál fontos lenne a válasz
Én csináltam egy új profilt,és ahoz regisztráltam a Kane&Lynch serialt
(mivel nekem razoros van) és mûködött a multi.Igaz sokáig tölti be profilt.
Mennyi fps a játék? Gondolom az aláírásodban lévõ géppel játszol. Grafika ugyan az mint az 1, csak a pályák mások? Nekem gondjaim vannak az 1-el sajna :S, remélem ezzel nem lesznek.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

DarkSector
lehet rosszul sejtem, de magyar live profilod van és nem jó multira....
vagy próbálj új profillal belépni, vagy max a GFWL alkalmazást újratelepítése esetleg:
GFWL 3.0

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

de még be se tudok lépni a gameslive programba,azt irja there is a problam that your account that you need to resolve before signing in...
hát nem értem..

akinek itt eredeti gémje van,hogy csinálta???
hát feltettem a játékot,elinditom,beljön a windows live,és ott mondja hogy hozzárendeli a kulcsot a live ID-mhez(ami msn is meg xboxon is az volt)és elvileg hozzá is rendeli de szart se látok...
hát ilyen fos egy rendszert agyam eldobom,még felhivni se tudok senkit,szarházi banda...ha EA játékkal gond volt,telefonáltam aztán már el is intézték...

na most mit csináljak???nagyon nem akarok razorozni....
Tatyla
ezt nem értem hogy elõbb be kell lépni a LIVE profilodba utána kéri a cd kulcsot?????

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kösz.

Ha az elsõ sem jött be mert szerinted sem volt szinte semmi para meg semmi akkor ezt ki se próbáld ez már csak sztori melletti hentelés némi spécivel,zéró para zéró nyomasztó hangulat.
Pont ahogy megmondtam amikor jött az elsõ hír,miszerint bigdaddyk leszünk a 2-ben...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
nekem asszonták tíz évvel az elsõ rész után játszik.
a történetet nem értem angolul, csak másra hagyatkoztam, amúgy 1958-ban indulunk, akkor az elsõ rész vagy 1948-ban játszódott, vagy nekem mondták rosszul.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

EZ ÍGY IGAZ

BIOSTAR TH55XE/INTEL CORE i5 2.66Ghz/SAPPHIRE RADEON HD5850 1Gb/GEIL VALUE 4096Mb DDR3/WINDOWS7 X64

Szevasztok!!

segitség kellene: megvettem a bioshock 2 SPECIAL EDITION-t,felraktam mindne oké,elinditom,beregisztráom a windows live-os szaromhoz a cd-keyt,és a kurva életnek se tudja letölteni azt a szar profilom,most mit csináljak?nem tudok menteni,se multizni...gratulálok microszar,igy vegyek játékot...a razorosok meg már tolják ezerrel...

idiota microsoft,a steam legalább bevált..

volt valakinek hasonlo problémája?vagy most mit csináljak?kezdek nagyon nem örülni...

köszi
Tatyla
azért mama mert fosol vele játszani 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

triplet
Hát az elsõ rész nem éppen tetszett, egyszerûen nekem nem volt olyan hangulatos mint egyeseknek, a játékélmény is olyan semmilyen volt, de ezt is kipróbálom! Aztán ha ez jobb mint az elsõ, és bejön majd megveszem ha olcsóbb lesz. Mindenesetre a képek jól néznek ki, de a környezet is mint ha a hasommása lenne az elsõ részben látotnak. Nem tudom, nekem olyan mû.

CalebJoe
néhány kép maxon minden csak jpg miatt rondábbak
Szerintem meg igenis kiemelkedik ebbõl a sok fos háborús fps közül egyedi hangulata van.

Tatyla
pár perc játék után azt mondom nagyon jó kis játék lett ez is ,igazi Bioshock hangulat ötletes jópofa dolgokkal,akinek az elsõ tetszett ez is fog és a graf hiába a régi még mindig látványos ,kivétel a víz alatt az kissé gagyinak hat de mellékes...

eddig 9/10

Official Bioshock 2 Score - Sounds From The Lighthouse

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

DöflingR
Balázs Pali válogatás átdolgozva😄A_:SDA_SD.

Fehercsoki
Pontosan milyen audió ez?

A speckó változat audiója:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/348284417/obs2s.rar
pass: obs2s

Voltan
Nekem mákom volt. Azt sem tudtam, hogy kijött (a pontos dátumot sem), melóhelyen pillanatra rámentem az 576 oldalára, és lám, ott van. Mivel a Duna Plaza Irodaházakban melózom, csak lerohantam az ottani 576-ba, és megvettem az utolsó CE-t PC-re. Elõrendelés nélkül.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Empty
Köszönöm a választ! Mûködik!

F12 - QuickSave, F11 - QuickLoad

akkor hogyan lehetünk mi az elsõ big daddyk????

Empty
Quicksave nincs a játékban amúgy?

DöflingR
#702-es képen láthatod a jobb oldali dobozon, de nyilván nem ilyen mesterségesen érlelt rozsdáról beszéltem.<#idiota>

Ezen a képen jobban látszik.

angelslie
Az meg milyen? Nekem eredeti az 1 mégse rozsdás..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

DöflingR
Nekem azért az elsõ rész doboza jobban tetszett. Ilyen rozsdás szar😄😄

grebber
Ha nincs live profil nincs mentés!

Next PC upgrade: 2022

#646-os hozzászólásom.

korrekten néz ki ez is 😊

Hello,az elso részt nem probáltam,de ez eddig igen tetszetos,,viszont hova tunnek a mentések?..
ha nem vagyok liveba regelve akkor nincsenek meg a mentések vagy mivan?..kiléptem,,most vissza és sehol semmi.

DöflingR
Nekem is kora délután jött meg a játék. Mondjuk nem gyûjtõi kiadás, meg nem is PC verzió.. De attól még jól fog mutatni a fémtokos elsõ rész mellett a polcon 😊

Igen bejön ez a játék 😊 mondjuk aki az elsõ résszel nem játszott az elhiszem h panaszkodik. Az fullos volt, kár is lett volna rontani rajt. Ja és jóféle fülessel ajánlom mindenkinek, úgy az igazi 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Heló! Mióta gépet újítottam a Bioshock 1 az valami játszhatatlan, pedig amd 6000+ 8800gt + 2giga ramom van. Még ugyan 1 magos procival is jobban ment, akár mit csinálok win reinstall, driver frissítés, akkor is brutálul leesik az fps egyes helyszíneken és nagyon akad. Rengetegen szívtak az 1. résszel. (nálam minden más játszhatóan fut, nem mondom h minden fullon de ilyen még nem történt velem). Arra lennék kíváncsi, hogy ez is ilyen problémás lett, vagy nyugodtan vegyem meg? Milyen motorral csinálták, és hogy vannak e vele gondok a játékosoknál. Elõre is köszi és bocs hogy hosszú voltam.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

foxpal
Én nagyon bevagyok most rágva de az 576-os srác is bevolt pipulva már már õ is tolná mondta 😄

angelslie
Hát ez az.. nem hiszem hogy sok embernek van aki megveszi 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tatyla
remélem ezt nem játsszák el itt Nyíregyházán a bad company 2-vel mert akkor pipa leszek...

neb@ssz 😄 pedig csak ökörködtem ^_^

És akinek nincs retrolemezjátszója az mit kezd vele? Rákeni a hajára? <#idiota><#idiota><#idiota>

Tiszta 80-as évek fíling! Teljesen.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

foxpal
576-ba szegeden nem érkezett meg mert elcseréltek egy szállitmányt omg >.<

angelslie
Mivel az is elvileg

Az elõzõ kérdésem neked szólt!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Az a nagy vajszínû i am rapture mi a fr@nc akar lenni?
Tisztára olyan mint 1 bakelit lemez <#idiota><#idiota>

DarkSector
1 majd még 10évvel késõbb a 2.rész

DarkSector

Melyik játszódik elõbb az 1 vagy a 2 ?

<#eljen>

DarkSector
hát nekem az 1 órányi benyomás az 10perc multi volt, a prologue megoldás dicséretes, meg a multival is biztos el lehet szórakozni, merthát ugye ha nem is nagy szám, de azért valjuk be, nem minden játékban lehet egymást felgyujtani meg lefagyasztani, meg stb.

a single, meg szerintem csiszoltak a látványon, jobb az irányítás, és kicsit hálisten változatossabb, már az elején ahhogy kezdõdik.
valaki viszont aszonta hogy kicsit rövidebb lett (ez nem feltétlen negatívumnak szánták)

angelslie
Valaki nem lenne olyan rendes és küldene privát üziben egy rapidshare premium accountot, csak amíg letöltöm a játékot? Mert elég lassan megy így egyesével :S
Nem akarom elvenni senkitöl, nem vagyok olyan, csak pár órára szeretném használni utána el is felejtem akár😊
Egyszer már adott kölcsön valaki csak az övé már lejárt..