BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
akkor nyomjál más gombot, space-t vagy mittomén, én 360-on nyomtam végig

PSN ID.: Beegabor

Ezt a töltényvackot távolról belelövöm a kapcsoló dobozba. Megjelenik a kilométeróra. A mutató balról jobbra mossa az ablakot. Amikor zöldön van, én lázasan nyomom az "f" vagyok hack gombot. És semmi nem történik. a mutató megy tovább..... a számláló nullához ér és bummmm

Seth
pedig azt kéne

Huh, nagy isten vagy, mûködik!
Köszönöm!

fotográfik kolomp edisön :D

Megállítani alatt az f-ként jelölt hack gomb megnyomását érted? mert ezen fellül van még az abort gomb, meg egy buy out gomb, de egyik nyomkodáa se túl produktív pedig akkor csinálom mikor érinti a zöld tartományt a mutató

Seth
próbáld zöld vagy kék tartományban megállítani a mutatót. Ha fehérbe megy sebzõdsz, ha pirosba akkor riadót fújnak. Ha zöldbe megy oké, ha kékbe az is jó,de plusz cuccokat kapsz érte,ami persze jó dolog XD

Kissé szellemileg alultáplált képet festhet rólam a kérdés, alaposan körmöt is rágtam mielõtt elétek tártam a problémám, mert biztos vagyok benne hogy valami borzasztó egyszerû rendszer hever elõttem, amit képtelen vagyok szellemileg dekódolni.De ez a hack masina kezdi kikezdeni a türelmemet. Nagyra értékelnmém a segítséget

foxpal
lol 😄

Sziasztok. Eredetibe sikerült megvennem, ráadásul a díszpakkosat. Nem rég fel is telepítettem, de már sem sokkal az eleje után elakadtam.. mert hack-elni kell egy kapu zárt. azzal a bizonyos hack dart-al vagy mivel...és nem jöttem rá h hogyan mûködik. Kilövöm azt a bizonyos töltényt, utána megjelenik egy mutató ami balról jobbra mozog egy skálán mint a fok mérõ, de nem egészen sikerült megértenem.....vki eltudná magyarázni? Köszönet

valamiért nem megy a bind-em, hiába ragadok rá a F11-re 😞(

DöflingR
Szerintetek az mp-ben a dagi karaktereket könnyebb megölni? 😄

DarkSector
igen akkor rosszul hallottad.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mért mi a gond, nem bírsz tovább jutni ott?

Frank99
most írta valaki elõttem.

állandóan lopott programokról írsz, az összes játékod lopott, vagy barátokkal sokan megveszititek, aztán 1-2 óra gameplay után mint egy messiás osztod az észt az ÖSSZES kapcsolódó topicban.
amit én láttam:

MW2
ME2
BIO2
és biztos van még...
sztem egy házkutatás nem ártana neked...
<#taps>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
huh akkor lemaradtam valamirõl, mit is mondtam én a játékról pontossan?
azt hogy ne vegyétek meg mert rossz?
kérlek idézz eddigi kommentjeimbõl.

jah és hogy hol írtam hogy végigjátszottam a játékot.
tudtommal valaki kérdezte, én meg mondtam hogy 1 ora játék után miket gondolok a játékról, ez nem vásárlási tanácsadás volt.
meg a többiek is mondták mien a multi kb, van aki le se tudta rakni, úgy el van vele...

ne vedd rossz néven, de azért nem kéne itt ferdíteni ennyire.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

foxpal
Szerintem az a legzavaróbb hogy te már elmondod az emocionális véleményedet a játékról pedig még csak ma jött ki...
Jó neked lehetõséged adódott, hogy kijátszad a játékot a megjelenés elötti napon :/
Vannak akik felhasználó nélkül olvassák a topikot, hogy megérie megvenni.. De ha én most gondolkodnék az elsõ játékvásárlásomon és átolvasnám a topikot nem volna kedvem ezek után megvenni😊

angelslie
Hát csak nekem nincs pénzem még a sima kiadásra se, és mire lesz annnyi addigra tuti elfogy a special 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Dark Void-hoz jó a Borderlands féle megoldás!

Voltan
Egyébként nagyon igényes lett a CE szerintem. A doboz nagyon jól néz ki, a bakelit lemez tök jópofa ötlet, és a CD- soundtrack is királz, bakelit designnal van megcsinálva. Az Art Book pedig messze a leggazdagabb és legigényesebb ebben a stílusban sztem. Bár a Mass Effect 2-é se volt rossz.
Szóval 11 ropiért nagyon megéri szerintem.
Maga a játék is jónak tûnik, az elsõt imádtam. Ebben viszont mintha nem lenne annyi újítás, és a grafika is mintha a 2007-es szintû lenne. Viszont a hangulat a régi, és a sztori is érdekes, szóval eléggé ott van a játék.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DarkSector
mármint mi?
hogy leírok hibákat egy játékról?
hogy kiket idegesít, akiknek meg tetszik és nem akarnak róla rosszat hallani? ezt megértem.
és akkor az õ szemszögük automatikussan a szubjektív tényeket jelentik, nem. csak elfogultak ennyi.

vannak játékok, amikre meg én nem szeretem ha ocsárolják, de ez miatt nem harapom le más fejét, nem tetszik neki oszt ennyi, monnyák el amit gondolnak, csakhogy ezt sokan nem a játékról teszik az a baj.

angelslie
Hát annak én is örülnék nagyon 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

srácok, a CE hez járó art book-ot nem lehet külön megvenni?
angelslie
Legalább írnál a rendes regeddel... tudom ki vagy ezért nem írok rosszat mert megígértem 😄

Köszi, figyelem, végre valaki aki vágja mirõl van szó. Dark Void-hoz létezik már valami?

Frank99
elkéne ide egy házigizda, na...

Frank99
nem mindenki csinálja így....

csak nem okádik mindenre, amit megnézett, mint te.

ezt nem bántásként írom, tényleg ellenszenves, ahogy commentelsz, bár néha tudsz normálisan is...

de inkább bicska-nyitogatóan...

DöflingR
Le sem tudom rakni a multiját😄 Már van benne 4 órám 😄😄:d

DarkSector
tudom énis nagyon jól, de ez van, engem nem zavar, ha vergõdik a srác....😄

DarkSector
mirõl beszélsz, ugyanezt csinálja mindenki, én nem írtam senkinek hogy nekem van igazam és neki nem, nem szarok le minden játékot, és nem warezolok hetente 5-öt, mert annyi meg sem jelenik, komolyan mondom ha akarsz randit, akkor szólj adok egy guminõt, ha meg baszogatni, akkoris és a szép szavakat küld el privátba...

nekem sem tetszik amiket te csinálsz minden topicban, hogy bemész, és mást baszogatsz, de én ellentétben veled nem foglalkozok a gyerekes dolgaiddal...de csak nem tudsz leállni ahhogy nézem, gondolom buzi vagy vagy mi a frász hogy itt ismerkedsz, gyere fel iwiw-re inkább.

nah szevasz ovodás

foxpal
ha már offolunk akkor talán elmehetne csajozni <#banplz>

Prince23
alreg 😄

drogosgeci
az a baj veled hogy MINDENHOVA csak a "véleményed" írod be, egyszerûen heti 5 gamet levarezolsz, beleszarva megnézed, semmi értéket nem látsz benne, és a véleményed is ugyanennyire mérvadó, nem vagy képes más munkáját becsülni már, túlterheled magad ezekkel. valamit megítélsz az 5%-a alapján, ha pedig valaki nem ért veled egyet akkor nem lehet igaza.
ha nem is tud semmi lekötni 3 percnél tovább nem értem mi a francnak játszol akkor egyáltalán, keress vmi mást ami elfoglal. nyomj tampont vagy valami amit lehet egésznap csinálni anélkül hogy másokat hergelnél vele

Már WSGF-on nyitottam neki délután topikot és ez kikerült a 2K fórumára is. Megoldás még nincs. <#shakehead>

Köszi szépen, felraktam a legújabb nvidia driver, majd mindjárt restart, aztán meglátom

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Bio(fos)hock<#taps><#idiota>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

attól még nem változik a FOV, és pont ez a gáz benne
én nem értem hogy lehet ilyet csinálni 2010-ben....
kifolyik a szemem

Prince23
Ja még a grafikához: nem vagyok elragadtatva tõle. pedid dx10-ben fut.

Tatyla
át állíthatod wideba

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Na játszottam vele, eddig a single nagyon erõs, a multi pedig eléggé közepesre sikerült sztem. Vagy csak én érzem így?
Összességében: 8.5
ha figyelembe veszem a multit, akkor sajna 7. De nem veszem figyelembe, mivel ez egy solo centrikus játék 😄D

Nem normálisak mostanában a játék készítõk. 75-ös fix fovval kiadnak egy játékot, amikor a wide már alap! Elõbb a Borderlands most meg ez....

Tud valaki FOV hacket vagy konzolparancsot hozzá?

Frank99
megvan, ok

ok akkor kipróbálom majd én is holnap

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Frank99
letöltöttem steamen, elindítom, erre kéri a serialt.
nekem olyan nincs!!!
van itt olyan, aki steamen vette meg?????

DarkSector
amúgy a kommented alsó reklámfelületén látni a konfigodat, de valszeg nem az lesz a gond.
De erre mivel semmi konkrét hibaüzenet ugye nincs a szokásos témák jelenthetnek megoldást.

a drivercsere, az ami könnyen megoldást jelenthet, ezmellett a játék újra installálása, is szóba jöhet.

CalebJoe
Jaja az a gépem és azt kell mondjam meg se röccen, de nem néztem mennyi az fps érték.
hali!

Nemtudom, valakinek volt-e hasonló problémája, de leírom a cuccost!
szal van egy Giga Ma770T-UD3P lap, rajta fekszik, egy Phenom II X2 545-ös proci (3ghz), 2 giga ddr3-as ram, meg egy GTS 250-es videókari 512-es!
És az a gáz, hogy néha gondol egyet a játék, és minden elõzmény nélkül lefagy.
valakinek 5let? Vagy volt hasonló problem?
Mindjárt felteszem a legújabb videó kártya drivert, hátha segít!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

angelslie
Gratulálok a kommentedhez..

leesett! tényleg mi voltunk az elsõ Big Daddyk hiszen az elsõ introban "még minden ép volt" aztán ugye heccsátot adunk magunknak és meghalunk. Míg mi meg vagyunk halva(szép magyaros<#nyes> ) addig történnek az elsõ rész eseményei és miután lamb kisasszony elkezd munkálkodni akkor éleszt fel minket egy little sister és ugye így maradunk az elsõk! Elsõkbõl lesznek az utolsók <#banplz> !

DarkSector
az én is tuom, csak az elsõ részt letöröltem, és így nehéz fejbõl megállapítanom az évszámot...😄

Seth
1968-ban járunk.Az intro van csak 58-ban, majd eltelik 10 év, annyi azért még megy gondolom angolul, hogy 10 YEARS LATER XD