BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Hy.Van egy elég nagy gondom.Tiszta pixeles azaz kockás a kép a játékban.Van rá vmi megoldás?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Én is megvettem, szeretnél beszélni róla? <#idiota>

[merlinw.org]

Voltan
Na jó. Ide már tényleg kell egy admin, vagy legalább egy házigazda. Egy kurva hozzászólás nem volt magáról a játékról az utóbbi 100+ ban.
Vagy akkor legalább valaki hozzon létre egy warez topikot, de ez már röhej. Gúgli, bazz. Beírod a problémádat, és özönlenek a tanácsok. Nem beszélsz még ennyire sem angolul? Szopás, de akkor legalább diplomatikusan intézd.

Én megvettem a special editiont, és szeretnék a játékról értekezni itt. Sajnos úgy tûnik, hogy én vagyok kisebbségben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Akkor a szenvedõ alanyok keressék ezt: BioShock.2.PROPER-RELOADED

Reloaded leírása szerint Razor nem a Bioshock 2 launcherét mellékelte, hanem egy másik játékét használta fel. Reloaded feltörte az eredeti launchert. Hev fán.

[merlinw.org]

vérpocok
Örülj neki hogy te azon kevesek közé tartozol akiknek minden probléma nélkül megy.
De ha vissza olvasol láthatod nem mindenki osztja az örömödet. Én ezt általánosságban írtam amit írtam.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Kongy
Jéé, milyen érdekes... az elsõk között töltöttem le én is és nálam egyszer sem fagyott a single a 8 órás végigjátszás alatt és nekem is "vajsimán" ment. :M A multi is, mert volt hozzá Gears of Warhoz kapott LIVE kulcsom, úgyhogy azt is tolom, ami szintén remekül fut. És mégegyszer mondom: tört, Razor1911 verzió. Na erre varrjál gombot.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Jaja, itthon kivételesen jó áron árulják. Most hogy megint ilyen kaki a forint, olcsóbb itthon boltban vásárolni, mint digitálisan letölteni. Steam-en 6000Ft-al drágább, mint a dobozos..:/ ($=197Ft, €=271Ft)

Én elkaptam a 29,99-es Steam akciót (kb annyi itthon is). Mondjuk az játék legalitása nem függ a Live-tól, az eredeti verzióban is el kell olvasni amit a Live ír regisztrációkor, s nem csak a next gombokat nyomogatni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Igazán nincs mit.

[merlinw.org]

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Broafka
jaj... dugulj már el

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
köszönöm

vérpocok
frank <#eljen><#eljen>

Hát most nem....? <#smile> Inkább kínlódni a sok hülye hibával, fagyással, nem indulással, reg. problémával, ahelyett hogy megvenné... Szintén megvettem, és semmi de semmi gond vele, se a multival se a single-vel, semmi fagyás, semmi kilépés, vajsimán és gyönyörûen fut. Inkább raboljon bankot ha nincs pénze rá, de elhihetnék hogy ha tényleg jól akarnak jáccani akkor meg kellene venni...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Amúgy nem muszály live acountot nyitni... hozzá..
aztán, van egy create locale profil vagy mi..
és akkor nyit offlinet.
😄
MerlinW
Oh istenem, menj már végig azon a büdös regisztrációs folyamaton, regisztrálj live accountot, utána tudsz csak offline profile-t csinálni...

Ebben a pillanatban nagyon vörösre festeném veled a házat...

[merlinw.org]

Senki se vitte még végig?

Frank99
vagyunk egy páran.

ettõl még nem különb az sem, és ez sem. max. mi hisszük, akik akkor azzal jáccottak....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nem tudom mi a gond, nekem ment ONLINE, régóta van Live fiókom PC-n...
igaz én megvettem.....

Voltan
20 éve anno a Commodore-on a legjobb multik voltak a "videojáték" történelemben. A mai napig is így van és soha nem lesz másként. SEMMI nem überelhet egy Wizard of Wor (sic) csatát, mikor egy õsöreg TV-re rákötöd az öreg vasat, és két joystickkal nyomatod a haverral. Az az élmény valami zseniális. Kár, hogy kevesen vagyunk ma már, akik ezt megtapasztalták.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Frank99
vedd meg....

Broafka
írnád ha tudnád, a stílust meg elõször te. (vakegér...)

Bocsi, de utálom ha hülyének néznek

gondolod, hogy nem veszem észre azt hogy creat account? mellesleg leírtam hogy mi történik ha az egyikre vagy a másikra kattintok.

nem hiszem hogy kevés hozzá a gépem... 4850 , 2 giga ram , amd athlon 4200+,500w-os fsp táp... nem volt semmi ami nem ment volna normálisan..
Hello

na felraktam a játékot (végre lejött elöször is) neki ülnék , jajdejólesz HÁTNEM. seculauncher trallala hiba. jó nem indulsz gratulálok. letöltöttem oylan verz-t ami csak sp módot tartlmaz . láss csodát elindul.boldog vagyok minden , amig el nem kezd kifagyni. 50fps , és fogja és lefagy , akár 5 akár 10 perc után , és foggalmam sincs miért. az elsö ugyanezt cisnálta.(eredetiben is). nincs valakinek valami ötlete véletlen mivel lehetne ezt orvosolni? köszi
Fagyások ellen esetleg valakinek megoldás?!

Minimum rendszerkövetelmény megvan sõt alapbeállításokat is majdnem maxra teszi a gép szóval nem értem miért fagy ki állandóan.......
MerlinW
Nos, leírnám mi a folyamat, de nem teszem. Legközelebb majd gondolkodsz a stílusodon. Oldd meg magad.

[merlinw.org]

Shep
Hát, hát játszottam vele egy keveset, most kell a hamvasztó képességet megszereznem, de valahogy nincs olyan jó eddig, mint az elsõ rész, ráadásul ezek az idióta fegyverek sem igazán javítanak a helyzeten.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

neked ez kell:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BioShock_2_Missing_File-Razor1911
Multi miatt???
Ilyen szar multival még életemben nem játszottam!!!
20 éve a commodore 64-en jobb multik voltak.
hi leszedtem a razort megis crackeltem de ugyanugy kéri a lemezt... tud valaki segiteni?

sziasztok!
az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az xlive.dll nem található - ezt írja ki, ha el akarom indítani. ez mit is jelent? nem vmi program vagy frissítés hiányzik?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Klemice
mennyibe fáj egy collectors edition?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hy mindenki!
Hosszabb, v rövidebb a játékideje legnehezebb fokozaton, mint a BS1-nek???

DarkSector
nemrég néztem, hogy balhéztak hogy nincs pc-sben joy támogatás...
ki az aki pc-n fps-t kontrollerrel akar játszani....<#alien>
ez mekkora nagy probléma.huh

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Klemice
sajnos csak ezen a héten, mert elsõ hét, de legalább kihasználtam 😄

<#eljen><#eljen><#hehe><#hehe>

Klemice
Multi miatt megérheti ha van rá idõd, nekem speciel nincs :\ collectors csábít kicsit

Broafka
remek, meg kell vennem eredetiben

amúgy megéri?

Klemice
Egyetem, tegnap 1 órám volt ma meg 2-3

Szabadságot vettél ki vagy mi?
<#fejvakaras>

angelslie
Az achievementek amúgy müködnek offline módban?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Klemice
hmm két nap alatt végigvittem, igen jó játék volt, talán kicsit jobb is mint az elsõ rész

DöflingR
:\

Broafka
menj rá (bunkó) és meglátod mi lesz!

semmi sincs ott a következõk, ha nagyon érdekel:

1, e-mail címed + jelszavad
2, korod
3, biztonsági kérdés + válasz
4, milyen aranyos kis ikonkát szeretnél?
5, milyen módban akarsz játszani: aranyosan, keményen, lazán, családiasan
6, kér e üzenetet további Windows live programról.

köszi a regisztrációt

ha ez elõrelépést hozna, akkor ne tartsd bent a választ, segíts!

angelslie
Onnan hogy más windows live-os játékok kódja jó másikakhoz is 😊 De ez most épp nem

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bokafix2
Egyáltalán mért lenne jó az 1 kódja a 2-höz? Vagy ez honnan jött ez a gondolat h jó lehet? <#nevetes1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

angelslie
Na hát Bioshock 1 kódja nem jó a 2-höz, csak 4 számos a 2-é meg 5ös :S

HElo én tt járok mikor vmi agy úttorlasz van elõttem írja h nyomjak shiftet és kattintsak (tartsam lenyomva) d nem csinál semmit neki kéne rohannia és áttörnie nem?? pls help

Reloaded miben ,másabb.
ott is kell windows live,azt irjátok már le hogyan kell csinálok egyet aztán vmi kódot kér.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW