1689
11549551111224877855.jpg
  • DarkSector
    uh az is húzós.
  • Tinman #966
    Bontatlan... használtan sem vicces... 15k körül ^^
  • DarkSector
    wáó...ez a bontatlant jelenti, vagy használtan?
  • DarkSector
    azért mondom, ha utána szüksége lesz pénzre csak akkor. :D
  • fgm
    Sziasztok !
    Egy kis segítséget kérnék. A "staff only" és a "maintenance" pirossal jelölt ajtókon hogy lehet bemenni ? Van egy két cucc mögöttük, de nem tudok bejutni.
    Köszi.
    Üdv.
  • Tinman #962
    Hát ha abból indulok ki, hogy Bioshock 1. részének gyűjtői kiadása jelenleg 30.000 Ft (!) SEHOL nem beszerezhető, akkor valóban jó befektetés.
  • Module
    Nem indul
  • Seth
    Egy gyűjtőit nem azért vesz az ember, hogy aztán eladja :)
  • DarkSector
    mondsz valamit, mert lehet csak csípás volt a szemem, de az első részben dx10 mellett, valahogy kevésbé láttam a fűrészfogakat, meg ha jól emlékszem gears of war-nál is volt hogy dx10 mellett volt némi javulás.
  • DarkSector
    később eladod ha kell, akkor valamennyi visszajön belőle.
  • Zoliz
    Bezony rece-rice akkor is ha átnevezzük UT3-exere a Bioshock2launcher-exet.

Végülis nem vészes mert van az enginben valami szoftveres élsimítás alapból. Külföldi fórumokon írják, hogy nincs megoldás erre DX10 alatt, csak DX9 (XP) alatt megy a hardveres élsimítás (legalábbis Ati kártyákon). Ennyi.
  • Tinman #956
    Nem álltam soha jól anyagilag, most sem... sok másra kellene a pénz. Természetesen több, mint 7 éve dolgozom, de akkor is. Kezeltetnem kellene magam, mert egyszerűen nem bírtam megállni.
  • DarkSector
    ezt szégyelned kellene? amúgy grat hozzá.
  • DarkSector
    dejó már a játék végét is tudom.thx :)
  • Tinman #953
    Eddig bírtam.

3 napja tipródok azon, hogy megvegyem-e a gyüjtőit... egyszerűen beleszerettem. Csak ebben a hónapban már 20k elment PC gamezre, köztük egy Mass Effect 2 CE-re. Nagyon megérte, nagyon nem bántam meg... de ez.
    Komolyan mondom, hogy nem érdekelt volna az egész Bioshock 2 eredetiben, ha nincs ez a CE. Mint a szerelmes... minden nap többször felmentem az oldalra és nézegettem. De nem akartam megrendelni... esküszöm nem. Aztán ma látom, hogy Galaxisban már nincs is, csak 576-ban. Megtörtem.

Tinman vagyok. 31 éves. Függő vagyok. Sajnálom... nem bírtam... megrendeltem :-(
  • Empty
    Gondolom a te játékmeneted is ugyanez csak más az endvideo.
  • sacano1
    A sokk láma xpadder és kb 2 perces beállítás.
  • Empty
  • Empty
    Egy endpicture:

• Empty
    Szép volt, jó volt, rövidke volt!
  • DarkSector
    jah hogy arra gondolsz, hogy a driveres élsimítás csak akkor menne atin, ha átnevezed?
    az odabasz. monnyuk erről a trükkről még nem hallottam.
    teszteld le gyors.
  • Zoliz
    Nekem se tűnik recésnek, de pl. a Mass Effectnél (az is UT engines) át kellett nevezni az indító fájlt, hogy érvényesüljön a Catalystban lévő antialias beállítás. Ott szemmel látható a javulás.

Mindegy kipróbálom. Gyors az engine, meg sok a belső tér fel kell pakolni rá minden képminőségjavítót..
  • DarkSector
    tudtommal az unreal motor nem támogatja az élsimítást, és driverből kell rájuk erőszakolni. első rész is ien.
    persze lehet u3 egyes fejlesztők által a saját maguk igényeire (ugye ez régi téma) szabása után belekerül.
    amugy nem tűnik recésnek a játék.
  • Zoliz
    Ennél is át kell nevezni a Bioshock exét UT3.exe-re, hogy működjön az antialias az Ati kártyákon?

Valakinek tapasztalat?

Lusta vagyok kipróbálni, amúgy tűrhető game bár hard fokozaton kezdtem lehet kínszenvedés lesz a későbbi pályákon.
  • H3LLBoY
    szintén probléma nélkül fut a játék. a multit még nem próbáltam.
  • angelslie
    Jé nekem valahogy egy probléma se volt.. windows live-hoz nincs kódom és ennyi, minden megy tökéletesen :)
  • extra sensory
    Driverre gyanakodtam, de akkor ez kilőve. Sztem meg kéne próbálni egy másik vga-val a játékot. Vagy lehet a hűtéssel is gond. Van progid ami méri az eszközök hőmérsékletét? Nem melegszik túl a karid?
    Nekem egyszer volt ilyen kockásodás és kiderült hogy a hűtéssel van a baj.
    Próbáld a vertikális szinkront ki/illetve bekapcsolni vagy próbáld a felbontást változtatni, ez is be szokott jönni.
    Van egy két effekt a graphics optionsban amit nem árt kikapcsolni; real time reflection és force global lighting, lődd ki ezeket utána nézd meg. Ja meg ha alapból be van kapcsolva a vertikális szinkron akkor azt is.
  • The Protector
    :)Jó hasonlat.
    Bocs de nem emlékeztem h már nem a gépem configja van kitéve hanem egy idézet.
    Config.Amdx2 5200+.2Gb ram.Nvidia 9800GT.Hát ez bőve elég a játékhoz de nálam vmi gond van.Driver a legújabb.
  • hiper KOCKA
  • extra sensory
    Tudod ez tök olyan mint a viccben, hogy egy fickónak az a leghőbb vágya hogy nyerjen a lottón, viszont sosem vesz szelvényt...

Tehát némi adat...? Vga esetleg mien?
  • The Protector
    Hy.Van egy elég nagy gondom.Tiszta pixeles azaz kockás a kép a játékban.Van rá vmi megoldás?
  • MerlinW
    Én is megvettem, szeretnél beszélni róla?
  • Voltan
    Na jó. Ide már tényleg kell egy admin, vagy legalább egy házigazda. Egy kurva hozzászólás nem volt magáról a játékról az utóbbi 100+ ban.
    Vagy akkor legalább valaki hozzon létre egy warez topikot, de ez már röhej. Gúgli, bazz. Beírod a problémádat, és özönlenek a tanácsok. Nem beszélsz még ennyire sem angolul? Szopás, de akkor legalább diplomatikusan intézd.

Én megvettem a special editiont, és szeretnék a játékról értekezni itt. Sajnos úgy tűnik, hogy én vagyok kisebbségben.
  • Csokis
    http://www.2kgames.com/cultofrapture/article/widescreenannouncement
  • MerlinW
    Akkor a szenvedő alanyok keressék ezt: BioShock.2.PROPER-RELOADED

Reloaded leírása szerint Razor nem a Bioshock 2 launcherét mellékelte, hanem egy másik játékét használta fel. Reloaded feltörte az eredeti launchert. Hev fán.
  • vérpocok
    Örülj neki hogy te azon kevesek közé tartozol akiknek minden probléma nélkül megy.
    De ha vissza olvasol láthatod nem mindenki osztja az örömödet. Én ezt általánosságban írtam amit írtam.
  • Kongy
    Jéé, milyen érdekes... az elsők között töltöttem le én is és nálam egyszer sem fagyott a single a 8 órás végigjátszás alatt és nekem is "vajsimán" ment. :M A multi is, mert volt hozzá Gears of Warhoz kapott LIVE kulcsom, úgyhogy azt is tolom, ami szintén remekül fut. És mégegyszer mondom: tört, Razor1911 verzió. Na erre varrjál gombot.
  • MerlinW
    Jaja, itthon kivételesen jó áron árulják. Most hogy megint ilyen kaki a forint, olcsóbb itthon boltban vásárolni, mint digitálisan letölteni. Steam-en 6000Ft-al drágább, mint a dobozos..:/ ($=197Ft, €=271Ft)

Én elkaptam a 29,99-es Steam akciót (kb annyi itthon is). Mondjuk az játék legalitása nem függ a Live-tól, az eredeti verzióban is el kell olvasni amit a Live ír regisztrációkor, s nem csak a next gombokat nyomogatni:)
  • MerlinW
    Igazán nincs mit.
  • Klemice
    http://muszaj.hu/