BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amit sajnálok, hogy beszartak a mentéseim. Amikor az utolsó elõtti pályához értem egyszerûen nem tudtam már menteni se betölteni! azt írja ki h nem tudja a mentéseket elõhozni... és menteni se tudtam. Másnál van ilyen?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ötlet?
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Hát lehet ebbõl nekem nem lesz játék,pedig az egy nagyon tetszett, de így hogy nincs benne 1440*900 -as felbontás, nem tudok játszani, mert a kép.. kb negyede fele kilóg..
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Õm.. Ha valaki tudna segíteni megköszönném felbontás ügyileg, én nem értettem mi az a FOV-ozás.. :S
Nem lehet 1440*900-ba tenni a felbontást sehogy?
Mert ez így rohadtul nem jó,nem fér bele az egész kép , és egy csomó kilóg.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
fotográfik kolomp edisön :D
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én egybõl bekínálom 110-el
C:\Users\<felhasználói név>\AppData\Roaming\Bioshock2\ mappában az User.ini-t nyissuk meg szerkesztésre (elõtte azért mentsük el) és keressük meg a
"NumPad0=SetFOV 91
NumPad1=
NumPad2=
NumPad3=
NumPad4=
NumPad5=
NumPad6=
NumPad7=
NumPad8=
NumPad9=
GreyStar=ResetFOV"
A kívánt gomb mögé írjuk a SetFOV utasítást és mellé a kívánt FOV értéket. Én a numpad0-ra tettem 91-es FOV-ot, ez felel meg 16:9-nek. 16:10-re 85-öt írjunk! A numpados csillagra tettem a visszatérést az alap 75-re. Mentsük el és játék közben nyomjuk meg azt a gombot, amire állítottuk a FOV értéket, ami az esetemben a Numpad0. Kész is vagyunk. <#wave>#wave>
1360x768, alap 75 FOV - KÉP
1360x768, beállított 91 FOV - KÉP
Az 1 sem volt magyar nyelvû, és ez sem az (gyárilag).
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
You\'ll Never Walk Alone
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nagyon zavaró a látvány, olyan mintha az ember szeme fél méterrel elõrébb lenne a játékban 😄D
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
You\'ll Never Walk Alone
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A multival se lesz gond mert a Bio1-emet nem regiztem és még megvan a kódja.. gondolom azzal fog müködni a 2 😛
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
a gta 4-nek már neki se álltam, mert nekem csak vice city ment egy ideig. itt kipróbáltam de csak ide oda autókázást, küldeséket nem kezdtem el. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a bio1-et is évekkel a megjelenés után nyomtam végig magyarul.
most csak belenéztem hogy mien lett. 😊
szerintem
Az nem jó dolog. Az elsõ résznek is a fordulatos, érdekes sztorija volt a legerõsebb pontja.
[merlinw.org]
"Hey guys,
I am compiling a complete list with a nifty screenshot for you, but in short: Yes, there's a problem, yes, a fix is on the way, yes the view will expand horizontally for you widescreen gamers.
I wanted to let you know as soon as I could - so stay tuned for the details."