BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Én most értem a végére és az 1 nálam nagyobbat ütött!

Ez csak jó nálam, bár voltak fasza részek, de hiányoznak belõle ezek a groteszk, beteg figurák, mint pl: Cohen! Az mekkora nyomott egy féreg volt <#gonosz2>, egyszerûen tökéletes volt az a fejezet, volt súlya <#eljen>.

BattleTag: zydar#2910

Prince23
Fiatal játékos vagy te még😊))

angelslie
Nekem nagyon tetszik a multi is. Nem az az unalmas megszokott vacak ami szokott lenni.
A szerverek egy része sajnos tényleg elég laggos, de ma is találtam egy nagyon jót és ott sokáig tudtam játszani 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Hát te nem tudom mit beszélsz.. én marhára élvezem a játékot, most már azt mondom hogy talán még jobb is mint az 1 😊)
Nagyon hangulatos, már a végefele vagyok elvileg

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

lalakov
Megoldva, de azt még mindig nem értem, miért nem frissít nálam a LIVE a játékból.
lalakov
A LIVE-nak kell valami portot nyitni(tûzfalon engedélyezve van)? Feltettem a patchet, a játék elindul, de a LIVE nem enged be(eddig, igen).
DarkSector
oks thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Gyaloglás gombot lehet bind-elni ini-ben, pont a minap láttam fórumokon, nézz utána. Mikrofonos dolgot én sem értem, némítom a játék ideje alatt, biztos ami biztos.

[merlinw.org]

Na haljon meg a Bioshock Élete!!!!!!!!
Win 7-em van és nekem megy csak megint frissít...
Prince23
WIN7-re miért nem lehet feltelepíteni a patchet?
Valakis segítsen már. pls

DarkSector
nm.
pont ez a baj, hogy még nem rakták be a GYIK-et, de ez nem a te hibád.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx, lejjebb veszem a grafot, lehet az a baj.
amúgy még 2 kérdésem lenne, bár ezek nem létfontosságúak.

1.régebben úgy emlékszem ctrl-elt megnyomva lehetett váltani "futás" és gyaloglás között, itt a multiban meg a kettõ közötti átmenetet tapasztaltam, és nem tudtam futni, ez szándékossan van így?
2.van egy hangszóró ikon, van egy gyanúm, hogy ez direct kapcsolatot csinál, annélkül hogy akarnál beleszólni a mikrofonba.
mert olyan érzésem van hogy ha csak bedugom a mikit a gépbe, azonnal aktív lesz az ikon. És játék alatt a bal felsõ sarokban aktiv volt, annélkül hogy bármien cset gombot lenyomtam volna, ehhez hasonlót tapasztaltál már?

Ja annyi van hogy elindul de megint frissítene....
Köszi! (Nem láttam sehová linkelve a leírást, bocs.)
MerlinW
Lassú a lobby, de játék közben nem nagyon éreztem még komolyabb lag-ot.

[merlinw.org]

Szevasztok valaki segíthetne,mert a javítás után nem indul a gamma visszakrekk a launcher exe de sajna semmi......elõre is köszi
Frank99
szintúgy!
én elértem az MW2-ben a 70-es szintig, de annyi a csaló, hogy inkább nem idegeskedek miattuk....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
mert normálisak a playerek, és szeretik ezt a játékot....

nem olyanok mint pl. a MW2 topicban, ahova bejárnak fosozni a játékot, és jó része nem is játszik vele, de xar....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
náladis laggolnak a szerverek?

MerlinW
Én szeretem. Én a háborús szisz@rokkal, mint COD és társai nem tudok 5 percnél többet játszani. Ezzel ellövöldözgetek órákig.

[merlinw.org]

DarkSector

Nem tudom regisztrálni a Live-ot, mert kulcsot kell megadni. Valaki írta lejjebb, hogy valami csúszkát húzva lesz egy create local profile, de nekem nincs se csúszka, se ilyen opció sehol. Tudnátok segíteni?
grebber
Maga a game se lehet valami oltári über szinte nincs is hozzászólás.

Hát a multi nagyon rossz. :/
MerlinW
A proper-reloaded a jó okosság. Gyorsabb, stabilabb (állítólag). Razor nem a Bio launcher-ét piszkálta meg, hanem egy másik játékét és azt mellékelte. Reloaded pótolta ezt a hiányosságot. Egyébként javítás után csak a Launcher-t kell visszamásolni.

[merlinw.org]

Kösz. Én másikat használtam. :/
angelslie
A Missing File-os

De crack után megint patchel. :/
Melyik crack?
Szisztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha arra katintok a menübe hogy quit to multiplayer akkor miért veszik el a mentés visza lehet hozni valahogy.
Nagy nehezen rájöttem hogy a live nál hogy kell menteni azt most meg elveszett ez miatt hogy rákatintottam.
Pedig már a Fontaine futuristic nél jártam😞((
angelslie
Nekem gta4 kulccsal megy, patch után csak visszaraktam a régi cracket és megy tökéletesen..

Sziasztok nekem kilép hibával (razoros a crack és a fixed is rajtavan).
Ti hogy játszotok más CD kulccsal? Elfogadta, felpatchelte, akkor nem indult el, kellett neki a CD, crack-et bemásoltam, erre megint patchel...
Már semmi.
Oh, felpatchelte, de nem jó a régi crack. :/
Király, megy Gears of War kulccsal. 😄
Prince23
Win7-em van, de nekem problémás még mindig

A Patch felmegy, de a másik frissítés nem akar, mert valami 0x00057 baja van.

MerlinW
Szerintem lépjünk túl a dolgon...

[merlinw.org]

angelslie
Akkor mi a ... a problémád egyáltalán??

grebber
Már ezer éve úgy tolom nem azért mondtam!

MerlinW
Ohh nyugalom, kizárólag az offtopik mivolta miatt<#vigyor3>

[merlinw.org]

angelslie
Én nem tudom megérteni miért kérsz bocsánatot mikor igazad van, ez már felfoghatatlan! <#idiota>

angelslie
Szerintem inkább megcsinálod amit #1142-ben leírtam és szépen abbahagyod az ok nélküli panaszkodást..

MerlinW
Akkor mi a - nagyon csúnya szó - kötsz belém? Fingod sincs mirõl beszélsz, elõttem pedig itt a játék javítással, kipróbálva, mûködõképesen. Te meg csinálod itt látatlanban a mûbalhét. Hihetetlen...

Mocskos módon unom, hogy akárhányszor próbálok segíteni, én vagyok lehülyézve, ráadásul úgy hogy 99%-ban lövésed sincs mirõl beszélsz, csak nyomod a butaságaidat. Én vagyok a hülye, tudom, minden alkalommal megfogadom, nem szólok hozzád többet, aztán mégis. "Köszönöm"-re pedig álmomban sem számítanék tõled. Komolyan úgy viselkedsz mint egy 12 éves.

No mindegy, szerencsétlenkedj tovább, várj, ne játssz, vedd meg, azt csinálsz amit akarsz. Világbéka.

Ui: a #1109-ben te magad írtad le a javítás verziószámát <#papakacsint>

Elnézést a fórumtársaktól, már egy ideje kikívánkozott.

[merlinw.org]

grebber
Há honnan tudjam amíg nincs hozzá törés nem is derül ki.Más gamebõl indultam ki.

MerlinW
De miért írna 1.1-et, ha egyszer a patch verziója 1.0.0.1 te tökfej? <#idiota>

[merlinw.org]

angelslie
Nem értem mi a problémád... ugyanazt a cracket visszamásolod patch után ami elöször is volt és kész, megy minden úgy mint elötte.

Fpocok
Figy. Az elõbb letöltöttem patchet, aztán visszamásoltam launchert, bemegyek a játékba és nem tud letölteni semmit, ráadásul multi is ment nekem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Engem nem érdekel mihez nyúlt ha game-en belül nem 1.1 van akkor nincs javítás használva elvileg!