1689
11549551111224877855.jpg
  • angelslie
    Most mi a helyzet? Nincs multi? Miért is?
  • Module
    Ezt vettétek meg olyan ujjongva?
  • killecske
    Helló

Valaki leírná a történetet röviden és velősen? Ennek is van jó és rossz befejezése?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1 kis csajt öltem meg a többit megmentettem és az a big sister az összeset megölte
  • grebber
    De live továbbra is van tehát acsikat adja csak multi nincs?
  • Module
    Na végre elindult,de pffff ez még xarabb grafika mint az egy pedig totálon van.Ezt biza öxecsapták de rendesen!Adtak volna ki inkább kiegészítőt
  • Kongy
    Áh shit! Nekem tetszett a multi és nincs többé. :(
  • 5c0rp330n
    hat, nagyon illene lennie, mert valami botrany hogy hogy mozog a menuben az az eger, ilyen elcseszett, kaotikus egermozgast legalabb 10 eve nem lattam sehol :)
    es jatek kozben sem szazas a dolog: fullhd felbontason, a leheto legkisebb sensitiy-n, kb 800 dpi alatt kell legyen az egerem hogy ne forduljon ket kort par centi mozgasra..
  • CamelX
    Pont kedvenc idézetem. Bekönnyezősen röhögős volt először :D
  • Nkrissz
    Megint meg kell cracelni hogy nyomathassuk a multit.
  • angelslie
    Frissítést én is láttam, pont akkor kezdte el mikor bent álltam valami kis szobában és még csak pauselni se tudtam a játékot, így amíg települt a frissítés hallgathattam a Little Sister és Big Daddy beszélgetéseket
    Csak hogy idézzek:
    -"Come on Mr. Bubbles! Dont make me carry you!"
    -"MOOOOOOOOOAAAAAAAN"

Amúgy a multinak miért löttek?
  • Tatyla
    na a végére értem én is,jó kis játék volt akinek az egy tetszett ezt se hagyja ki...

ja időközben a LIVE frissített multinak lőttek,nem mintha olyan nagy szám lett volna :P...
  • GP2100
    Tényleg ez volt a kód, úgyhogy kösz szépen. Audiónaplókat csak néha hallgatom általában, amikor összegyűlik pár, ez lehetett a baj... :D
  • gman906
    aszem 1080 de van egy audionapló a közelben egy lépcsőfordulón, ott elmondja a kiscsávó.
  • GP2100

Nem tudja valaki ennek az ajtónak a kódját?
  • DarkSector
    nm.
    amúgy nagyon attól félek, hogy ha oprendszert telepítesz legközelebb, akkor érdemes majd visszatérned ezekre a játékokra.
  • DarkSector
    IGEN!
    igazad van!

ami kimaradt....:

NAGYON FONTOS!
    a profil lementésével a cd-kulcs igaz hogy nem marad meg, vagyis ha mentést csináltok, és átviszitek másik gépre, újból kér cd-kulcsot!!!
    DE!
    az online profilra figyeljetek, ha köcsön adjátok, és egy saját cd-kulcsot beír valaki már, akkor az értelemszerűen 2.fél nem tud rá bejelentkezni, valamint a profilotok is aszerint módosul, pontok változnak stb.
    Erre odafigyelni!
  • underclass hero
    Dx9-et frissitettem, az sem jött be.Lehetséges alkatrészek melegedése, de nem nagyon hiszem, aúgy sem tudok most ellene mit tenni,Live-vel eddig semmi gondom nem volt egyik live-s játékban sem, op rendszert meg most nincs kedvem újrarakni, inkább hagyom francba ezt a játékot.
    Azért kösz annak, akir segíteni próbált!
  • MerlinW
    Azt is írd akkor hozzá, hogy akinek egy eredeti Live-os játéka is van, annak eszébe ne jusson az XLive mappáját elajándékozni.
  • Csokis
    Patch már van, de állítólag tönkrevágja a multit és elvileg a FOV sem lesz jó.
  • DarkSector
    sorry
    elfelejtettem kitörölni, azt először beirtam, és utána mondom kikeresem tutira, és mikor kikerestem elfelejtettem törölni.
    thx a korrigálást.
    már javítottam.
  • DarkSector
    ezek alapból ienek, a látószöget már irták hogy kell változtatgatni
    az egér meg nem egy profi alkotás.
    nekem pont ellenkezőleg az első rész volt gáz, itt meg meglepődtem mien jó az egér.
    de ien peccs kötve hiszem hogy lesz majd.
  • grebber
    Hát marhára nem ismered akkor!Mass Effectek UE3-asok!
  • DarkSector
    nah érdekes dolgokat olvasgattam ien fagyásokkal kapcsolatban, valami en lesz nálad is szerintem (nem mind konkrétan):

- alkatrészek túlmelegedése
    - live (döbbenetes, de valakinél a live ütközött valami driverrel, és ezért voltak adatfeszteségek stb.)
    - ram (memóriák hibásak esetleg)
    - dx9 frissítése

ha másképpen nem megy....
    - maga az oprendszer újrahúzása, úgy hogy előtte formatáld a vinyót.
  • 5c0rp330n
    hogy ne lenne hiba? pl: widescreen hiba, eger hasznalhatatlansaga, #1047
  • underclass hero
    Kodekkel és kodek nélkül is próbáltam már korábban, épp K-lite volt fenn, illetve lehúztam minimumra is a beállításokat, de ez sem segített.
    Ahogy észrevettem leginkább UE3-mas játékoknál lép fel ez a probléma, emlékszem Batman inditásánál is trükköznöm kellett Warner Bros logónál, de az itt és Mass Effect-nél sem segített.
  • DarkSector
    nincs hiba, mihez kell a peccs?
  • 5c0rp330n
    meg mindig nincs patch? :S
  • Frank99
    ez évek óta így van, ha nem megy a videó, 90 %-ban a codec-packok miatt van...
  • Prince23
    Codek packszar nélkül próbáljátok. filmekre elég az alapértelmezett windows media player is, visz mindent.

• DöflingR
    Megeshet, de anno mikor kijött a játék törölve lettek a faszságok..
  • DarkSector
    lehet codec probléma, vga driver....stb.
    nekem k-lite codec pack van probáld meg.

illetve húzd egyszer le a grafikát és felbontást minimumra
    majd bent a játékban visszaállítod, volt játéknál ahol ez okozott fagyásokat.
  • underclass hero
    Nem tudja valaki, hogy miért fagy le állandóan játék, mikor új játék indítására megyek, betölti, majd mikor videó jönne lefagy.Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a probléma, kodekgondra gyanakszom, de már letöröltem, ami fent volt, de az sem segített.
    Mass Effect 2-nél is ugyanez a gond volt, így azzal sem tudtam játszani egy másodpercet sem.
  • Frank99
    mondja ezt egy törölt :-)))
  • wedge31
    Rosszul emlékszel...
  • Empty
    Had kérdezzem már meg egy kép miért zavar? Tán látva lefutott benned a játék teljes menete? És ha kamu kép? Stb..... No comment!
  • DöflingR
    MW2 topicban is korrekt arc voltál, emlékeim szerint.(Y)
  • DarkSector
    De lehet cserélni....

MENTÉSEK CSEREBERÉJE:

2 fájl kell a mentésekhez:

1.
    XP-n:
    C:\Document...\rendszergazda\Application Data\Local Settings\Microsoft\
    Win7 (és asszem vista):
    C:\Users\rendszergazda\AppData\Local\Microsoft\
    innen kell az XLive mappa.....vagy a mappából elég csak a Content, mert abban vannak a profilok.

és még a játék mentéseket tartalmazó mappáját a C-ről
    jelen esetben:
    XP-n:
    C:\Document...\rendszergazda\My Documents
    Win7 (és asszem vista):
    C:\Users\rendszergazda\Documents
    és itt lesz a BioShock 2 mappa.

Azért van pirosba hogy ne nagyon keljen újból leírnom....más GFWL-os játék is így megy, csak a játék mentéseket tartalmazó mappa értelemszerüen az adott játékéra változik.
  • Frank99
    én jelentkezem!

az első rész házigazdája is én voltam, de amikor írtam a témanyitónak, ő azt írta, hogy Ő lesz.. Látszik is....

aki úgy gondolja, írjon a [email protected]!

TÉNYLEG!

ez vicc, ami itt megy.
  • Deathstorm676
    Nekem egyszer a gránátvető akadt be. Gránátvetővel lőttem a minigun töltényeket nyilakat stb.
  • RETROB0Y
    Nem sajnos mg a gépet is restaltoltam

Mi lehet a gond?