1689
11549551111224877855.jpg
  • Synchronous
    Nekem magyar szinkron kéne... Azt kéne megcsinálni v.kinek. A Doom 3 magyar szinkronja is milyen frapáns lett, pedig nem vérprofik csinálták.
  • grebber
    Még ebben az évben valamikor!
  • TheGrinder
    Magyaritás***
  • TheGrinder
    Magaritás mikorra várható???
  • angelslie
    Igen ezt én is hiányolom :(
  • Bokafix2
    De kár hogy az El Bandito és a Value Cirus nevű automaták tök süketek a 2. részben, pedig az 1-ben milyen jó szövegeket nyomtak mikor odamentem vásárolni.
  • Orias
    Nekem meg a Kane&Lynch cd kulcsot fogadta el.
  • angelslie
    Semmi gond, csak beleolvastam a spoilerbe annak az idiótának köszönhetöen ezért kicsit felidegesített..
  • Prince23
    Bazz én meg azt gondoltam modi vagy mindegy :D

bocs az offért
  • Prince23
    Már írtam sg-re, hogy Mass Effect 2-be szeretnék HG lenni, ezelőtt két 3-hete, de szép szóval csösztök rá, már bocsi. vagy írjátok meg hogy nem kell a ME 2-nek HG azt ennyi :P
  • angelslie
    EZENTÚL A JÁTÉK VÉGIGJÁTSZÁSÁVAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉRETIK [ spoiler ] [ /spoiler ] TAGOK KÖZÉ TENNI
  • Fehercsoki
    Bannerbe mehet,mivel hamar elfelejtik ezt a 2 piros sort!
  • angelslie
    Egyébként gta4 cd kulcsot elfogadta a játék, így a multit is kipróbáltam. Nekem az is bejött :)
  • angelslie
    Nem kapsz mivel teljesen jogos volt, házigazda meg nem ártana már ide.
  • Tatyla
    szomorú,de igazad van...
  • Frank99
    mert annyi eszük nincs, mint egy zsák lepkének, tényleg!

max. kapok egy sárga felkiáltójelet....
  • Tatyla
    ahol van a körhinta nem tudom melyik pálya képet nem tudok ,linkelni mert a fraps nem fut valamiért alatta,de van egy rácsos ajtó mögötte egy fegyver upgrade mellette egy magnó de a kódját nem találom az ajtónak valaki segítene?
  • Prince23
    Hú bazz, te aztán megmondtad xd
  • Frank99
    ritka nagy paraszt az, ki ilyen szintű spoilert ide ír spoiler tag nélkül.
    büdös paraszt.

gondolom nem vetted meg, warez patkány!

mert ilyet nem tesz az, aki megveszi, mert tiszteletben tartja a másikat.
    meg az sem tesz ilyet, akinek van 10-nél több IQ-ja....
    sok hülye sulinetes..

meglátszik a le nem írt korotokon, taknyok

ha itt is lehetnék házigazda mint az 1-ben, repülne innen a sok majom comment, az tuti....

• gregtom6
    És még mindig nem válaszolt senki arra, h legnehezebb szinten körültekintően rövidebb-e v hosszabb az első résznél?
  • gregtom6
    Empty de NAGY BAROM vagy...már bocs...
    SPOILEREZZ MÁR!!!! HÁT AZÉRT VAN!!!
  • cumfu
    Heló! Találkozott már valaki olyannal, hogy a játék szaggat mint az állat? Egyszer 90, másszor meg 12 FPS-el megy. Eddig játékkal semilyen problémám nem volt, de ez meg az első része katasztrófálisan megy. Hiába a win reinstall, driver frissítés, nem megy megfelelően. A gép: AMD 6000+, MSI K9a2 neo-f alaplap, 2 giga ram, 8800gt vga. Hasonló konfiggal nyomják itt többen is? LÉgyszi segítsetek, mert nagyon játszanék vele, de nem megy normálisan. Előre is köszi.
  • heringer
    üdv
    Hiába regelek liv-on mindig kódot kér?
    Mit nem jó csinálok?
  • DarkSector
    nekem abból csak a nagy bakelit kellene... :D
    egyszer régen találtam 1-et a hóban, és az edda egyik albuma volt rajta, hát nekem az kemény volt. De még lehetett halgatni...:D
  • Klemice
    felvettél valami plasmidot amivel letiltottad a többi fegyvert, viszont alig megy le az eve-ed talán
  • Perszepeta
    Összegezve a játékot (személyes vélemény):
    PRO:
    -kisebb újítások (kislányok arca, ADAM kinyerésének módja, stb)
    -BIG DADDY :)
    -a "régi" Bioshock feeling
    KONTRA:
    -a játékmenetben semmi újdonság
    -grafika szinte semmi nem változott
    -picit rövid volt, a végén sincs semmi csattanó (megmentettem az összes lányt).
    Nálam: 7/10
    Inkább egy hosszabb kiegészítőként tudok rá tekinteni, mint teljes értékű 2. részre (bár hozzáteszem multiplayert nem próbáltam még!).
    Azt mondjuk nem értem, mitől lenne félelmetes a játék egyeseknek, ok nem vígjáték karakterek vannak benne, de nálam a horror itt kezdődik: Silent hill, vagy dead space. Mondom ez is személyes vélemény, nem kell vele 1et érteni. (Jó hangcuccon, maximális felbontáson 22 colos monitoron játszottam, egyedül). Szóval nekem 1 picit csalódás a játék.

Viszont egy kérdésem még lenne: az utolsó 2 pályán (vagy legalábbis a legvégén) miért tűnnek el a fegyvereim (a fúrót és a "hackelős" pisztolyt kivéve)? Mert az bosszantott párszor. Vissza sem kaptam utána sem, pedig szedtem fel a cuccokat rendesen. Most tehát nem a plazmidokat kérdezem, mert azt értem miért tűnik el pár helyen (amit aztán vissza is kapok ugye).
  • Tinman #981
    Erre azért nem kattannék rá, de a CE az nagyon stílusos... az LP-vel és a "retro" plakátokkal kilóra megvettek :-/
  • gagax
    [OFF] Hali valaki letöltötte a razoros verziot? és ha igen neki működik? [ON]
  • Tatyla
    ja elején nem annyira parás de volt pár rész most már így a közepénél hogy felnőtt ember létemre paráztam rendesen fejhallgatóval...
  • alma2
    Igen, en is ezt tapasztaltam.
  • CamelX
    Sztem sokkal parásabb. Big daddy ide vagy oda, sebződik keményen és takarékoskodni kell mindennel rendesen. A parás részek is ütősebbek lettek, persze kell hozzá 1 jó hangrendszer vagy komolyabb füles
  • hiper KOCKA
    Csúnyább a grafika mint az 1-ben? Szted kiadják úgy majd 3 év után hogy semmit nem fejlődött a graf? Én speciel igenis észrevettem fejlődést... full hd-ba kell nyomni.
  • Fpocok
    Ja bocs, megtaláltam. Kerestem a gombot mint a hülye azt nem is kell :P
  • Fpocok
    Sziasztok.

Lehet már volt, akkor bocsánat.

Siren Alley ban vagyok és van egy üzlet, ahol a rács mögött van egy fegyverfejlesztő. Egy hangfájlban mondják, hogy a kassza alatt van egy gomb, ami kinyitja, de nem találom sehol, valaki elmondaná hol van, mert nagyon kéne a cucc :P Hardon nehéz.
  • angelslie
    NA hát tegnap este sikerült végre játszanom vele. Nagyon az elején tartok de annyit már most leszögezhetek hogy a régi hangulat az megvan :)
    Valaki írta hogy a big daddy dolog miatt teljesen elveszett a félelem a játékból.. hát nem tudom.. én most is rettegek egy csomót :D
    A grafika meg mintha kicsit csúnyább lenne mint az 1, pedig ugyan úgy van minden beállítva maxra mint ott...
    Na hamarosan folytatom is :)
  • RatBaG #972

aaa
  • n laca
    #844#
  • tomasz18
    Sziasztok!Segítsetek (törtel)szeretnék játszni és nem tudok menteni emrt nincs live id lehet valhogy csinálni offline profilt??előre is köszi szépen a segítséget!
  • 5c0rp330n
    masnal is kurvara hasznalhatatlan az eger a jatekban magas dpi mellett? osszevissza ugral a sebessege. le van veve a mouse sensitivity mert alapbol kb 200-400 dpi-s egerre lehetett belove..
  • DarkSector
    most néztem amúgy bioshock2-höz nemsokára kiadnak 2 játékfigurát: