1689
11549551111224877855.jpg
  • Doc Hooliday
    Valószínűleg azért nem tudod megnyitni mert hibás...nekem is volt már ilyen, a démonnak meg kéne nyitnia alapból.
  • Tucsok94
    Sziasztok én letöltöttem a bioshockot de Razzor 1911 fájl és semmivlesem tudom megnyitani. Tud nekem valaki valamilyen programot ajánlani mert a daemon tools nemviszi. Kérlek hogy segítsetek. Üdv.:Tucsok94
  • gman906
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért fojtotta meg Elenort, mert little sister korában összekötötték Delta-val. Szóval, ha meghal, akkor Delta is meghal. Miután elmenekült Sofia, és bezárták Delta-t, újraélesztették Elenort. Szóval így nyert időt magának Sofia.
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Magyar felirat hiányában nem világos a sztori... Valaki nem tudja, mért akarta Szofi megfojtani Elenort?
  • DarkSector
    nem minden más. max az fps-ek.
  • 5c0rp330n
    nekem siman tunt olyan hosszunak mint az 1.
    akkor nyilvan nyulfarkonyi jatek ha atrohansz a palyakon, de ugy az 1 is az volt, meg minden mas jatek is az.
  • grebber
    Írték 3 hónapnál előbb semmiképpen sem lesz megcsinálva!De ebben az évben meglesz!
  • tmisi
    Végigvittem, de ez elég nyúlfarknyi kis élvezet volt. Inkább egy kieg mint egy új játék.
  • offkorzreg
    nincs még
  • foxpal
    van a már magyarosítás?
  • Synit HUN
    Fel kell őket venni és közben electro bolt-al lassítani meg egy kis anti-personel töltényt nekik. A végén előbb veszed majd észre őket mint ahogy meg tudnának mozdulni. + jön a camuflage tonik

Az Alfák meg a full tuning shootgun ellen nem bírják a nyomást :D Egy tár max és végük.
  • CamelX
    Na így 2. végigjátszás is találtam újdonságokat, most teljesen más képességekre mentem rá és mégjobban szöszmötöltem cuccok után. Ami újdonság erejével hatott, hogy a 3. számú ciklon csapda mennyire hatékony. Adam gyűjtésnél pl tele lehet vele baszkurálni az egész termet és még alágyújtani, vagy elektromos vihart csinálni :D Big daddyket is taktikusabban győztem le, bár az elsőként se szerettem a fagyasztást, mert pöppet túl könnyű volt azzal a játék, de most abszolut meg se vettem, inkább a csapdákra és a cselezésre mentem. Így mégélvezetesebb volt, biztos nem utoljára vittem végig
  • 5c0rp330n
    na most porgott le a stablista nalam is.
    jo voltam egyebkent vegig, megmentettem a kislanyokat.. rohadt jo otletek voltak a vegefele, jo kis befejezese volt :)
    qrvajo jatek volt ez is, ritka manapsag az ilyen egyedi cucc.
  • angelslie
    Én a sima big daddykkal hoztam össze néha a brute-ket. De mindig a Daddyk nyertek :D
  • hiper KOCKA
    ja és utána engem is leütött big anyó... :D
  • hiper KOCKA
    Én egyszer olyat láttam hogy egy ilyen brute verekedett egy rumblerrel. Kinyírta a dagadékot, de utána jött a big sister az meg a rumblert nyírta ki... :DD

De akkor már a rumblernek félig volt az energiája, ha jól emlékszek.
  • angelslie
    Hát én egyáltalán nem szenvedtem a Rumblerekkel, söt valaki írta hogy a Brute Splicerekkel is alig bírt.. hát nekem már az elsö is könnyen adta magát..
    De a Big Sisterekkel meggyült a bajom mindig
    Medium...
  • extra sensory
    lol...

Néhány nyamvadt houdini splicer ilyen komoly gondot okoz? A későbbi pályákon van egy big daddy a Rumbler... onnan lehet megismerni, hogy a sisakjának az eleje így kifelé csúcsosdik és a Rosie-knál robosztusabb is a külseje.
    Na azt nehéz igazán kiiktatni... főleg nehezebb fokozaton. Ő részletesen megismertette velem a vita-chamber belsejét. Tőle borzasztó nehéz elvenni a hugicákat.
    Megkockáztatom hogy még a big sister se olyan kemény, mint ez a fajta daddy... max gyorsabb.
  • Seth
    Áramot nekik. Lejtenek majd egy robotot XD
  • angelslie
    Én szeretem öket.. nem kéne kivenni semmiképp :P
  • Bokafix2
    Rohadt houdinik!!! Iszonyat sok évát meg ammot elpazaroltam rájuk. Sose lehet őket eltalálni. Össze-vissza teleportálnak, cikáznak körülöttem, és közbe még gúnyolódnak is.
    Reméltem hogy ezt a fajta enemit kiveszik a 2. részből.. hát nem.
  • angelslie
    Szerintem menj a windows honlapjára
  • Anti4730
    Valaki segitsen! MA megvettem a játékot, és egyből nekiugrottam a multinak, vagyis ugrottam volna, ha nem baszakaodik megint a games for windows live. Be akartam jelentkezni az accountommal, ami a gta4 multijában simán jó volt, beirom e-mail cimemet, jelszavamat, utána a játék regisztrációs kódját, és aztán jön, hogy van elérhető frissités, és mikor azt le akarom tölteni, mindig azt irja ki, hogy nem lehet, és menjek a microsoft honlapjára vagy mi. SZerintetek mi lehet a gond? Az az érdekes hogy simán a start menüben se tudok belépni csak a games for windows liveba, valami hot fixet kell letöltenem, azt meg valamiért nem tudom, mert mindig errort ir ki. Amugy win xp sp3 32 bit op rendszerem van.
  • janika1972
    Gyere át ide:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1187977177
  • Fpocok
    Bementem oda megnéztem: ki volt kapcsolva eddig is
  • hiper KOCKA
    lépj be az options-be és gyorsan próbáld meg kilőni a vertikális szinkront. Nekem az kavart be az 1-nél.
  • MerlinW
    Ugye, hogy egy kis önállóság csodákra képes?:)
  • Fpocok
    Na jó, feladom, egyszerűen bármit csinálok, a menüben vagy start gamenél kifagy. Hiába próbálok dx9ben futtatni, vagy kompatibilitás... semmi. Picsába :S
  • Frank99
    az aláírásomban benne van a lényeg..
    sajnos...
  • angelslie
    Nézd el szegénynek, szerintem észre se vette hogy vízalatt van, a sok "agyatlan lövöldözés" közben :)
  • janika1972
    Én az 1.1-es patchel játszok,és magyar is a felirat,és müködik,csak ugy kell inditani,ahogy lentebb irtam...
  • Frank99
    ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna.

mielőtt belekiabálsz valamibe (aminek van ugye egy 2. száma) utánanézhetnél, miről beszélsz....

minden játékon lenne röhögni való...
    amúgy a víz alatt egy búvár még eléggé hihető....
  • Japper
    1.1es patch és magyarítás nélkül nálam végigment hasonló rendszeren..
  • angelslie
    "No meg ez a óriás búvár, a nagy fúrójával..."

Te úgylátom nem játszottál az elsö résszel.
  • TDantes
    Jó, végülis tényleg nem rossz, csak egyre hm, kötözködőbb vagyok a játékokkal. Olyan hiba, ami pár éve nem zavart volna, most halálra bosszant, és alig akad játék amire azt mondom, hogy nem rossz. Olyan amivel meg elégedett vagyok, végkép ritka.

A Bioshock 2 se lenne rossz, csak...túl kritikus vagyok vele, ezért nem tetszik.

No meg ez a óriás búvár, a nagy fúrójával...
  • janika1972
    Örülök hogy senki nem segitett,ezért kénytelen voltam magamtól rájönni,a start menüben a játékok menünél a Bioshock ikonra jobb egérgombot nyomva megjelenik a játék inditása directx9 alatt,ezt kell választani,ja és az exe inditófájlt winxp sp2 kompatibilis módra kell állitani.Ennyi
  • Fpocok
    HEHE. Én is úgy döntöttem, hogy végig tolom első részt megint. Na most felraktam gamet, patcheltem, elinditom kompatibilitás módban, de a menüben összevisszaság van, és nem indul el mert mindig kifagy, néha a menüben is már simán.

Win7 64bites van.

Ötlet?
  • janika1972
    Sziasztok,nekem az elsö résszel van még problémám,nemtudjátok hogyan oldották meg a hangproblémát annak idején,mert nekem sincs hang a játékban,ha felrakom az 1.1-es javítást,ha vista módban akarom inditani.Xpsp2 vagy sp3 módban,meg besötétedik a képernyö az elején,és el sem indul.Win 7-em van.Köszi elöre is a segitséget.
  • mikiking
    ja,én most telepitettem,most kezdtem el játszani
  • MerlinW
    Senki.