BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
jó igen lowra levéve a grafika egy envidija 6800gt-vel aminek a tanulsága az hogy vegyél konzolt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Kongy
Na, végigtoltam, király volt, mint az 1... talán még jobb is volt ez a big daddy-zés. 😄 Az a baj, hogy nem valami hosszú a játék... lehetne hosszabb... és sajnos nincs bossfight se a végén. 😞 Az elején kissé nehézenk éreztem a játékot, de a végefele már maxra fejlesztettem mindent és nem volt kihívás, csak annyit csináltam, hogy fagyasztottam, és aztán a fúróval beleütöttem az ellenbe aki darabokra hullott...

Amit sajnálok, hogy beszartak a mentéseim. Amikor az utolsó elõtti pályához értem egyszerûen nem tudtam már menteni se betölteni! azt írja ki h nem tudja a mentéseket elõhozni... és menteni se tudtam. Másnál van ilyen?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DöflingR
Kösz, majd lesem. Egyelõre nem merek nekiállni nélküle. Elsõnél is úgy gondoltam, hogy a második végigjátszásra szedem majd össze, de nem sikerült😄 Sebaj, addig multiplayert tolom, már úgyis 22-es vagyok 😄

Illetve találtam Audio Diary/PttP Station List-et.

Ez van egyelõre, de folyamatosan szerkesztik.

DöflingR
Van már valahol guide az audio diarieshez?

triplet
Bocs hogy warezolok, de letöltöttem a dvd5-ös változatot. Felrakta, minden fasza, csak nem indul. Nem normális ikont rakott hanem csak ilyen fehér képet, amikor rákattintok bejön a razor ablak, majd 5 másodpercre eltünik és kiírja hogy a bioshock 2 exe hibát észlelt ezért leállt. Most rakom a games for windows live-ot hátha az a baja,csak a másik gond az hogy még a directx-et sem akarja felrakni.
Ötlet?

morphologu
sziasztok valakinek már indításnál dobott ki olyant hogy nem található a binkw32.dll?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Szerk.: Nekem ojansincs mint nállad a képen hogy Offline profil.. rámegyek hogy create new profile.. és bedob egy honlapra hogy regisztráljak be -_-...
Hát lehet ebbõl nekem nem lesz játék,pedig az egy nagyon tetszett, de így hogy nincs benne 1440*900 -as felbontás, nem tudok játszani, mert a kép.. kb negyede fele kilóg..
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Ja és köszi a segítséget csokis.
Õm.. Ha valaki tudna segíteni megköszönném felbontás ügyileg, én nem értettem mi az a FOV-ozás.. :S
Ott volt a szemem elõtt,és nem vettem észre.
Nem lehet 1440*900-ba tenni a felbontást sehogy?
Mert ez így rohadtul nem jó,nem fér bele az egész kép , és egy csomó kilóg.
Írtam a moderátoroknak, hátha megcsinálják.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

646-os hozzászólásomat nézd meg. Mondom én, hogy tegyük a bannár alá a kép linkjét. <#rolleyes>

Sziasztok, pls. Valaki segítsen nem találom hol kell offline profilt nyitni 😞...Hogy tudjak menteni.
viszont fura, hogy UE3-asoknál jön elõ hatványozottan ez a gond

fotográfik kolomp edisön :D

Synit HUN
Írtam elég fáradt voltam már csak látni akartam. Egy pályát játszottam csak. Azt hittem hogy a sisak miatt ilyen...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Te is észrevetted?! <#vigyor> Durva, dehát ez van. <#smile>

am az vicces, hogy a fegyver mérete nem változik

DarkSector
te is csinálhatnál warez helyett néhány dolgot már van is 1-2 tippem, de inkább nem mondom el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#worship>
én egybõl bekínálom 110-el

Na, végre van egy fajta ideiglenes megoldás a FOV állítására! Próbáltam, mûködik. Több, mint a semmi egyelõre. <#worship>

C:\Users\<felhasználói név>\AppData\Roaming\Bioshock2\ mappában az User.ini-t nyissuk meg szerkesztésre (elõtte azért mentsük el) és keressük meg a részt. Ez alatt lesznek nemsokára felsorolva a billentyûzetekhez rendelt parancsok. Válasszunk magunknak tetszõleges billentyût, amihez nincs még hozzárendelve semmi. Célszerû a NumPad-os részt használni.

"NumPad0=SetFOV 91
NumPad1=
NumPad2=
NumPad3=
NumPad4=
NumPad5=
NumPad6=
NumPad7=
NumPad8=
NumPad9=
GreyStar=ResetFOV"

A kívánt gomb mögé írjuk a SetFOV utasítást és mellé a kívánt FOV értéket. Én a numpad0-ra tettem 91-es FOV-ot, ez felel meg 16:9-nek. 16:10-re 85-öt írjunk! A numpados csillagra tettem a visszatérést az alap 75-re. Mentsük el és játék közben nyomjuk meg azt a gombot, amire állítottuk a FOV értéket, ami az esetemben a Numpad0. Kész is vagyunk. <#wave>

1360x768, alap 75 FOV - KÉP
1360x768, beállított 91 FOV - KÉP

Jajj, összekevertem a topikokat! <#banplz> Bocs, persze, hogy nem magyar nyelvû. <#falbav> <#worship>

Evin
?!?
Az 1 sem volt magyar nyelvû, és ez sem az (gyárilag).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Scouser
Nem szoktam ide írogatni, de mostanában felfigyeltem rá, hogy minden játék megjelenése elõtt 1-2 nappal, amikor a warez már fennvan a neten õ már írja róla a véleményt, de úristen egy Mass Effect-rõl, agy Bioshock 2-rõl, hogyan lehet véleményt írni angoltudás nélkül? Ezekben az egyik legfontosabb elem a történet. Na mindegy többet úgysem írok ide😊

You\'ll Never Walk Alone

Magyar nyelvû.

Bokafix2
Na meghozták nekem is a cd galaxistól... telepítem is már. <#nyes> Az egyetlen hasfájásom a játékkal kapcsolatban hogy nem magyar nyelvû mint az elsõ rész... a kézikönyv sem meg a játék sem, pedig milyen jó lenne teljesen érteni a sztorit, nem csak úgy vonalakban.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DöflingR
Szerintem meg semmi közöd beleszólni abba, hogy Õ mit tanul vagy warezol...

én meg azt nem értem, hogy nem veszi észre ezt olyan valaki akinek wide monitora van 😊

nagyon zavaró a látvány, olyan mintha az ember szeme fél méterrel elõrébb lenne a játékban 😄D

Klemice
nem láttam tõle semmi angolos elbaszást, vagy magyarításért való könyörgést nyígást, úgyhogy nem értem minek basztatod, vagy azért vag mérges mert mindent megveszel eredetiben amíg õ nem?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ahogy mondod, vág. Megpróbálom szemléltetni. Itt egy 1024x768-as kép és ugyanez 1440x900-ban. Itt a különbség képen szemléltetve.

AntiHero
Kis bug. semmi különös😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Scouser
A sok warezolás helyett nem akarsz angolul tanulni? 21. században vagyunk...

You\'ll Never Walk Alone

Synit HUN
Nem értem ezt a wide-screenes problémát. Megint az van hogy a kocka képnek levágja a tetejét meg az alját? Én elég nagy 16:9-es monitoron játszottam vele és nem vettem észre semmit. Bár csak keveset toltam mert nagyon fáradt voltam már...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

angelslie
Na délután én is kipróbálhatom végre ha minden jól megy 😊
A multival se lesz gond mert a Bio1-emet nem regiztem és még megvan a kódja.. gondolom azzal fog müködni a 2 😛

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Csak ironizáltam mert fáradt vagyok és a kérdés nevetségesen hangzott. Nyílván nem nyomkodtam le minden gombot hogy rájöjjek a megoldásra, hanem a megjelenõ két gomb funkció nyomogattam, közben egy harmadik lett a megoldás.... alaposan helyzet felmérés esetén a kérdés elhalt volna.. de fáradt voltam ezért megkérdeztem. "Rém egyszerû emberke lehetsz" Ez lesajnáló és cseppet sem szellemes. Igazából rém bunkó vagy. De köszönöm hogy a poén kedvéért azért segítettél volna...

A gta4, nem is érdekel egyébként.

DarkSector
áh max multizok addig.
a gta 4-nek már neki se álltam, mert nekem csak vice city ment egy ideig. itt kipróbáltam de csak ide oda autókázást, küldeséket nem kezdtem el. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem játsszál vele,majd végig viszed még egyszer,én a gta4 magyarosítására várok,ezt pihentetem egyedül.

DarkSector
ez is megoldás fõleg hogy mint (gondolom) az elsõ részben itt is lesz minimum 2 befejezés.

Van ez így,én voltam úgy több játékkal hogy végig vittem angolul,majd késõbb mikor volt honosítás akkor megint.

DarkSector
azért tartok pause-t, majd lesz magyarosítása.
a bio1-et is évekkel a megjelenés után nyomtam végig magyarul.
most csak belenéztem hogy mien lett. 😊

Szerintem meg nem.

alma2
Sorry ezt nem birom megallni, rem egyszeru emberke lehetsz, de ertekelendo, hogy ezt be is latod, igy ha nem segitettek volna szivesen leirtam volna, hogy tovabb juss 😊

szerintem

MerlinW
"a történetet nem értem angolul"
Az nem jó dolog. Az elsõ résznek is a fordulatos, érdekes sztorija volt a legerõsebb pontja.

[merlinw.org]

MerlinW
300+ÁFA

[merlinw.org]

De az a durva, hogy az elsõ résznél is pont ugyan ez volt! <#rolleyes> Akkor Racer_S-nek kellett ezt elsõnek megoldani és akkor kapott ezért ajándékba egy 8800GTX-et, ha emlékszel erre. Egyszerûen ez már égés, de tényleg.

Már láttam én is. Reménykedjünk! Bár sztem Elizának fingja sincs arról mire válaszol és mit. 😄DDDD

Na, végre valami jó hír a FOV-al kapcsolatban! 2K Elizabeth nyilatkozata!

"Hey guys,

I am compiling a complete list with a nifty screenshot for you, but in short: Yes, there's a problem, yes, a fix is on the way, yes the view will expand horizontally for you widescreen gamers.

I wanted to let you know as soon as I could - so stay tuned for the details."

ok, azért kösz😄