BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ez csak jó nálam, bár voltak fasza részek, de hiányoznak belõle ezek a groteszk, beteg figurák, mint pl: Cohen! Az mekkora nyomott egy féreg volt <#gonosz2>#gonosz2>, egyszerûen tökéletes volt az a fejezet, volt súlya <#eljen>#eljen>.
BattleTag: zydar#2910
A szerverek egy része sajnos tényleg elég laggos, de ma is találtam egy nagyon jót és ott sokáig tudtam játszani 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nagyon hangulatos, már a végefele vagyok elvileg
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
pont ez a baj, hogy még nem rakták be a GYIK-et, de ez nem a te hibád.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy még 2 kérdésem lenne, bár ezek nem létfontosságúak.
1.régebben úgy emlékszem ctrl-elt megnyomva lehetett váltani "futás" és gyaloglás között, itt a multiban meg a kettõ közötti átmenetet tapasztaltam, és nem tudtam futni, ez szándékossan van így?
2.van egy hangszóró ikon, van egy gyanúm, hogy ez direct kapcsolatot csinál, annélkül hogy akarnál beleszólni a mikrofonba.
mert olyan érzésem van hogy ha csak bedugom a mikit a gépbe, azonnal aktív lesz az ikon. És játék alatt a bal felsõ sarokban aktiv volt, annélkül hogy bármien cset gombot lenyomtam volna, ehhez hasonlót tapasztaltál már?
én elértem az MW2-ben a 70-es szintig, de annyi a csaló, hogy inkább nem idegeskedek miattuk....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nem olyanok mint pl. a MW2 topicban, ahova bejárnak fosozni a játékot, és jó része nem is játszik vele, de xar....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Melyik crack?
Azt szeretném kérdezni hogy ha arra katintok a menübe hogy quit to multiplayer akkor miért veszik el a mentés visza lehet hozni valahogy.
Nagy nehezen rájöttem hogy a live nál hogy kell menteni azt most meg elveszett ez miatt hogy rákatintottam.
Pedig már a Fontaine futuristic nél jártam😞((
A Patch felmegy, de a másik frissítés nem akar, mert valami 0x00057 baja van.
Mocskos módon unom, hogy akárhányszor próbálok segíteni, én vagyok lehülyézve, ráadásul úgy hogy 99%-ban lövésed sincs mirõl beszélsz, csak nyomod a butaságaidat. Én vagyok a hülye, tudom, minden alkalommal megfogadom, nem szólok hozzád többet, aztán mégis. "Köszönöm"-re pedig álmomban sem számítanék tõled. Komolyan úgy viselkedsz mint egy 12 éves.
No mindegy, szerencsétlenkedj tovább, várj, ne játssz, vedd meg, azt csinálsz amit akarsz. Világbéka.
Ui: a #1109-ben te magad írtad le a javítás verziószámát <#papakacsint>#papakacsint>
Elnézést a fórumtársaktól, már egy ideje kikívánkozott.
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!