BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vagy akkor legalább valaki hozzon létre egy warez topikot, de ez már röhej. Gúgli, bazz. Beírod a problémádat, és özönlenek a tanácsok. Nem beszélsz még ennyire sem angolul? Szopás, de akkor legalább diplomatikusan intézd.
Én megvettem a special editiont, és szeretnék a játékról értekezni itt. Sajnos úgy tûnik, hogy én vagyok kisebbségben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Reloaded leírása szerint Razor nem a Bioshock 2 launcherét mellékelte, hanem egy másik játékét használta fel. Reloaded feltörte az eredeti launchert. Hev fán.
[merlinw.org]
De ha vissza olvasol láthatod nem mindenki osztja az örömödet. Én ezt általánosságban írtam amit írtam.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én elkaptam a 29,99-es Steam akciót (kb annyi itthon is). Mondjuk az játék legalitása nem függ a Live-tól, az eredeti verzióban is el kell olvasni amit a Live ír regisztrációkor, s nem csak a next gombokat nyomogatni😊
[merlinw.org]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hát most nem....? <#smile>#smile> Inkább kínlódni a sok hülye hibával, fagyással, nem indulással, reg. problémával, ahelyett hogy megvenné... Szintén megvettem, és semmi de semmi gond vele, se a multival se a single-vel, semmi fagyás, semmi kilépés, vajsimán és gyönyörûen fut. Inkább raboljon bankot ha nincs pénze rá, de elhihetnék hogy ha tényleg jól akarnak jáccani akkor meg kellene venni...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
aztán, van egy create locale profil vagy mi..
és akkor nyit offlinet.
Ebben a pillanatban nagyon vörösre festeném veled a házat...
[merlinw.org]
ettõl még nem különb az sem, és ez sem. max. mi hisszük, akik akkor azzal jáccottak....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
igaz én megvettem.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bocsi, de utálom ha hülyének néznek
gondolod, hogy nem veszem észre azt hogy creat account? mellesleg leírtam hogy mi történik ha az egyikre vagy a másikra kattintok.
na felraktam a játékot (végre lejött elöször is) neki ülnék , jajdejólesz HÁTNEM. seculauncher trallala hiba. jó nem indulsz gratulálok. letöltöttem oylan verz-t ami csak sp módot tartlmaz . láss csodát elindul.boldog vagyok minden , amig el nem kezd kifagyni. 50fps , és fogja és lefagy , akár 5 akár 10 perc után , és foggalmam sincs miért. az elsö ugyanezt cisnálta.(eredetiben is). nincs valakinek valami ötlete véletlen mivel lehetne ezt orvosolni? köszi
Minimum rendszerkövetelmény megvan sõt alapbeállításokat is majdnem maxra teszi a gép szóval nem értem miért fagy ki állandóan.......
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen szar multival még életemben nem játszottam!!!
20 éve a commodore 64-en jobb multik voltak.
az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az xlive.dll nem található - ezt írja ki, ha el akarom indítani. ez mit is jelent? nem vmi program vagy frissítés hiányzik?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hosszabb, v rövidebb a játékideje legnehezebb fokozaton, mint a BS1-nek???
ki az aki pc-n fps-t kontrollerrel akar játszani....<#alien>#alien>
ez mekkora nagy probléma.huh
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy megéri?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
semmi sincs ott a következõk, ha nagyon érdekel:
1, e-mail címed + jelszavad
2, korod
3, biztonsági kérdés + válasz
4, milyen aranyos kis ikonkát szeretnél?
5, milyen módban akarsz játszani: aranyosan, keményen, lazán, családiasan
6, kér e üzenetet további Windows live programról.
köszi a regisztrációt
ha ez elõrelépést hozna, akkor ne tartsd bent a választ, segíts!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ott is kell windows live,azt irjátok már le hogyan kell csinálok egyet aztán vmi kódot kér.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW