BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
fotográfik kolomp edisön :D
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
állandóan lopott programokról írsz, az összes játékod lopott, vagy barátokkal sokan megveszititek, aztán 1-2 óra gameplay után mint egy messiás osztod az észt az ÖSSZES kapcsolódó topicban.
amit én láttam:
MW2
ME2
BIO2
és biztos van még...
sztem egy házkutatás nem ártana neked...
<#taps>#taps>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
azt hogy ne vegyétek meg mert rossz?
kérlek idézz eddigi kommentjeimbõl.
jah és hogy hol írtam hogy végigjátszottam a játékot.
tudtommal valaki kérdezte, én meg mondtam hogy 1 ora játék után miket gondolok a játékról, ez nem vásárlási tanácsadás volt.
meg a többiek is mondták mien a multi kb, van aki le se tudta rakni, úgy el van vele...
ne vedd rossz néven, de azért nem kéne itt ferdíteni ennyire.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jó neked lehetõséged adódott, hogy kijátszad a játékot a megjelenés elötti napon :/
Vannak akik felhasználó nélkül olvassák a topikot, hogy megérie megvenni.. De ha én most gondolkodnék az elsõ játékvásárlásomon és átolvasnám a topikot nem volna kedvem ezek után megvenni😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szóval 11 ropiért nagyon megéri szerintem.
Maga a játék is jónak tûnik, az elsõt imádtam. Ebben viszont mintha nem lenne annyi újítás, és a grafika is mintha a 2007-es szintû lenne. Viszont a hangulat a régi, és a sztori is érdekes, szóval eléggé ott van a játék.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hogy leírok hibákat egy játékról?
hogy kiket idegesít, akiknek meg tetszik és nem akarnak róla rosszat hallani? ezt megértem.
és akkor az õ szemszögük automatikussan a szubjektív tényeket jelentik, nem. csak elfogultak ennyi.
vannak játékok, amikre meg én nem szeretem ha ocsárolják, de ez miatt nem harapom le más fejét, nem tetszik neki oszt ennyi, monnyák el amit gondolnak, csakhogy ezt sokan nem a játékról teszik az a baj.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
csak nem okádik mindenre, amit megnézett, mint te.
ezt nem bántásként írom, tényleg ellenszenves, ahogy commentelsz, bár néha tudsz normálisan is...
de inkább bicska-nyitogatóan...
nekem sem tetszik amiket te csinálsz minden topicban, hogy bemész, és mást baszogatsz, de én ellentétben veled nem foglalkozok a gyerekes dolgaiddal...de csak nem tudsz leállni ahhogy nézem, gondolom buzi vagy vagy mi a frász hogy itt ismerkedsz, gyere fel iwiw-re inkább.
nah szevasz ovodás
ha nem is tud semmi lekötni 3 percnél tovább nem értem mi a francnak játszol akkor egyáltalán, keress vmi mást ami elfoglal. nyomj tampont vagy valami amit lehet egésznap csinálni anélkül hogy másokat hergelnél vele
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
én nem értem hogy lehet ilyet csinálni 2010-ben....
kifolyik a szemem
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Összességében: 8.5
ha figyelembe veszem a multit, akkor sajna 7. De nem veszem figyelembe, mivel ez egy solo centrikus játék 😄D
Tud valaki FOV hacket vagy konzolparancsot hozzá?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
nekem olyan nincs!!!
van itt olyan, aki steamen vette meg?????
De erre mivel semmi konkrét hibaüzenet ugye nincs a szokásos témák jelenthetnek megoldást.
a drivercsere, az ami könnyen megoldást jelenthet, ezmellett a játék újra installálása, is szóba jöhet.
Nemtudom, valakinek volt-e hasonló problémája, de leírom a cuccost!
szal van egy Giga Ma770T-UD3P lap, rajta fekszik, egy Phenom II X2 545-ös proci (3ghz), 2 giga ddr3-as ram, meg egy GTS 250-es videókari 512-es!
És az a gáz, hogy néha gondol egyet a játék, és minden elõzmény nélkül lefagy.
valakinek 5let? Vagy volt hasonló problem?
Mindjárt felteszem a legújabb videó kártya drivert, hátha segít!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB